Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני5 שעות , סטלן בטלן השמן said:

הופה מישהו נהיה קונספירטור? ראית כבר עונה ראשונה של חוות העבמים?

מה הקשר לקונספירציה? אני מציין שהוא היה השר האחראי על המשטרה בזמן מהומות שבהן המשטרה לא הצליחה לתפקד.

פורסם ב
לפני6 שעות , Omer said:

מה הקשר לקונספירציה? אני מציין שהוא היה השר האחראי על המשטרה בזמן מהומות שבהן המשטרה לא הצליחה לתפקד.

לא הבנתי למה אתה מתגונן הבאתי לך מחמאה

סימנת פה מגמה מעניינת

שר המשפטים (שר המשטרה)=אסון מירון

שר לביטחון פנים=מהומות בלוד

יושב ראש הכנסת = ?

• 2 weeks later...
פורסם ב

גנץ הזה חתיכת בושה לא יאמן שהוא היה רמטכל הבן אדם לא מפסיק להסית ולקרוא למלחמת אזרחים 

חבל שיצא חי מהצבא 

פורסם ב
22 דקות לפני, BMTA said:

גנץ הזה חתיכת בושה לא יאמן שהוא היה רמטכל הבן אדם לא מפסיק להסית ולקרוא למלחמת אזרחים 

חבל שיצא חי מהצבא 

קצת כבוד הוא מטר 98

פורסם ב

הם באמת מחליאים אותי, מכוערים פיזית ומנטלית, 120 מנוולים שמה שמגיע להם זה להישרף חיים, הלוואי שהעם יפרוץ לכנסת ויזיין להם את הצורה.

אנחנו אומה של טיפשים.

פורסם ב

יש שילוש קדוש במדינה שהם המעוז הרציני שמייצג את השמאל

בית המשפט, התקשורת ותרבות והאומנות והאקדמיה זה שלישית מעוזי השמאל הכי גדולים 

לא סתם ההפגנה ליד הבימה, לא סתם בתקשורת מפמפמים על זה מהבוקר ולא סתם הם מרגישים מאיומים.

פורסם ב
On 15.1.2023 at 20:43, erantheking21 said:

יש שילוש קדוש במדינה שהם המעוז הרציני שמייצג את השמאל

בית המשפט, התקשורת ותרבות והאומנות והאקדמיה זה שלישית מעוזי השמאל הכי גדולים 

לא סתם ההפגנה ליד הבימה, לא סתם בתקשורת מפמפמים על זה מהבוקר ולא סתם הם מרגישים מאיומים.

מה זה בעצם השמאל? ה״דמון״ הזה שנתניהו הצליח בהצלחה רבה לייצר למצביעיו כדי שיצביעו עליו כל פעם מחדש כשצריך להאשים מישהו.

בלי סיסמאות, באמת, איך השמאל הזה ש״שולט בבתי המשפט״ משפיע עליך בחיי היום יום? ברמה כזאת שאתה לא יכול יותר ואומר לעצמך ״אני זורם עם הקטע הזה של להפוך את הבתי משפט לבובות של פולטיקאים ואת הבית משפט העליון לחותמת גומי של הממשלה, זה לא נשמע לי כזה רעיון רע״

בתור איש ימין, אני יכול להסכים לגמרי לגבי קיומו של השמאל בתקשורת, באוניברסיטאות, במוקדי החיכוך באיו״ש לצורך יצירת פרובוקציות. אבל מה כל זה ולבתי משפט? כמו שיש שופטים ליברלים, ככה יש שופטים שמרנים. יש עובדות שהבג״ץ אצלנו מרוסן לעומת בתי משפט בעולם בפסילת חוקים של הממשלה

9-AD0-C04-F-356-A-4684-A8-AE-755-B8-DC31

פורסם ב
50 דקות לפני, NewGeneration said:

מה זה בעצם השמאל? ה״דמון״ הזה שנתניהו הצליח בהצלחה רבה לייצר למצביעיו כדי שיצביעו עליו כל פעם מחדש כשצריך להאשים מישהו.

