Jump to content

נושא מלפפונים מועדון שמנוהל בתקשורת 2023/2024 ע"ש ד'אנדרה ידלין

Recommended Posts

פורסם ב
24 דקות לפני, Naor23 said:

אפשר לראות לפי הפרופילים של הזרים האחרונים שפורסמו שמכבי מחפשים סגנון שחקן של פליימייקר מעמדת הכנף, יוצר יותר לאחרים מאשר לעצמו

זה טוב לדעתי. צריך שחקנים מגוונים, זה יוצר יותר איזון. 

6 דקות לפני, snufkin said:

אני בניגוד לרוב הגדול כאן דווקא מחזיק מדן ביטון. הוא שחקן נפלא כשזה מתחבר לו. אבל הבעיה אצלו היא באופי כנראה, הוא לא אחד שיבריק כשלכולם קשה, לא אחד שבא לכל משחק חד. בעייתי לבנו עליו כ 10 המוביל. חוץ ממנו יש בסגל רק את קניקובסקי שיכל לשחק שם אבל הרבה יותר אפקטיבי כ 50-50 וזהו.

ללכת עם זה לעונה שלמה 2 מסגרות זה בעייתי. מקווה מאוד שיהיה פיתרון בימים הקרובים, 5 ימים לגונג

הוא לא אחד שעושה רעש על במגרש, הוא שקט כזה על המגרש וגם לא שחקן בית. 

כל זה הופך אותו לשעיר לעזאזל המושלם. אנשים מגזימים איתו. 

הוא ממש לא מספיק כ10 פותח כן? אבל הוא אחלה כמחליף ויש לו כמה פעולות יפות בכל משחק. 

פורסם ב
9 דקות לפני, snufkin said:

אני בניגוד לרוב הגדול כאן דווקא מחזיק מדן ביטון. הוא שחקן נפלא כשזה מתחבר לו. אבל הבעיה אצלו היא באופי כנראה, הוא לא אחד שיבריק כשלכולם קשה, לא אחד שבא לכל משחק חד. בעייתי לבנו עליו כ 10 המוביל. חוץ ממנו יש בסגל רק את קניקובסקי שיכל לשחק שם אבל הרבה יותר אפקטיבי כ 50-50 וזהו.

ללכת עם זה לעונה שלמה 2 מסגרות זה בעייתי. מקווה מאוד שיהיה פיתרון בימים הקרובים, 5 ימים לגונג

אני גם חושב שהוא שווה סגל, לא הרכב

פורסם ב
11 דקות לפני, snufkin said:

הוא שחקן נפלא כשזה מתחבר לו.

משפט המפתח
זה לא עוזר כשזה מתחבר לו רק ל4 משחקים בעונה

פורסם ב
9 דקות לפני, snufkin said:

דביטון טוב 1 ל6. זה לא רק עניין של יציבות, זה עניין של קראקטר, להיות שחקן מוביל, לקחת על עצמך כשקשה, מישהו לשאת אליו עיניים בסיטואציה לחוצה. זה לא שם וזה בסדר. לא לכולם יש את זה. להכיר במגבלות ולהיות שחקן מחליף במכבי זאת אחלה קאריירה. מעדיף את הניידות והחשמל של עידו שחר על מישהו שמוגדר כ10 רק כטייטל. 

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

דביטון טוב 1 ל6. זה לא רק עניין של יציבות, זה עניין של קראקטר, להיות שחקן מוביל, לקחת על עצמך כשקשה, מישהו לשאת אליו עיניים בסיטואציה לחוצה. זה לא שם וזה בסדר. לא לכולם יש את זה. להכיר במגבלות ולהיות שחקן מחליף במכבי זאת אחלה קאריירה. מעדיף את הניידות והחשמל של עידו שחר על מישהו שמוגדר כ10 רק כטייטל. 

גם עידו שחר ממש לא מתאים להיות שחקן מוביל. לפחות לא היום. 

למעשה אין אף ישראלי כזה אולי חוץ מקינדה. בגלל זה חובה להשקיע בזר לעמדה הזאת.

