Krishi פורסם ב 16 בנובמבר, 2022 פורסם ב 16 בנובמבר, 2022 לצערי נראה שכרגע ביבי מנסה לעשות הכל כדי לסכל שוב ממשלת ימין אמיתית, מאכזב מאוד, וגם כל השופרים שלו עובדים שעות נוספות בניסיון להפוך את סמוטריץ' לבנט עד רמה שהתחילו לקרוא לו כבר "סמולטריץ'" ולמה שהוא עושה "בנטיזם". חששתי לפני הבחירות שזה מה שיקרה אבל קיוויתי שהפעם אולי הוא יגדל זוג ביצים סוף סוף
Double פורסם ב 16 בנובמבר, 2022 פורסם ב 16 בנובמבר, 2022 ביבי נשאר ביבי. אם הייתה לו אפשרות היה מכניס את גנץ במקום סמוטריץ.
Zizou פורסם ב 16 בנובמבר, 2022 פורסם ב 16 בנובמבר, 2022 לפני8 שעות , Krishi said: לצערי נראה שכרגע ביבי מנסה לעשות הכל כדי לסכל שוב ממשלת ימין אמיתית, מאכזב מאוד, וגם כל השופרים שלו עובדים שעות נוספות בניסיון להפוך את סמוטריץ' לבנט עד רמה שהתחילו לקרוא לו כבר "סמולטריץ'" ולמה שהוא עושה "בנטיזם". חששתי לפני הבחירות שזה מה שיקרה אבל קיוויתי שהפעם אולי הוא יגדל זוג ביצים סוף סוף ביבי נשאר ביבי. הוא אף פעם לא רצה שיאתגרו אותו מימין, רק שהפעם לא נראה שיש לו ברירה. מה שכן, ביבי ידוע כאחד שגרוע במשא ומתן, אז אני מצפה שיתקפל בסוף
BODIROGA10 פורסם ב 16 בנובמבר, 2022 פורסם ב 16 בנובמבר, 2022 יש התקדמות. המו״מ על כסא כזה או אחר ולא על אידאולוגיה. 1
אקיטה פורסם ב 23 בנובמבר, 2022 פורסם ב 23 בנובמבר, 2022 איפה כל אותם פוליטקאים שאחרי כל פיגוע ידעו לצאת ולשלהב אנשים לכבוד הבחירות?
מכביסט לעד פורסם ב 5 בדצמבר, 2022 פורסם ב 5 בדצמבר, 2022 מדהים איך במדינה הזאת לא יודעים לקבל את תוצאות הבחירות. פעם שנייה ברציפות שממשלה קמה והצד השני מאבד את זה.
הנדון פורסם ב 5 בדצמבר, 2022 פורסם ב 5 בדצמבר, 2022 1 hour ago, מכביסט לעד said: מדהים איך במדינה הזאת לא יודעים לקבל את תוצאות הבחירות. פעם שנייה ברציפות שממשלה קמה והצד השני מאבד את זה. אותי תמיד משעשעת התגובות מכל צד של הלכה הדמוקרטיה/המדינה כל פעם שמישהו מפסיד, מי שכותב את זה כל הזמן לא מבין את הקונספט של דמוקרטיה. 2
מכביסט לעד פורסם ב 5 בדצמבר, 2022 פורסם ב 5 בדצמבר, 2022 27 דקות לפני, הנדון said: אותי תמיד משעשעת התגובות מכל צד של הלכה הדמוקרטיה/המדינה כל פעם שמישהו מפסיד, מי שכותב את זה כל הזמן לא מבין את הקונספט של דמוקרטיה. מדהים שאנשים ממשיכים ליפול בזה. ״ראית יש ערבים בממשלה עכשיו יחלקו את ירושלים״, ״ראית בחרו את בן גביר ומעוז, עוד מעט יהיה פה כמו איראן״. אנשים מטומטמים שממשיכים להקשיב לכל פלוץ שהפוליטיקאים אומרים והתקשורת רק מחזקת את זה יותר.
