Jump to content

נושא מלפפונים מועדון שמנוהל בתקשורת 2023/2024 ע"ש ד'אנדרה ידלין

Recommended Posts

פורסם ב
8 דקות לפני, קמחי said:

שום דבר שלא מפתיע, ככה אנחנו מתנהלים וזה מיטש.

אני חושב שהמערכת מוכנה מבחינת מועמדים, וכלכלית לא תהיה בעיה לשלם פרמייה. אני בסדר עם זה כל עוד זה סוף סוף יוכיח את עצמו.

אם יש דיבור מתקדם עם שחקן משמעותי משהו היה אמור לדלוף. התקשורת בשלב הזה צמןדה לקבוצות, זה לא כמו בתחילת הקיץ ועסקת מילסון כזו של שחקן שחזר מהשאלה ועדין לא חזר פיזית לקבוצת האם. כמו שקיקו דלף לכתבים בפורטוגל.

לא יודע, מוזר מוזר שאין רבע שמועה על מספרי 10

פורסם ב
4 דקות לפני, snufkin said:

לא כל עסקה אפשר לסגור בשעה, זה לא מנג'ר

ראיתי שכתבתי כל עסקה?

פורסם ב
5 דקות לפני, snufkin said:

אם יש דיבור מתקדם עם שחקן משמעותי משהו היה אמור לדלוף. התקשורת בשלב הזה צמןדה לקבוצות, זה לא כמו בתחילת הקיץ ועסקת מילסון כזו של שחקן שחזר מהשאלה ועדין לא חזר פיזית לקבוצת האם. כמו שקיקו דלף לכתבים בפורטוגל.

לא יודע, מוזר מוזר שאין רבע שמועה על מספרי 10

יש עסקאות מהירות, יש עסקאות קשות וארוכות.

אני מאמין שהמועדון הכין את עצמו לזה. ואם לא, הם ישפטו על פי התוצאות לטובה ולרעה.

מבטיח לך שלא רק אצלנו יהיה דדליין מאוד מלחיץ.

פורסם ב
1 hour ago, קמחי said:

יגיע 4\5, וגם זה תלוי העפלה(כמה שנשמע הזוי ומצחיק).

אתה חושב שזה עניין של תקציב או שזה מגיע מהצד של השחקן שרוצה להגיע לשלב בתים אירופי?

פורסם ב

איזה מביך עמילוב תסגור תשאלטר

פורסם ב

היום זה היום האחרון להביא שחקן בהעברה ואפשר להביא רק חופשיים או שיש עוד זמן?

פורסם ב
6 דקות לפני, car.garsia said:

לא

פורסם ב
6 דקות לפני, car.garsia said:

יש זמן, עד 4.9.

לפי דעתי, מכבי בקשר עם מספר סוכנים\שחקנים ומחכים לשעת שין, שכנראה תהיה לאחר סגירת החלון האירופי ב1.9.

כך שבשישי צהריים ערב אולי נשמע כמה הנפצות, שבת דברים עם בשר ובמהלך יום ראשון יחתום זר או שניים.

בקיצור, נזדיין בסבלנות.

פורסם ב
2 דקות לפני, turgi said:

לא

אף פעם אני לא זוכר את זה.

אז אני אופטימי סהכ.

פורסם ב

רכש לא יגיע  ביום של משחק, אז אפשר כולם לנשום עמוק ולהוריד קצת את לחץ הדם. 

בזמן שאתם לוקחים את הרילקס מהרכש, אולי מישהו יתפנה להסביר לי את הקטע שלנו עם איילון ? 

אנשים פה מתנגדים שהוא יישב אפילו על הספסל אנשים טוענים שאסור לו לראות דשא עד הפרישה ושהוא לא שחקן כדורגל.

אבל כשעולה נושא המחכירה, כל אחד פה נהיה שילוב של ג'קי בן זקן ועמוס לוזון. אנשים רוצים פה לראות ערימות ועל מי ? 

ממה שראיתי ככל שהכותב חושב שהוא שחקן יותר גרוע ככה הוא מצפה לראות עליו יותר כסף. 

נראה שאנשים לא רוצים על אלמוג דמי העברה אלה פיצויים על עוגמת נפש

פורסם ב

פעם אחרונה שקיבלנו שני זרים בגונג של החלון זה היה עם יובאנובץ' וז'וסוואה סה שחתמו שעתיים בערך לפני סיום החלון,

אאל"ט זה היה גם עם פשיץ' והרננדס שחתמו ממש בסוף של החלון,

מכבי אוהבת להחתים בדקה ה-90,

לכן יש עדיין סיבה לאופטימיות זהירה שיגיעו שני זרים:mellow:

פורסם ב
לפני1 שעה , Gabay10 said:

יש זמן, עד 4.9.

לפי דעתי, מכבי בקשר עם מספר סוכנים\שחקנים ומחכים לשעת שין, שכנראה תהיה לאחר סגירת החלון האירופי ב1.9.

כך שבשישי צהריים ערב אולי נשמע כמה הנפצות, שבת דברים עם בשר ובמהלך יום ראשון יחתום זר או שניים.

בקיצור, נזדיין בסבלנות.

נדמה לי שה 4.9 השנה זה החלון האירופי ולא הישראלי, האירופי ב 4.9 בחצות והישראלי ב 20.09 בערך.