פורסם ב
1 דקה לפני, מכביסט לעד said:

כשעידו שחר יקבל 50% מהדקות שדן ביטון קיבל בשנה האחרונה נוכל לחוות עליו דעה ברורה. בינתיים בפירורי דקות שהוא מקבל הוא מרשים.

פורסם ב
4 דקות לפני, המכבייה said:

מסכים, זה בדיוק מה שכתבתי. או שנעבור לשני 50-50 או שיביאו מישהו ל 10. קין אוהב 10 טהור ובכלל אוהב שחקנים שטובים מאוד עם הכדור, נקווה שיהיה אחד כזה כאן בימים הקרובים

פורסם ב

אולי לכבוד השלישייה אתמול של יאנג בועז, יעשו חתימה משולשת של צעירים מתחת לגיל 25?

פורסם ב
Just now, מכביסט לעד said:

עידו שחר יכול לא להצליח, אבל הוא תמיד ינסה. הוא לא יחביא את עצמו. אני מתקשה לראות את היתרונות שדביטון מביא למכבי. אני אפילו חושב שלא הוגן לצפות לזה ממנו. כמובן שרצוי זר, עידו שחר הוא דוגמא מתוך הסגל הנתון. בעיניים שלי פלוס אי הכשירות של גולסה, הוא אמור לטפס בהירככיה. 

פורסם ב
1 דקה לפני, oshri1992 said:

אולי לכבוד השלישייה אתמול של יאנג בועז, יעשו חתימה משולשת של צעירים מתחת לגיל 25?

אם אצילי היה בחיפה הם היו מקבלים את יאנג גירלס בהגרלה.

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

כשעידו שחר יקבל 50% מהדקות שדן ביטון קיבל בשנה האחרונה נוכל לחוות עליו דעה ברורה. בינתיים בפירורי דקות שהוא מקבל הוא מרשים.

כנראה שיש סיבה לזה שהוא מקבל פירורי דקות, קין לא פחד לתת לתורג׳מן ורביבו לשחק. 

חוץ מזה שעם כל הכבוד לבישול נגד אשדוד, הוא לא הראה איזה משהו יוצא דופן.

אחלה שחקן לרוטציה, אבל בטח לא מישהו לבנות עליו להרכב במקום להביא 10 זר.

פורסם ב
1 דקה לפני, מכביסט לעד said:

כנראה שיש סיבה לזה שהוא מקבל פירורי דקות, קין לא פחד לתת לתורג׳מן ורביבו לשחק. 

חוץ מזה שעם כל הכבוד לבישול נגד אשדוד, הוא לא הראה איזה משהו יוצא דופן.

אחלה שחקן לרוטציה, אבל בטח לא מישהו לבנות עליו להרכב במקום להביא 10 זר.

כרגע מבחינתי הוא סימן שאלה, בניגוד לביטון שמבחינתי לא מתאים בכלל. סגל, רוטציה, זה הכל נחמד אבל הוא לא מספיק טוב נקודה.

פורסם ב
29 דקות לפני, מכביסט לעד said:

לא מבין איך אפשר לכתוב את זה כשלא ראינו אותו משחק באופן רציף.

ראיתי מה הגבת לקימחי. קשר אחורי כנראה שהוא לא ישחק, וקין מעדיף שהקשר השלישי יהיה עם אופי התקפי יותר.

מה שאני מנסה להגיד, דור פרץ הוא התחרות שלו וסביר להניח שדור יותר טוב ממנו, אבל עם כמה שזה ישמע מצחיק אי אפשר עדיין לקבוע את זה בנחרצות בלי לראות את שחר משחק כמה משחקים רצוף.

כמו שאי אפשר לקבוע שאוראל באייה פחות טוב מאיילון אלמוג או חוזז או שבר לין פחות טוב מעידו שחר. ככה אני רואה את זה לפחות.

ההיגיון אומר שהצעירים כנראה פחות טובים ומוכנים, אבל את אוסקר היו צריכים להעלות לבוגרת לפחות שנה מוקדם יותר וגם את פארפה. לא להעז זאת הבחירה הקלה.

