Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מאמין שהרוב המוחלט של הקהל מבין באיזה ברדק ניהולי אנחנו נמצאים ואין עוד איך לגנוב דעת.

מכאן רק גולדהאר יכול להוציא אותנו, צריך שזה "יכאב" לו מספיק והוא כבר יידע מה לעשות כדי לנסות לשפר

פורסם ב

לכולם די ברור ששום דבר לא ישתנה לטובה בעונה הבאה.

כן, גם אני חושב שאפילו הקבוצה תהיה חלשה יותר.

תגיע הצעה על יובא, זהבי יפזול (בצדק) להרפתקאה במקום אחר - יבין שבמצב הנוכחי של הקבוצה אין לו מה לחפש פה.

יצחקי יישאר כמובן, עוד רכש דבילי ומאוחר בקיץ, הכנה לקויה כרגיל.

אולי יגיע מאמן אחר, אבל לא משנה מי יאמן כל עוד יצחקי ושאר המערכת פה.

אה ושוב נשאר בלי כנפיים

פורסם ב

להביא את בכר וצ׳רי רק כדי לעשות אפקט ורמוט ושיתפרקו.

אין עתיד זוהר כל עוד לא עושים חריש על כל השדרה הניהולית (ג׳ק, תמם, יצחקי, עורכי הדין, הדוברים, מאמן השוערים, וכו׳ וכו׳ וכו׳).

ועדיין כמו שנאמר לפניי - אוהדים עושים מנוי בכל מצב ולא רק כשמשחקים באלופות!

פורסם ב
לפני3 שעות , דקסטר said:

לא הבנתי

אני אומר שהם = הנהלת מכבי לא יצליחו לגנוב דעת כאילו אנחנו נהיה רלוונטים למשהו

כמובן שהבנתי. התכוונתי שאולי זה באמת יהיה שקוף יותר לכולם הפעם (מודה שהשנה חטאתי ובאמת האמנתי שערן ואיביץ' זה מספיק).

אבל גם אם זה יהיה הכי ברור שבעולם, שינוי לא יהיה. 

איזה דיכאון.

פורסם ב
לפני2 שעות , osfeee said:

להביא את בכר וצ׳רי רק כדי לעשות אפקט ורמוט ושיתפרקו.

אין עתיד זוהר כל עוד לא עושים חריש על כל השדרה הניהולית (ג׳ק, תמם, יצחקי, עורכי הדין, הדוברים, מאמן השוערים, וכו׳ וכו׳ וכו׳).

ועדיין כמו שנאמר לפניי - אוהדים עושים מנוי בכל מצב ולא רק כשמשחקים באלופות!

צ'רי? הוא עם רגל בקבר.
בכר-לא יבוא כל עוד הוא לא מקבל את מה שהוא רוצה, הוא דופק על השולחן כשצריך, לא משנה כמה כסף תתן לו בשכר.
אני שומע לאחרונה את הפודקאסט של רז אמיר ואורן קדוש- הם אומרים דברים נכונים, קארנקה לא אשם שמינו אותו, מי אשם זה מה שהביא אותו ונתן את האוקיי הסופי.
כמה שאנחנו מדברים על יצחקי הנקניק הזה, יש לי הרגשה שאין לו סיי כמעט בכלום, מי שתוקע את כל המהלכים במכבי נראה לי בסופו של דבר זה ג'ק שכל קשר בינו לבין ספורט הוא מקרי לחלוטין.
ממליץ לשמוע במיוחד את הפודקאסט הזה מאז שמונה קארנקה ומה שנאמר שם.

פורסם ב

השאלה שצריכה להישאל האם בכל זאת יחודשו 22 אלף מנויים בחצי שעה ביולי 2023 .

הגיע הזמן לעבוד איתם באותה הדרך .

מאמין שבחיים הפרטיים של כל אחד , מעטים האנשים שימשיכו לשלם לא מעט כסף למקום / מוסד שיורק להם בפרצוף .

לטעמי זו הדרך היחידה .

פורסם ב
לפני9 שעות , Sawyer said:

יצחקי נשאר. קראנקה יעוף ובמקומו יגיע מישהו רנדומלי אחר. המועדון ינסו לעבוד עליכם בתחילת הקיץ ולקראת המנויים שיש איזה שינוי ושיוצאים לדרך חדשה או שמשהו משתנה - אבל זה יהיה שקר. 