אם כך יש לנו עד יום שני - ה 4.9 כשסוגרים את ההתאחדות ב 19:00 בערב בערך להביא שחקנים, קדימה שיזדרזו.

פורסם ב
4 דקות לפני, ebibo said:

נדמה לי שה 4.9 השנה זה החלון האירופי ולא הישראלי, האירופי ב 4.9 בחצות והישראלי ב 20.09 בערך.

אם כך יש לנו עד יום שני - ה 4.9 כשסוגרים את ההתאחדות ב 19:00 בערב בערך להביא שחקנים, קדימה שיזדרזו.

רישום למפעלים האירופאים נגמר בלילה בין שני לשלישי בשעה 1:00

רישום לליגה יסתיים ב-20.9 בשעה 19:00 במשרדי ההתאחדות

פורסם ב
לפני2 שעות , הצבר said:

רכש לא יגיע  ביום של משחק, אז אפשר כולם לנשום עמוק ולהוריד קצת את לחץ הדם. 

בזמן שאתם לוקחים את הרילקס מהרכש, אולי מישהו יתפנה להסביר לי את הקטע שלנו עם איילון ? 

אנשים פה מתנגדים שהוא יישב אפילו על הספסל אנשים טוענים שאסור לו לראות דשא עד הפרישה ושהוא לא שחקן כדורגל.

אבל כשעולה נושא המחכירה, כל אחד פה נהיה שילוב של ג'קי בן זקן ועמוס לוזון. אנשים רוצים פה לראות ערימות ועל מי ? 

ממה שראיתי ככל שהכותב חושב שהוא שחקן יותר גרוע ככה הוא מצפה לראות עליו יותר כסף. 

נראה שאנשים לא רוצים על אלמוג דמי העברה אלה פיצויים על עוגמת נפש

נושמים עמוק אבל מחר סופ"ש וראשון זה גם יום של משחק אז איך הדברים מתכנסים?

לגבי אלמוג- 1000 אחוז איתך. יש נטייה לחשוב שרק אנחנו יודעים את הסיטואציה האמיתית  עם השחקן והיריבה פשוט צריכה לשלם. 

כמו במקרה עם יובא שהיה מדובר בחלוץ על עם חוזה כבד שיועד לשבת על הספסל ואנשים הופתעו שלא דפקנו פה רווח מטורף.  הסיטואציה ברורה לכולם. גם לקונים. 

כנל עם אלמוג שהוא כרגע שחקן מקצה הספסל וכישרון שלא מומש. אין סיבה שנראה עליו הרבה.

פורסם ב

אני מהמר שביום שישי/שבת יהיו דיווחים על השחקנים הזרים 

פורסם ב
לפני2 שעות , daniel1 said:

פעם אחרונה שקיבלנו שני זרים בגונג של החלון זה היה עם יובאנובץ' וז'וסוואה סה 

אורלנדו סה

פורסם ב
1 hour ago, zion8 said:

נושמים עמוק אבל מחר סופ"ש וראשון זה גם יום של משחק אז איך הדברים מתכנסים?

לגבי אלמוג- 1000 אחוז איתך. יש נטייה לחשוב שרק אנחנו יודעים את הסיטואציה האמיתית  עם השחקן והיריבה פשוט צריכה לשלם. 

כמו במקרה עם יובא שהיה מדובר בחלוץ על עם חוזה כבד שיועד לשבת על הספסל ואנשים הופתעו שלא דפקנו פה רווח מטורף.  הסיטואציה ברורה לכולם. גם לקונים. 

כנל עם אלמוג שהוא כרגע שחקן מקצה הספסל וכישרון שלא מומש. אין סיבה שנראה עליו הרבה.

ההבדל בין יובא לאלמוג הוא שאכן יובא ישב על חוזה כבד ובסוף קיבלת עליו סכום נכבד. 

במקרה של אלמוג (אם אכן מה שנכתב פה נכון), אז אלה המקרים שמכבי יכולה להרשות לעצמה לעשות שריר. 

יש קבוצה שרוצה לתת סכום נכבד (יחסית לאלמוג) וקבוצה שרוצה בחינם. מכבי נותנים לו גרושים. אין שום סיבה לא להגיד לו שילך לקבוצה שאנחנו מעדיפים ואם לא רוצה אז שילך לחמם את שער 2. 

אחרי זה בוכים למה מכבי חלשה מול שחקנים. אז זו ההזדמנות לעשות את זה כשהפגיעה בנו מינימאלית

פורסם ב
9 דקות לפני, מכביסט לעד said:

הלך השבירו

החלטה טובה של מכבי, 

לא רואה בו צורך. 

פורסם ב

יפה, אנחנו מרחק פציעה של זהבי מהתרסקות מפוארת. כל הכבוד מכבי.

פורסם ב

טעות גדולה של מכבי

יכל להיות אס מהספסל

צריך לחשוב על העתיד(תורגמן לא ישאר פה עוד הרבה וזהבי בן 36)

פורסם ב
6 דקות לפני, erantheking21 said:

טעות גדולה של מכבי

יכל להיות אס מהספסל

צריך לחשוב על העתיד(תורגמן לא ישאר פה עוד הרבה וזהבי בן 36)

לעונה הזאת לפחות אין סיבה להביא מישהו שיקח דקות לדור

עונה הבאה שבירו יעלה יותר זול מלקנות דרך איזי

בכל מקרה הוא לא מישהו לעמדת חלוץ פותח אצלנו