Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
29 דקות לפני, NewGeneration said:

שפוך את התמלולים המפחידים האלו שנראה על מה מדובר, בינתיים מה שאותי מפחיד זה שיש מושחת בכיסא ראש ממשלה שנתן הטבות רגולטוריות בשווי 1.8 מילארד שקל כדי לקבל טובות הנאה

ואל תשכח שאותו ראש ממשלה רוצה למנות לשר אוצר אדם שהורשע 3 פעמים כולל לפני שנה בעבירות מס.

ובכל מקרה החלק המשעשע הוא שביבי הוא זה שמינה את כל הקודקודים במשטרה ובפרקליטות שאבי מכנה "משפחת פשע", וכולם כבר עזבו מאז שהחקירה הסתיימה והוגש כתב האישום.

ורק ביבי עדיין איתנו.

פורסם ב
41 דקות לפני, NewGeneration said:

שפוך את התמלולים המפחידים האלו שנראה על מה מדובר, בינתיים מה שאותי מפחיד זה שיש מושחת בכיסא ראש ממשלה שנתן הטבות רגולטוריות בשווי 1.8 מילארד שקל כדי לקבל טובות הנאה

לא יודע מה אני צריך לשפוך פה יותר ממה שכבר ידוע על שיטות החקירה של המשטרה, בפיקוח הפרקליטות.

תרגילי חקירה לא חוקיים, איומים בפירוק תא משפחתי של אחד העדים (שבסוף קרה), סחיטה, הרעבה, מניעת שינה, מיטות פשפשים, הונאת שופטים בבקשת מעצרים, מעצר של קשישה בת 85 באמצע הלילה (אמא של אחד העדים), יש לך עדי תביעה שמכריזים בפה מלא שהתביעה חיפשה את ראש הממשלה. 

מפגשים עם עדים בחניונים חשוכים לצורך השגת מסמכים פרטיים במרמה, ללא צו.

זה על קצה הקרחון. מה שעולה לי בשלוף.

עכשיו בוא תגיד לי מה מצדיק התנהלות שכזאת. 

רמז, אין באמת הטבה יוצאת דופן שלא אושרה על ידי כל הגורמים המקצועיים. למעשה, אין הטבה כלל.

על פי כל החוקים, המהלך של מיזוג בזק-יס תקין והגיוני.

אני אגיד לך איך תיק 4000 יסגר. 

יגידו שנתניהו ניסה "לזרז" את ההטבה שהיתה מתקבלת גם ככה, בשביל לנסות להשפיע (ללא הצלחה) על כמה כתבות באתר וואלה. 

ואם לא מפחידה אותך התנהלות המשטרה והפרקליטות, גם בתיקים אחרים, של סיכול המפכ"ל הירש למשל. אז אין לי מה לומר.

פורסם ב
50 דקות לפני, avi atias said:

לא יודע מה אני צריך לשפוך פה יותר ממה שכבר ידוע על שיטות החקירה של המשטרה, בפיקוח הפרקליטות.

תרגילי חקירה לא חוקיים, איומים בפירוק תא משפחתי של אחד העדים (שבסוף קרה), סחיטה, הרעבה, מניעת שינה, מיטות פשפשים, הונאת שופטים בבקשת מעצרים, מעצר של קשישה בת 85 באמצע הלילה (אמא של אחד העדים), יש לך עדי תביעה שמכריזים בפה מלא שהתביעה חיפשה את ראש הממשלה. 

מפגשים עם עדים בחניונים חשוכים לצורך השגת מסמכים פרטיים במרמה, ללא צו.

זה על קצה הקרחון. מה שעולה לי בשלוף.

עכשיו בוא תגיד לי מה מצדיק התנהלות שכזאת. 

רמז, אין באמת הטבה יוצאת דופן שלא אושרה על ידי כל הגורמים המקצועיים. למעשה, אין הטבה כלל.

על פי כל החוקים, המהלך של מיזוג בזק-יס תקין והגיוני.

אני אגיד לך איך תיק 4000 יסגר. 

יגידו שנתניהו ניסה "לזרז" את ההטבה שהיתה מתקבלת גם ככה, בשביל לנסות להשפיע (ללא הצלחה) על כמה כתבות באתר וואלה. 

