Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני1 שעה , Krishi said:

הרפורמה הזאת היא תוצר של עשרות שנים של הפיכת בתי המשפט שלנו לריבון האמיתי במדינה. היא הכרחית והיא חשובה מאוד וזה ממש לא משנה לי אם הטריגר הסופי היה משפט ביבי או כל סיבה אחרת. 

אפשר להקביל את הרפורמה הזו לבית שיש לו מרצפות עקומות אז בעל הבית החדש מחליט להרוס את כל הבית, ולא לבנות חדש במקומו. לעליון יש מרצפות עקומות אז בא יריב לוין ופשוט משמיד אותו ומשאיר את ההריסות בחוץ, פן יראו ויראו.

מדינה בלי עילת סבירות. מי שמע על דבר כזה בשם ה'.

לפני1 שעה , סטלן בטלן השמן said:

חחח מה

שופט נבחר להיות שופט כי הוא שלח את אישתו להשתלמות אצל אפי נווה 

זה המדד שלך לחוק וצדק? :clap:

בגלל זה אני טוען שנווה צריך לשבת לא מעט בכלא. הוא ערער את האמון במערכת המשפט ובגללו רואים תגובות מטופשות ולא קשורות כמו שלך. 

פורסם ב
לפני1 שעה , פראנק_רייקארד said:

לא אחי,  חוק יסוד שונה לכך שאם אין מאסר בפועל אתה יכול להיות שר, הוועדה תאכל לזכות אותך ולאפשר לך להיות שר במידה והורשעת בעבירה שיש בה מאסר בפועל. כלומר, ע"פ חוק היסוד החדש יו"ר הוועדה יכול לאשר אותך במידה והורשעת במאסר בפועל, הוועדה אינה כולה לפסול אם הורשעת בעבירה ללא מאסר בפועל (מקרה דרעי). לכן אלרון מתערב בחוק היסוד ונותן ליו"ר הוועדה סמכות שלא מנויה לו בחוק ביסוד.

מכיוון שלא הבנת את החוק ואת פסיקת בג"ץ אני מציע לך לקרוא את הרפורמה ולעבור עלייה קצת. 

שאלת הקלון לא תלויה בשינוי חוק היסוד משום שמעולם לא נדונה. דרעי יכול להישאר עם המאסר על תנאי שלו ויו"ר הועדה יכול לקבוע שיש לדון בשאלת הקלון בלי קשר לחוק היסוד בין אם הוא ידון בזה בעצמו או יחזיר את השאלה לבית המשפט. 

1 hour ago, שי123 said:

צודק, כשהממשלה תשלוט גם בכנסת וגם בבית המשפט תהיה הפרדת רשויות אמיתית...

הלוגיקה שלך גדולה עלי.

הממשלה לא שולטת בבית המשפט, השופטים רשאים לפסוק על פי הדין כמיטב יכולתם. מה שלא יהיה יותר זה התערבות גסה ובוטה של השופטים במדיניות שהממשלה מנסה להתוות. 

8 דקות לפני, ravid said:

אפשר להקביל את הרפורמה הזו לבית שיש לו מרצפות עקומות אז בעל הבית החדש מחליט להרוס את כל הבית, ולא לבנות חדש במקומו. לעליון יש מרצפות עקומות אז בא יריב לוין ופשוט משמיד אותו ומשאיר את ההריסות בחוץ, פן יראו ויראו.

מדינה בלי עילת סבירות. מי שמע על דבר כזה בשם ה'.

בגלל זה אני טוען שנווה צריך לשבת לא מעט בכלא. הוא ערער את האמון במערכת המשפט ובגללו רואים תגובות מטופשות ולא קשורות כמו שלך. 

לא רק המרצפות עקומות, הכל עקום, הקירות, הצנרת, תשתיות החשמל, החלונות. כל מה שתבחר שם הוא עקום. אין מנוס מלהרוס את כל הבית ולבנות מחדש. וזה מה שעושים פה. אני מניח שידונו עוד בסעיפים כאלה ואחרים, הייתי מעדיף צמצום עילת הסבירות למקרים קיצוניים ביותר שימונו בחוקי יסוד אבל בבחירה בין המצב כיום לבין ביטול עילת הסבירות לגמרי אני אעדיף את ביטול עילת הסבירות בכל יום. 

פורסם ב
לפני12 שעות , Krishi said:

הממשלה לא שולטת בבית המשפט, השופטים רשאים לפסוק על פי הדין כמיטב יכולתם. מה שלא יהיה יותר זה התערבות גסה ובוטה של השופטים במדיניות שהממשלה מנסה להתוות. 

ברגע שהממשלה תמנה את מי שהיא רוצה היא תשלוט מעשית בבית המשפט.

