Jump to content

נושא מלפפונים מועדון שמנוהל בתקשורת 2023/2024 ע"ש ד'אנדרה ידלין

Recommended Posts

פורסם ב
1 דקה לפני, thunderbolt said:

מה עם רותם חטואל. אלונה לא תמכור בשביל איזה מיליון יורו?

מיליון יורו כדי שישב אצלנו ביציע פצוע ?

5 דקות לפני, הנדון said:

לא הוא לא, עדיף שישחק מגן או בלם הוא יהיה יותר מועיל

אז עדיף לשלם על עוד חלוץ איזה מיליון ומשהו יורו, כדי שיעלה פה ושם בשביל פירורי דקות ?

יוני חלוץ שני באופי שלו, מיקום טוב ברחבה וגם יכול להיות גיבוי לעמדת החלוץ בעת הצורך. 

פורסם ב
6 דקות לפני, thunderbolt said:

מה עם רותם חטואל. אלונה לא תמכור בשביל איזה מיליון יורו?

רגל וחצי מחוץ לקבוצה

הבן אדם מנהל אורח חיים לא ספורטיבי וזה להשתמש במילים עדינות...

אם היו מפרסמים מה קורה איתו אלונה הייתה צריכה לשחרר אותו כבר היום

פורסם ב
4 דקות לפני, Elirandani said:

מיליון יורו כדי שישב אצלנו ביציע פצוע ?

אז עדיף לשלם על עוד חלוץ איזה מיליון ומשהו יורו, כדי שיעלה פה ושם בשביל פירורי דקות ?

יוני חלוץ שני באופי שלו, מיקום טוב ברחבה וגם יכול להיות גיבוי לעמדת החלוץ בעת הצורך. 

למה פירורי דקות? וכן אם אתה רוצה את הצלחת בחזרה תשלם כסף על שחקנים טובים. יוני לא חלוץ באופי שלו וכבר ראינו מספיק פעמים שניסו לחלטר אותו שם, זה סתם יעשה לו עוול. 

פורסם ב

קשר 10 זר ווינגר זר וזהו.

זה יהיה קיץ אידיאלי שיחזור אותי למחנה של תורג'י.

פחות מזה יהיה קשה.

פורסם ב
10 דקות לפני, הנדון said:

למה פירורי דקות? וכן אם אתה רוצה את הצלחת בחזרה תשלם כסף על שחקנים טובים. יוני לא חלוץ באופי שלו וכבר ראינו מספיק פעמים שניסו לחלטר אותו שם, זה סתם יעשה לו עוול. 

שבירו לא יקבל פה הרבה דקות כשיש לפניו את זהבי ותורג'מן. לגבי יוני, כנראה שלא נסכים.

זה סתם לדחוף עוד שומן כרגע

פורסם ב
41 דקות לפני, Elirandani said:

שבירו לא יקבל פה הרבה דקות כשיש לפניו את זהבי ותורג'מן. לגבי יוני, כנראה שלא נסכים.

זה סתם לדחוף עוד שומן כרגע

הסגנון משחק של שבירו זה לא שומן אלא שונה מזה של ערן ותורג'מן, משהו שהיה יכול להוסיף לך עוד ערך להתקפה, שומן זה שיש לך עוד מאותו דבר רק בהרבה פחות טוב.

פורסם ב
26 דקות לפני, הנדון said:

הסגנון משחק של שבירו זה לא שומן אלא שונה מזה של ערן ותורג'מן, משהו שהיה יכול להוסיף לך עוד משהו להתקפה, שומן זה שיש לך עוד מאותו דבר רק בהרבה פחות טוב.

דוידה יכול לשחק חלוץ שרץ לשטח על מהירות כמו שבירו (כמו רוקאביצה שהתחיל באגף, יחזקאל שנתן עונה טובה באשדוד כחלוץ)

פורסם ב

אם אבו פרחי כישרון כמו שאומרים שהוא, אז לא צריך את שבירו.

השאלה היא, אם ישיבה על הספסל תעצור לו את ההתקדמות, בכל זאת, בן 17... מה החיפזון?

פשוט להביא כנף שיודע לשחק גם כחלוץ וזהו, אפשר לחלטר בעמדה הזאת.