בלי סיסמאות, באמת, איך השמאל הזה ש״שולט בבתי המשפט״ משפיע עליך בחיי היום יום? ברמה כזאת שאתה לא יכול יותר ואומר לעצמך ״אני זורם עם הקטע הזה של להפוך את הבתי משפט לבובות של פולטיקאים ואת הבית משפט העליון לחותמת גומי של הממשלה, זה לא נשמע לי כזה רעיון רע״

בתור איש ימין, אני יכול להסכים לגמרי לגבי קיומו של השמאל בתקשורת, באוניברסיטאות, במוקדי החיכוך באיו״ש לצורך יצירת פרובוקציות. אבל מה כל זה ולבתי משפט? כמו שיש שופטים ליברלים, ככה יש שופטים שמרנים. יש עובדות שהבג״ץ אצלנו מרוסן לעומת בתי משפט בעולם בפסילת חוקים של הממשלה

9-AD0-C04-F-356-A-4684-A8-AE-755-B8-DC31

האמת שלא הצבעתי לביבי שנים ובלי שום קשר לביבי ולאינטרס שלו(לא מחסידיו בכלל) אני רואה את זה שנים שבית המשפט העליון הוא גוף עם נטיה ברורה לשמאל וגוף שהיה שנים עם שליט יחיד(אהרון ברק) שסידר ג'ובים בין החברים והמשפחות שלו וכ'ו והוא ידוע כשמאלן קיצוני וככה גם כל החברה שלו, יש תחושה גדולה שהגוף הזה מתנשא עלינו שנים ומנסה לחנך את הציבור(הציבור הימני מבחינתו זה אספסוף אחד גדול, אנפלבט טיפש וחסר הבנה) ולא להקשיב להצבעותיו, אז כן בית המשפט הוא  משהו חשוב, אבל הרקבון של בג"צ הביא על עצמו סוף סוף את מה שאנחנו מייחלים שנים.

פורסם ב
לפני1 שעה , erantheking21 said:

האמת שלא הצבעתי לביבי שנים ובלי שום קשר לביבי ולאינטרס שלו(לא מחסידיו בכלל) אני רואה את זה שנים שבית המשפט העליון הוא גוף עם נטיה ברורה לשמאל וגוף שהיה שנים עם שליט יחיד(אהרון ברק) שסידר ג'ובים בין החברים והמשפחות שלו וכ'ו והוא ידוע כשמאלן קיצוני וככה גם כל החברה שלו, יש תחושה גדולה שהגוף הזה מתנשא עלינו שנים ומנסה לחנך את הציבור(הציבור הימני מבחינתו זה אספסוף אחד גדול, אנפלבט טיפש וחסר הבנה) ולא להקשיב להצבעותיו, אז כן בית המשפט הוא  משהו חשוב, אבל הרקבון של בג"צ הביא על עצמו סוף סוף את מה שאנחנו מייחלים שנים.

הבעיה שאתה לא באמת מביא דוגמאות איך זה השפיע עליך בתור אזרח ה״שלטון יחיד של אהרון ברק״ תן פסיקות של ברק/חבריו שעצבנו אותך, אני בטוח שאתה לא מכיר כאלו בשלוף ותצטרך לנבור בגוגל. יש הבדל תהומי בין לנסות להביא לאיזון בין הרשויות לבין לנסוע ב200 קמ״ש ולרסק את מערכת המשפט כך שלא תהיה שום הפרדה בין הרשויות(הדבר הראשון שמלמדים בשיעור אזרחות)

באיזה מדינה אתה מעדיף לחיות ב״דמוקרטיות״ נוסח רוסיה, טורקיה, איראן שהממשלה שולטת שם בבתי המשפט

או המדינות האלו שיודעות דבר או שניים בדמוקרטיה, ואצלם כן יש בלמים על הממשלה

61-CD75-E9-51-C5-4624-B317-60-B2-FC6344-

פורסם ב
10 דקות לפני, NewGeneration said:

הבעיה שאתה לא באמת מביא דוגמאות איך זה השפיע עליך בתור אזרח ה״שלטון יחיד של אהרון ברק״ תן פסיקות של ברק/חבריו שעצבנו אותך, אני בטוח שאתה לא מכיר כאלו בשלוף ותצטרך לנבור בגוגל. יש הבדל תהומי בין לנסות להביא לאיזון בין הרשויות לבין לנסוע ב200 קמ״ש ולרסק את מערכת המשפט כך שלא תהיה שום הפרדה בין הרשויות(הדבר הראשון שמלמדים בשיעור אזרחות)

באיזה מדינה אתה מעדיף לחיות ב״דמוקרטיות״ נוסח רוסיה, טורקיה, איראן שהממשלה שולטת שם בבתי המשפט

או המדינות האלו שיודעות דבר או שניים בדמוקרטיה, ואצלם כן יש בלמים על הממשלה

61-CD75-E9-51-C5-4624-B317-60-B2-FC6344-

אלי באופן אישית זה לא יגע כי אני האזרח התמים לא מגיע לבגץ, מקסימום לבית המשפט המחוזי .

אבל הוא פוגע בפוליטיקאים הנבחרים מתוך אינטרס פוליטי מובהק ומנסה לסרס אותם בכל מיני שיטות של מאפיה.

ההבדל הוא שאנחנו לא רוצים לשלוט בבית המשפט, אנחנו רוצים להפסיק את החונטה הבזויה שקוראת בבג"ץ ובחירת השופטים הלא כשרה שמתרחשת שם והפיכתה למשפחה אחת בעלת דעה פוליטית זהה..

פורסם ב
Just now, erantheking21 said:

אלי באופן אישית זה לא יגע כי אני האזרח התמים לא מגיע לבגץ, מקסימום לבית המשפט המחוזי .

ההבדל הוא שאנחנו לא רוצים לשלוט בבית המשפט, אנחנו רוצים להפסיק את החונטה הבזויה שקוראת בבג"ץ ובחירת השופטים הלא כשרה שמתרחשת שם והפיכתה למשפחה אחת בעלת דעה פוליטית זהה..

אחי חוץ מסיסמאות אתה לא אומר כלום, למרות שניסיתי לכוון אותך שתתן לי דוגמאות. מאז 2008 השופטים לא יכולים למנות את עצמם, בשביל למנות שופט צריך להגיע להסכמה עם השרים/חברי הכנסת שבועדה

פורסם ב
25 דקות לפני, erantheking21 said:

אבל הוא פוגע בפוליטיקאים הנבחרים מתוך אינטרס פוליטי מובהק ומנסה לסרס אותם בכל מיני שיטות של מאפיה.

ואו איזה תפיסת עולם מעוותת ואני בכלל לא מדבר על אישיו של ימין או שמאל.

אשכרה אתה אומר זה לא באמת רלוונטי לי אבל אני אלחם למען הפוליטקאים כי הם חרטטו אותי בכמה ססמאות שעכשיו אדקלם בבטחון.

פורסם ב
לפני3 שעות , erantheking21 said:

צר לי לומר לך את זה, אבל ההסתה השפיעה עליך הרבה יותר מדי. יש המון כמוך, וחבל. 

פורסם ב
לפני1 שעה , erantheking21 said:

דווקא לא נכון.

האזרח התמים בהחלט יכול להגיע לבג"צ וגם מגיע לשם.

למעשה, במקור אפשר לומר שרק האזרח התמים היה מגיע לבג"צ (אחרי הרחבת זכות העמידה ובעצם השינוי המפליג שעשו בה גם ארגונים יכולים לעתור לבג"צ אפילו אם האנשים שבהם אינם נפגעים אישית וישירות)

פורסם ב
לפני16 שעות , erantheking21 said:

אולי אני לא מעורה במדינות אחרות.

אבל איזה 2 בתי פרלמנט יש באנגליה למשל?

