Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
9 דקות לפני, Krishi said:

איך הוא יכול להודות במשהו שלא קרה?

ולא ענית על השאלה

טוב, לא קרה, לא עשו הפרדה. 

עזוב, בשביל מה לענות לך על השאלה? במילא לא תסכים עם התשובה.

פורסם ב
3 דקות לפני, NewGeneration said:

להבדיל אלף אלפי הבדלות, לא היה שום מכות בכיכר דיזנגוף, המפגינים הסירו את ההפרדה ומשם מארגני התפילה החליטו לנדוד לבית הכנסת.

אבל ערוץ הפייק טען שהיה מכות

lBTa3aV.png

פורסם ב
2 דקות לפני, הישראלי היפה said:

טוב, לא קרה, לא עשו הפרדה. 

עזוב, בשביל מה לענות לך על השאלה? במילא לא תסכים עם התשובה.

אל תמציא דברים שלא קרו, אז אני לא אגיד לך שאתה ממציא דברים שלא קרו

יתרה מזאת, אפילו אם הדברים שאתה אומר שקרו כן קרו, זאת עדיין לא הצדקה למה שהלך שם. 

פורסם ב
4 דקות לפני, Krishi said:

אל תמציא דברים שלא קרו, אז אני לא אגיד לך שאתה ממציא דברים שלא קרו

יתרה מזאת, אפילו אם הדברים שאתה אומר שקרו כן קרו, זאת עדיין לא הצדקה למה שהלך שם. 

טוב, אני ממציא דברים.

לא הייתה הפרדה או ניסיון כזה.

אני הולך מחר לבדיקת עיניים דחוף.

פורסם ב
9 דקות לפני, NewGeneration said:

להבדיל אלף אלפי הבדלות, לא היה שום מכות בכיכר דיזנגוף, המפגינים הסירו את ההפרדה ומשם מארגני התפילה החליטו לנדוד לבית הכנסת.

אגב המשטרה כן מקפידה לפנות את חוסמי הכבישים. בפיטורי גלנט ועמי אשד, זה התארך לכמה שעות בגלל הלוגיסטיקה בפינוי מסה גדולה של אנשים, קודם נתנו למסה להידלל כדי למזער עימותים ופצועים ואז החלו בפינוי

הייתה הפרדה??

אבל קרישי אומר שלא הייתה

פורסם ב
9 דקות לפני, הישראלי היפה said:

טוב, אני ממציא דברים.

לא הייתה הפרדה או ניסיון כזה.

אני הולך מחר לבדיקת עיניים דחוף.

בהצלחה

8 דקות לפני, הישראלי היפה said:

הייתה הפרדה??

אבל קרישי אומר שלא הייתה

באמת לא הייתה, הורידו כמה דגלים תלויים שהם החשיבו בתור הפרדה. 

פורסם ב

התפילה בכיכר מתקיימת מספר שנים

אבל הפעם לתחושתי הגיעו אנשים מהבית כדי ליצור פרובוקציה , להרוס ולריב ביום שאמור להיות יום של מחילה. היה אפשר להניח ל24 שעות את כל המחאות / הפגנות/ מלחמות בנינו ולתת יום אחד של שקט.  

נגעל מהמצב שהגענו כאן וזה בכלל לא משנה מי צודק.

שתי הצדדים אשמים במצב הזה. 

כל כך הרבה שנאת חינם וקיטוב 

איכס

פורסם ב

IMG-5220.jpg

2 דקות לפני, מאור ט said:

התפילה בכיכר מתקיימת מספר שנים

אבל הפעם לתחושתי הגיעו אנשים מהבית כדי ליצור פרובוקציה , להרוס ולריב ביום שאמור להיות יום של מחילה. 

היה תפילה מחוץ לבתי כנסת בגלל ענייני קורונה, הבגץ פסק הפעם שאי אפשר לעשות הפרדה, המארגנים צפצפו על כך 

פורסם ב
1 hour ago, Double said:

IMG-5220.jpg

היה תפילה מחוץ לבתי כנסת בגלל ענייני קורונה, הבגץ פסק הפעם שאי אפשר לעשות הפרדה, המארגנים צפצפו על כך 

שוב בפעם האלף, בג"צ לא פסק שום דבר. לעזאזל בג"צ בכלל לא דן בשאלה (מי שדן בערעור על החלטה המקורית של המחוזי היה בית המשפט העליון ולא בג"צ). הדבר היחיד שגם המחוזי וגם בית המשפט העליון קבעו זה שהוראה שקבעה העירייה לא תבוטל.

