Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני10 שעות , MTA For Ever said:

התלמיד של אברם התחיל את הקדנציה רשמית.

ועוד רצו את הבלנדר הזה כאן.

צטט

יש פה כל כך הרבה שחקנים שאפשר לעבוד איתם ונבחר את הנכונים ביותר, לאו דווקא את הטובים ביותר.

תרגום- נבחר מה שהסוכן יגיד לי שצריך לקדם כי בכל מקרה לא נגיע לשום מקום

פורסם ב
לפני11 שעות , Elirandani said:

חלקם גם יהיו גם באולימפיאדה בעוד חודש והם זקוקים למנוחה הזאת, בקיץ הקודם בכלל לא הייתה להם מנוחה.

לא דיברתי על השחקנים באולימפיאדה. קניקובסקי, פרץ, דין דויד, ג'אבר, יוספי ועוד רבים וטובים שסתם התעצלו להגיע.

פורסם ב
לפני2 שעות , car.garsia said:

לא דיברתי על השחקנים באולימפיאדה. קניקובסקי, פרץ, דין דויד, ג'אבר, יוספי ועוד רבים וטובים שסתם התעצלו להגיע.

לא יודע לגבי שאר הליגה, אבל לגבי השחקנים שלנו ואחרי הלוז בגלל המלחמה, אירופה והנבחרת במרץ, לא הייתי אומר שהם התעצלו. היה אפשר לראות בפליאוף שכולם אצלנו כבר היו עם הלשון בחוץ.

תחשוב שאם הם היו עכשיו עם הנבחרת, היו להם רק שבועיים (3 שבועות אם היו נותנים תוספת) באמת לנוח כמו שצריך. 

גם הזימונים של נחמיאס ושלמה לא במקום מבחינתי

פורסם ב
31 דקות לפני, Elirandani said:

לא יודע לגבי שאר הליגה, אבל לגבי השחקנים שלנו ואחרי הלוז בגלל המלחמה, אירופה והנבחרת במרץ, לא הייתי אומר שהם התעצלו. היה אפשר לראות בפליאוף שכולם אצלנו כבר היו עם הלשון בחוץ.

תחשוב שאם הם היו עכשיו עם הנבחרת, היו להם רק שבועיים (3 שבועות אם היו נותנים תוספת) באמת לנוח כמו שצריך. 

גם הזימונים של נחמיאס ושלמה לא במקום מבחינתי

נו ומה זה שונה מהאלאנד ואודגורד? הם לא שיחקו הרבה משחקים העונה?  זה חלון בינלאומי וזה מה שצריך לעשות. אני מבין שמהאינטרס הצר שלנו עדיף שלא יזמנו אף אחד, אבל מהאינטרס של הנבחרת זה חרפה ששחקנים עושים חופשה בתאילנד על חשבון משחק של הנבחרת.

פורסם ב
1 דקה לפני, car.garsia said:

נו ומה זה שונה מהאלאנד ואודגורד? הם לא שיחקו הרבה משחקים העונה?  זה חלון בינלאומי וזה מה שצריך לעשות. אני מבין שמהאינטרס הצר שלנו עדיף שלא יזמנו אף אחד, אבל מהאינטרס של הנבחרת זה חרפה ששחקנים עושים חופשה בתאילנד על חשבון משחק של הנבחרת.

שאצלנו הלוז היה צפוף בגלל המלחמה

פורסם ב
36 דקות לפני, car.garsia said:

היה פה לוז פסיכי של 15-16 משחקים בחודש וחצי, עכשיו גם לדחוף להם משחקי ידידות של הנבחרת ? 

האלאנד ואודגורד יחזרו להתאמן בקבוצות שלהם באמצע יולי, שלנו כבר בסוף החודש. ההבדל משמעותי.

פורסם ב
לפני1 שעה , duduha said:

שאצלנו הלוז היה צפוף בגלל המלחמה

זה לא משנה, זה כולה 2 משחקים שבועיים אחריי. בסוף זה חוסר כבוד לנבחרת. והאלאנד ואודגורד שיחקו לא פחות מהשחקנים שציינתי אם תדחוף להם גביע אנגלי, גביע הליגה, צמפיונס עד רבע הגמר באינטנסיביות גבוהה.

פורסם ב

דסה מזעזע אפילו נגד הרכב שני של בלארוס. מזל שהאריך חוזה ברוסיה ולא ניסינו להביא בחוזה מוגזם ומופרך.