Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

בעייני ממעיטים מידי ביכולת של ואן אובריים. במערך של קראנקה הוא יכול להיות אחלה ליד דפרץ. הרבה יותר אפקטיבי מדן.

פורסם ב
58 דקות לפני, קובי השועל said:

בעייני ממעיטים מידי ביכולת של ואן אובריים. במערך של קראנקה הוא יכול להיות אחלה ליד דפרץ. הרבה יותר אפקטיבי מדן.

חחח איזה פרטני זה לעומת הדיון שהתפתח פה.

בנושא הדיון אני חייב להסכים שההיסטוריה בליגה שלנו דווקא כן מצביעה על "מרחק 2 החלטות קריטיות מלקיחת אליפות" (אצל קבוצות אמידות) ופחות על מהפכים כוללים כמו שמפנטזים פה,

לפני הבק טו בק של איביץ' אף אחד לא חשב שגלזר מנתניה,יונתן כהן מבני יהודה, פיבן בהגנה, אצילי הרך ודור מיכה כשחקן העונה יהיו אלה שיבצעו את המהפכה המקצועית שהייתה פה.

מי שעשה את זה הוא בעיקר איביץ' בעצמו. 

דברים קורים וספציפית עם מאמנים זה בהחלט אפשרי למאמן מצויין (בליגת העל האימתנית) להיות לפחות במאבק עד הסוף גם עם סגל פחות נוצץ...

יש לנו סגל לא מאוזן, אבל במרחק מאמן מעולה ו2-3 החתמות (תזכרו את גלזר יונתן כהן ופיבן) מלהתאזן ולהיות במאבק עד הסוף.

ולמרות זאת אחרי כל מה שרשמתי אישית אני לא מאמין שזה יקרה עם ברק יצחקי ואנגלידיס ברקע.

פורסם ב
לפני8 שעות , קובי השועל said:

מסכים.

בכל מקרה אני רוצה להגיד שהבעיה היא שבכל פעם שחושבים כאן על קשר "6" חושבים על איזה קשר אגרסיבי שבעיקר מחלץ כדורים בסגנון גלזר/אלברמן כזה.

יוריס לעומת זאת הוא כמו רכז בכדורסל(קובע טמפו,חכם במשחק שלו,תמיד חושב קדימה,אופי טוב על המגרש).

פורסם ב

לפי ווינט

מכבי מעוניינים בגאנלדמן

האמת שהיתי מוכר את גלזר ומשאיל את אובריים ומביא אותו ואת נידם

הגיע הזמן קצת לרענן את הקישור בדם חדש.

פורסם ב
31 דקות לפני, erantheking21 said:

לפי ווינט

מכבי מעוניינים בגאנלדמן

מוכר את גלזר,דואג שגולסה ישוחרר לב"ש ולא לחיפה ומרענן בנידם וגנדלמן אבל משאיר את יוריס.

פורסם ב
55 דקות לפני, Raumdeuter said:

מסכים.

בכל מקרה אני רוצה להגיד שהבעיה היא שבכל פעם שחושבים כאן על קשר "6" חושבים על איזה קשר אגרסיבי שבעיקר מחלץ כדורים בסגנון גלזר/אלברמן כזה.

יוריס לעומת זאת הוא כמו רכז בכדורסל(קובע טמפו,חכם במשחק שלו,תמיד חושב קדימה,אופי טוב על המגרש).

וואו אלברמן. איזה 6 מטורף. גלזר בכלל לא בסקאלה שלו. זה זר ששווה 2 מיליון יורו לפחות.

פורסם ב
On 17.3.2023 at 23:57, חומץ בלסמי said:

אני הייתי מאוד נזהר מהצהרות "מרחק 2 החלטות טובות מאליפות". זה רידוד של הסיטואציה למשהו שלכולם נח להאמין בו (שתי החלטות טובות? מתוך שינה!). צריך להיישיר מבט ולהודות שזה כמעט בטוח יהיה מורכב וארוך מזה.

