Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
2 דקות לפני, המכבייה said:

6 מאמנים שונים לקחו 7 אליפויות. חסר תקדים גם ברמה היבשתית. בית שמאי יכול לטעון שהמשכיות היתה מייצרת אפילו יותר תארים. אני חושב שהסטטיסטיקה הזאת מאדירה עוצמה מערכתית פנימית. תארים נלקחו גם ללא זהבי, פרץ, איביץ, סוזה, מנספורד, ג'ורדי, קורונה או מלחמה.

אבל מיטשענק היה שם- בקיץ, בחורף, בסתיו ובאביב.

נקודה ממש יפה 

פורסם ב
4 דקות לפני, המכבייה said:

6 מאמנים שונים לקחו 7 אליפויות. חסר תקדים גם ברמה היבשתית. בית שמאי יכול לטעון שהמשכיות היתה מייצרת אפילו יותר תארים. אני חושב שהסטטיסטיקה הזאת מאדירה עוצמה מערכתית פנימית. תארים נלקחו גם ללא זהבי, פרץ, איביץ, סוזה, מנספורד, ג'ורדי, קורונה או מלחמה.

אני חושב שהדבר שהכי מרשים בכל התקופה זו היא העובדה שאף פעם לא התפרקנו לרסיסים. כן, יש לנו את התקציב הכי גדול, אבל ראינו לא פעם ולא פעמיים בתקופה הזו את חיפה מתבזה עם תקציבי ענקי. זה הסימן הכי טוב בעיניי לכמה המועדון הזה הפך להיות חזק, כמועדון, ולא כקבוצה מסויימת שמתחברת טוב.

פורסם ב

תודה גולדהאר

תודה שבעטת מפה  את השמשון ויובב האלה אצילי ומיכה כשלא מעט אנשים הרימו גבה לפשר המהלך הכביכול תמוה הזה. ביקרו אותך על הפזיזות, על ״שיפוטיות היתר״, על ״להיות יותר צדיק מהאפיפיור״.

תודה שאתה מחנך דורות של אוהדי מכבי קודם כל להיות בני אדם,  ולא נותן למי שלא בן אדם להיות פה.

אני מעדיף אלף פעם מועדון עם ערכים ולא מועדון שכל מה המעניין אותו זה תארים(כשאלה באים על חשבון אלה). 

בסוף בסוף, עם הערכים באים גם תארים. גם אם הדרך קצת יותר ארוכה.

פורסם ב
47 דקות לפני, אלק נילאש said:

אני חושב שהדבר שהכי מרשים בכל התקופה זו היא העובדה שאף פעם לא התפרקנו לרסיסים. כן, יש לנו את התקציב הכי גדול, אבל ראינו לא פעם ולא פעמיים בתקופה הזו את חיפה מתבזה עם תקציבי ענקי. זה הסימן הכי טוב בעיניי לכמה המועדון הזה הפך להיות חזק, כמועדון, ולא כקבוצה מסויימת שמתחברת טוב.

זאת בדיוק הנקודה. 

פורסם ב

המלך הכי גדול במכבי, הכל בזכותו

הוא צנוע, נחבא לכלים ובחיים לא מתרברב

יש בליגת העל בעלים שלא עשו קמצוץ ממה שמיץ' עשה ובכל זאת הם מחפשים תקשורת כל שני וחמישי

פורסם ב

הגדול מכולם!

השנים עוברות, הדמויות מתחלפות , שחקנים שונים , מאמנים שונים אבל רוחו של מיץ׳ נמצאת בכל. 

איזו קברת דרך המועדון הזה עבר מנאום הNo clean shirts המפורסם בפיטורים של איווניר היי שם ב2011 

הוא זרק שם מילים כמו ״תרבות״ ״ולא עוד״ ואולי לחלקנו זה היה נשמע כמו עוד נאום בעלים גנרי שדופק על השולחן בתקופה רעה אבל היה לו חזון , וכל מילה שנאמרה הייתה במחשבה וכוונת תחילה

הוא ידע בדיוק לאן הוא מכוון, ובאמצעות הזרועות הארוכות שלו ניווט לשם שעה שרוב הזמן עסוק בעסקיו הרבים.

אז כנראה שהכדורגל הישראלי ידע בקרוב עוד כמה מיליארדרים נוספים אבל חזון, סבלנות,  דבקות במטרה, ענווה ודרך ארץ כמו של מיץ׳ אין לאף אחד מהם.

וזה הרבה יותר מכל המיליארדים שישפכו כאן בשאר הקבוצות.

