Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

רק מועדון מת באמת יוכיח את זה בכל החלטה שלו, יוכיח שהוא חסר חזון או חשיבה עצמאית קדימה וישתמש הטריקים זולים כדי לייצר מצג שווא של התקדמות..

אבל רק קהל אוהדים מפגר באמת יאכל את זה. ועוד קורא פה אנשים שחושבים שזה אומר שיצחקי או קראנקה הולכים. 

יש לנו קהל של אוטיסטים, חלק משמעותי בעובדה שהמועדון מת ומתדרדר לתהום.

פורסם ב
5 דקות לפני, Sawyer said:

רק מועדון מת באמת יוכיח את זה בכל החלטה שלו, יוכיח שהוא חסר חזון או חשיבה עצמאית קדימה וישתמש הטריקים זולים כדי לייצר מצג שווא של התקדמות..

אבל רק קהל אוהדים מפגר באמת יאכל את זה. ועוד קורא פה אנשים שחושבים שזה אומר שיצחקי או קראנקה הולכים. 

יש לנו קהל של אוטיסטים, חלק משמעותי בעובדה שהמועדון מת ומתדרדר לתהום.

סוייר שם את הבית שלי ואת הביצים שלי שקראנקה לא פותח את העונה. כיף?

פורסם ב

זו לא החתמה רעה, אבל כל עוד יצחקי פה בתפקיד שהוא קודם אליו לפני שנתיים אנחנו לא נתקדם לשום מקום ונמשיך ללכת אחורה, פחות מפיטורים שלו ואני לא אהיה רגוע ולא אמציא לעצמי סיפורים שהוא הולך לעבוד "לצד" או "מתחת" בן מנספורד...לצערנו הוא צבר לעצמו כוח והשפעה מול מיטש וצריך לעקור אותו לגמרי מהמערכת כדי להצליח.

פורסם ב

מאחל לבן בהצלחה אבל כרגע לא מצפה ליותר מדי.

פורסם ב

שיהיה בהצלחה, למה אני כבר מיואש.

יש כל כך הרבה עבודה, הרבה אנשי תפקידים צריכים לעזוב, מחלקת הסקאוטינג לדוגמא.

פורסם ב

בקדנציה הקודמת היה לו תקציב מוגבל ופייר פליי על הראש

מעניין מה הוא יהיה מסוגל להפיק מהתקציב שיש עכשיו

פורסם ב
12 דקות לפני, Mtamir said:

זו לא החתמה רעה, אבל כל עוד יצחקי פה בתפקיד שהוא קודם אליו לפני שנתיים אנחנו לא נתקדם לשום מקום ונמשיך ללכת אחורה, פחות מפיטורים שלו ואני לא אהיה רגוע ולא אמציא לעצמי סיפורים שהוא הולך לעבוד "לצד" או "מתחת" בן מנספורד...לצערנו הוא צבר לעצמו כוח והשפעה מול מיטש וצריך לעקור אותו לגמרי מהמערכת כדי להצליח.

לגמרי.

אבל בניגוד למנכ״ל חדש הוא יבין יותר מהר מה קורה פה ומיטש יסמוך עליו יותר כי הוא מכיר אותו. יצחקי מבין את זה וכרגיל, רק ירצה לשמור על הג׳וב. הוא לא יקח החלטות שמנספורד לא אוהב והוא יתחבא מאחוריו. 

פורסם ב
לפני1 שעה , פנחס שוף said:

מצד אחד עוד אקס, מצד שני הוא איש מקצוע

תן לנו את זה אבא, יש תקווה

היה חולה על שכטר

פורסם ב

מוכן לחתום שההגעה של בן מנספורד תחזיר בצורה אלגנטית את יצחקי למקום שאליו הוא היה שייך בתקופה הקודמת של מנספורד

פורסם ב

קשה להתלהב בהתחשב בזה שכל הקאמבקים שלנו אי פעם בערך נכשלו. אני אשכרה לא מצליח לחשוב על קאמבק מוצלח

פורסם ב
9 דקות לפני, Adir12 said:

מוכן לחתום שההגעה של בן מנספורד תחזיר בצורה אלגנטית את יצחקי למקום שאליו הוא היה שייך בתקופה הקודמת של מנספורד

מסכים, יישאר במערכת כי נשכב על הגדר עבור גולדהאר שמעריך את נאמנותו ולא בהכרח את הצד המקצועי שלו, מנספורד יהיה הדומיננטי והמילה האחרונה בארץ, 

כמובן בכפוף לגולדהאר.

פורסם ב
28 דקות לפני, Keano said:

בקדנציה הקודמת היה לו תקציב מוגבל ופייר פליי על הראש

מעניין מה הוא יהיה מסוגל להפיק מהתקציב שיש עכשיו

ואיביץ

פורסם ב
9 דקות לפני, דרור שווץ said:

ואיביץ

אין ספק שהיה לו חלק חשוב אבל גם קיבל סגל טוב ומאוזן לעבוד איתו

פורסם ב

ברוך השב בולשיט בן.

כולי תקווה שהוא בא עם נבוט שהוא רואה מה הולך פה.

פורסם ב
47 דקות לפני, YoniC said:

קשה להתלהב בהתחשב בזה שכל הקאמבקים שלנו אי פעם בערך נכשלו. אני אשכרה לא מצליח לחשוב על קאמבק מוצלח

זהבי נכשל? דור פרץ? איביץ' אם לא היה מקבל שכר משוגע ברוסיה היה לוקח פה אליפות.

פורסם ב

זה מצוין שהגיע מישהו מהתקופה של קרויף כי הוא מכיר את המערכת וההתנהלות 

לגבי יצחקי אני רוצה שילך אבל לא חושב שהוא ילך 

המערכת ובעיקר מיץ מאוד אוהבים אותו 

אז לפחות שירד ממנו כמה שיותר משקל 

פורסם ב

ברוך השב חזרה לבלומפילד האמיתי בן. מקווה שתעשה פה סדר. אני אגב אין לי בעיה עם מחזורים. בטח מנכ"ל שזה משרה חשובה ומשרת אמון.

פורסם ב
54 דקות לפני, Adir12 said:

כנראה שזה הרע במיעוטו.

בכל מקרה, מה שהיה לפני שנתיים הוא סצנה אחרת לגמרי מתקופת הפייר פליי ותינוקות מנספורד.

הפעילות שלו צריכה להיות הרבה יותר מאסיבית בשוק הזרים ובטח ובטח מי יהיה המאמן שייבחר על ידו, אין סרט שהבלנדר יישאר כאן

פורסם ב
1 hour ago, Adir12 said:

ומה בדיוק היה התפקיד של יצחקי אז? ואם הוא ישאר זה לא ברור שאחרי שמנדספורד יעזוב הוא שוב יחזור לקדמת הבמה? הוא חייב לעוף

פורסם ב

ההחתמה הכי פחות קריטית בין ה-3.

יאלה עכשיו ג׳ורדי

פורסם ב
13 דקות לפני, ג'ורדי said:

ההחתמה הכי פחות קריטית בין ה-3.

יאלה עכשיו ג׳ורדי

אין מצב שיגיע גם מנהל מקצועי

עכשיו מאמן חדש

פורסם ב

תנו ליצחקי כבר בעיטה בתחת