זה נראה כמו אובר דרמטיזציה על אופן ניהול חקירה, שום חקירה משטרתית לעולם לא תהיה אסטית, בסוף השורה התחתונה והחשובה זה הראיות. חבל שבחרת לדקלם את אותם המנטרות של השופרות, חשבתי תבוא תחדש לנו משהו או תתן לנו לפחות את אותם התמלולים ה"מפחידים" שנחשפת אליהם

רה"מ בשעתו על פי עד המדינה פילבר, נתן הנחיה להוציא לפועל את העסקה. אילולא התערבותו של המושחת, העסקה לכל הפחות לא הייתה יוצאת לפועל בשלב ההוא(פילבר: "אם נתניהו לא היה מבקש, הייתי אולי מנסה לדחות את אישור העסקה"), בנוסף המחלקה המשפטית של משרד התקשורת דרשה להכניס תנאים לעסקה אבל בגלל התגדות בזק פילבר חיפף את המחלקה המשפטית. ע"פ הראיות שהוצגו בבית המשפט בתיק 4000 נתניהו יורשע בשוחד, אלא אם ישכיל לעשות עסקת טיעון. זה שנתניהו כשל לקבל את התמורה, לא אומרת שהוא לא ניסה, תעשה חיפוש בגוגל ותבין שמבחינה משפטית זה אותו דבר.

פורסם ב
לפני2 שעות , NewGeneration said:

זה נראה כמו אובר דרמטיזציה על אופן ניהול חקירה, שום חקירה משטרתית לעולם לא תהיה אסטית, בסוף השורה התחתונה והחשובה זה הראיות. חבל שבחרת לדקלם את אותם המנטרות של השופרות, חשבתי תבוא תחדש לנו משהו או תתן לנו לפחות את אותם התמלולים ה"מפחידים" שנחשפת אליהם

רה"מ בשעתו על פי עד המדינה פילבר, נתן הנחיה להוציא לפועל את העסקה. אילולא התערבותו של המושחת, העסקה לכל הפחות לא הייתה יוצאת לפועל בשלב ההוא(פילבר: "אם נתניהו לא היה מבקש, הייתי אולי מנסה לדחות את אישור העסקה"), בנוסף המחלקה המשפטית של משרד התקשורת דרשה להכניס תנאים לעסקה אבל בגלל התגדות בזק פילבר חיפף את המחלקה המשפטית. ע"פ הראיות שהוצגו בבית המשפט בתיק 4000 נתניהו יורשע בשוחד, אלא אם ישכיל לעשות עסקת טיעון. זה שנתניהו כשל לקבל את התמורה, לא אומרת שהוא לא ניסה, תעשה חיפוש בגוגל ותבין שמבחינה משפטית זה אותו דבר.

אתה יודע מה מפריע לי בתגובה (אולי לא שלך ספציפית) , אבל תגובות דומות לשלך. למשל תגובתו של מפכ"ל המשטרה לשעבר אלשיך? או אהרן ברק?

שאיכשהו נוצר מצב, שאבירי הדמוקרטיה והצדק, מייחלים לשים "סוף לטרלול" בעזרת עסקת טיעון, שכל מטרתה היא הוצאת ראש הממשלה המכהן מהמשחק הפוליטי.

אם אתם כל כך רודפי צדק ובטוחים בצדקתכם, אתם צריכים לרדוף צדק עד הסוף.

בסוף, דווקא אנשים כמוני שמייחלים שהמשפט ימשך עד הסוף, ושכל האמת תצא לאור, גם על ראש הממשלה אבל לא רק. דווקא אנחנו נחשדים בדקלום שופרות.

אני לא מדקלם אף אחד, את המסקנות שלי כבר הסקתי מזמן, והתמלולים הארוכים מאוד שקראתי (ואולי המשעממים לרוב), מחזקים את דעתי. ובהחלט מפחידים אותי.

בכל אופן, אם יש סיכוי להרשעה ממשית, אז רק בתיק 2000. ושם תיבחן מערכת הצדק במדינת ישראל. כי הדרך להרשעה בתיק הזה, עוברת דרך שליחתו של יקיר הדמוקרטיה והתקשורת, נוני מוזס, לכלא להמון שנים. 

איך אלשיך אמר, העם לא בנוי למשפט ראש ממשלה מכהן? אז אני תוהה האם מערכות הצדק בישראל בנויות למשפטו של נוני מוזס.