כדאי לחזור קצת לאחור, לרגע שקרויף מונה ולאופן שזה השפיע דווקא על היריבה - מכבי חיפה - בשביל לקבל פרספקטיבה על מה שקורה היום במכבי ומה ריאלי שיקרה בה מחר. כשקרויף מונה, לא הייתה שום ציפייה שמכבי תיקח אליפות באותה השנה. גם לא בשנתיים. המועדון היה בבלגן. הציפייה לטווח קצר הייתה סביב שיקום הקבוצה. רוב האוהדים היו שמחים פשוט לראות את הקבוצה שלהם משחקת כדורגל במקום לעשות מה שזה לא היה לפני כן (אלוהים יודע שזה היה קצה הציפיות האישי שלי). לשמחת כולנו קרויף התגלה כמינוי מעולה, כשאחוז מטורף מהחלטות שלו שלו היו טובות עד מדהימות (גרסיה 1, גרסיה 2, גרסיה 3, ראדי, השחרור של יצחקי, פריצה, זהבי, גורי, אניימה, היחסים עם התקשורת, ועוד ועוד), כשזה קורה על רקע דעיכתן של הפועל ת"א ומכבי חיפה אחרי עשור בערך של שליטה והבינוניות הכללית של הכדורגל הישראלי דאז. אנשים שוכחים - אבל לפני קרויף אף אחד בישראל לא לבש צ'יפ של כושר (למשל). ההצלחה הייתה כ"כ גדולה, שמכבי חיפה הגיעה לאותה מסקנה - אנחנו במרחק 2 החלטות מלקחת אליפות. ואז, במשך כמעט עשור שלם (!), מכבי חיפה קיבלה "החלטות" מדי קיץ, רק בשביל לראות אותן מתנפצות מול המציאות: נס קרויף היה היוצא דופן, והאמת היא שאף אחד לא מתקן קבוצה ב-2 החלטות. הרבה החלטות דרושות, ובדרך כלל לפחות שתי עונות בשביל לשקם מועדון כמו שצריך. המעניין הוא שבפועל - חיפה אף פעם לא הצליחה להדביק את הפער ממכבי בכוחות עצמה. מי שהדביק את הפער היו אצילי ומיכה. לא ניהול מוצלח, ולא קבלת החלטות טובה. עניין מקרי לגמרי שכל כולו התרחש במכבי ת"א.

וזו הבעיה עם מה שקורה עכשיו - מיקסם השווא של שתי ההחלטות מקסים גם אותנו. במידה לא מעטה, זה גם מה שהוביל אותנו בשתי העונות האחרונות. במקום להתמודד עם המציאות (לייצר קבוצה לאליפות יש מאין זה כמעט בלתי אפשרי) מנסים לעשות בדיוק את מה שחיפה עשתה שנים לפנינו וכשלה.

אז כמובן שאין קבוצה אחת דומה למשנתה. מכבי 2012 אינה חיפה של 2015 שאינה מכבי של 2023. אבל אפילו אם ינחת פה מחר המנהל המקצועי הטוב והמתאים ביותר למכבי, גם הוא יצטרך להחליט הרבה החלטות בשביל להפוך את מכבי שוב למה שהיא יכולה (וצריכה) להיות. ורוב הסיכויים - זה יקח יותר מעונה אחת. צריך להיות ריאלים לגבי זה.

וואו כל מילה חומץ 

אפילו אם ינחת פה מחר המנהל המקצועי הטוב והמתאים ביותר למכבי, גם הוא יצטרך להחליט הרבה החלטות בשביל להפוך את מכבי שוב למה שהיא יכולה (וצריכה) להיות. ורוב הסיכויים - זה יקח יותר מעונה אחת. צריך להיות ריאלים לגבי זה.

פורסם ב
לפני2 שעות , erantheking21 said:

לפי ווינט

מכבי מעוניינים בגאנלדמן

הייתי מביא את הופסמייסטר במקום גנדלמן

פורסם ב

עצם זה שמדברים כאן על להביא שחקנים בינוניים מקבוצות אמצע טבלה מראה את עומק הבעיה.

פורסם ב

הבעיה היא שהקבוצה מתה. ולכן ככה נמשיך להראות. 

מועדון חסר מושג וחסר מעוף, שלא מסוגל לקבל ולבצע החלטות טובות אלא נמצא בלופ מביך של גניבות דעת לקהל לצד רכישות ברורות מאליו של השחקנים שאנחנו מכירים ומוכנים להגיע אלינו בצירוף של פה ושם קצת פלופים זרים שגם מגיעים מתוך חוסר מעוף/סקאוטינג (לדוגמה הרומני שלא הכרנו ולא שמענו אבל ניס שנשארו בקשר טוב איתנו מהמוקדמות אמרו קחו אותו אין לנו מה לעשות איתו בנתיים ואנחנו ניסינו לגנוב דעת שזה איזה רכש גאוני/נלחמת עליו/ידעת מי הוא/יש קשר בינו לבין מה שאתה מחפש)

קיצר מועדון מת ויצחקי בן זונה שרמיט הלוואי יקבל כבר ימות (לא משנה איך) וישחרר אותנו.

פורסם ב

מי הגבר שמקדם קמפיין להחזרת טל בן חיים הבלם לעמדת מפתח ניהולית במועדון 

אני עוקב אחריו בטיקטוק ובימים שאפילו הקונצנוס של אבי נמני נשבר, הוא מרגיש לי כמו הסמל האחרון שעוד נשאר

סוייר אולי תקח את זה על עצמך :/

פורסם ב
לפני4 שעות , YNWA said:

אני עוקב אחריו בטיקטוק ובימים שאפילו הקונצנוס של אבי נמני נשבר, הוא מרגיש לי כמו הסמל האחרון שעוד נשאר

סתם טמבל. (הוא, לא אתה)

פורסם ב

לא רק שאנחנו מרחק 2 החלטות טובות מאליפות, אנחנו היינו העונה מרחק החלטה אחת מאליפות.

