Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני18 שעות , ravid said:

למקרה שעדיין לא הפנמת את זה:

המדינה בת ערובה במשחק צ'יקן בין תומכי ומתנגדי נתניהו. בגלל זה עברנו 5 מערכות בחירות, בגלל זה האופוזיציות עושות הכל כדי לתקוע לקואליציה מקלות בגלגלים גם על חשבון הציבור, ובגלל זה אף צד לא מוכן למצמץ ראשון כדי להכנס לשיחות על ההפיכה הזו. תוצר הלוואי של המשחקים האלה הוא ליבוי של השנאה והאיבה בין המחנות, על סף קרע פנימי בעם שכבר לא ניתן יהיה לאחות.

אנחנו בהתבצרות הזו כבר 4 שנים ואף צד עדיין לא התגמש וזה לא הולך לקרות עכשיו.

אני מסכים איתך סה"כ (אם כי אני חושב שיש עוד תהליכים עמוקים יותר, למשל דמוגרפיים, שיש להם הרבה יותר משמעות).

אבל מה זה קשור למה שכתבתי?

פורסם ב

אבי מעוז התפטר. זה היה מהיר.

פורסם ב
לפני4 שעות , Omer said:

וצפוי

פורסם ב
לפני14 שעות , Omer said:

עמית סגל בטוויטר:

צטט
מי שחי בישראל לפני חודשיים חש שאבי מעוז הוא ראש הממשלה האמיתי, שעוד מעט הוא יחליט מה כל ילדי ישראל ילמדו וזה יהיה גמרא בכפיה והומופוביה. הערב הוא מתפטר בגלל חוסר השפעה מוחלט. מעניין מה נחשוב עוד חודשיים על עוצמות התבהלה הנוכחיות ביחס לנושא המשפטי

אנשים צריכים להתחיל להיכנס לפרופורציות ולרדת מהעץ המטורלל שעלו עליו, אנחנו קרובים מדי למלחמת אזרחים בגלל פוליטיקאים שהמרידו את שתי הצדדים

המדינה נהייתה טרלול אחד גדול משתי הצדדים, גם הימין וגם השמאל

פורסם ב

אשכרה לא חפרתם על מצב המדינה עם הרפורמה והמחאות או שאני מפספס בנושא אחר?

פורסם ב

אני לא מבין למה ההפיכה המשטרית הזאת כל כך חשובה לליכוד אם לא תישאר פה מדינה אחרי.

פורסם ב
52 דקות לפני, itanar said:

אני לא מבין למה ההפיכה המשטרית הזאת כל כך חשובה לליכוד אם לא תישאר פה מדינה אחרי.

אתה לא חושב שמשהו קצת לא תקין אם מהלך שמקדמת ממשלה שנבחרה יגרום לצד השני לשרוף את המדינה?

פורסם ב
6 דקות לפני, AvielMaccabi4 said:

אתה לא חושב שמשהו קצת לא תקין אם מהלך שמקדמת ממשלה שנבחרה יגרום לצד השני לשרוף את המדינה?

זה לא חוק חמץ או חוק חרטא. זה שינוי שיטת המשטר של המדינה.

זה מהלך שמצריך חשיבה והידברות, לא רמיסה מול דעת הרוב.

כן, אני יודע שהם זכו בבחירות, אבל זה לא אומר שהם יכולים לשנות את הפרדת הרשויות שקיימת מקום המדינה.

כן, צריך רפורמות ושינויים במערכת המשפט אבל לא כמו שזה מתבצע כרגע.

החלשת הכח העובד והמתגייס תפגע קשות בעתיד המדינה.

אין היום רוב למהפיכה הזאת, להיפך. 

פורסם ב
3 דקות לפני, itanar said:

כן, אני יודע שהם זכו בבחירות, אבל זה לא אומר שהם יכולים לשנות את הפרדת הרשויות שקיימת מקום המדינה.

אם בכל פעם שהיה נושא שפגע בציפור הנפש של ציבור מסוים אותו ציבור היה קם ומפוצץ הכל לא היינו כאן היום. הגירוש מגוש קטיף רמס בפראות את כל זכויות היסוד האפשריים, פשע אוסלו ואפילו ההסכם של לפיד עם לבנון שלא הגיע אפילו לשולחן הכנסת היו צריכים להתבצע אחרי חשיבה והידברות. רק צד אחד מאיים לשרוף אסמים ולהקריס את המדינה.  

אישית אני מאמין שהאנשים שמתדלקים את המחאה בעצמם יודעים שמדובר בהגזמה פרועה של המצב והעובדה שהם מוכנים לגשת להידברות רק בתנאים

מקדימים מוכיחה את זה, כשאתה באמת חושש לחייך אתה לא מסתחבק במסדרונות הכנסת עם מי ש״מאיים״ עליך ואתה תיקח כל עצם שיזרקו לך על מנת לרכך את החקיקה.