אם כבר המארגנים צפצפו על משהו זה על הוראה של העירייה. וגם זה לא נכון כי הם לא הקימו שום הפרדה.

פורסם ב
1 hour ago, Krishi said:

וגם זה לא נכון כי הם לא הקימו שום הפרדה.

ברור

IMG-5225.jpg

IMG-5226.jpg

פורסם ב
14 דקות לפני, Double said:

ברור

IMG-5225.jpg

IMG-5226.jpg

14 דקות לפני, Double said:

ברור

IMG-5225.jpg

IMG-5226.jpg

דגלים תלויים זה לא חציצה פיסית. גם השוטרים שבשטח אמרו שאין להם מה לאכוף כי אין חציצה פיסית. זה סתם דגלים שתלויים. 

לפחות אתה מפסיק עם השקר של פסיקת בגצ כבר משהו... 

פורסם ב
Just now, Krishi said:

דגלים תלויים זה לא חציצה פיסית. גם השוטרים שבשטח אמרו שאין להם מה לאכוף כי אין חציצה פיסית. זה סתם דגלים שתלויים.  

גם בביביתון לא מכחישים

IMG-5229.jpg

IMG-5227.jpg

פורסם ב
לפני1 שעה , Krishi said:

שוב בפעם האלף, בג"צ לא פסק שום דבר. לעזאזל בג"צ בכלל לא דן בשאלה (מי שדן בערעור על החלטה המקורית של המחוזי היה בית המשפט העליון ולא בג"צ). הדבר היחיד שגם המחוזי וגם בית המשפט העליון קבעו זה שהוראה שקבעה העירייה לא תבוטל.

אם כבר המארגנים צפצפו על משהו זה על הוראה של העירייה. וגם זה לא נכון כי הם לא הקימו שום הפרדה.

מה אתה רוצה

BCEC2-CBB-DE8-A-41-A6-B478-ABC2059-BABCA

822-DF34-B-2674-4-A21-8-A53-006660-E6593

פורסם ב
5 דקות לפני, Double said:

גם בביביתון לא מכחישים

IMG-5229.jpg

IMG-5227.jpg

שקרים שקרים ועוד שקרים. 

בג"צ בכלל לא דן בזה, אלא בית המשפט העליון. בית המשפט העליון קבע שהוא לא מתערב בהוראה של העירייה ולא קבע שום הלכה או צו חדש. לא הוקמה שום הפרדה פיסית (על כן השוטרים לא עצרו את האירוע). 

עד כאן עובדות. כל שאר הדברים התמונות הכותרות שתביא או לא יודע מה זה פרשנויות שונות (שגויות) לאירוע. בין אם זה בישראל היום או בערוץ 12

פורסם ב
1 דקה לפני, NewGeneration said:

מה אתה רוצה

BCEC2-CBB-DE8-A-41-A6-B478-ABC2059-BABCA

822-DF34-B-2674-4-A21-8-A53-006660-E6593

אם העירייה הייתה קובעת שאפשר לבצע אירוע עם הפרדה מגדרית, ובית המשפט העליון היה דן בזה וקובע שאי אפשר, היה אפשר להגיד שבית המשפט קבע שאסור לבצע הפרדה מגדרית. 

אבל בית המשפט העליון לא קבע את זה, הוא פסק שאין להתערב בהוראת העירייה. 

שוב, גם אם בית המשפט העליון היה קובע בעצמו מבלי שקיימת הוראת עירייה שכזאת, עדיין לא הייתה שם הפרדה פיסית. וגם אחרי שהדגלים האלה שאנשים שטופי שנאה ומח חשבו שמהווים הפרדה, הרדיפה אחרי המתפללים עדיין המשיכה. כי לא ההפרדה ולא בית המשפט ולא הוראת העירייה זה מה שעניין אותם בכלל, אלא נטו לרדוף יהודים שמנסים להתפלל בכיפור. 

פורסם ב
25 דקות לפני, Krishi said:

אם העירייה הייתה קובעת שאפשר לבצע אירוע עם הפרדה מגדרית, ובית המשפט העליון היה דן בזה וקובע שאי אפשר, היה אפשר להגיד שבית המשפט קבע שאסור לבצע הפרדה מגדרית. 

אבל בית המשפט העליון לא קבע את זה, הוא פסק שאין להתערב בהוראת העירייה. 

שוב, גם אם בית המשפט העליון היה קובע בעצמו מבלי שקיימת הוראת עירייה שכזאת, עדיין לא הייתה שם הפרדה פיסית. וגם אחרי שהדגלים האלה שאנשים שטופי שנאה ומח חשבו שמהווים הפרדה, הרדיפה אחרי המתפללים עדיין המשיכה. כי לא ההפרדה ולא בית המשפט ולא הוראת העירייה זה מה שעניין אותם בכלל, אלא נטו לרדוף יהודים שמנסים להתפלל בכיפור. 