בג"צ שלנו דומה יותר לבית הלורדים מהמאה ה 16 באנגליה. 

הוא שייך לחונטה מצומצמת, אין מגוון דעות, אין מגוון מינים, הוא משכפל את עצמו, הנשיא נבחר לפי הסניוריטי (כמו מועצת חכמים), לא ניתן לערער על פסיקותיו, אין עליו ביקורת וכו'...

אני נגד פיסקת התגברות במתכונתה הנוכחית, אבל כל שאר השינויים הכרחיים.

מה לעשות, צריך גם יותר שופטים אתיופים, מזרחיים, דרוזים, דתיים, חרדים, ימניים. לא הכל צריך להיות על טהרת החונטה של ברק שמינה בעצמו 15 שופטי עליון בצלמו ובדמותו.

וגם בשמאל אומרים את זה, אבל לא אומרים לדעתם מה צריך לקרות על מנת לאכוף "מגוון תעסוקתי" גם בבג"צ.

פורסם ב
On 18.1.2023 at 10:16, avi atias said:

מה לעשות, צריך גם יותר שופטים אתיופים, מזרחיים, דרוזים, דתיים, חרדים, ימניים. לא הכל צריך להיות על טהרת החונטה של ברק שמינה בעצמו 15 שופטי עליון בצלמו ובדמותו.

השופט דוד מינץ -  בין השנים 1974–1977 למד בישיבה התיכונית מדרשית נעם ולאחר מכן, משנת 1977, למד בישיבת הר עציון. השופט מינץ מתגורר בהתנחלות דולב שבבנימין, נשוי לורדה, ואב ל-5 ילדים. בנו, גלעד מינץ, כיום משמש בתור ר"מ בישיבת ההסדר ירוחם.

אלכס שטיין - האיש נולד בברית המועצות אז אני לא יודע איפה למקם אותו בתוך תורת הגזע הפנימית שלנו. ממה שאני יודע, נחשב שמרן. או בשפת העם "ימני".

השופט נעם סולברג - למד בישיבה התיכונית "יבנה" בחיפה ובישיבת ההסדר "הר עציון" באלון שבות. מתגורר באלון שבות שבגוש עציון.

יוסף אלרון - יוסף אלרון (אלפריח) נולד במעברת "מחנה דוד" שבחיפה. הוא הצעיר מבין תשעת ילדיהם של צדיקה ועובדיה, שעלו לישראל ממוסול שבעיראק בשנת 1951.

יעל וילנר - נולדה לרות חנה ולנחום אריאלי. למדה לימודים תיכוניים באולפנת חורב בירושלים, וסיימה את לימודיה ב-1977. בתקופה זו השתתפה בניסיון ההתנחלות הראשון של גוש אמונים בסבסטיה, שבשומרון. שירתה שנה אחת בשירות לאומי בקריית שמונה.

גילה כנפי שטייניץ - לא יודע מה עמדותיה הפוליטיות או מאיפה הסבים שלה עלו לארץ, אבל היא נשואה ליובל שטייניץ. 

שאר השופטים בהחלט שכנזים שמאלנים אבל נראה לי שבגדול העסק די מגוון.

למה אין פה חרדים? אני לא יודע להגיד בדיוק אבל אני יכול לנחש שלא הרבה חרדים שנולדו בסוף שנות ה-50 הלכו ללמוד משפטים. אבל יש מצב שאני טועה פה.

פורסם ב
On 19.1.2023 at 03:50, Nadav El said:

השופט דוד מינץ -  בין השנים 1974–1977 למד בישיבה התיכונית מדרשית נעם ולאחר מכן, משנת 1977, למד בישיבת הר עציון. השופט מינץ מתגורר בהתנחלות דולב שבבנימין, נשוי לורדה, ואב ל-5 ילדים. בנו, גלעד מינץ, כיום משמש בתור ר"מ בישיבת ההסדר ירוחם.

אלכס שטיין - האיש נולד בברית המועצות אז אני לא יודע איפה למקם אותו בתוך תורת הגזע הפנימית שלנו. ממה שאני יודע, נחשב שמרן. או בשפת העם "ימני".