ברק יצחקי עדיין שולט במועדון ובג'ק אנגלידיס וגם עונה הבאה אנחנו לא ניהיה קבוצה תחרותית ולא נראה שום שינוי. 

הודעה זאת נכתבת ממני אליכם - אוהדי מכבי שעלולים ליפול שוב בשקר, לצפות ולהתאכזב. 

המועדון כרגע לא מוכן להודות בזה אבל יצאנו מהשלב התחרותי שהיינו בו וכעת אנחנו מועדון מת - לא לצפות לא להתאכזב. 

אם יהיה שינוי (סופר לא סביר ויכול לקרות רק לאחר התאגדות והתנגדות של הקהל שלא תקרה באף סיטואציה) אעדכן/אחזור בי אבל זה ממש לא נראה בכיוון כרגע

אחלה הכל נכון.

פרקטיקה, מה אנחנו יכולים לעשות מפה כדי לשנות את המצב שהוא בגבול הלגיטימי לדעתך?

פורסם ב

אני לא משוכנע שחיפה של בלבול היתה טובה ממכבי של היום. אולי בקצת. אנחנו בוודאי זקוקים למאמן כדי להתחיל להתניע משהו. 

פורסם ב

חרם מנויים זה הזייה רצינית, בדיחה מי שהעלה את זה אפילו בטעות כאופצייה.

פורסם ב
לפני5 שעות , Barksdale said:

דעה לא פופולארית אבל אין לי בעיה שבן שמעון יקבל את המושכות.

הקדנציה הקודמת אצלנו לא מראה על כלום, תקופה אחרת ולדעתי הוא בשל מאוד.

בכללי לאורך השנים אני מאוד אוהב את הקבוצות שהוא מעמיד ואיך שהוא מדבר, אין להרבה מאמנים את התשוקה שיש לו לכדורגל והקבוצה שלנו חייבת פילפל בתחת ולא איזה צנון על הקווים.

מגיעה לו קפיצת המדרגה.

זרים זה לא גרנטי לשום דבר, אולי רק לפתיחת עונה איטית.

אני אישית מעדיף להמר על זיו אריה אבל גם על רב"ש אין לי בעייה. לאט לאט יותר אוהדי מכבי יבינו שבמצב הנוכחי אין ברירה אלא ללכת למאמן ישראלי.

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

אני לא משוכנע שחיפה של בלבול היתה טובה ממכבי של היום. אולי בקצת. אנחנו בוודאי זקוקים למאמן כדי להתחיל להתניע משהו. 

אבל בניגוד למכבי,חיפה של בלבול הייתה קבוצה במגמת שיפור ולא הדרדרות בואכה קריסה.

פורסם ב
לפני2 שעות , Naor23 said:

אחלה הכל נכון.

פרקטיקה, מה אנחנו יכולים לעשות מפה כדי לשנות את המצב שהוא בגבול הלגיטימי לדעתך?

אם היה לי רעיון/אמונה במהלך שאני יכול להוביל כבר היית שומע על זה, אני יותר באזורים של איבוד תקווה..

פורסם ב
19 דקות לפני, Raumdeuter said:

אבל בניגוד למכבי,חיפה של בלבול הייתה קבוצה במגמת שיפור ולא הדרדרות בואכה קריסה.

אנחנו תמיד במרחק החלטה אחת או שתיים מלשנות גורל. בתקציב שחקנים של 60,  זה המצב. 

יהיה רע באמת כשלא יהיה התקציב משכורות הזה. 

שחר פגע בבכר וקיבל את אצילי בינואר. הארגון שלו היה כושל עשור אבל ההשקעה המתמשכת יצרה פלטפורמה שחסר בה מעט. זה לא היה יכול לקרות לנתניה למשל.  זה קרה לך ב2012. 

פורסם ב
לפני2 שעות , המכבייה said:

ממכבי של איביץ' אולי.

ממכבי של קראנקה, אנחנו אולי דומים בכדורגל לחיפה של ראובן עטר על הקווים.

