Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני6 שעות , erantheking21 said:

בלי נראה לי

יצחקי הוא רק בובה חסר עמוד שדרה

אנגלידיס זה הצינור הישיר שמחבר בין מיץ' למכבי , היחיד שמדבר איתו

כמעט ואף אחד לא יכול לדבר איתו

פעם שמעתי ששחקנים פעם לדבר איתו היו צריכים לשלוח מיילים שהוא יתייחס אליהם.

בשורה התחתונה, צריך לבעוט לשניהם בתחת.
אחד לא עושה כלום, השני ממשיך להרוס את הקבוצה ולשרוף כסף מיותר.

פורסם ב
לפני4 שעות , הנדון said:

גם שחילקנו חמישיות לא התרשמתי מזה, משחק אחרי כבר איבדת נקודות אז זה לא עזר בכלום, כל משחק גדול עלית כמו קבוצה קטנה ומפוחדת זה היה הכי ביזיון העונה הזאת. 

אתה צודק במאקרו, במיקרו שיחקנו כדורגל טוב ממש לפרקים. כדורגל שאפשר לדמיין איתו. העזיבה של אוסקר ואיביץ' חשפה את כל השורשים הרקובים.

פורסם ב

אוקי אז אין לנו מה לעשות בנידון. השאלות היחידות שנשארו הן כמה זמן המצב הזה ימשך, והאם  אם ברק יצחקי ילך זה ישנה בכלל.

פורסם ב
לפני8 שעות , קמחי said:

המיינד-סט הוא יציאה ממעגל התחרותיות. כואב אבל זה המצב בניגוד לעשור שחווינו.

לא יקרה במשמרת של מיץ'.

פורסם ב

@Sawyer

אתה טועה. 

עוד 2-3 הפסדים בפלייאוף (וזה מה שיקרה הרי) או לחלופין התבזות מול חיפה ואני מתערב איתך על הפגנות בקריית שלום. 

גם מיץ׳ לא יהיה חסין לעד. 

פורסם ב

ברור שיצחקי חייב ללכת, הוא נכנס לנעליים גדולות מדי, אין שום סיבה שהוא יקבל לידיו את המועדון הכי גדול בארץ בתור תפקיד ראשון, אין לו קשרים מיוחדים בעולם או איזו יכולת מנהיגות יוצאת דופן, הוא לא צריך להיות המנהל המקצועי של מכבי ת"א.

אבל אל תטעו, כמו שהמכבייה אמר, אנחנו (כמו חיפה ואפילו ב"ש במידה מסויימת) מרחק 2 החלטות טובות מאליפות.

אנחנו היינו בדרך לשושלת ולא היה נראה שיש לנו מתחרים עד שהתפוצצה הפרשייה עם אצילי ומיכה, הכל יכול לקרות ואל תהיו כל כך בטוחים שלא ניקח אליפות שנה הבאה. 

פורסם ב
לפני10 שעות , KIMHI said:

@Sawyer

אתה טועה. 

עוד 2-3 הפסדים בפלייאוף (וזה מה שיקרה הרי) או לחלופין התבזות מול חיפה ואני מתערב איתך על הפגנות בקריית שלום. 

גם מיץ׳ לא יהיה חסין לעד. 

אם אתה רומז שיכול להיות יותר גרוע ואנשים יבואו על הראש של מיטש שיזרוק את מכבי ואז נהפוך להפועל.. כן יש סיכוי כזה. מקווה שלא אבל לשיפור אין סיכוי

פורסם ב
לפני22 שעות , nirnir20 said:

ברור שיצחקי חייב ללכת, הוא נכנס לנעליים גדולות מדי, אין שום סיבה שהוא יקבל לידיו את המועדון הכי גדול בארץ בתור תפקיד ראשון, אין לו קשרים מיוחדים בעולם או איזו יכולת מנהיגות יוצאת דופן, הוא לא צריך להיות המנהל המקצועי של מכבי ת"א.

אבל אל תטעו, כמו שהמכבייה אמר, אנחנו (כמו חיפה ואפילו ב"ש במידה מסויימת) מרחק 2 החלטות טובות מאליפות.

אנחנו היינו בדרך לשושלת ולא היה נראה שיש לנו מתחרים עד שהתפוצצה הפרשייה עם אצילי ומיכה, הכל יכול לקרות ואל תהיו כל כך בטוחים שלא ניקח אליפות שנה הבאה. 