פורסם ב
12 דקות לפני, AvielMaccabi4 said:

אם בכל פעם שהיה נושא שפגע בציפור הנפש של ציבור מסוים אותו ציבור היה קם ומפוצץ הכל לא היינו כאן היום. הגירוש מגוש קטיף רמס בפראות את כל זכויות היסוד האפשריים, פשע אוסלו ואפילו ההסכם של לפיד עם לבנון שלא הגיע אפילו לשולחן הכנסת היו צריכים להתבצע אחרי חשיבה והידברות. רק צד אחד מאיים לשרוף אסמים ולהקריס את המדינה.  

אישית אני מאמין שהאנשים שמתדלקים את המחאה בעצמם יודעים שמדובר בהגזמה פרועה של המצב והעובדה שהם מוכנים לגשת להידברות רק בתנאים

מקדימים מוכיחה את זה, כשאתה באמת חושש לחייך אתה לא מסתחבק במסדרונות הכנסת עם מי ש״מאיים״ עליך ואתה תיקח כל עצם שיזרקו לך על מנת לרכך את החקיקה.

השינוי המשטרי לא זהה ליציאה מעזה, אין שום קשר וההקבלה שעושים מי שמוביל את המדינה זו הבעיה.

מי שמתדלק את המחאה זה הציבור, אני מניח שאתה שומע ורואה אנשים מסביבך. אנשים מסביבי שבחרו ליכוד לא מבינים מה ביבי עושה.

עדיין אני מקווה שהוא יירד מהעץ, יגיע לפשרה ויתעסק בעניינים החשובים באמת של המדינה. שיתנו לו גם פטור מהמשפט אם צריך.

פורסם ב

אולי די עם ההשוואות לכל מיני החלטות מהעבר.

מדובר פה על שינוי שיטת המשטר שתאפשר לממשלה לחוקק חוקים שפוגעים בזכויות יסוד של אזרחים.

לפחות 50% מהאזרחים במדינה לא רוצים לחיות במדינה כזאת.

פשוט הזיה שהממשלה מנצלת רוב מקרי בכנסת שהגורמים לו היו בכלל יוקר המחיה ומצב הביטחון האישי כדי לרוץ בטירוף בחקיקה הזאת.

פורסם ב
21 דקות לפני, itanar said:

השינוי המשטרי לא זהה ליציאה מעזה, אין שום קשר וההקבלה שעושים מי שמוביל את המדינה זו הבעיה.

מי שמתדלק את המחאה זה הציבור, אני מניח שאתה שומע ורואה אנשים מסביבך. אנשים מסביבי שבחרו ליכוד לא מבינים מה ביבי עושה.

עדיין אני מקווה שהוא יירד מהעץ, יגיע לפשרה ויתעסק בעניינים החשובים באמת של המדינה. שיתנו לו גם פטור מהמשפט אם צריך.

מה ז״א? מי קובע? ב2019 האתיופים חשבו שהדם שלהם מותר ויצאו להתפרע, אתה יכול לקבוע שתחושה של ציבור שלם שמשוכנע שהדם שלו מותר היא פחות חמורה מהתחושה של אותם אלה שמשוכנעים שיום אחרי הרפורמה יחוקקו חוק שאין יותר בחירות? התפיסה שלך לגבי הגירוש היא בדיוק מה שאני מנסה להוכיח.

פורסם ב
1 hour ago, AvielMaccabi4 said:

לא מדובר פה ב"ציבור מסויים" אלא בכלל הציבור. את זה אתה תבין רק אחרי שהשלטון יתחלף והנשק הגרעיני החדש שנוצר כאן יופעל נגד הליכוד כדי ללמד אותו לקח.

אני גם לא חושב שנכון להשוות לאוסלו, ההתנתקות ושאר אירועי העבר שציינת (ובטח שלא ההסכם של לפיד עם לבנון שזה פסיק קטנטן בדפי ההיסטוריה). אף אחד מהם לא קרוב מבחינת סדר הגודל והחשיבות ההיסטורית לשינוי הנוכחי. ההפיכה המשטרית הזו עלולה לפגוע בילדים של הילדים שלנו וחייבים למנוע אותה בכל מחיר.

פורסם ב
לפני4 שעות , itanar said:

החלשת הכח העובד והמתגייס תפגע קשות בעתיד המדינה.

לא מצריך שום הידברות ושום פשרות ושום כלום. צריכים להעביר את הרפורמה כמה שיותר מהר כמו שהיא ומי שיש לו בעיה עם זה מוזמן לרוץ במעגלים כמו ג'וק מחורפן בצנצנת

פורסם ב
1 hour ago, Double said:

משטרת בן גביר

סוף סוף בשעה טובה. 

בכל מה שקשור לפיזור מפגינים שחוסמים כבישים אני תמיד אהיה בTEAM משטרה. 

הגיע הזמן שיטעמו קצת מה שכל אוכלוסיה אחרת במדינה הזאת מקבלת כשהיא מנסה להתפרע ולחסום כבישים

פורסם ב

ביבי כבר לא בקו השפיות. שקרן בן שקרן כהרגלו.

מעניין אותו רק המשפט.

חבל.