טוב גבר, בית המשפט, כל כלי התקשורת(כולל פראבדה 14) טענו שתפילה עם הפרדה במרחב הציבורי זה בניגוד לחוק. אבל קרישי יודע הכי טוב, וטוען שהיא לא קבעה כלום וכי תפילות בהפרדה במרחב ציבורי הן ״חוקיות״. הן כל כך ״חוקיות״ שהמטורללים והמשיחיים בקואליציה כבר זוממים לקדם חוק ״תפילות בהפרדה בין גברים לנשים במרחב הציבורי״

פורסם ב
1 דקה לפני, NewGeneration said:

טוב גבר, בית המשפט, כל כלי התקשורת(כולל פראבדה 14) טענו שתפילה עם הפרדה במרחב הציבורי זה בניגוד לחוק. אבל קרישי יודע הכי טוב, וטוען שהיא לא קבעה כלום וכי תפילות בהפרדה במרחב ציבורי הן ״חוקיות״. הן ״כל כך חוקיות״ שהמטורללים והמשיחיים בקואליציה כבר זוממים לקדם חוק ״תפילות בהפרדה בין גברים לנשים במרחב הציבורי״

איפה קבעתי שתפילות בהפרדה במרחב הציבורי בת"א הן חוקיות? תראה לי מקום אחד שאמרתי את זה. אל תמציא שטויות ואל תכניס לי מילים לפה. 

פורסם ב
23 דקות לפני, Krishi said:

איפה קבעתי שתפילות בהפרדה במרחב הציבורי בת"א הן חוקיות? תראה לי מקום אחד שאמרתי את זה. אל תמציא שטויות ואל תכניס לי מילים לפה. 

טענת ש״לא הייתה שום החלטת בית משפט״ כשבפועל יש פסק דין עם החלטה מנומקת למה אין לבצע תפילה עם הפרדה במרחב הציבורי.

אבל לפחות אתה מסכים איתי שבמרחב הציבורי בת״א, ההפרדה לא חוקית. זאת גם התקדמות

עכשיו כל מה שנותר זה שתקשיב לערוץ הבית המועדף עליך פייק 14, שגם הם מודים שבסוף כן הייתה מחיצה

DC3574-F5-E692-4937-8-D22-1-A3-A41-BCDBE

F4-E8-DA29-B39-D-427-B-BBF1-44-D350222-D

פורסם ב
17 דקות לפני, NewGeneration said:

טענת שבית המשפט ״לא החליט כלום״ כשבפועל יש פסק דין עם החלטה מנומקת למה אין לבצע תפילה עם הפרדה במרחב הציבורי.

אבל לפחות אתה מסכים איתי שבמרחב הציבורי בת״א, ההפרדה לא חוקית. זאת גם התקדמות

עכשיו כל מה שנותר זה שתקשיב לערוץ הבית המועדף עליך פייק 14, שגם הם מודים שבסוף כן הייתה מחיצה

DC3574-F5-E692-4937-8-D22-1-A3-A41-BCDBE

F4-E8-DA29-B39-D-427-B-BBF1-44-D350222-D

נכון כי בית המשפט לא קבע הלכה חדשה כלשהי, הוא פשוט לא פסל את ההוראה של עיריית ת"א כפי שהעותרים דרשו. הוא ביטל את העתירה והחזיר את הנושא חזרה להחלטת העירייה. לכן אם היו בונים הפרדה פיסית כלשהי היו עוברים במקסימום על הוראת עירייה ולא צו בית משפט. 

מה זה "לפחות אתה מסכים", אני מעולם לא אמרתי שאירוע בהפרדה בת"א הוא חוקי (לצערי הרב).

לא מעניין אותי מה הם רושמים מעניין אותי עובדות, בפועל לא הייתה שם הפרדה פיסית ולכן המשטרה לא אכפה שום דבר ולא עצרה את האירוע. מפקד תחנת לב ת"א אומר במילים שלו "זה לא חציצה פיסית". יותר מזה? אני באמת לא מבין מה אתה רוצה. אפילו הוספתי לך וידאו (תתעלם מהטקסט השגוי של המפרסם). 