אקיטה פורסם ב 7 בדצמבר, 2022 פורסם ב 7 בדצמבר, 2022 On 5.12.2022 at 16:23, מכביסט לעד said: מדהים שאנשים ממשיכים ליפול בזה. ״ראית יש ערבים בממשלה עכשיו יחלקו את ירושלים״, ״ראית בחרו את בן גביר ומעוז, עוד מעט יהיה פה כמו איראן״. אנשים מטומטמים שממשיכים להקשיב לכל פלוץ שהפוליטיקאים אומרים והתקשורת רק מחזקת את זה יותר. כשמדובר במשכורת של המזדיינים אין דרמות. בן גביר וטיבי סחבק מריצים שאכטות, ביבי יציע ללפיד לעשן איתו את הסיגרים מהשוחד לכאורה ואבי מעוז יישב על צ'ייסר עם טרנסג'נדר אישה אם צריך. והעם טיפש ורב אחד עם השני.
שי123 פורסם ב 7 בדצמבר, 2022 פורסם ב 7 בדצמבר, 2022 On 5.12.2022 at 16:23, מכביסט לעד said: מדהים שאנשים ממשיכים ליפול בזה. ״ראית יש ערבים בממשלה עכשיו יחלקו את ירושלים״, ״ראית בחרו את בן גביר ומעוז, עוד מעט יהיה פה כמו איראן״. אנשים מטומטמים שממשיכים להקשיב לכל פלוץ שהפוליטיקאים אומרים והתקשורת רק מחזקת את זה יותר. ביבי נותן לאנשים בעלי הדעות הכי קיצוניות בממשלה להיות אחראים על נושאים בעיתיים. סה"כ המשך ישיר של יכולת הניהול הגרועה שלו, כי הרי כולם שם זוחלים לממשלה גם בלי שום החלטות כאלה שיעשו לו צרות בהמשך כהונת הממשלה.
מכביסט לעד פורסם ב 7 בדצמבר, 2022 פורסם ב 7 בדצמבר, 2022 16 דקות לפני, שי123 said: ביבי נותן לאנשים בעלי הדעות הכי קיצוניות בממשלה להיות אחראים על נושאים בעיתיים. סה"כ המשך ישיר של יכולת הניהול הגרועה שלו, כי הרי כולם שם זוחלים לממשלה גם בלי שום החלטות כאלה שיעשו לו צרות בהמשך כהונת הממשלה. דעות זה נחמד. החלום של בן גביר זה להעיף את הערבים, החלום של עבאס זה להפוך את ירושלים לעיר הבירה של פלסטין. בפועל שניהם היו (או יהיו) בממשלה ושום דבר יוצא דופן לא קרה/יקרה. מביך איך כל צד מנסה לצעוק גוועלד יותר חזק כאילו המדינה בדרך לאבדון.
שי123 פורסם ב 7 בדצמבר, 2022 פורסם ב 7 בדצמבר, 2022 27 דקות לפני, מכביסט לעד said: דעות זה נחמד. החלום של בן גביר זה להעיף את הערבים, החלום של עבאס זה להפוך את ירושלים לעיר הבירה של פלסטין. בפועל שניהם היו (או יהיו) בממשלה ושום דבר יוצא דופן לא קרה/יקרה. מביך איך כל צד מנסה לצעוק גוועלד יותר חזק כאילו המדינה בדרך לאבדון. רק שעבאס לא קיבל אחריות על נושאי חינוך במגזר החרדי, שזה המקבילה של מה שקורה פה. לא שיקרה משהו יוצא דופן. סתם פתח לרעשים ובלגן.
Zizou פורסם ב 7 בדצמבר, 2022 פורסם ב 7 בדצמבר, 2022 עד שיוכח אחרת בן גביר הוא סתם פרובוקטור וחרטטן בשקל. הלוואי שיצליח לעשות מהפכה במשטרה כי הגוף הרקוב והעלוב הזה חייב בנייה מחדש ותקציבים, אבל קשה לי להאמין שהוא מסוגל למרות שאני מאחל לו הצלחה מכל הלב. חוץ מלקפוץ על כל כותרת בחדשות ולעשות רעש אין בבן גביר שום תוכן.