פורסם ב

פףףף איזו איטיות יום ראשון\שני זה הדדליין למה ככה?מה עשינו רע?

אני אף פעם לא אבין איך אין כמה שחקנים בפנקס שיש איתם סיכום, כבר שבוע דניאל לא כאן שבוע!

פורסם ב
2 דקות לפני, Naor23 said:

לא מבין איך אפשר לכתוב את זה כשלא ראינו אותו משחק באופן רציף.

ראיתי מה הגבת לקימחי. קשר אחורי כנראה שהוא לא ישחק, וקין מעדיף שהקשר השלישי יהיה עם אופי התקפי יותר.

מה שאני מנסה להגיד, דור פרץ הוא התחרות שלו וסביר להניח שדור יותר טוב ממנו, אבל עם כמה שזה ישמע מצחיק אי אפשר עדיין לקבוע את זה בנחרצות בלי לראות את שחר משחק כמה משחקים רצוף.

כמו שאי אפשר לקבוע שאוראל באייה פחות טוב מאיילון אלמוג או חוזז או שבר לין פחות טוב מעידו שחר. ככה אני רואה את זה לפחות.

דור פרץ הוא אכן התחרות שלו, אבל דור זה הקשר הכי טוב בליגה ובנבחרת. כן אפשר לקבוע בנחרצות שהוא טוב מעידו שחר. 

בגלל זה התחרות האמיתית של שחר היא להראות שהוא טוב מגולסה ומגבי (אני לא בטוח). בינתיים קין העדיף את שניהם בחילופים. מחר נדע אם זה עדיין ככה כי פרץ חולה.  

פורסם ב

ראיתי שדיברתם הרבה על דן ביטון, אז אכתוב גם את שני הסנט שלי.

לדעתי הוא באמת מוכשר, יודע להרים חופשיות וקרנות כנראה הכי טוב בקבוצה וגם כל משחק נותן לפחות כדור לשער. אפילו מול אשדוד במשחק נפל שלו שני המצבים הטובים ביותר של המחצית הראשונה הוא סידר וזה היה אמור להיות שני כדורים לרשת (גם הכדור שהוא קיבל מיוריס והכניס לזהבי מושלם שהיה חייב לסיים וגם ההקפצה לדור פרץ שנגח עקום על הבלם האשדודי)

הבעיה איתו זה באמת שהוא לא שם משחק שלם. הוא נעלם המון. הוא חלש פיזית כזה ואולי יש גם עניין של עייפות שהוא לא מצליח לבוא לידי ביטוי הרבה. לפעמים גם נראה מפוזר ומאבד כדורים. שמתי לב שדווקא כשהוא נכנס כמחליף הוא כן מצליח לתת תרומה.

זה או עייפות פיזית או איזה עייפות מנטלית שהוא לא מצליח להחזיק ריכוז על 90 דקות.

אז באמת הוא לא מספיק ואי אפשר להסתמך עליו כ10 הפותח אבל כמחליף לדעתי הוא אידאלי. הוא יתן מספרים (בישולים&שערים) גם אם ישחק חצי שעה למשחק.

פורסם ב

דן ביטון הוא שחקן מוכשר עם מספרים, אבל מה לעשות אין לו את האופי להיות השחקן המוביל, שהקבוצה בנויה עליו.

הוא אחלה להיות שחקן שיעלה מהספסל ויתן את המספרים שלו, אבל צריך להביא זר סטייל שרי לעמדה הזאת שיהיה בעל הבית.

זה לא אומר שהוא לא שחקן טוב, יש לא מעט דוגמאות מהכדורגל העולמי או מהכדורגל ששחקנים הם טובים, אבל ברגע שהם אלה שצריכים להוביל אז קשה להם, זה אופי.

פורסם ב
20 דקות לפני, קובי השועל said:

הרכש שלי לקישור: פול סקולס הישראלי

איזה שחקן

that's the spirit

פורסם ב

אם יושבים בועדה של משרד הפנים אנשים שלא אוהבים את מכבי עם חוש הומור מפותח, הם נותנים לסאבו אזרחות ומשאירים אותנו עם 3 זרים