פורסם ב
לפני10 שעות , avi atias said:

אתה יודע מה מפריע לי בתגובה (אולי לא שלך ספציפית) , אבל תגובות דומות לשלך. למשל תגובתו של מפכ"ל המשטרה לשעבר אלשיך? או אהרן ברק?

שאיכשהו נוצר מצב, שאבירי הדמוקרטיה והצדק, מייחלים לשים "סוף לטרלול" בעזרת עסקת טיעון, שכל מטרתה היא הוצאת ראש הממשלה המכהן מהמשחק הפוליטי.

אם אתם כל כך רודפי צדק ובטוחים בצדקתכם, אתם צריכים לרדוף צדק עד הסוף.

בסוף, דווקא אנשים כמוני שמייחלים שהמשפט ימשך עד הסוף, ושכל האמת תצא לאור, גם על ראש הממשלה אבל לא רק. דווקא אנחנו נחשדים בדקלום שופרות.

אני לא מדקלם אף אחד, את המסקנות שלי כבר הסקתי מזמן, והתמלולים הארוכים מאוד שקראתי (ואולי המשעממים לרוב), מחזקים את דעתי. ובהחלט מפחידים אותי.

בכל אופן, אם יש סיכוי להרשעה ממשית, אז רק בתיק 2000. ושם תיבחן מערכת הצדק במדינת ישראל. כי הדרך להרשעה בתיק הזה, עוברת דרך שליחתו של יקיר הדמוקרטיה והתקשורת, נוני מוזס, לכלא להמון שנים. 

איך אלשיך אמר, העם לא בנוי למשפט ראש ממשלה מכהן? אז אני תוהה האם מערכות הצדק בישראל בנויות למשפטו של נוני מוזס.

בשלב הנוכחי אני גם מתנגד לעסקת טיעון, המושחת מרח את זה כל כך הרבה תוך שגרר מדינה שלמה לתסבוכת שלו, שהצדק היחידי שיעשה זה לנהל את המשפט עד הסוף. הסיסמאות על "יקיר המערכת" לא יעמדו במבחן התוצאה, גם אולמרט ששבר שמאלה והיה מוכן לעשות את כל הויתורים מבחינה מדינית, בסוף סיים בכלא, ככה שמי זה כבר מו"ל של עיתון? כאילו אנחנו חיים בשנות ה80 שידיעות אחרונות הוא כלי התקשרות המשפיע ביותר בישראל, היום הכל מבוזר עם אינספור כלי תקשורת, זה מה שהמושחת כשל להבין עם כל הניסיונות שלו לקבל סיקור אוהד.

לגבי התמלולים שקראת, אני בספק שקראת יותר מ10 עמודים, יש מאות עמודים של פרוטוקולים בכל דיון, מה שעשו לך זה שטיפת מוח בנוסח ציפורי

פורסם ב
On 31.1.2023 at 19:02, שי123 said:

ואל תשכח שאותו ראש ממשלה רוצה למנות לשר אוצר אדם שהורשע 3 פעמים כולל לפני שנה בעבירות מס.

אני מבין שלא עודכנת בפרשיה הטריה על בטאון "הדרך". 

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001436872

אזהרה: קריאה מייאשת.

פורסם ב
לפני2 שעות , מכביסט לעד said:

ילד בן 6 יא בני זונות. כמה נבלות אפשר להיות?

אני חושב שכבר סיכמנו מזמן שהם חיות אדם שירצחו כל אחד מתינוק בן יומו בזמן שהוא ישן בעריסה ועד זקן בן 200. 

רק טרנספר יביא שלום

פורסם ב

הילד בן 6 כבר נקבר, רחמים על המשפחה. תוך 3 שעות החיים שלהם נהרסו והם קוברים ילד.

פורסם ב
3 דקות לפני, Double said:

שר הפיתות הכריז על חומת מגן 2

לא מכובד. שר במדינת ישראל. 

לפחות הוא מנסה. 

פורסם ב
40 דקות לפני, Double said:

שר הפיתות הכריז על חומת מגן 2

הוא מתכנן מבצע להחרמת רכבים לכל תושבי ישראל שגרים במזרח ירושלים?

ככה זה כשמישהו רץ על מצע של סיסמאות ודמגוגיה טהורה.

עדיין לא הפנים שהוא לא נער גבעות אלא שר בממשלה.

פורסם ב
לפני4 שעות , שי123 said:

הוא מתכנן מבצע להחרמת רכבים לכל תושבי ישראל שגרים במזרח ירושלים?

