Jump to content

נושא מלפפונים מועדון שמנוהל בתקשורת 2023/2024 ע"ש ד'אנדרה ידלין

Recommended Posts

פורסם ב
1 hour ago, קמחי said:

קצת סיפור מרגש הבחור. להגיע מהתחתית של הליגות בפורטוגל עד הליגה הראשונה, מראה על אופי מיוחד.

כמו אמאדור 

פורסם ב
4 דקות לפני, תמיר8 said:

כמו אמאדור 

אם מביאים היום שחקן בפרופיל של אמאדור בזמנו, אנשים פה הולכים לקרית שלום לקלל.

פורסם ב
47 דקות לפני, bister said:

וואלה, מריח כמו הברקה. 

שחקן דומיננטי ויציב עם מספרים לא רעים בקבוצת אמצע טבלה בפורוטוגל. מסוג השחקנים שפחות עושים כותרות בהחתמה אבל נותנים קבלות בסוף. 

ביסטר לבלבלב.

פורסם ב

לאנשים היו פה תלונות על כך שג׳ורדי הביא את זהבי, הכל טוב. 

סומך לחלוטין על הצוות של מכבי בבחירת השחקנים שיתאימו לשיטה של קין.

פורסם ב

כבר לא אכפת מי חותם.. גם ככה זה סוג של לוטו ואין זמן.

מבחינתי שיחתימו שני זרים רנדומליים לאגף ול-10 ונקווה לטוב איתם. מספיק שאחד יתפוס. השלמות סטייל שבירו זה בונוס.

אם לא מגיעים 2 זרים בזמן אז המכירה של פארפה היתה עוד טעות לאוסף.

פורסם ב

2Bngni7.jpg

מהלכי קיקו בעונה האחרונה, ממה שראיתי הוא זריז יודע למסור טוב ללחוץ ולחטוף כדורים 

עונת 21/22

פורסם ב
2 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

מזכיר לי את קניקובסקי 

לי את ברנרדו סילבה.

פורסם ב
4 דקות לפני, erantheking21 said:

מזכיר לי את דיא סבע רק רזה

יש לי הרגשה טובה לגביו, יוסיף הרבה.

פורסם ב
1 דקה לפני, ClinteastwoodFan said:

יש לי הרגשה טובה לגביו, יוסיף הרבה.

לא יודע

דיווחים מחול עדין לא הוכיחו את עצמם לגבי זרים שהם באמת חותמים

פורסם ב

בונדוסו שחקן מעניין, אני כן חייב להיות כנה ולהגיד שמדובר בשחקן שהיה יכול באותה מידה להגיע לקבוצה קטנה יותר בישראל מבחינת הסכומים והרזומה הנוכחי ככה שאנחנו לוקחים פה הימור קצת.

בנוסף הוא שיחק יותר על כנף שמאל ולא ימין ככה שאו הוא או מילסון ישחקו בצד הפחות נוח שלהם, הוא כן ימני ונראה שרובי מעדיף שחקני כנף לא עם רגל הפוכה כדי שפחות יכנסו לאמצע ויותר ישארו על הקו.

לשלב הזה של החלון כנראה שאין יותר מדי אופציות ואני מקווה שבעמדת ה-10 נקח סיכון קטן יותר ונלך על משהו מוכח יותר או עם פוטנציאל גבוה יותר.

קיקו בכל זאת שם מרגש

פורסם ב

רזומה לא מרשים אבל יש לו סט יכולות שחסר לנו, מהירות, דריבל לא רע, ורסטיליות. מילסון יעדר לטובת אליפות אפריקה ואנחנו צריכים עוד שחקן כנף בנוסף לדוידה.

שמח מאוד שקין שם דגש על הכנפיים, זה החלק שניה הכי רע בשנים האחרונות וזה מה שיכל להביא הצלחות בליגה. האיש מבין כדורגל.

בכל אופן, יותר חשוב לפגוע עם ה 10 כי שם כרגע יש לנו רק את דן ביטון

פורסם ב
1 דקה לפני, silentyogi said:

בונדוסו שחקן מעניין, אני כן חייב להיות כנה ולהגיד שמדובר בשחקן שהיה יכול באותה מידה להגיע לקבוצה קטנה יותר בישראל מבחינת הסכומים והרזומה הנוכחי ככה שאנחנו לוקחים פה הימור קצת.