פורסם ב
40 דקות לפני, קמחי said:

קשר 10 זר ווינגר זר וזהו.

זה יהיה קיץ אידיאלי שיחזור אותי למחנה של תורג'י.

פחות מזה יהיה קשה.

כבר ירדתי לשאיפה לקשר 10 וזהו

פורסם ב
3 דקות לפני, antonio_margheriti2 said:

אם אבו פרחי כישרון כמו שאומרים שהוא, אז לא צריך את שבירו.

השאלה היא, אם ישיבה על הספסל תעצור לו את ההתקדמות, בכל זאת, בן 17... מה החיפזון?

פשוט להביא כנף שיודע לשחק גם כחלוץ וזהו, אפשר לחלטר בעמדה הזאת.

הוא ישחק במקביל בנוער, יתאמן לרוב עם הבוגרת, ויכול לקבל דקות טובות יחסית לגיל שלו(400-500 דק') בליגה בכירה. איך זה עוצר התפתחות? 

פורסם ב
33 דקות לפני, הנדון said:

הסגנון משחק של שבירו זה לא שומן אלא שונה מזה של ערן ותורג'מן, משהו שהיה יכול להוסיף לך עוד משהו להתקפה, שומן זה שיש לך עוד מאותו דבר רק בהרבה פחות טוב.

זה שומן, כי אתה לא קונה שחקן למקרה שהחלוץ הפותח ייפצע.

אין לו סיכוי לקבל דקות כשמשחקים עם חלוץ אחד.

פורסם ב
Just now, קמחי said:

הוא ישחק במקביל בנוער, יתאמן לרוב עם הבוגרת, ויכול לקבל דקות טובות יחסית לגיל שלו(400-500 דק') בליגה בכירה. איך זה עוצר התפתחות? 

אם הוא ממשיך בנוער אז כמובן שאין בעיה.

לתת לו להיות בסגל אם חלילה זהבי ותורג'מן פצועים, אני בעד, לא יעצור התקדמות.

פורסם ב
1 דקה לפני, antonio_margheriti2 said:

אם הוא ממשיך בנוער אז כמובן שאין בעיה.

לתת לו להיות בסגל אם חלילה זהבי ותורג'מן פצועים, אני בעד, לא יעצור התקדמות.

פשוט צריך להפסיק לפחד לשתף פה שחקנים שחושבים שיש להם משהו מיוחד. אני שמח שנתנו לדניאל ולאוסקר את המפתחות, ולא רוצה שזה ייגמר. רוצה עוד.

פורסם ב
4 דקות לפני, קמחי said:

פשוט צריך להפסיק לפחד לשתף פה שחקנים שחושבים שיש להם משהו מיוחד. אני שמח שנתנו לדניאל ולאוסקר את המפתחות, ולא רוצה שזה ייגמר. רוצה עוד.

לא מובן לאמין יאמל בן 16 מככב, לא מבין את הפחד של אנשים.

פורסם ב

אם אבו פרחי מספיק טוב כדי להיות חלוץ שלישי למה הוא לא ראה דקה עד היום במשחק רשמי? היו משחקים שהבסנו והיה אפשר להכניס אותו לכמה דקות, אפילו בטוטו. זה לא קרה. 

כל קיץ יש כמה ילדים מהנוער שיוצאים למחנה אימון ולפעמים גם משחקים. בדרך כלל הם לא רואים דקה בבוגרים באותה עונה. 

אני לא מבין למה קבוצה כמו מכבי צריכה לחשוב על אילתורים לעמדה הזאת כשיש על המדף חלוץ שהבקיע פעמיים רצוף דו ספרתי ועוד בקבוצה קטנה. 

יונתן כהן לא יכול להיות חלוץ טוב. אין לו תכונות של חלוץ למעט סיומת טובה. את התנועה שלו הוא עושה טוב מהאגף לאמצע. זה לא ילך אם הוא יתקע באמצע. זאת הסיבה שבקריירה שלו הוא אף פעם לא שיחק כחלוץ בודד. 

לדוידה יש מה להציע בתפקיד הזה רק את המהירות. אין לו גובה, נוכחות או סיומת יוצאת דופן. 