אני הייתי מאוד נזהר מהצהרות "מרחק 2 החלטות טובות מאליפות". זה רידוד של הסיטואציה למשהו שלכולם נח להאמין בו (שתי החלטות טובות? מתוך שינה!). צריך להיישיר מבט ולהודות שזה כמעט בטוח יהיה מורכב וארוך מזה.

כדאי לחזור קצת לאחור, לרגע שקרויף מונה ולאופן שזה השפיע דווקא על היריבה - מכבי חיפה - בשביל לקבל פרספקטיבה על מה שקורה היום במכבי ומה ריאלי שיקרה בה מחר. כשקרויף מונה, לא הייתה שום ציפייה שמכבי תיקח אליפות באותה השנה. גם לא בשנתיים. המועדון היה בבלגן. הציפייה לטווח קצר הייתה סביב שיקום הקבוצה. רוב האוהדים היו שמחים פשוט לראות את הקבוצה שלהם משחקת כדורגל במקום לעשות מה שזה לא היה לפני כן (אלוהים יודע שזה היה קצה הציפיות האישי שלי). לשמחת כולנו קרויף התגלה כמינוי מעולה, כשאחוז מטורף מהחלטות שלו שלו היו טובות עד מדהימות (גרסיה 1, גרסיה 2, גרסיה 3, ראדי, השחרור של יצחקי, פריצה, זהבי, גורי, אניימה, היחסים עם התקשורת, ועוד ועוד), כשזה קורה על רקע דעיכתן של הפועל ת"א ומכבי חיפה אחרי עשור בערך של שליטה והבינוניות הכללית של הכדורגל הישראלי דאז. אנשים שוכחים - אבל לפני קרויף אף אחד בישראל לא לבש צ'יפ של כושר (למשל). ההצלחה הייתה כ"כ גדולה, שמכבי חיפה הגיעה לאותה מסקנה - אנחנו במרחק 2 החלטות מלקחת אליפות. ואז, במשך כמעט עשור שלם (!), מכבי חיפה קיבלה "החלטות" מדי קיץ, רק בשביל לראות אותן מתנפצות מול המציאות: נס קרויף היה היוצא דופן, והאמת היא שאף אחד לא מתקן קבוצה ב-2 החלטות. הרבה החלטות דרושות, ובדרך כלל לפחות שתי עונות בשביל לשקם מועדון כמו שצריך. המעניין הוא שבפועל - חיפה אף פעם לא הצליחה להדביק את הפער ממכבי בכוחות עצמה. מי שהדביק את הפער היו אצילי ומיכה. לא ניהול מוצלח, ולא קבלת החלטות טובה. עניין מקרי לגמרי שכל כולו התרחש במכבי ת"א.

וזו הבעיה עם מה שקורה עכשיו - מיקסם השווא של שתי ההחלטות מקסים גם אותנו. במידה לא מעטה, זה גם מה שהוביל אותנו בשתי העונות האחרונות. במקום להתמודד עם המציאות (לייצר קבוצה לאליפות יש מאין זה כמעט בלתי אפשרי) מנסים לעשות בדיוק את מה שחיפה עשתה שנים לפנינו וכשלה.

אז כמובן שאין קבוצה אחת דומה למשנתה. מכבי 2012 אינה חיפה של 2015 שאינה מכבי של 2023. אבל אפילו אם ינחת פה מחר המנהל המקצועי הטוב והמתאים ביותר למכבי, גם הוא יצטרך להחליט הרבה החלטות בשביל להפוך את מכבי שוב למה שהיא יכולה (וצריכה) להיות. ורוב הסיכויים - זה יקח יותר מעונה אחת. צריך להיות ריאלים לגבי זה.

פורסם ב
1 hour ago, חומץ בלסמי said:

אני הייתי מאוד נזהר מהצהרות "מרחק 2 החלטות טובות מאליפות". זה רידוד של הסיטואציה למשהו שלכולם נח להאמין בו (שתי החלטות טובות? מתוך שינה!). צריך להיישיר מבט ולהודות שזה כמעט בטוח יהיה מורכב וארוך מזה.