ככה זה כשמישהו רץ על מצע של סיסמאות ודמגוגיה טהורה.

עדיין לא הפנים שהוא לא נער גבעות אלא שר בממשלה.

ועוד מודיע על מבצע יומיים מראש, בטח כל המחבלים יחכו לכוחות בישיבה עם נרגילות וצלחת פירות חתוכים עד המעצר, איזה איש גמור.

פורסם ב

באיזה עולם ירצחו ילדים בני 6 ו8 וכל המדינה תתעסק בבולשיט משני הצדדים? אין מילים. זה הפך לדבר נורמאלי כאילו?

פורסם ב
לפני2 שעות , מכביסט לעד said:

באיזה עולם ירצחו ילדים בני 6 ו8 וכל המדינה תתעסק בבולשיט משני הצדדים? אין מילים. זה הפך לדבר נורמאלי כאילו?

נגמרה הנורמליות במדינה, יש שנאה בין הימין לשמאל יותר גדולה ממה ששונאים אותנו הערבים. וזה מצחיק להגיד כי הרגע נרצחו על בסיס השנאה הזאת ילדים

השמאל לקח כפרויקט לעשות הכל כדי להמריד את הבוחרים שלו כנגד השלטון, והימין פשוט החליט גם לתת לשמאל אחלה רעיונות על מה להמריד ולהפגין, כי במקום לטפל בדברים רציניים כמו בערבים או יוקר המחייה, הם פשוט חייבים לטפל במהפכות משפטיות או באיך אסור ומותר להיכנס לכותל... 

מדינה בהטרלה על מלא מלא

עצוב לחיות פה, כל אחד מתצבר בעמדתו ואין עם מי לדבר, אשכרה אנשים נרצחים ועדיין אלה מתעסקים בלחוקק חוקים פרסונלים ואלה מתעסקים בלהפגין על אותם חוקים, כי למה להפגין על זה שרוצחים לנו אנשים או שיקר פה בטירוף שאפשר להפגין נגד חוקים שמעניינים לי את הביצה השמאלית? 

פורסם ב
לפני5 שעות , maccabi-king said:

נגמרה הנורמליות במדינה, יש שנאה בין הימין לשמאל יותר גדולה ממה ששונאים אותנו הערבים. וזה מצחיק להגיד כי הרגע נרצחו על בסיס השנאה הזאת ילדים

השמאל לקח כפרויקט לעשות הכל כדי להמריד את הבוחרים שלו כנגד השלטון, והימין פשוט החליט גם לתת לשמאל אחלה רעיונות על מה להמריד ולהפגין, כי במקום לטפל בדברים רציניים כמו בערבים או יוקר המחייה, הם פשוט חייבים לטפל במהפכות משפטיות או באיך אסור ומותר להיכנס לכותל... 

מדינה בהטרלה על מלא מלא

עצוב לחיות פה, כל אחד מתצבר בעמדתו ואין עם מי לדבר, אשכרה אנשים נרצחים ועדיין אלה מתעסקים בלחוקק חוקים פרסונלים ואלה מתעסקים בלהפגין על אותם חוקים, כי למה להפגין על זה שרוצחים לנו אנשים או שיקר פה בטירוף שאפשר להפגין נגד חוקים שמעניינים לי את הביצה השמאלית? 

מדויק

פורסם ב
לפני7 שעות , maccabi-king said:

מדינה בהטרלה על מלא מלא

יש אנשים משועממים מאוד שלא יודעים על מה הרפורמה מדברת ואיזה חוקים יעברו אז הם יוצאים לרחובות בגיבוי מנהיגים ששוטפים להם את הראש בעזרת התקשורת,

אנשים שלא מקבלים דמוקרטיה והחלטות של נבחרי ציבור שנבחרו בבחירות ארציות

מה שמצחיק זה שהם מאיימים במלחמת אזרחים כאילו שאם באמת היינו מגיעים למצב כזה היה להם סיכוי לשרוד פה חבורה של מנותקים שחושבים שהם אלוהים וכל השאר נתינים שלהם 

פורסם ב
1 hour ago, BMTA said:

יש אנשים משועממים מאוד שלא יודעים על מה הרפורמה מדברת ואיזה חוקים יעברו אז הם יוצאים לרחובות בגיבוי מנהיגים ששוטפים להם את הראש בעזרת התקשורת,

מה שמצחיק זה שהם מאיימים במלחמת אזרחים כאילו שאם באמת היינו מגיעים למצב כזה היה להם סיכוי לשרוד פה חבורה של מנותקים שחושבים שהם אלוהים וכל השאר נתינים שלהם[ 

באים עם לפידים, התפלקות אמירה שאפשר לרצוח ראש ממשלה, השנאה היא ממש לא בגלל הדמוקרטיה, שלא יבלבלו תביצים. 

