Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

יצחקי נשאר. קראנקה יעוף ובמקומו יגיע מישהו רנדומלי אחר. המועדון ינסו לעבוד עליכם בתחילת הקיץ ולקראת המנויים שיש איזה שינוי ושיוצאים לדרך חדשה או שמשהו משתנה - אבל זה יהיה שקר. 

ברק יצחקי עדיין שולט במועדון ובג'ק אנגלידיס וגם עונה הבאה אנחנו לא ניהיה קבוצה תחרותית ולא נראה שום שינוי. 

הודעה זאת נכתבת ממני אליכם - אוהדי מכבי שעלולים ליפול שוב בשקר, לצפות ולהתאכזב. 

המועדון כרגע לא מוכן להודות בזה אבל יצאנו מהשלב התחרותי שהיינו בו וכעת אנחנו מועדון מת - לא לצפות לא להתאכזב. 

אם יהיה שינוי (סופר לא סביר ויכול לקרות רק לאחר התאגדות והתנגדות של הקהל שלא תקרה באף סיטואציה) אעדכן/אחזור בי אבל זה ממש לא נראה בכיוון כרגע

פורסם ב

כבר לא יכולים יותר לעבוד על אף אחד בקטע של החלפת מאמן וגמרנו. יש לנו עשר מחזורים+ גביע (לא מאמין שניקח השנה) שצריך להשקיע בהם כל דקה בשביל להעיף את האוכלי חינם ממכבי. גם זה לא יקרה עדיין יעודדו כאילו שאנחנו נלחמים על משהו.

פורסם ב

לדעתי רוב הקהל כבר הבין את זה. 

לא רק שלא נתחזק בקיץ, אלא הסגל רק יהיה יותר חלש. 

מניח שאחד הזרים הטובים יברח לנו (מהמר על לוקאסן או יובא), סיכוי לא רע שדניאל פרץ יעזוב, גולסה מסיים חוזה וילך לב״ש ואולי פתאום גם זהבי יקבל הצעה מטורפת מארצות הברית. 

לעומת זאת איזה חיזוק ישראלי יביאו? אין כלום בשוק. אולי יחתימו את כנעאן בשביל שהקהל יתלהב והוא יפצע מהר מאוד. חוץ מזה אין עוד ישראלים אז זה יגרום ליצחקי לחרטט את הכתבים שמנסים שוב להחזיר את דסה. זה ימרח קיץ שלם וכמובן שלא נביא אף זר עד החודש האחרון של החלון. 

יהיו דיבורים על דם חדש עם חזרה של מושאלים, אבל בסוף כולם למעט אחד (שגם הוא לא ישחק) יושאלו שוב.

בקונפרנס נעוף שוב, אבל היינו קרובים ונלחמנו. הסגל פשוט עוד לא הושלם והמאמן עדיין לא מכיר את השחקנים. 

נפתח את הליגה עם שלושה משחקים ללא ניצחון, ננצח את חיפה בבלומפילד ונחשוב שאנחנו על הגל, אבל אז נפסיד לאשדוד בחוץ. 

ישאירו את המאמן עד סוף הסיבוב הראשון כשהפער מחיפה יהיה 11 הפרש. את ההמשך כולכם כבר יודעים…

פורסם ב

ועדיין,

כולנו נעשה מנויים ונגיע למשחקים.

כלום לא ישתנה...

עד שלא יהיה מנכ"ל ומנהל מקצועי שמתאימים לרמה של המועדון הגדול בארץ, אין מה לצפות לשינוי.

פורסם ב

בדרך כלל אני נגד לתת לקהל להכתיב את התנהלות המועדון אבל במקרה הזה, אחרי כל כך הרבה זמן שברור לכולם מה צריך לעשות ומה יקרה אם לא נעשה את זה אנחנו חייבים למצוא דרך מחאה אפקטיבית כי עוד עונה לא תחרותית תהיה אסון עבורינו.

פורסם ב

יש גבול סוייר, הפעם הם לא יצליחו לגנוב דעת.