צריך לחזור קצת לאחור, לרגע שקרויף מונה ולאופן שזה השפיע דווקא על היריבה - מכבי חיפה - בשביל לקבל פרספקטיבה בין מה קורה היום במכבי ומה ריאלי שיקרה מחר. כשקרויף מונה, לא הייתה שום ציפייה שמכבי תיקח אליפות באותה השנה. גם לא בשנתיים. המועדון היה בבלגן. באופן כללי הכוונה הייתה לבנות מועדון. רוב האוהדים היו שמחים פשוט לראות את הקבוצה שלהם משחקת כדורגל במקום לעשות מה שזה לא היה לפני כן (אלוהים יודע שזה פחות או יותר היה קצה הציפיות האישי שלי). לשמחת כולנו קרו כמה דברים: קרויף התגלה כמינוי מעולה, כשאחוז מטורף מהחלטות שלו שלו היו טובות עד מדהימות (גרסיה 1, גרסיה 2, גרסיה 3, ראדי, השחרור של יצחקי, פריצה, זהבי, גורי, אניימה, היחסים עם התקשורת, ועוד ועוד), כשזה קורה על רקע דעיכתן של הפועל ת"א ומכבי חיפה אחרי עשור בערך של שליטה והבינוניות הכללית של הכדורגל הישראלי דאז. אנשים שוכחים - אבל לפני קרויף אף אחד בישראל לא לבש צ'יפ של כושר (למשל). ההצלחה הייתה כ"כ גדולה, שמכבי חיפה הגיעה לאותה מסקנה - אנחנו במרחק 2 החלטות מלקחת אליפות, ואז, במשך כמעט עשור שלם (!), מכבי חיפה קיבלה "החלטות" מדי קיץ, רק בשביל לראות אותן מתנפצות מול המציאות: נס קרויף היה היוצא דופן, והאמת היא שאף אחד לא מתקן קבוצה ב-2 החלטות. הרבה החלטות דרושות, ובדרך כלל לפחות שתי עונות בשביל לשקם מועדון כמו שצריך. המעניין הוא שבפועל - חיפה אף פעם לא הצליחה להדביק את הפער ממכבי בכוחות עצמה. מי שהדביק את הפער היו אצילי ומיכה. לא ניהול מוצלח, ולא קבלת החלטות טובה. עניין מקרי לגמרי שכל כולו התרחש במכבי ת"א.

וזו הבעיה עם מה שקורה עכשיו - מיקסם השווא של שתי ההחלטות מקסים גם אותנו. במידה לא מעטה, זה גם מה שהוביל אותנו בשתי העונות האחרונות. במקום להתמודד עם המציאות (לייצר קבוצה לאליפות יש מאין זה כמעט בלתי אפשרי) מנסים לעשות בדיוק את מה שחיפה עשתה שנים לפנינו וכשלה.

אז כמובן שאין קבוצה אחת דומה למשנתה. מכבי 2012 אינה חיפה של 2015 שאינה מכבי של 2023. אבל אפילו אם ינחת פה מחר המנהל המקצוי הטוב והמתאים ביותר למכבי, גם הוא יצטרך להחליט הרבה החלטות בשביל להפוך את מכבי שוב למה שהיא יכולה (וצריכה) להיות. ורוב הסיכויים - זה יקח יותר מעונה אחת. צריך להיות ריאלים לגבי זה.

כתבת יפה

פורסם ב
לפני4 שעות , thunderbolt said:

image.png.f788ce9c5e5a005fe6bcd8a9f66d9bac.png

המאמן הבא?

גם בוואלה יש כתבה שיצחקי ותמם הם השעירים לעזאזל. איך זה יכול להיות שכל האוהדים חושבים משהו אחד ובתקשורת חושבים משהו אחר? כולם מלקקים ליצחקי? ואגב, אם בן שמעון חושב  שלמכבי היום יש סגל מצויין לאליפות, אז שישאר באשדוד, כי האחרון שאמר שיש לנו סגל מצוייין לאליפות, זה הדחליל שעומד היום על הקווים. 

פורסם ב
לפני11 שעות , אליהו_הנביא said:

גם בוואלה יש כתבה שיצחקי ותמם הם השעירים לעזאזל. איך זה יכול להיות שכל האוהדים חושבים משהו אחד ובתקשורת חושבים משהו אחר? כולם מלקקים ליצחקי? ואגב, אם בן שמעון חושב  שלמכבי היום יש סגל מצויין לאליפות, אז שישאר באשדוד, כי האחרון שאמר שיש לנו סגל מצוייין לאליפות, זה הדחליל שעומד היום על הקווים. 