פורסם ב
39 דקות לפני, Krishi said:

נכון כי בית המשפט לא קבע הלכה חדשה כלשהי, הוא פשוט לא פסל את ההוראה של עיריית ת"א כפי שהעותרים דרשו. הוא ביטל את העתירה והחזיר את הנושא חזרה להחלטת העירייה. לכן אם היו בונים הפרדה פיסית כלשהי היו עוברים במקסימום על הוראת עירייה ולא צו בית משפט. 

מה זה "לפחות אתה מסכים", אני מעולם לא אמרתי שאירוע בהפרדה בת"א הוא חוקי (לצערי הרב).

לא מעניין אותי מה הם רושמים מעניין אותי עובדות, בפועל לא הייתה שם הפרדה פיסית ולכן המשטרה לא אכפה שום דבר ולא עצרה את האירוע. מפקד תחנת לב ת"א אומר במילים שלו "זה לא חציצה פיסית". יותר מזה? אני באמת לא מבין מה אתה רוצה. אפילו הוספתי לך וידאו (תתעלם מהטקסט השגוי של המפרסם). 

לא רק שאתה טמבל, אתה גם חמור, הראתי לך מה השופטת כתבה שזה ״בניגוד לחוקי המדינה״ ושזה ״לא בסמכות העירייה לאשר תפילה בהפרדה״ ואתה ממשיך להתעקש שזה ״נתון לשיקול העירייה״.

עם כל הברברת על הפארסה של המשיחיים ההזויים מ״ראש יהודי״ שביודעין ניסו להפר פסק דין של ביהמ״ש, שכחנו את ראש הממשלה שלנו שלא פיספס את ההזדמנות להעמיק את השסע בחברה(״שמאלנים נגד יהודים״), אגב מסתבר שרמות הטרלול שלו ושל אשתו הגיעו לרף חדש

79-FD2114-244-F-4986-AC3-A-D21981-FF9819

פורסם ב
2 דקות לפני, NewGeneration said:

לא רק שאתה טמבל, אתה גם חמור, הראתי לך מה השופטת כתבה שזה ״בניגוד לחוקי המדינה״ ושזה ״לא בסמכות העירייה לאשר תפילה בהפרדה״ ואתה ממשיך להתעקש שזה ״נתון לשיקול העירייה״.

אגב עם כל הברברת על הפארסה של המשיחיים ההזויים מ״ראש יהודי״ שביודעין ניסו להפר פסק דין של ביהמ״ש, שכחנו את ראש הממשלה שלנו שלא פיספס את ההזדמנות להעמיק את השסע בחברה(״שמאלנים נגד יהודים״), אגב מסתבר שרמות הטרלול שלו ושל אשתו הגיעו לרף חדש

79-FD2114-244-F-4986-AC3-A-D21981-FF9819

אתה כנראה לא מבין אני אנסה להסביר שוב לאט. אם גם אז לא תבין אני אתחיל להביא בדידים ולצייר ציורים. אולי אשאל את הבן הקטן שלי גם איך לדבר בשפה שלו כדי שתבין. 

יש הוראת עירייה לא לאשר אירועים בהפרדה מגדרית באמצעים פיזיים. גופים שונים עתרו נגד העירייה בדרישה כן לקיים את התפילה עם הפרדה פיסית. בית המשפט דחה את העתירה ואמר שהוראת העירייה כן תתקיים. על כן, בית המשפט לא קבע פסק דין חדש או תקדים כלשהו, הוא פשוט אמר - העתירה שלכם נדחית, אתם צריכים להקשיב לעירייה. לא הייתה הפרה של שום פסק דין כי גם לא הייתה הפרדה פיסית. הבנת את זה? להסביר שוב? להביא מומחה בשפת הסימנים אולי זה יעזור?

פורסם ב

אין לי מושג מה היה בדיזינגוף כי לא הייתי שם, אבל במרכז רוזין הייתי גם הייתי, ולצערי אכן  היתה הפרדה בצורת מחסומים פיזיים שכוסו בבד לבן. בדיוק התמונות שמופיעות בציוץ של בן כספית. תושבים הלכו לשם להעיר להם. בוואצפ של השכונות שלחו דיווחים שהייתה הפרדה גם במרכז טאגור, והתפתחה שם הפגנה בהשתתפות מאות תושבים. כל זה היה בערב כיפור. למחרת בתפילת כל נדרי המונית מסורתית שחב"ד מארגנים בדשא דווקא לא היתה הפרדה.