אם היה אפשר להציב שתי פסלים מחוץ לבלומפילד הראשון היה הוא ואחריו ערן.

פורסם ב
On 25.5.2025 at 13:27, אלק נילאש said:

לחשוב שב 13 השנים האחרונות העונות הכי "גרועות" שלנו הסתיימו במקום שלוש פעמיים. כל היתר מקומות 2-1. 

איזה נתון

פורסם ב
לפני3 שעות , מאור ט said:

הגדול מכולם!

השנים עוברות, הדמויות מתחלפות , שחקנים שונים , מאמנים שונים אבל רוחו של מיץ׳ נמצאת בכל. 

איזו קברת דרך המועדון הזה עבר מנאום הNo clean shirts המפורסם בפיטורים של איווניר היי שם ב2011 

הוא זרק שם מילים כמו ״תרבות״ ״ולא עוד״ ואולי לחלקנו זה היה נשמע כמו עוד נאום בעלים גנרי שדופק על השולחן בתקופה רעה אבל היה לו חזון , וכל מילה שנאמרה הייתה במחשבה וכוונת תחילה

הוא ידע בדיוק לאן הוא מכוון, ובאמצעות הזרועות הארוכות שלו ניווט לשם שעה שרוב הזמן עסוק בעסקיו הרבים.

אז כנראה שהכדורגל הישראלי ידע בקרוב עוד כמה מיליארדרים נוספים אבל חזון, סבלנות,  דבקות במטרה, ענווה ודרך ארץ כמו של מיץ׳ אין לאף אחד מהם.

וזה הרבה יותר מכל המיליארדים שישפכו כאן בשאר הקבוצות.

אם היה אפשר להציב שתי פסלים מחוץ לבלומפילד הראשון היה הוא ואחריו ערן.

אני תמיד אזכור את סיפור "זריקת בקבוקי המים אחרי שלוק אחד" שבו הוא ראה שחקנים שלנו בזמנו זורקים בקבוקי מים על הדשא ושולחים את איש המשק או האפסנאי לאסוף אחריהם והוא התעצבן מתחושת ה"Entitled" שהשחקנים הפגינו(אני מניח שוותיקים ממני כדוגמת @המכבייה או @החתול הצהוב יוכלו לדייק את הסיפור הזה אבל חלקים ממנו נכונים בוודאות).

פורסם ב

מישהו יכןול להקפיץ את השרשור כשפעם ראשונה השם שלו עלה בהקשר של מכבי?

פורסם ב
51 דקות לפני, robertod said:

מישהו יכןול להקפיץ את השרשור כשפעם ראשונה השם שלו עלה בהקשר של מכבי?

אולי זה?

פורסם ב
On 25.5.2025 at 13:20, המכבייה said:

:wubyellow3:

פורסם ב
לפני10 שעות , Raumdeuter said:

אני תמיד אזכור את סיפור "זריקת בקבוקי המים אחרי שלוק אחד" שבו הוא ראה שחקנים שלנו בזמנו זורקים בקבוקי מים על הדשא ושולחים את איש המשק או האפסנאי לאסוף אחריהם והוא התעצבן מתחושת ה"Entitled" שהשחקנים הפגינו(אני מניח שוותיקים ממני כדוגמת @המכבייה או @החתול הצהוב יוכלו לדייק את הסיפור הזה אבל חלקים ממנו נכונים בוודאות).

היתה איזה כתבה מצולמת עליו שבה הוא אמר את זה. מעניין להיכנס לשירשור אחרי פרשת הקטינות שם אני מגן עליו ומזכיר את זה ואת התגובות הקשות של אלה שכל מה שמעניין אותם הוא תארים ואחרי המבול. גם את מיטש מעניין תארים. ומעניינת אותו הדרך לשם. אם מכבי של מיטש היתה מתרסקת אחרי פרשה כזאת, אז גם אין משמעות לכל מה שהיה קודם. אבל היה ברור שהיא לא תתרסק כי נבנה כאן מועדון עם יסודות חזקים. לא צריך להיות פחד כשאתה עושה את המעשה הנכון, כשיש לך את העוצמה הפנימית שלך. כמו שאוהד מכבי לא באמת צריך להתווכח עם אוהד חיפה איפה יש מכבי. 

פורסם ב
On 27.5.2025 at 07:37, Raumdeuter said:

אולי זה?

וואו איזה זכרונות מהסוג הרע :doh:

איזה שמות, סכומים, התנהלות... הזוי איפה היינו ואיפה אנחנו עכשיו. 

32 מיליון שקל תקציב, חובות לאגודה... שמח להיות ב 2025