הדחליל שעומד לך על הקווים לא עושה מערך בהתאם לסגל, לא משנה כלום תוך כדי משחק, הוא פשוט דחליל.
יש לך סגל שעם מאמן נכון ובלי לעשות מערכים הזייה ולהציב שחקנים לא בעמדות שלהם, היה אפשר להפיק ממנו יותר.
זה אותו סגל של איביץ' , מינוס אוסקר.
הדחליל הזה היה צריך להמשיך לשחק 3-5-2 עד סוף העונה וזהו.
הוא פשוט חירב את כל מה שאיביץ' עשה.
אין תבנית משחק, אין כלום.
זה ממש קחו כדורגל ותבעטו לשער, מעבר לזה אין כלום.
אפילו רב"ש או זיו אריה היו עושים יותר ממנו עם הסגל הזה.

פורסם ב
לפני12 שעות , חומץ בלסמי said:

צריך לחזור קצת לאחור, לרגע שקרויף מונה ולאופן שזה השפיע דווקא על היריבה - מכבי חיפה - בשביל לקבל פרספקטיבה בין מה קורה היום במכבי ומה ריאלי שיקרה מחר. כשקרויף מונה, לא הייתה שום ציפייה שמכבי תיקח אליפות באותה השנה. גם לא בשנתיים. המועדון היה בבלגן. באופן כללי הכוונה הייתה לבנות מועדון. רוב האוהדים היו שמחים פשוט לראות את הקבוצה שלהם משחקת כדורגל במקום לעשות מה שזה לא היה לפני כן (אלוהים יודע שזה פחות או יותר היה קצה הציפיות האישי שלי). לשמחת כולנו קרו כמה דברים: קרויף התגלה כמינוי מעולה, כשאחוז מטורף מהחלטות שלו שלו היו טובות עד מדהימות (גרסיה 1, גרסיה 2, גרסיה 3, ראדי, השחרור של יצחקי, פריצה, זהבי, גורי, אניימה, היחסים עם התקשורת, ועוד ועוד), כשזה קורה על רקע דעיכתן של הפועל ת"א ומכבי חיפה אחרי עשור בערך של שליטה והבינוניות הכללית של הכדורגל הישראלי דאז. אנשים שוכחים - אבל לפני קרויף אף אחד בישראל לא לבש צ'יפ של כושר (למשל). ההצלחה הייתה כ"כ גדולה, שמכבי חיפה הגיעה לאותה מסקנה - אנחנו במרחק 2 החלטות מלקחת אליפות, ואז, במשך כמעט עשור שלם (!), מכבי חיפה קיבלה "החלטות" מדי קיץ, רק בשביל לראות אותן מתנפצות מול המציאות: נס קרויף היה היוצא דופן, והאמת היא שאף אחד לא מתקן קבוצה ב-2 החלטות. הרבה החלטות דרושות, ובדרך כלל לפחות שתי עונות בשביל לשקם מועדון כמו שצריך. המעניין הוא שבפועל - חיפה אף פעם לא הצליחה להדביק את הפער ממכבי בכוחות עצמה. מי שהדביק את הפער היו אצילי ומיכה. לא ניהול מוצלח, ולא קבלת החלטות טובה. עניין מקרי לגמרי שכל כולו התרחש במכבי ת"א.

אז כמובן שאין קבוצה אחת דומה למשנתה. מכבי 2012 אינה חיפה של 2015 שאינה מכבי של 2023. אבל אפילו אם ינחת פה מחר המנהל המקצוי הטוב והמתאים ביותר למכבי, גם הוא יצטרך להחליט הרבה החלטות בשביל להפוך את מכבי שוב למה שהיא יכולה (וצריכה) להיות. ורוב הסיכויים - זה יקח יותר מעונה אחת. צריך להיות ריאלים לגבי זה.

כל מילה חומץ.

כנראה שגם במכבי חשבו שזה עניין של כמה החלטות- נחזיר כמה ישראלים בכירים וזה שלנו. בלי מחשבה/תכנון או ניסיון להמציא את עצמינו מחדש. אפילו המדים ממוחזרים. 

פורסם ב

100%

פורסם ב

כתבת דברים יפים אבל זה לא משנה את העובדה שבארץ לא צריך הרבה כדי לקחת אליפות ואפילו כמה ברצף. 