קמאנן פורסם ב 8 בדצמבר, 2022 פורסם ב 8 בדצמבר, 2022 לפני16 שעות , Zizou said: עד שיוכח אחרת בן גביר הוא סתם פרובוקטור וחרטטן בשקל. הלוואי שיצליח לעשות מהפכה במשטרה כי הגוף הרקוב והעלוב הזה חייב בנייה מחדש ותקציבים, אבל קשה לי להאמין שהוא מסוגל למרות שאני מאחל לו הצלחה מכל הלב. חוץ מלקפוץ על כל כותרת בחדשות ולעשות רעש אין בבן גביר שום תוכן. אפיזודה חולפת כדי להפיל אותו מספיק לתת לו תיק חזק על מנת לחשוף את הבלוף
פנחס שוף פורסם ב 8 בדצמבר, 2022 Author פורסם ב 8 בדצמבר, 2022 החמדנות הישראלית לא יודעת גבול. כל פעם חלוקת התיקים לסיעות ולשרים יוצאת מפרופורציה מחדש. חייבים לשנות פה את שיטת הממשל.
אקיטה פורסם ב 14 בדצמבר, 2022 פורסם ב 14 בדצמבר, 2022 On 8.12.2022 at 08:42, קמאנן said: אפיזודה חולפת כדי להפיל אותו מספיק לתת לו תיק חזק על מנת לחשוף את הבלוף קשקשן על, מגיב להכל, נופל בלשונו כל שני וחמישי, מתנהל כמו ילד קטן שחייב לומר את המילה האחרונה, כשמעמתים אותו עם הצביעות שלו תמיד יפול לוואטאבאוטיזם מגוחך. ילד בן 5 מסוגל להוציא אותו טמבל. ליצן תורן שעוד כמה שנים מסיים בריאליטי. סמטוריץ' יאמר לזכותו נראה איש הרבה יותר רציני ושקול למרות שעל פניו מה לי ולדעותיו, אבל לפחות נראה איש רציני עם מוח בין האוזניים.
Nadav El פורסם ב 14 בדצמבר, 2022 פורסם ב 14 בדצמבר, 2022 מוכן לשים כסף שלא רק שהוא לא אפיזודה חולפת, בסיבוב הבא הוא מביא יותר קולות.
פנחס שוף פורסם ב 15 בדצמבר, 2022 Author פורסם ב 15 בדצמבר, 2022 מישהו יכול לעשות לי סדר בבקשה בדברים הבאים: - חוק דרעי - חוק סמוטריץ׳ - חוק בן גביר - חוק בן סהר
avi atias פורסם ב 30 בדצמבר, 2022 פורסם ב 30 בדצמבר, 2022 שמעתי עכשיו את נאומו של אמיר אוחנה. איזה אישיות ענקית, כמה חוכמה, כמה כריזמה. מקווה שהוא בדרכו לתפקיד ראש הממשלה בעתיד. גם ראש ממשלה "מזרחי" ראשון, וגם ראש ממשלה להט"ב ראשון. יסגור 2 פינות שחסרות לדמוקרטיה שלנו.
סטלן בטלן השמן פורסם ב 30 בדצמבר, 2022 פורסם ב 30 בדצמבר, 2022 29 דקות לפני, avi atias said: שמעתי עכשיו את נאומו של אמיר אוחנה. איזה אישיות ענקית, כמה חוכמה, כמה כריזמה. מקווה שהוא בדרכו לתפקיד ראש הממשלה בעתיד. גם ראש ממשלה "מזרחי" ראשון, וגם ראש ממשלה להט"ב ראשון. יסגור 2 פינות שחסרות לדמוקרטיה שלנו. 1
Omer פורסם ב 31 בדצמבר, 2022 פורסם ב 31 בדצמבר, 2022 לפני15 שעות , פנחס שוף said: וגם אחראי לאסון מירון והיה שר הבט"פ (בקרוב הבט"ל) בזמן שומר חומות. 1
סטלן בטלן השמן פורסם ב 31 בדצמבר, 2022 פורסם ב 31 בדצמבר, 2022 לפני1 שעה , Omer said: והיה שר הבט"פ (בקרוב הבט"ל) בזמן שומר חומות. הופה מישהו נהיה קונספירטור? ראית כבר עונה ראשונה של חוות העבמים?
Recommended Posts