יש לי בת דודה שאני לא מספר לה מה הצבעתי, נראה לי היא ברמה של לנתק קשרים בגלל זה, טרלול מוחלט ואנשים לא מבינים את זה מכל צד. 

פורסם ב
40 דקות לפני, הנדון said:

באים עם לפידים, התפלקות אמירה שאפשר לרצוח ראש, השנאה היא ממש לא בגלל הדמוקרטיה, שלא יבלבלו תביצים. 

יש לי בת דודה שאני לא מספר לה מה הצבעתי, נראה לי היא ברמה של לנתק קשרים בגלל זה, טרלול מוחלט ואנשים לא מבינים את זה מכל צד. 

זה רק תירוץ בישבילם כדי לנסות לעשות כאן טרור אזרחי ,מה שהם לא מבינים שבסוף זה יכול להגיע לנקודה שזה יתפוצץ להם בפנים אם הם יעברו את הגבול 

פורסם ב
13 דקות לפני, BMTA said:

זה רק תירוץ בישבילם כדי לנסות לעשות כאן טרור אזרחי ,מה שהם לא מבינים שבסוף זה יכול להגיע לנקודה שזה יתפוצץ להם בפנים אם הם יעברו את הגבול 

בדיוק זאת הבעיה של המדינה שלנו כיום לדבר בהם וההם, הפכו את העניין לשחור לבן בכל תחום פוליטי, ביבי לא ביבי, דמוקרטיה או דיקטטורה, חילוניים או דתיים אין פה אמצע, אנשים פשוט איבדו את זה במקום לנשום רגע ולהבין שמחבל רוצח יהודי באשר הוא יהודי ופוליטיקאים גונבים מכולנו ביחד, להם לא אכפת שמאל או ימין. 

פורסם ב

לא יודע, היה פה די שקט בתקופת בנט/לפיד. 

זוכר גם שאף אחד מהימין לא היה מוכן לקרוא לאחד מהם "אדוני ראש הממשלה" ולקבל את תוצאות הבחירות הדמוקרטיות שהיו פה. למעשה אני זוכר שהם התנגדו לכל מה שיכול לעזור למדינה ולאזרחים. אז עכשיו שהם עלו חזרה לשלטון נם מבקשים כבוד מאיתנו? שיזדיינו כולם. 

אז כן, אם אמנם החוקים של הדיקטטור וחבריו המושחתים והפונדמנטליסטים יעברו לא תהיה פה מלחמת אחים, אבל גם לא נישאר כאן בשביל לראות את הימין הופך את המדינה לאיראן. 

את החרא הזה תממנו בעצמיכם, אני לוקח את הסטארט אפ שלי שמכניס מטבע חוץ ועף מפה, וכמוני יש עוד הרבה. מספיק הרבה בשביל שברגע שלא נהיה פה המדינה תתמוטט כלכלית - שלא לדבר על הסנקציות שיתחילו להיות פה מצד העולם (ואל תשלו את עצמכם - יהיו). 

הימין נבחר בשביל להביא ביטחון ולהוריד את יוקר המחיה, לא בשביל להפוך אותנו מדמוקרטיה למלכות. אבל כנראה שמאז שהתיישבו בכיסא העדיפויות השתנו. 

פורסם ב
4 דקות לפני, red4peace said:

לא יודע, היה פה די שקט בתקופת בנט/לפיד. 

השנה שעברה לא הייתה שקטה. ממרץ-אפריל היו פה לא מעט פיגועים, יש לומר

פורסם ב
לפני1 שעה , BMTA said:

מה שמצחיק זה שהם מאיימים במלחמת אזרחים כאילו שאם באמת היינו מגיעים למצב כזה היה להם סיכוי לשרוד פה חבורה של מנותקים שחושבים שהם אלוהים וכל השאר נתינים שלהם 

בוא ספר לנו על מה הרפורמה

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.