חיפה לא עשתה משהו מיוחד לפני 3 שנים, בסה"כ מינתה את בכר וניצלה נפילה של מכבי והנה היא בדרך ל3 אליפויות רצוף, מה כבר הם עשו? 

ברור שבעולם מושלם הייתי מעיף את יצחקי, מביא קליבר בעל שם עולמי לתפקיד מנהל מקצועי, ממנה מאמן מקצוען ולא מתחזה ומביא חיזוק לכנפיים. 

בפועל הרוב פה כנראה לא יקרה, זה לא אומר שאי אפשר לצאת לדרך חדשה ולקחת אליפות שנה הבאה, אני לא טומן את הראש בחו"ל או מכחיש את הבעיות הקשות שמן הסתם יש לנו בקבוצה. 

מאמן מקצוען שמחזיק את הסגל קצר וחיזוק של כמה שחקנים בודדים וגם עם יצחקי הכושל כנראה שתתמודד חזק על האליפות שנה הבאה, ככה זה פה, לא צריך הרבה כדי לקחת אליפות.

נכון שהשינוי שג'ורדי עשה לפני עשר שנים היה משמעותי ומקיף והוא הפך את הקבוצה משכונה למקצוענית, אני פשוט אומר שאם חיפה וב"ש לוקחות פה אליפויות בצרורות גם בלי ניהול טופ אירופאי גם אנחנו יכולים. 

בסוף אנחנו בליגת העל לא בפיירמרליג. 

פורסם ב

סיימנו מקום 6 ואז לקחנו פה אליפות

אחרי עונת ג׳ורדי שנראנו כמו תחת ומקום 3, לקחנו אליפות במרץ

השלד שלנו הוא טוב ויכול להספיק לאליפות נקודתית פה או שם אבל השאלה אם נצליח לייצר מזה משהו טוב ומועיל לאורך שנים וזה כבר תלוי בגורם מקצועי בכיר שישאר פה להרבה שנים 

פורסם ב
לפני17 שעות , thunderbolt said:

image.png.f788ce9c5e5a005fe6bcd8a9f66d9bac.png

המאמן הבא?

הוא מאמן מעולה בעיניי אבל בלנדר תקשורתי ברמת אלי גוטמן. כל הזמן חושב על הג'וב הבא. אם הוא יהיה מאמן פה יהיה לי לא פשוט להתמודד עם הראיונות שלו.

פורסם ב
19 דקות לפני, car.garsia said:

הוא מאמן מעולה בעיניי אבל בלנדר תקשורתי ברמת אלי גוטמן. כל הזמן חושב על הג'וב הבא. אם הוא יהיה מאמן פה יהיה לי לא פשוט להתמודד עם הראיונות שלו.

רק בכר,רב"ש,ברדה וזיו אריה הם לא מימרים,השאר הם אותו בן אדם.

פורסם ב
19 דקות לפני, Raumdeuter said:

רק בכר,רב"ש,ברדה וזיו אריה הם לא מימרים,השאר הם אותו בן אדם.

ידוע, אני אומר תביא לי את הברדה/בכר שלנו. אין לי בעייה לראות את רב"ש/זיו אריה על הקווים פה.

פורסם ב
לפני15 שעות , חומץ בלסמי said:

כדאי לחזור קצת לאחור, לרגע שקרויף מונה ולאופן שזה השפיע דווקא על היריבה - מכבי חיפה - בשביל לקבל פרספקטיבה על מה שקורה היום במכבי ומה ריאלי שיקרה בה מחר. כשקרויף מונה, לא הייתה שום ציפייה שמכבי תיקח אליפות באותה השנה. גם לא בשנתיים. המועדון היה בבלגן. הציפייה לטווח קצר הייתה סביב שיקום הקבוצה. רוב האוהדים היו שמחים פשוט לראות את הקבוצה שלהם משחקת כדורגל במקום לעשות מה שזה לא היה לפני כן (אלוהים יודע שזה היה קצה הציפיות האישי שלי). לשמחת כולנו קרויף התגלה כמינוי מעולה, כשאחוז מטורף מהחלטות שלו שלו היו טובות עד מדהימות (גרסיה 1, גרסיה 2, גרסיה 3, ראדי, השחרור של יצחקי, פריצה, זהבי, גורי, אניימה, היחסים עם התקשורת, ועוד ועוד), כשזה קורה על רקע דעיכתן של הפועל ת"א ומכבי חיפה אחרי עשור בערך של שליטה והבינוניות הכללית של הכדורגל הישראלי דאז. אנשים שוכחים - אבל לפני קרויף אף אחד בישראל לא לבש צ'יפ של כושר (למשל). ההצלחה הייתה כ"כ גדולה, שמכבי חיפה הגיעה לאותה מסקנה - אנחנו במרחק 2 החלטות מלקחת אליפות. ואז, במשך כמעט עשור שלם (!), מכבי חיפה קיבלה "החלטות" מדי קיץ, רק בשביל לראות אותן מתנפצות מול המציאות: נס קרויף היה היוצא דופן, והאמת היא שאף אחד לא מתקן קבוצה ב-2 החלטות. הרבה החלטות דרושות, ובדרך כלל לפחות שתי עונות בשביל לשקם מועדון כמו שצריך. המעניין הוא שבפועל - חיפה אף פעם לא הצליחה להדביק את הפער ממכבי בכוחות עצמה. מי שהדביק את הפער היו אצילי ומיכה. לא ניהול מוצלח, ולא קבלת החלטות טובה. עניין מקרי לגמרי שכל כולו התרחש במכבי ת"א.