פורסם ב

נתניהו אשכרה אמר שהנהיג את האופוזיציה בהתנתקות? מה זה הנהיג את האופוזיציה, ישב בממשלה והצביע בעד.

פורסם ב
לפני3 שעות , Krishi said:

לא מצריך שום הידברות ושום פשרות ושום כלום. צריכים להעביר את הרפורמה כמה שיותר מהר כמו שהיא ומי שיש לו בעיה עם זה מוזמן לרוץ במעגלים כמו ג'וק מחורפן בצנצנת

לא יעבור שום דבר, המחאה רק תלך ותגבר

פורסם ב
לפני4 שעות , Krishi said:

תשמע אני ימני ובעד רפורמה, אבל רק חלק מאוד קטן בציבור מסכים לרפורמה כפי שהיא מוצעת כעת.

לדוגמא אני מסכים שצריך לשנות את הוועדה לבחירת שופטים ולפצל את תפקיד היועץ המשפטי, אבל פסקת התגברות ברוב של 61 זה קיצוני מדי.

צריך למצוא פשרה שתהיה מוסכמת על רוב הציבור, ובטח לא להעביר חוקים כדי לשנות חוק יסוד ולאפשר לעבריין המורשע דרעי להכנס לממשלה.

פורסם ב
לפני2 שעות , Keano said:

לא יעבור שום דבר, המחאה רק תלך ותגבר

יעבור יעבור. שום דבר מחאה של מיעוט קיצוני מטורלל לא תעזור. 

1 hour ago, Zizou said:

תשמע אני ימני ובעד רפורמה, אבל רק חלק מאוד קטן בציבור מסכים לרפורמה כפי שהיא מוצעת כעת.

לדוגמא אני מסכים שצריך לשנות את הוועדה לבחירת שופטים ולפצל את תפקיד היועץ המשפטי, אבל פסקת התגברות ברוב של 61 זה קיצוני מדי.

צריך למצוא פשרה שתהיה מוסכמת על רוב הציבור, ובטח לא להעביר חוקים כדי לשנות חוק יסוד ולאפשר לעבריין המורשע דרעי להכנס לממשלה.

לא מסכים איתך. יש הסכמה רחבה מאוד לרפורמה. רוב גדול מהציבור בעדה. גם לפסקת ההתגברות יש סייגים וזאת לא פסקת ההתגברות הראשונה בספר החוקים שלנו. 

אין שום סיבה לדון איתם על שום דבר. הם רוצים לחסל הכל, הם מחפשים רק סיבות איך אפשר לדחות את זה עוד ועוד. לא מעניין אף אחד שם לא הידברות ולא פשרה ולא הסכמות ולא כלום. אל תהיה תמים. חייבים להעביר את הרפורמה כמה שיותר מהר ולא להקשיב לאף אחד. 

פורסם ב
8 דקות לפני, Krishi said:

לא מסכים איתך. יש הסכמה רחבה מאוד לרפורמה. רוב גדול מהציבור בעדה. גם לפסקת ההתגברות יש סייגים וזאת לא פסקת ההתגברות הראשונה בספר החוקים שלנו. 

אין שום סיבה לדון איתם על שום דבר. הם רוצים לחסל הכל, הם מחפשים רק סיבות איך אפשר לדחות את זה עוד ועוד. לא מעניין אף אחד שם לא הידברות ולא פשרה ולא הסכמות ולא כלום. אל תהיה תמים. חייבים להעביר את הרפורמה כמה שיותר מהר ולא להקשיב לאף אחד. 

https://www.ice.co.il/research/news/article/936231

יש הסכמה רחבה מימין ומשמאל על מרכיבים מסויימים ברפורמה, לא על כולה. הממשלה מנסה להעביר קודם את החלקים הבעיתיים בשביל להכשיר את דרעי.

זה הגורם מספר אחת לבלאגן שרואים עכשיו

פורסם ב
19 דקות לפני, Krishi said:

"הסכמה רחבה לרפורמה, רוב גדול מהציבור בעדה" 

אני מקווה שאתה מאמין לעצמך לפעמים

פורסם ב
20 דקות לפני, Zizou said:

https://www.ice.co.il/research/news/article/936231

יש הסכמה רחבה מימין ומשמאל על מרכיבים מסויימים ברפורמה, לא על כולה. הממשלה מנסה להעביר קודם את החלקים הבעיתיים בשביל להכשיר את דרעי.

זה הגורם מספר אחת לבלאגן שרואים עכשיו

אל תיפול בספינים האלה. הם כמו הערבים כל פעם ימציאו תירוץ חדש למה יש הפגנה. המטרה הראשית היא תמיד קודם כל להפיל כל דבר שקשור לביבי והימין. לא מעניין אותם איך ולמה, וכל הדרכים כשרות. 

7 דקות לפני, Keano said:

"הסכמה רחבה לרפורמה, רוב גדול מהציבור בעדה" 

אני מקווה שאתה מאמין לעצמך לפעמים

אני תמיד מאמין לעצמי. כל מי שאומר לך אחרת משקר. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.