״לא עוזבים באמצע העונה״

וזהו, פריצה, אוסקר ואיביץ לא עוזבים ויש אליפות.

דמיינו שחיפה היו משחררים את חזיזה בתחילת העונה ואת בכר ואצילי בינואר, איפה הם היו היום?

פורסם ב
23 דקות לפני, פרנק סינטרה said:

לא רק שאנחנו מרחק 2 החלטות טובות מאליפות, אנחנו היינו העונה מרחק החלטה אחת מאליפות.

״לא עוזבים באמצע העונה״

וזהו, פריצה, אוסקר ואיביץ לא עוזבים ויש אליפות.

דמיינו שחיפה היו משחררים את חזיזה בתחילת העונה ואת בכר ואצילי בינואר, איפה הם היו היום?

עם מאמן ושחקנים שיחליפו את אלו שעזבו. ובכמויות. מלא שחקנים על ה2 שהלכו. 

לא אומר שבהכרח היו פוגעים אבל היו מנסים לתקן. אנחנו אפילו לא מנסים זה הפער הגדול, לא רק השחרורים אלא החוסר רצון/יכולת לתקן את הטעויות.

פורסם ב
27 דקות לפני, Sawyer said:

לא אומר שבהכרח היו פוגעים אבל היו מנסים לתקן. אנחנו אפילו לא מנסים זה הפער הגדול, לא רק השחרורים אלא החוסר רצון/יכולת לתקן את הטעויות.

זה

הם אקטיביים

אצלם פלאניץ' עזב ותוך שבוע נחתו שני בלמים. 

אצלנו התקשקשו 8 חודשים בלי בלם (ויסלח לי ז'וסוואה סה שלנו, שגם אם מחשיבים אותו אז ארבעה חודשים) 

ממחיש הכי טוב את ההבדל, הפאסיביות וגרירת הרגליים משגעת

פורסם ב
לפני5 שעות , YNWA said:

בן חיים בדרך הנכונה להיות אלון מזרחי של היום.  שחצן, לא מפסיק להתפאר בעברו (כולל הגזמות פראיות) ובעיקר מסתכסך עם כולם כל הזמן.

לא תודה.

פורסם ב

אלמוג חזר לאימונים, קראנקה יכול להשתמש בו

יעלה כמה משחקים יתן שני גולים ובישול ויחרטטו אותנו שהוא בשל להיות השחקן הכנף המוביל לעונה הבאה

הוא יכול להיות בגג מחליף שני בגביע הטוטו

פורסם ב
40 דקות לפני, דרור שווץ said:

אלמוג חזר לאימונים, קראנקה יכול להשתמש בו

יעלה כמה משחקים יתן שני גולים ובישול ויחרטטו אותנו שהוא בשל להיות השחקן הכנף המוביל לעונה הבאה

הוא יכול להיות בגג מחליף שני בגביע הטוטו

הייתי משבח אותך על קריאה חדה של העתיד וחושים מחודדים

אבל אני חושש שבשלב הזה צריך להיות כרות אונה על אמת כדי לא להריח מקילומטרים את הבלוף הבא 

פורסם ב

יאללה להביא את בוג'אן קרקיץ' רוצה לעשות קריירה במנהל מקצועי

פורסם ב
לפני3 שעות , Sawyer said:

מסכים.

ועדיין, אני לא שותף לתחושה שאנחנו רחוקים שנות אור מלהיות תחרותיים.

מאמן טוב ושניים שלושה שחקנים ואנחנו שם.

פורסם ב
3 דקות לפני, פרנק סינטרה said:

מסכים.

ועדיין, אני לא שותף לתחושה שאנחנו רחוקים שנות אור מלהיות תחרותיים.

מאמן טוב ושניים שלושה שחקנים ואנחנו שם.

ומנהל מקצועי? צוות ניהולי? 

פורסם ב
לפני2 שעות , קובי השועל said:

שמח לראות את בר לין מתאמן עם הבוגרת.

קח את בשתי הרגליים והידיים!

אל תתלהב זה רק כי חסרים שחקנים בגלל הנבחרות. 

אפילו יואב זיו התאמן איתם.

• 2 weeks later...
פורסם ב

עד סוף העונה אני רץ עם יוני כהן בהרכב ובוחן אם יכול לצאת מהלופ השלילי. אני מאמין שכן.

אנחנו צריכים 2 מגנים לעונה הבאה. דודיזאדה יכול להיות גיבוי טוב כמחליף.

פורסם ב

רשימת שחרור:

חוזז, ניר ביטון, קנדיל, פיבן, תורגמן(השאלה), ייני, וואן אוברים.

התלבטות: יוני, גלזר וגולסה.

צריך לבנות את הסגל על זהבי, יובא, פרץ, גויאגון ולוקאסן וסבוריט

חייבים להחתים: 2 כנפיים, חלוץ,  בלם ו 2 קשרים