פורסם ב

חרא עלינו בלי שינוי קיצוני בניהול המקצועי והבכיר של מכבי

ימסטלו את הקהל עם איזה רכש מוכר מנויים פייק כלשהו ופה זה יגמר.

אין לי תקווה לכלום.

פורסם ב

שמח שסוף סוף מתחילים להבין את זה הרוב המוחלט של הקהל

כל עוד יצחקי לא יטוס מפה ויביאו פה מנכ"ל ומנהל מקצועי זרים שיודעים את העבודה לא נתקדם

רק מחאות יעזרו לנו

ומתחבר מאוד למה שרשמת, יעשו פה שיווק על השנה שהקהל "ישכח" את מה שקרה

רכש כמובן לא יגיע בזמן אלא ביומים האחרונים של החלון אם בכלל

פורסם ב

ונניח שאתה צודק, איך אתה רוצה לפעול? רק חרם מנויים יכול להשיג את האימפקט ובינינו אין שום סכוי שזה יקרה. 

האם אתה מסוגל לא לקנות מנוי? האם אני מסוגל לא לקנות מנוי? (במקרה שלי אם אני לא קונה הלכו לי שני מקומות פירסט קלאס ב-13, אתה מקסימום תקנה אחכ ל-11 חחח)

פורסם ב

להעיף: נחמיאס, דוידזאדה, ג'רלדש, קנדיל, גלזר, יוריס, גולסה, ריקן, דן ביטון, אילייה, יונתן כהן, אלמוג, חוזז

להביא: לא יודע

פורסם ב

מחאות מתחת לבית של יצחקי, אחרת יחרבן לנו עוד עונה

פורסם ב
1 דקה לפני, אליהו_הנביא said:

ונניח שאתה צודק, איך אתה רוצה לפעול? רק חרם מנויים יכול להשיג את האימפקט ובינינו אין שום סכוי שזה יקרה. 

האם אתה מסוגל לא לקנות מנוי? האם אני מסוגל לא לקנות מנוי? (במקרה שלי אם אני לא קונה הלכו לי שני מקומות פירסט קלאס ב-13, אתה מקסימום תקנה אחכ ל-11 חחח)

1. אני לא מתכנן פה הפיכות, אני לא במקום הזה וכבר לא בעל יכולת להריץ מהלך כזה. 

2. זה לא נושא שקורא למהפכה או לקהל שיעשה משהו כי אין לי אמונה ביכולת של הקהל שלנו להתארגן/לעשות משהו. המטרה היחידה שלי היא למנוע כאב לב מאוהדי מכבי שעלולים ליפול בזה גם. 

3. גם אם מכבי תוציא הודעה שיצחקי הוא המלך והוא ישאר עד שנת 3000 + מכריזים שלא משנה מה אנחנו לא לוקחים אליפות אני עושה את כל המנויים שלי (גם ל11 וגם ל13) - זה המינימום שלי כאוהד מכבי לעשות מנוי. גם אם אני מאוכזב/כועס או חסר אמונה. 

פורסם ב

אולי לנסות את שרון תמם כמנהלת מקצועית ויצחקי כמנכ״ל

גם ככה לשניהם אין מושג

פורסם ב

די פעמיים כבר עבדו עלינו שיש על מי לסמוך, אם יצליח להם בפעם השלישית אז חד משמעית מגיע לנו.  בפעם הראשונה היה לו את התירוץ שואן לוון קונטרול פריק ולא נתן לו לעבוד, עכשיו את מי יהיה לו להאשים? שרון תמם?

פורסם ב
לפני2 שעות , מכביסט לעד said:

לדעתי רוב הקהל כבר הבין את זה. 

לא רק שלא נתחזק בקיץ, אלא הסגל רק יהיה יותר חלש. 

מניח שאחד הזרים הטובים יברח לנו (מהמר על לוקאסן או יובא), סיכוי לא רע שדניאל פרץ יעזוב, גולסה מסיים חוזה וילך לב״ש ואולי פתאום גם זהבי יקבל הצעה מטורפת מארצות הברית. 

