Jump to content

פרסום שדור פרץ יעזוב את ונציה.

Recommended Posts

פורסם ב

אומנם רק דיווח עיתונאי ומהניסיון איתם בארץ ובעולם מתוך 100 אחוזים אולי ב-  2 אחוז הם פוגעים. אבל גם תקווה וגם זה שאבי נימני טס במיוחד שבוע שעבר לאיטליה ( הסוכן שלו ) מאמן מכבי החדש קרסטאיץ׳ התחיל ממש במקביל לעקוב אחרי דור באינסטגרם … סתם זורק פה משהו שהוא יותר משאלת לב מאשר משהו מבוסס. הלוואי שהוא יחזור , אין ספק שהחסרון שלו הרבה יותר משמעותי מכל עזיבה אחרת שהיתה

פורסם ב

שחקן שובר שוויון. אם הוא חוזר זה למצב שבו אין שוויון, אז אין מה לשבור - אבל הוא יכול להיות שחקן משווה.

פורסם ב

מאחל לו שלא יתקרב לסחלה של הליגה שלנו לעולם. 

באמת שכל ליגה עדיפה על הזבל הזה.

פורסם ב

לא יודע אם נכון או לא, אבל 306 דקות מתחילת העונה אני מתאר לעצמי שזה לא מה שהוא ציפה שיקרה.

רק 9 הופעות מתוך 23 משחקים של הקבוצה, וברוב ה-9 הופעות האלה נכנס כמחליף ל-10 דקות/20 דקות

פורסם ב

אני בספק אם משהו מכל הדיווחים האלה נכון. זה לא באופי של דור לוותר ככה ולדעתי הוא יסיים שם את העונה כמו גדול. אלא אם הקבוצה עצמה תרצה למכור אותו שזה סיפור אחר. 

פורסם ב

אם פיזה חכמים הם יביאו אותו.

פורסם ב
לפני1 שעה , Omer said:

שחקן שובר שוויון. אם הוא חוזר זה למצב שבו אין שוויון, אז אין מה לשבור - אבל הוא יכול להיות שחקן משווה.

לא מספיק כדי להשוות

פורסם ב

בשבילנו הלוואי ויחזור.

בשבילו אני מאחל שיקח את הזמן, הליגה האיטלקית מקום קשוח מאוד, שיחפש קבוצה באוסטריה \ הולנד \ שוויץ, הוא יצליח.

פורסם ב
9 דקות לפני, פנחס שוף said:

תכלס הכל מסתדר בשבילו לחתימה בחיפה

די. הוא לא יעשה את זה

פורסם ב
לפני2 שעות , פנחס שוף said:

תכלס הכל מסתדר בשבילו לחתימה בחיפה

חס וחלילה

פורסם ב

יענקל'ה הציע לו חצי מליון לעונה, נקווה שזה יעשה לפחות בלאגן בקבוצה של למה רק לו מוצעים סכומים כאלו

פורסם ב
22 דקות לפני, Sawyer said:

יענקל'ה הציע לו חצי מליון לעונה, נקווה שזה יעשה לפחות בלאגן בקבוצה של למה רק לו מוצעים סכומים כאלו

אמיתי?

פורסם ב

לפי דעתי זה כבר יכול לצאת בפועל בינואר

עם פרץ בקישור ואצילי ודוד בהתקפה, יש להם קבוצה שיכולה לרוץ בכיף 5 שנים במקומות 1-2

פורסם ב

יגיע לאר שבע תמורת חוזה אסטרונומי, אלונה חמה עליו עוד מלפני 4 שנים

פורסם ב

איבדנו יותר מדי נכסים אסטרטגים בשנים האחרונות.

אני מצפה ממיטש להפעיל את ארנקו ולהחזיר אותו למכבי במידה והוא ירצה לחזור לישראח.