פורסם ב
Just now, שי123 said:

מעניין איך יראה בית המשפט אם הוא יהיה לפי בחירות כמו בארצות הברית (גם זאת לא בהכרח שיטה טובה). 

פורסם ב
לפני14 שעות , Krishi said:

שאלת הקלון לא תלויה בשינוי חוק היסוד משום שמעולם לא נדונה. דרעי יכול להישאר עם המאסר על תנאי שלו ויו"ר הועדה יכול לקבוע שיש לדון בשאלת הקלון בלי קשר לחוק היסוד בין אם הוא ידון בזה בעצמו או יחזיר את השאלה לבית המשפט. 

זה בדוק מה שאני מסביר, אין דבר כזה "בלי קשר לחוק יסוד" חוק יסוד הינו חוק יסוד ולא ניתן להתערב בו. במיוחד ע"פ הגישה שלך שיש לשפוט ע"פ החוקים, לכן הפסיקה של אלרון היא פסיקה מאוד מאוד אקטיביסטית. 

אלרון טוען שחוק היסוד לא על דרעי מכיוון שהוא לא חל למפרע. כלומר, מכיוון שהחוק נחקק לאחר ההרשעה של דרעי, הוא לא חל על דרעי. 

פורסם ב
On 22.1.2023 at 13:36, שי123 said:

איך בדיוק? תעזור לי להבין את זה. 

פורסם ב
25 דקות לפני, Krishi said:

איך בדיוק? תעזור לי להבין את זה. 

לא מבין איזו עזרה אתה צריך.

יש לך דוגמה חיה בליכוד למה קורה כשמינוי נעשה לפי קריטריונים של נאמנות למנהיג לאורך זמן.

ביבי אומר לקפוץ וכולם קופצים.

זה מה שיהיה בבית המשפט בסופו של דבר.

פורסם ב
Just now, שי123 said:

לא מבין איזו עזרה אתה צריך.

יש לך דוגמה חיה בליכוד למה קורה כשמינוי נעשה לפי קריטריונים של נאמנות למנהיג לאורך זמן.

ביבי אומר לקפוץ וכולם קופצים.

זה מה שיהיה בבית המשפט בסופו של דבר.

לא הסברת לי איך זה יתבצע בבית המשפט. 

פורסם ב

פסקת התגברות ברוב של 61 מייתרת את בית המשפט גם ככה.

צריך פשוט להגדיר מחדש את חוק יסוד כבוד האדם וחירותו, ולוותר על פסקת ההתגברות.

החוק לא חוקק כמו שצריך. צריך להגדיר בחוק גם "שיוויון אזרחי" לאזרחי ישראל בלבד, לא פלסטינים ולא מהגרי עבודה / פליטים.

צריך לוותר על המילה "כבוד". זה מיותר.

צריך לעשות עבודה כמו שצריך, לא לחפש קיצורי דרך ופלסטרים. זה בסוף תמיד מסתובב נגדינו כל הפלסטרים שהימין ממציא.

צריך גם לאזן את בג"צ עם חוק מידתיות. פסיקות בג"צ צריכות להתבטל ברוב רגיל, אם הוכח מעל לכל ספק סביר, שפסיקת בג"צ עלולה להסב נזק אזרחי, פיזי, כלכלי, למדינה או אזרחיה או לציביונה.  מצידי שלרמטכ"ל / נשיא תהיה המילה האחרונה בנושא הזה.

פורסם ב

עכשיו כל מיני שמאלנים עם בעלי חברות פותחים סניף BDS מקומי ומודיעים על הוצאת כספים מישראל. שזה מדהים, הם כאילו מתריעים מפגיעה כלכלית ואז כביכול גורמים לזה בעצמם. 

שונאי ישראל, מבחינתם שהמדינה תישרף אם היא לא מתנהלת איך שהם רוצים. ברוך שפטרנו, הלוואי ועוד זבלים כאלה יראו את הפרצוף שלהם ויעופו מפה. 

פורסם ב
לפני3 שעות , Krishi said:

עכשיו כל מיני שמאלנים עם בעלי חברות פותחים סניף BDS מקומי ומודיעים על הוצאת כספים מישראל. שזה מדהים, הם כאילו מתריעים מפגיעה כלכלית ואז כביכול גורמים לזה בעצמם. 

שונאי ישראל, מבחינתם שהמדינה תישרף אם היא לא מתנהלת איך שהם רוצים. ברוך שפטרנו, הלוואי ועוד זבלים כאלה יראו את הפרצוף שלהם ויעופו מפה. 

הם לא יודעים מה זאת הדמוקרטיה שהם כל כך מפחדים שתעלם.  