בנוסף הוא שיחק יותר על כנף שמאל ולא ימין ככה שאו הוא או מילסון ישחקו בצד הפחות נוח שלהם, הוא כן ימני ונראה שרובי מעדיף שחקני כנף לא עם רגל הפוכה כדי שפחות יכנסו לאמצע ויותר ישארו על הקו.

לשלב הזה של החלון כנראה שאין יותר מדי אופציות ואני מקווה שבעמדת ה-10 נקח סיכון קטן יותר ונלך על משהו מוכח יותר או עם פוטנציאל גבוה יותר.

קיקו בכל זאת שם מרגש

למה שיגיע לקבוצה קטנה בישראל אם הוא משחק בליגה הפורטוגלית הראשונה? מספר המשחקים ששיחק בשמאל ובימין זהים.

פורסם ב
3 דקות לפני, silentyogi said:

קיקו בכל זאת שם מרגש

כן, קבוצה קטנה בישראל תביא שחקן עם 60 משחקים בליגה הפורטוגלית הראשונה בשנתיים האחרונות.

אלטמן כוכב פה בקבוצות הקטנות, שיחק שם 5 משחקים וכשל.

פורסם ב
Just now, ClinteastwoodFan said:

למה שיגיע לקבוצה קטנה בישראל אם הוא משחק בליגה הפורטוגלית הראשונה? מספר המשחקים ששיחק בשמאל ובימין זהים.

קטנה הכוונה הפועל חיפה/ביתר ולא ריינה וכן הם מצליחים להביא שחקנים בסגנון הזה. הפועל חיפה הביאה בלם מהליגה הצרפתית הראשונה.

פורסם ב
17 דקות לפני, silentyogi said:

קטנה הכוונה הפועל חיפה/ביתר ולא ריינה וכן הם מצליחים להביא שחקנים בסגנון הזה. הפועל חיפה הביאה בלם מהליגה הצרפתית הראשונה.

לא מדויק. 

השחקן שהפועל חיפה הביאו שחקן של ליגה שנייה בצרפת. עונה שעברה היה שחקן ספסל ושיחק מעט באג'קסיו מהליגה הראשונה.

מכבי חיפה הביאו שחקן ספסל של לודוגורץ ושחקן ליגה שנייה באיטליה.

פורסם ב
לפני1 שעה , איתי-מכביסט said:

מזכיר לי את קניקובסקי 

בהטעיות גוף, נכון. במראה הוא שתי טיפות מים אחמד עבד

פורסם ב

תומר לוי (בעעע): מכבי מוכנה לשלפ כמליון יורו על קיקו, מומ מתקדם אבל אין עדין סיכום

נכון שהוא לא מדייק בדרך כלל אבל כאן הוא הביא את הידיעה בין הראשונים, אולי יש לו מישהו שם שקשור למו"מ

מקווה שיש 10 במקביל שמנהלים איצו שיחות מתקדמות

פורסם ב
4 דקות לפני, snufkin said:

תומר לוי (בעעע): מכבי מוכנה לשלפ כמליון יורו על קיקו, מומ מתקדם אבל אין עדין סיכום

נכון שהוא לא מדייק בדרך כלל אבל כאן הוא הביא את הידיעה בין הראשונים, אולי יש לו מישהו שם שקשור למו"מ

כל הידיעות מגיעות מגורמי חוץ

דוידה, קיקו, האגי

לא נראה לי שמישהו באמת יודע משהו

פורסם ב
2 דקות לפני, erantheking21 said:

כל הידיעות מגיעות מגורמי חוץ

דוידה, קיקו, האגי

לא נראה לי שמישהו באמת יודע משהו

לגבי זרים אני מסכים, לגבי ישראלים - כולם יודעים.

דוידה בארץ, גם היה בקרית שלום אתמול. 

לא מבין למה לוקח שנה להוציא הודעה על זה.

6 דקות לפני, snufkin said:

הוא ממש לא הביא את הידיעה ראשון. הוא הביא את הדיווח מפורטוגל ראשון והציג את זה כפרסום ראשון - זה הזוי.

עיתונאי הוא בטוח לא.

פורסם ב
5 דקות לפני, snufkin said:

אני מבין שמשעמם לך הקיץ אז קח משימה.

לך לכל הכתבות של תומר לוי על זרים למכבי.

תבדוק את התאריך של הכתבה, השם של השחקן והערך של השחקן בטרנספר מרקט באותו הזמן.