לא מבין למה לא לחלק את המרחב ל-2 מתחמים וזהו, וככה כל אחד יוכל להתפלל איך שהוא רוצה. ככה היה פועל מי שרוצה לקרב את תושבי השכונות לדת. כנראה שזה לא מה שהניע את היוזמים של הפרובוקציה הזו. אולי למשוך את הפוקוס מההקלטות בהן מישהו התרברב איך הוא שיחד את ראש הממשלה שלנו במיליון דולר ושעון יוקרה. אל תהיו תמימים. תעשו 1+1. הוא בדרך לכלא.

פורסם ב
לפני1 שעה , Krishi said:

אתה כנראה לא מבין אני אנסה להסביר שוב לאט. אם גם אז לא תבין אני אתחיל להביא בדידים ולצייר ציורים. אולי אשאל את הבן הקטן שלי גם איך לדבר בשפה שלו כדי שתבין. 

יש הוראת עירייה לא לאשר אירועים בהפרדה מגדרית באמצעים פיזיים. גופים שונים עתרו נגד העירייה בדרישה כן לקיים את התפילה עם הפרדה פיסית. בית המשפט דחה את העתירה ואמר שהוראת העירייה כן תתקיים. על כן, בית המשפט לא קבע פסק דין חדש או תקדים כלשהו, הוא פשוט אמר - העתירה שלכם נדחית, אתם צריכים להקשיב לעירייה. לא הייתה הפרה של שום פסק דין כי גם לא הייתה הפרדה פיסית. הבנת את זה? להסביר שוב? להביא מומחה בשפת הסימנים אולי זה יעזור?

בית המשפט העליון פסק שהעתירה נדחת ועל כן על העותרים לציית לתנאי העירייה, בפסק דין במחוזי השופטת אף הגדילה ואמרה כי גם אם העירייה רצתה זה לא בסמכותה להתיר הפרדה במרחב הציבורי, ובכלל זה הדרת נשים במרחב הציבורי, זאת בהתאם לפסק דין של השופט מלצר מ2018. בנוסף השופטים הזכירו את הדו״ח מ2012 שאומץ לאחר מכן ב2014 ע״י הממשלה, האוסר על הפרדה מגדרית במרחב הציבורי.

העותרים עשו דין לעצמם, צפצפו על החלטת בית המשפט שקבע שיש לקיים את תנאי היתר העירייה שכאמור אוסרים על הפרדה

לגבי החציצה שהמשיחיים הקיצוניים הגזענים מ״ראש יהודי״ התאמצו מאוד לבנות אותה עם מקלות ודגלים, אתה מוזמן לקרוא על כך בערוץ 14

פורסם ב

גול עצמי מפואר של המחאה, לו התקיימה התפילה יכלו לנכוח בה גם מי שמעוניין לעשות זאת בהפרדה וגם כל השאר, לא היתה שום בעיה.

התירוץ השני זה כביכול ש"הם קיצוניים ומיסיונרים", גם זה שטויות.. יום כיפור תמיד היה (ויהיה) גשר שמאפשר לחילונים להכיר קצת את היהדות.

אנשים רואים קיצוניות איפה שאין, ההסתה עובדת..

פורסם ב
5 דקות לפני, NewGeneration said:

בית המשפט העליון פסק שהעתירה נדחת ועל כן על העותרים לציית לתנאי העירייה, בפסק דין במחוזי השופטת אף הגדילה ואמרה כי גם אם העירייה רצתה זה לא בסמכותה להתיר הפרדה במרחב הציבורי, ובכלל זה הדרת נשים במרחב הציבורי, זאת בהתאם לפסק דין של השופט מלצר מ2018. בנוסף השופטים הזכירו את הדו״ח מ2012 שאומץ לאחר מכן ב2014 ע״י הממשלה, האוסר על הפרדה מגדרית במרחב הציבורי.

העותרים עשו דין לעצמם, צפצפו על החלטת בית המשפט שקבע שיש לקיים את תנאי היתר העירייה שכאמור אוסרים על הפרדה

לגבי החציצה שהמשיחיים הקיצוניים הגזענים מ״ראש יהודי״ התאמצו מאוד לבנות אותה עם מקלות ודגלים, אתה מוזמן לקרוא על כך בערוץ 14

הדיון היה האם לקבל עתירה לפעול בניגוד או לפסול הוראת עירייה. העתירה נדחתה. זה כל התפקיד של בית המשפט. מכאן כל אי ביצעו של ההוראה היא רק מול העירייה ולא היה נחשב ביזוי של הוראת בית משפט.

אני לא צריך לקרוא על זה בערוץ 14 כי רואים לפי כל הסרטונים והתמונות במה היה מדובר וגם תגובה של מפקד תחנת המשטרה בשטח. חציצה פיסית זה לא היה. ועל כן שום הוראה של עיריית ת"א לא הופרה. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.