השופט נעם סולברג - למד בישיבה התיכונית "יבנה" בחיפה ובישיבת ההסדר "הר עציון" באלון שבות. מתגורר באלון שבות שבגוש עציון.

יוסף אלרון - יוסף אלרון (אלפריח) נולד במעברת "מחנה דוד" שבחיפה. הוא הצעיר מבין תשעת ילדיהם של צדיקה ועובדיה, שעלו לישראל ממוסול שבעיראק בשנת 1951.

יעל וילנר - נולדה לרות חנה ולנחום אריאלי. למדה לימודים תיכוניים באולפנת חורב בירושלים, וסיימה את לימודיה ב-1977. בתקופה זו השתתפה בניסיון ההתנחלות הראשון של גוש אמונים בסבסטיה, שבשומרון. שירתה שנה אחת בשירות לאומי בקריית שמונה.

גילה כנפי שטייניץ - לא יודע מה עמדותיה הפוליטיות או מאיפה הסבים שלה עלו לארץ, אבל היא נשואה ליובל שטייניץ. 

שאר השופטים בהחלט שכנזים שמאלנים אבל נראה לי שבגדול העסק די מגוון.

למה אין פה חרדים? אני לא יודע להגיד בדיוק אבל אני יכול לנחש שלא הרבה חרדים שנולדו בסוף שנות ה-50 הלכו ללמוד משפטים. אבל יש מצב שאני טועה פה.

אני חושב שגם חאלד כבוב לא אשכנזי.

פורסם ב

בואו נחזיק כולנו ידיים ונדמיין את דרעי מקים ממשלה עם גנץ ולפיד,

האם במצב כזה היו פוסלים אותו?

אל תענו לי, תענו לעצמכם בלב

פורסם ב
27 דקות לפני, פושטק said:

בואו נחזיק כולנו ידיים ונדמיין את דרעי מקים ממשלה עם גנץ ולפיד,

האם במצב כזה היו פוסלים אותו?

אל תענו לי, תענו לעצמכם בלב

אתה קצת מבולבל - זאת לא הפעם הראשונה שמשהו כזה קורה, ובסדרה המקורית רבין היה ראש הממשלה ובג"ץ פסל את דרעי.  

אם לא הבנת עדיין, אף פוליטיקאי נורמטיבי לא היה משנה חוק יסוד כדי להימנע מלפנות ליו"ר ועדת הבחירות לגבי הקלון של דרעי.

רק מישהו מושחת וחסר עכבות ברמה של ביבי יכול לבחור בכזה פתרון.

פורסם ב
12 דקות לפני, שי123 said:

אתה קצת מבולבל - זאת לא הפעם הראשונה שמשהו כזה קורה, ובסדרה המקורית רבין היה ראש הממשלה ובג"ץ פסל את דרעי.  

אם לא הבנת עדיין, אף פוליטיקאי נורמטיבי לא היה משנה חוק יסוד כדי להימנע מלפנות ליו"ר ועדת הבחירות לגבי הקלון של דרעי.

רק מישהו מושחת וחסר עכבות ברמה של ביבי יכול לבחור בכזה פתרון.

עזמי בשארה אהב את התגובה שלך

העיקר שאתה בסדר עם זה ש-15 לובשי גלימות מחליטים על פי "סבירות" בשביל 400,000 מצביעים בבחירות דמוקרטיות 

פורסם ב
2 דקות לפני, פושטק said:

העיקר שאתה בסדר עם זה ש-15 לובשי גלימות מחליטים על פי "סבירות" בשביל 400,000 מצביעים בבחירות דמוקרטיות 

מה זה קשור?

א. אני ורוב אזרחי מדינת ישראל חושבים שאדם שהורשע 3 פעמים, כולל הרשעה לא מזמן, לא ראוי להיות שר במדינת ישראל.