פורסם ב
לפני11 שעות , המכבייה said:

ממכבי הנוכחית של קרנקה? הרבה יותר טובה

פורסם ב
לפני16 שעות , Kenji.09 said:

צ'רי? הוא עם רגל בקבר.
בכר-לא יבוא כל עוד הוא לא מקבל את מה שהוא רוצה, הוא דופק על השולחן כשצריך, לא משנה כמה כסף תתן לו בשכר.
אני שומע לאחרונה את הפודקאסט של רז אמיר ואורן קדוש- הם אומרים דברים נכונים, קארנקה לא אשם שמינו אותו, מי אשם זה מה שהביא אותו ונתן את האוקיי הסופי.
כמה שאנחנו מדברים על יצחקי הנקניק הזה, יש לי הרגשה שאין לו סיי כמעט בכלום, מי שתוקע את כל המהלכים במכבי נראה לי בסופו של דבר זה ג'ק שכל קשר בינו לבין ספורט הוא מקרי לחלוטין.
ממליץ לשמוע במיוחד את הפודקאסט הזה מאז שמונה קארנקה ומה שנאמר שם.

בלי נראה לי

יצחקי הוא רק בובה חסר עמוד שדרה

אנגלידיס זה הצינור הישיר שמחבר בין מיץ' למכבי , היחיד שמדבר איתו

כמעט ואף אחד לא יכול לדבר איתו

פעם שמעתי ששחקנים פעם לדבר איתו היו צריכים לשלוח מיילים שהוא יתייחס אליהם.

פורסם ב
לפני6 שעות , החתול הצהוב said:

ממכבי הנוכחית של קרנקה? הרבה יותר טובה

למה זאת מכבי של קראנקה ולא של איביץ? חומר טוב יותר מחיפה של בלבול. יותר מזה, מכבי הזאת טובה יותר ממכבי של 11. 

פורסם ב

המיינד-סט הוא יציאה ממעגל התחרותיות. כואב אבל זה המצב בניגוד לעשור שחווינו.

פורסם ב
35 דקות לפני, המכבייה said:

למה זאת מכבי של קראנקה ולא של איביץ? חומר טוב יותר מחיפה של בלבול. יותר מזה, מכבי הזאת טובה יותר ממכבי של 11. 

המכבי הזאת הכי גרועה מאז תקופת לוני בפער גדול (עומד על הטענה הזאת), בליגה עם קצת יותר רמה אנחנו מגרדים פלייאוף עליון עם איך שנראינו העונה. המצב בקנטים.

פורסם ב
24 דקות לפני, הנדון said:

המכבי הזאת הכי גרועה מאז תקופת לוני בפער גדול (עומד על הטענה הזאת), בליגה עם קצת יותר רמה אנחנו מגרדים פלייאוף עליון עם איך שנראינו העונה. המצב בקנטים.

זה לא נכון בעליל לגבי הסיבוב הראשון. לגבי הסיבוב השני (והסוף שלו בעיקר) חד משמעית.

פורסם ב
9 דקות לפני, avich15 said:

זה לא נכון בעליל לגבי הסיבוב הראשון. לגבי הסיבוב השני (והסוף שלו בעיקר) חד משמעית.

גם שחילקנו חמישיות לא התרשמתי מזה, משחק אחרי כבר איבדת נקודות אז זה לא עזר בכלום, כל משחק גדול עלית כמו קבוצה קטנה ומפוחדת זה היה הכי ביזיון העונה הזאת. 

פורסם ב
56 דקות לפני, Dorian said:

שרון תמם התארחה והתראיינה במשך שעה בערך בפודקאסט של בכל יום נתון.

https://soundcloud.app.goo.gl/GLE9L (מדקה 9:00 בערך)

מישהו הקשיב לזה?

אנסה לשרוד שעה של דסקל,שיהיה לי בהצלחה.

פורסם ב
לפני4 שעות , המכבייה said:

כי אין לך אוסקר

פורסם ב
לפני4 שעות , קמחי said:

המיינד-סט הוא יציאה ממעגל התחרותיות. כואב אבל זה המצב בניגוד לעשור שחווינו.

זה הרבה יותר מזה

מרגיש שפעם הייתה שאיפה לעשות דברים יפים באירופה, לבנות איצטדיון ולהיהפך למועדון מיוחד עם שם משלו

ברגע שזה נגוז אז כבר לא אכפת גם מהלחם והחמאה של לטרוף תארים בליגה כי את זה גם אחרים עשו