לעומת זאת איזה חיזוק ישראלי יביאו? אין כלום בשוק. אולי יחתימו את כנעאן בשביל שהקהל יתלהב והוא יפצע מהר מאוד. חוץ מזה אין עוד ישראלים אז זה יגרום ליצחקי לחרטט את הכתבים שמנסים שוב להחזיר את דסה. זה ימרח קיץ שלם וכמובן שלא נביא אף זר עד החודש האחרון של החלון. 

יהיו דיבורים על דם חדש עם חזרה של מושאלים, אבל בסוף כולם למעט אחד (שגם הוא לא ישחק) יושאלו שוב.

בקונפרנס נעוף שוב, אבל היינו קרובים ונלחמנו. הסגל פשוט עוד לא הושלם והמאמן עדיין לא מכיר את השחקנים. 

נפתח את הליגה עם שלושה משחקים ללא ניצחון, ננצח את חיפה בבלומפילד ונחשוב שאנחנו על הגל, אבל אז נפסיד לאשדוד בחוץ. 

ישאירו את המאמן עד סוף הסיבוב הראשון כשהפער מחיפה יהיה 11 הפרש. את ההמשך כולכם כבר יודעים…

יפה

פורסם ב

זה ברור לכל מי שרואה כדורגל יותר מ5 שנים שאנחנו מועדון בקריסה טוטאלית,

אין דרך ליפות את זה ואין מה להתחיל לנתח העברות או לוחות זמנים כמו שאוהבים לעשות פה,

יצחקי הביתה במינימום ויהיה על מה לדבר.

פורסם ב

למכבי יש עד ה-1/04 להציל את העונה הבאה. דקה אחת מעבר לתאריך הזה אפשר לברך את חיפה על השושלת הכי גדולה מאז הפועל פתח תקווה.

פורסם ב
53 דקות לפני, ג'ורדי said:

אולי לנסות את שרון תמם כמנהלת מקצועית ויצחקי כמנכ״ל

גם ככה לשניהם אין מושג

כמאמנת

היא תמכור שחקנים בבלאק מאקרט

פורסם ב
לפני1 שעה , אליהו_הנביא said:

לדעתי אם אף אחד לא יקנה עד היום יומיים האחרונים לפני שעוברים למכור למנויים חדשים אז זה יתן אימפקט, כי תמיד משווקים שנמכרו תוך כך וכך אלפי מנויים וכו'.

זה הרע במיעוטו אבל לדעתי זה יעשה אפקט.

פורסם ב

מבהיר בפעם השלישית 

אני נגד חרם מנויים בין אם זה הפתרון או לא זאת פגיעה גדולה מדי במועדון וצעד שמבחינתי שמור רק ל"לא אוהדים". אוהדים לא מדברים, הם עושים מנוי ישר. 

פורסם ב

דעה לא פופולארית אבל אין לי בעיה שבן שמעון יקבל את המושכות.

הקדנציה הקודמת אצלנו לא מראה על כלום, תקופה אחרת ולדעתי הוא בשל מאוד.

בכללי לאורך השנים אני מאוד אוהב את הקבוצות שהוא מעמיד ואיך שהוא מדבר, אין להרבה מאמנים את התשוקה שיש לו לכדורגל והקבוצה שלנו חייבת פילפל בתחת ולא איזה צנון על הקווים.

מגיעה לו קפיצת המדרגה.

זרים זה לא גרנטי לשום דבר, אולי רק לפתיחת עונה איטית.

פורסם ב
לפני3 שעות , דקסטר said:

יש גבול סוייר, הפעם הם לא יצליחו לגנוב דעת.

אולי לא יגנבו דעת, אבל אין שום שינוי חיובי באופק והאליפות הבאה מונחת לחיפה על הרצפה כבר מעכשיו.

פורסם ב
2 דקות לפני, avich15 said:

אולי לא יגנבו דעת, אבל אין שום שינוי חיובי באופק והאליפות הבאה מונחת לחיפה על הרצפה כבר מעכשיו.

לא הבנתי

אני אומר שהם = הנהלת מכבי לא יצליחו לגנוב דעת כאילו אנחנו נהיה רלוונטים למשהו