ב. יש חוק במדינת ישראל, ומי שהורשע בעבירה ונקבע לו קלון לא יכול להיות שר, גם אם הצביעו לו 2 מיליון אנשים.

אחת הסיבות העיקריות שלא הוכרע אם יש לדרעי קלון, היא ההצהרה שלו שהוא פורש מהפוליטיקה.

לכן חזרה מידית לפוליטיקה ושינוי חוק יסוד כדי להתחמק מקביעת קלון מוכיחה בדיוק למה אסור לדרעי להיות שר.

פורסם ב
לפני7 שעות , פושטק said:

כן, חד משמעית לובשי הגלימות האלה צריכים לתת ברקס לאותם 400,000 כשצריך. בלי לובשי הגלימות האלה לא היית חי בדמוקרטיה.

פורסם ב
לפני8 שעות , פושטק said:

ההחלטה בעניין עזמי בשארה אכן הייתה טעות לדעתי, לא רק בדיעבד כשגילו שהוא מרגל, אלא גם לפני כשביקר במדינות אויב.

בעניין בשארה בג"ץ אישר לבשארה להתמודד לכנסת, דרעי לא נפסל להיות ח"כ והתמודדתו לכנסת לא נפסלה. 

בג"ץ פסל את דרעי כשר גם בממשלת שמאל (רבין) באמצע הליך מדיני (אוסלו).

11 לובשי גלימות לא פסלו את דרעי רק בגלל עניין הסבירות,

5 מהם פסלו אותו בגלל "השתק" הוא לא יכול לטעון בבית משפט שיפרוש מחייו הפוליטים ולאחר לטעון טיעון אחר בבית משפט ולדרוש לכהן כשר. 

לגבי ה400 א' מצביעים, לשטיתך אם 400 א' אזרחים יצביעו לרוצח\פדופיל\טרוריסט בג"ץ לא יצטרך לפגוע בזכות שלהם. 

פורסם ב

בישראל אין הפרדת רשויות מלאה ומעולם לא הייתה, יש רוב בכנסת למפלגות הקואליציה מה שאומר שבפועל מי ששולט גם בכנסת זה ראש הממשלה (אמנם לא שליטה מלאה אבל יש חפיפה כלשהי). 

ועדיין, זה לא אומר שצריך לתת לרשות השופטת את הזכות להתערב לרשות המבצעת בצורה כל כך גסה. אקטיביזציה שיפוטית ואסכולת ה"הכל שפיט" מסרסרות את הממשלה מלהוציא לפועל את המדיניות אותה היא מנסות להתוות. עילת הסבירות היא ממש פיגוע משפטי. זכות העמידה בישראל הורחבה והפכה לבית זונות אחד גדול שכל אחד יכול לבוא ולעתור על נושאים שאין לו שום קשר אליהם. השופטים קובעים תקדימים לא חוקיים על סמך פרשנויות שהם עצמם המציאו לחוקים מבוססי אג'נדות פרטיות, ואחר כך במשך עשרות שנים משתמשים בתקדימים הלא חוקיים האלה כדי לפסוק על גזרי דין.
כל זאת ויש לזכור שהממשלה וחברי הכנסת הם נחברי הציבור, לעומת זאת את השופטים אף אזרח לא בחר. לועדה לבחירת שופטים יש רוב כמעט ודאי לכל מועמד שהשופטים ירצו. 

כך שבעצם הרפורמה הזאת מקדמת יותר הפרדת רשויות ומכוננת דמוקרטיה טובה יותר, ולא ההיפך. 

ספציפית לגבי דרעי - אני לא אמחה דמעה אם הוא לא יהיה בממשלה, בלשון המעטה. ועדיין, ההחלטה הייתה לא חוקית. היחיד שהגיע להחלטה הנכונה הוא השופט אלרון שאמר בגדול - אין שום בעיה שדרעי יהיה שר רק שיפנה קודם כל ליו"ר ועדת הבחירות כדי לברר את שאלת הקלון, עד אז בית המשפט לא יכול לקבוע האם מותר לו או לא להיות שר בממשלה. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.