פורסם ב

לפיד , כמה שאני לא אוהב אותו, ניסה להיות הבוגר האחראי ולהציע פשרה (שזה מה שהרוב מסכימים צריך להעשות) אבל בשמאל קוראים לו פחדן. גם ביבי מוכן לדבר

פורסם ב
לפני6 שעות , Zizou said:

לפיד , כמה שאני לא אוהב אותו, ניסה להיות הבוגר האחראי ולהציע פשרה (שזה מה שהרוב מסכימים צריך להעשות) אבל בשמאל קוראים לו פחדן. גם ביבי מוכן לדבר

כולם משחקים פה את המשחק הפוליטי.

בקצה הימני לא מוכנים כביכול לשום פשרה, ובקצה השמאלי לא מוכנים כביכול לשום שינוי.

פורסם ב

אנחנו משלמים על הטעויות של בן גוריון ומשה דיין. בן גוריון היה צריך להביא עוד כמה אוטובוסים ולהעיף את הסרטן שחי בינינו, ומשה דיין היה צריך להעיף את כמה שיותר ערבים מאיו"ש

פורסם ב

במקום ש-100,000 אנשים יצאו להפגין נגד הפיגועים,

יוצאים להפגין כי ביבי ראש ממשלה וזה לא בא להם בטוב 

אנחנו עם קללה ששונא את עצמו

פורסם ב
On 28.1.2023 at 12:51, פושטק said:

במקום ש-100,000 אנשים יצאו להפגין נגד הפיגועים,

יוצאים להפגין כי ביבי ראש ממשלה וזה לא בא להם בטוב 

אנחנו עם קללה ששונא את עצמו

לא אוהב את הממשלה, לא חושב שצריך להפגין נגדה בנושא הפיגועים. יש לנו עסק עם חיות אדם ולא מעניין אותם מי יושב בממשלה, הם תמיד ימצאו סיבה לרצוח יהודים. לגבי ההפגנה זכותם להפגין נגד הרפורמה המשפטית, זה שיש שם 100-200 חלאות שרוכבים על הגל כדי להתסיס עם דגלי פלסטין זה משהו אחר.

פורסם ב

מפחיד אותי כל מה שנחשף במשפט נתניהו.

המשטרה והפרקליטות מתנהלות כאילו הם מעל החוק.

אם משקיעים זרים יחשפו לזה, הם עלולים למשוך מכאן את ההשקעות.

אף משקיע נורמטיבי לא ירצה להשקיע במדינה בה הגורמים האמונים על החוק מתנהלים כמו משפחת פשע.

**דברים אלה נכתבים כמובן מבלי לקבוע אם נתניהו אשם או לא, אלא מתייחסים רק להתנהלות התביעה.

פורסם ב
לפני18 שעות , avi atias said:

מפחיד אותי כל מה שנחשף במשפט נתניהו.

המשטרה והפרקליטות מתנהלות כאילו הם מעל החוק.

אם משקיעים זרים יחשפו לזה, הם עלולים למשוך מכאן את ההשקעות.

אף משקיע נורמטיבי לא ירצה להשקיע במדינה בה הגורמים האמונים על החוק מתנהלים כמו משפחת פשע.

**דברים אלה נכתבים כמובן מבלי לקבוע אם נתניהו אשם או לא, אלא מתייחסים רק להתנהלות התביעה.

אתה כותב את זה על סמך ה"דיווחים" של השופרות ציפורי כנרת בראשי גדי טאוב וכד' או כי היית נוכח בדיונים עצמם בבית המשפט?

פורסם ב
On 28.1.2023 at 04:18, wddani said:

אנחנו משלמים על הטעויות של בן גוריון ומשה דיין. בן גוריון היה צריך להביא עוד כמה אוטובוסים ולהעיף את הסרטן שחי בינינו, ומשה דיין היה צריך להעיף את כמה שיותר ערבים מאיו"ש

הטעות הכי פטאלית היתה אחרי מלחמת ששת הימים. במקום להכריח את מצרים לקחת ריבונות על עזה השארנו את הקן צרעות הזה תחת חסותנו

פורסם ב
לפני2 שעות , NewGeneration said:

אתה כותב את זה על סמך ה"דיווחים" של השופרות ציפורי כנרת בראשי גדי טאוב וכד' או כי היית נוכח בדיונים עצמם בבית המשפט?

יש תמלולים ברורים.

לפעמים גם מביאים אותם בערוץ 12.

פורסם ב
8 דקות לפני, avi atias said:

יש תמלולים ברורים.

לפעמים גם מביאים אותם בערוץ 12.

שפוך את התמלולים המפחידים האלו שנראה על מה מדובר, בינתיים מה שאותי מפחיד זה שיש מושחת בכיסא ראש ממשלה שנתן הטבות רגולטוריות בשווי 1.8 מילארד שקל כדי לקבל טובות הנאה

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.