אני לא כל כך מבין ממתי חלוץ שלישי זה שומן? לכל קבוצה רצינית יש לפחות שלושה חלוצים. דור תורג׳מן לא רואה את שבירו כיום וגם לא יראה אותו בעתיד, אז מה הפחד שהוא יקח לו דקות? 

וכן, חשוב גם לחשוב על העתיד. תורג׳מן ככל הנראה לא יהיה פה בעונה הבאה, הוא האריך חוזה בידיעה שיתנו לו ללכת כשתגיע הצעה. אם בלי דקות במכבי בנפיקה כבר רצתה אותו מה יקרה אחרי עונה שלמה שהוא ישחק פה וגם בבוגרת? 

חוץ ממנו יש את זהבי שלא בטוח בכלל שיהיה פה בעונה הבאה. אני לא אופתע אם הוא יחליט לפרוש בשיא או ללכת להרפתקה נוספת בחו״ל, אולי הפעם ארצות הברית. אפילו הסוכן שלו דיבר על זה בתחילת השבוע. 

בקיצור בתרחיש מאוד סביר אנחנו יכולים לפתוח את הקיץ הבא בלי אף חלוץ 9 בקבוצה. מי יודע איזה ישראלים יהיו בשוק? 

להביא את שבירו עכשיו כחלוץ שלישי ולהכין אותו להיות חלוץ שני בעונה הבאה יכל להיות פתרון טוב.

שוב, זה ממש לא סוף העולם, אבל לדעתי זה היה מהלך מתבקש שחבל שלא קרה.

פורסם ב
5 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

לא מובן לאמין יאמל בן 16 מככב, לא מבין את הפחד של אנשים.

זה באופן כללי הכדורגל הישראלי שחושב שהוא איזה משהו מיוחד. 

פה בארץ ישראלי בן 18 לא אמור לקבל דקות בהרכב הפותח גם אם מדובר בליאו מסי. הוא צריך השאלה, להתאמן עם נוער, לשטוף כלים כל מה שילד צריך לעבור עד שבגיל 23 הוא יהיה מוכן. 

מצד שני . אם קבוצה בארץ מביאה ילד זר בן 19 הוא בא על תקן אוסקר גלוך שהולך לתת עונת חייו כי הוא זר. 

הגישה חייבת להשתנות, מה שכן אפשר לראות שהיא בתהליך שכזה, בערך. 

פורסם ב
15 דקות לפני, קמחי said:

אני רוצה אך ורק אליפות השנה, מצידי שיבנו קבוצה במאה מיליון יורו אם אפשר, במידה ויש שחקני בית מוכשרים לשתף מה טוב, אבל לא בכוח ובטח לא אחרי 3 שנים של סבל.

פורסם ב
2 דקות לפני, המכבייה said:

אין לי פחד לשלב צעירים. רציתי את שבירו אבל זה לא מאסט

.

בסדר

יבוא בינואר או בקיץ הבא

פורסם ב
44 דקות לפני, מכביסט לעד said:

להביא את שבירו עכשיו כחלוץ שלישי ולהכין אותו להיות חלוץ שני בעונה הבאה יכל להיות פתרון טוב.

שוב, זה ממש לא סוף העולם, אבל לדעתי זה היה מהלך מתבקש שחבל שלא קרה.

לא הגיוני לקנות אותו בלא מעט כסף, להחזיק אותו שנה שלמה על הספסל ולשלם לו שכר, כי אולי בשנה הבאה הוא יהיה חלוץ מחליף.

מה גם שבכלל לא בטוח שהוא מספיק טוב להיות חלוץ שני במכבי.

תרצה אותו שנה הבאה, תקנה אותו אז.

פורסם ב
3 דקות לפני, שי123 said:

לא הגיוני לקנות אותו בלא מעט כסף, להחזיק אותו שנה שלמה על הספסל ולשלם לו שכר, כי אולי בשנה הבאה הוא יהיה חלוץ מחליף.

מה גם שבכלל לא בטוח שהוא מספיק טוב להיות חלוץ שני במכבי.

תרצה אותו שנה הבאה, תקנה אותו אז.

אבל צריך גם השנה 3 חלוצים, או שאתה רוצה עונה שלמה להסתמך על ערן?