Jump to content

התקשורת נגד מכבי - עונת 2022/23 (בחסות הדון)

Recommended Posts

פורסם ב

הרגיש היום האליפויות של שנות ה90.

כל העולם והתקשורת נגדנו.

פורסם ב

מה מפתיע פה אנשים, פאנל של אוהדי חיפה, שדרנים שלא מוציאים מילה עלינו כל המשחק אלא אם זה משהו שלילי, אתר זבל

בפרצוף שלהם, בני זונות.

פורסם ב

שמעתי את כל המשחק במיוט אבל כשנגמר המשחק רציתי לשמוע את החגיגות של השחקנים ושפיגלר הטינופת איזה בכיינות של שפיגלר, גועל נפש, אם חיפה היו מנצחים היה צורח מאושר, מגעיל ביותר, חבל שהוצאתי מהמיוט

פורסם ב

שפיגלר לא ידע את נפשו מרוב אושר בגול של דין דויד, אבל איזה באסה, נבדל. 

מה שכן בפנדל השני הוא ישר צעק פנדל וכשראה שלא שורקים אמר מהההההה

פורסם ב
לפני3 שעות , פנחס שוף said:

לקחנו אליפות, ספורט 5: חיפה-הפועל-חיפה-הפועל

הלו. אנחנו לא קיימים?

גם צביקה הדר מלוכלך לא קטן..

בחגיגות השחקנים: ״צהבהב״ במקום צהוב, כל כך קשה לשונאי מכבי לומר ׳צהוב׳. (זה היה נראה כמכוון).

ובראיון שלו עם דגו: ״אני מאד מאוכזב״

בטח, כי יש אפשרות שהאליפות (רשמית)

- תהיה מול הקבוצה שהוא אוהד בשבוע הבא.

פורסם ב

מישהו צריך ללכת לפטריוטים ולעשות קטע לזמרי אוהד חיפה שבסוף עונה שעברה ניצל את התכנית כדי להביא להקה שתנגן את שיר האליפות שלהם מ 94.

פורסם ב
לפני19 שעות , liron1006 said:

שמעתי את כל המשחק במיוט אבל כשנגמר המשחק רציתי לשמוע את החגיגות של השחקנים ושפיגלר הטינופת איזה בכיינות של שפיגלר, גועל נפש, אם חיפה היו מנצחים היה צורח מאושר, מגעיל ביותר, חבל שהוצאתי מהמיוט

מה אמר?

• amilov locked this topic
  • amilov unlocked this topic
פורסם ב
On 1.4.2024 at 13:53, MTA For Ever said:

מי שייפתח פינה יומית של פייק ניוז ע״ש מוטי שפיכצקי תבוא עליו הברכה.

שפיכצקי:״גולדהאר לא בארץ,נסע ישר אחרי המשחק מול מכבי חיפה. אולי יפתיע אבל אני לא צופה את זה שיגיע למשחק האליפות.״

מיץ׳: בארץ ובא לבקר ולתמוך בכיכר החטופים.

כמה פייק כמה… נשבע לכם אם הוא אומר לי שיש שמש בחוץ אני רץ לבדוק.

• 6 months later...
פורסם ב

ברמת שאין מילים כבר, איזה כתבה הזויה. 

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=491170

אז לפי ההחלטות של איגוד השופטים שפורסמו, מכבי הכי נהנתה מטעויות שיפוט, חחחח איזה בדיחה. 

פורסם ב

ערוץ הספורט בשילוב עם אגוד השופטים בקמפיין מטונף.

פורסם ב

איזו עזות מצח להוציא כתבות מכבי נהנים מטעויות שיפוט כששדדו לנו 4 נקודות בשני המשחקים האחרונים על פנדלים מומצאים

פורסם ב

מעניין למה אף אחד לא לקח קרדיט על הצואה העיתונאית הזאת והיא יצאה תחת ״מערכת ערוץ הספורט״.

ברור לכולם שהיו הרבה יותר טעויות משפורסם ושהועדה מגבה או מודה לפי הפוליטיקה של הארגון.

גוף תקשורת בזיוני ששני רק לערוץ 14; אם מכבי לא מחרימה אותם עד לסוף העונה אנחנו לא פחות בזיוניים.

פורסם ב

אתמול כתבה על כמה יותר חשוב לשועה לנסות לקחת אליפות עם בית"ר מאשר להשיג עוד קצת כסף בחו"ל, היום כתבה על זה שאסור לאלונה לתת לאף שחקן לעזוב ( כי ברור שמישהו יעדיף להישאר שם על פני הצעה מאנגליה). אצלנו כרגיל צריכים לתת לכל שחקן להתקדם גם במחיר של הפסד כספי.