Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אהלן

צריך טיפים איך להתנהל מול מוסך, האוטו שלי מתקרב ל-200,000 ואם בעבר טיפול 10,000 היה עולה 800 שקל היום כבר בכל טיפול יש איזה מיכל דולף או אגן שמן או שמן גיר שחור... איך אני יודע מתי מחרטטים אותי?

מה נקרא זמן סביר להשארת רכב לטיפול - אתם בדרך כלל שמים את האוטו ונשארים במוסך עד שהוא יוצא? השארתי ביום חמישי את הרכב שלי לטיפול, יום ראשון המוסכניק דיבר איתי שאני אאשר את העבודה, והוא יהיה מוכן רק עד סוף היום (שלישי). הגיוני??

פורסם ב

יש לי מוסכניק אמין ומקצועי שהוא עובד במוסך מורשה של מאזדה בבקרים ולאחר מכן  בשעות הצהריים המאוחרות יש לו ליפט שהוא משכיר ברחוב המסגר,אם תרצה שלח לי פרטית אתן לך את המספר שלו

פורסם ב

טיפול שיגרתי אם קבעת תור מראש לא אמור לקחת יותר משעתייים בערך. וכמובן רצוי להגיע כמה שיותר מוקדם בבוקר. אם השארת מאוחר ביום חמישי והמוסך לא עובד בשישי הגיוני שהוא יתחיל לבדוק בראשון, ואם יש עוד תקלות הגיוני שזה יכול לקחת עוד יומיים (במיוחד אם חסר לו חלקים והוא צריך להזמין). אם קבעת איתו מראש לחמישי והגעת יחסית מוקדם ורק ביום ראשון הוא הסתכל לך על הרכב אז תחפש מוסכניק אחר.  

וכן ברכבים ישנים יותר הגיוני שימצאו תקלות כאלה ואחרות בזמן הטיפול. אם אתה רוצה לוודא שלא מחרטטים אותך פשוט תישאר שם ותבקש מהמוסכניק שיראה לך בדיוק איפה הבעיה. אם אתה פחות מבין מבחינה טכנית במכוניות קח איתך חבר שכן מבין. ותמיד תתייעץ לפני שאתה מאשר תיקון כלשהו שנראה לך חשוד (גם מבחינת המחיר). במיוחד אם זה תיקון שאומרים לך שיעלה הרבה כסף. שלח הודעה לחבר או מישהו במשפחה, תבקש הצעת מחיר מעוד מוסך, שלח הודעה בקארספורום.