אז כמובן שאין קבוצה אחת דומה למשנתה. מכבי 2012 אינה חיפה של 2015 שאינה מכבי של 2023. אבל אפילו אם ינחת פה מחר המנהל המקצועי הטוב והמתאים ביותר למכבי, גם הוא יצטרך להחליט הרבה החלטות בשביל להפוך את מכבי שוב למה שהיא יכולה (וצריכה) להיות. ורוב הסיכויים - זה יקח יותר מעונה אחת. צריך להיות ריאלים לגבי זה.

שתי החלטות- מקפלות בתוכן עוד המון החלטות קטנות. זה נועד לתת פורפורציה שב60, 70 מיליון תקציב שחקנים, אתה אף פעם לא באמת רחוק. מכבי שם בעיקר בזכות הכסף. הוא כן מביא איכות ורבש לא טועה מידי. זה לא שג'ק היה מנהל דגול ופתאום הוא לא(הוא היה המנכל בשנתיים הראשונות של ג'ורדי). הכסף מאפשר לטעות לא מעט ולהצליח לפעמים. להצליח לפעמים- בחירת מאמן ראויה או מנהל מקצועי או פוקס מארץ הפוקסים בדמות הימור על ערן זהבי. לקחנו טראבל עם חומר פחות טוב מהחומר שהיה כאן בחלק מהסגנויות. שיקח כמה שיקח כל עוד ההשקעה נמשכת.

הכסף בחיפה שמר אותה למעלה. היא פשוט לא השכילה להחליט שום דבר נכון, זה גם קורה. אבל להנות ממקרה אצילי לא יכול היה לקרות למכבי נתניה למשל. כי אין לה את המשאבים לייצר סגל שמשתפר ומחכה רק לניצוץ. 

פורסם ב
לפני22 שעות , חומץ בלסמי said:

מכבי חיפה קיבלה "החלטות" מדי קיץ, רק בשביל לראות אותן מתנפצות מול המציאות: נס קרויף היה היוצא דופן, והאמת היא שאף אחד לא מתקן קבוצה ב-2 החלטות. הרבה החלטות דרושות, ובדרך כלל לפחות שתי עונות בשביל לשקם מועדון כמו שצריך. המעניין הוא שבפועל - חיפה אף פעם לא הצליחה להדביק את הפער ממכבי בכוחות עצמה. מי שהדביק את הפער היו אצילי ומיכה. לא ניהול מוצלח, ולא קבלת החלטות טובה. עניין מקרי לגמרי שכל כולו התרחש במכבי ת"א.

זה לא ממש נכון, כבר בתקופה של איביץ' בלבול מונה למאמן שם וייצב את הקבוצה, בשנה לאחר מכן עשה עונה סדירה נהדרת עד פלייאוף הקורונה וקיבלו שם כמה החלטות טובות כמו ג'וש כהן, פלאניץ', חזיזה, שרי וכו'. ואצילי עזר להם מאוד אבל צריך לזכור שכשהוא היה בקפריסין- הם הובילו עליך 8 פור בליגה בזמן שדוניס אימן אותנו.

אז גם הם עברו תהליך מסוים של התקדמות- פשוט אנחנו עזרנו להם להחליש את עצמנו ולתת להם מתנה יקרת ערך ששידרגה אותם תוך כדי.