thunderbolt פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר קארצב סתם גרוע Link to comment Share on other sites More sharing options...
netanel7 פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר 7 דקות לפני, erantheking21 said: אם יעשו סקר של משחקים מול חיפה בארץ, קרוב ל80 אחוז מהקבוצות סיימו נגדם באדום מאז ינואר האחרון טעות של ילד בן 19 שפתח לראשונה צהוב ראשון על הרגל של אצילי ברחבה ואדום שהיה צריך לקבל ישיר כשחיפה רחוקה מהרחבה. לפחות היה פוצע.. מה ביקשתי. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanar פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר פארפה שחקן כדורגל מרהיב. Link to comment Share on other sites More sharing options...
המכבייה פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר מי שהעדיף את דביטון על פארפה(לא מעניין זרים, מעניין כישרון ועתיד), לא נמצא בענף הנכון. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erantheking21 פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר 2 דקות לפני, המכבייה said: מי שהעדיף את דביטון על פארפה(לא מעניין זרים, מעניין כישרון ועתיד), לא נמצא בענף הנכון. לשחק בנתניה ולהרשים ולשחק במכבי ת"א ולהרשים זה עדין מכשול כבר נאמר הרבה פעמים ע"ע גבי קניקובסקי 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
פנחס שוף פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר 3 דקות לפני, המכבייה said: מי שהעדיף את דביטון על פארפה(לא מעניין זרים, מעניין כישרון ועתיד), לא נמצא בענף הנכון. מה עם תגובה רשמית לזה ששולחים את שחר לשנה וחצי במכבי פתח תקווה? לא נהנה ממנו יותר מידי בעתיד אם בכלל Link to comment Share on other sites More sharing options...
מכביסט לעד פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר Just now, פנחס שוף said: מה עם תגובה רשמית לזה ששולחים את שחר לשנה וחצי במכבי פתח תקווה? לא נהנה ממנו יותר מידי בעתיד אם בכלל אתה רוצה בכוח להדליק אותו? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liron981s פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר דקה 120 יחזקאל Link to comment Share on other sites More sharing options...
המכבייה פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר 33 דקות לפני, erantheking21 said: לשחק בנתניה ולהרשים ולשחק במכבי ת"א ולהרשים זה עדין מכשול כבר נאמר הרבה פעמים ע"ע גבי קניקובסקי שמע, קארצב, 600 אלף יורו והשאלה של פארפה(אולי לשנתיים, לא כל כך הבנתי) על גבי- אני לא בטוח שזאת עסקה מעולה ואני מת על גבי. מבחינת כישרון ופוטינציאל, פארפה אדיר. Link to comment Share on other sites More sharing options...
המכבייה פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר 35 דקות לפני, פנחס שוף said: מה עם תגובה רשמית לזה ששולחים את שחר לשנה וחצי במכבי פתח תקווה? לא נהנה ממנו יותר מידי בעתיד אם בכלל נחכה לראות שהשנה וחצי הזה זה באמת רשמי. אני כבר לא מבין כלום. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erantheking21 פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר 2 דקות לפני, המכבייה said: שמע, קארצב, 600 אלף יורו והשאלה של פארפה(אולי לשנתיים, לא כל כך הבנתי) על גבי- אני לא בטוח שזאת עסקה מעולה ואני מת על גבי. מבחינת כישרון ופוטינציאל, פארפה אדיר. עסקה לא רעה, כי אנחנו מחזירים את פארפה מבושל, אתה חושב שפארפה לא היה מתבזבז כמו שחר וחאנצ'ס? אני בספק אם הוא היה רואה דקות וזה מרגיז עדיף לי לראות את פארפה מתקלח על חשבון נתניה וחוזר לפה בשל יותר, אל תשכח שמכבי ונתניה זה אופרה אחת לגמרי, לא קל להתחיל פה בתור ילד, אני יכול לספור על כף יד אחת את מספר השחקנים שפרצו פה בלי השאלה. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elirandani פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר הגרלה מחר. מקבלים את אבוקסיס. Link to comment Share on other sites More sharing options...
המכבייה פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר 7 דקות לפני, erantheking21 said: עסקה לא רעה, כי אנחנו מחזירים את פארפה מבושל, אתה חושב שפארפה לא היה מתבזבז כמו שחר וחאנצ'ס? אני בספק אם הוא היה רואה דקות וזה מרגיז עדיף לי לראות את פארפה מתקלח על חשבון נתניה וחוזר לפה בשל יותר, אל תשכח שמכבי ונתניה זה אופרה אחת לגמרי, לא קל להתחיל פה בתור ילד, אני יכול לספור על כף יד אחת את מספר השחקנים שפרצו פה בלי השאלה. אם יחזור בקיץ, אז יש מצב. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afrojack פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר קארצב לא מרשים בנתניה Link to comment Share on other sites More sharing options...
מכביסט לעד פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר בכלל לא מרשים, כמו ברוב התקופה שלו פה. הניהול של מכבי שערורייתי, אבל לא על כל החלטה צריך לבכות. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ת"א שלנו פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר ראיון מרגש של אופיר קריאף. מלך. כיף שיש עוד שחקנים כאלה שמחוברים לקבוצות שלהם. Link to comment Share on other sites More sharing options...
קובי השועל פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר 3 דקות לפני, ת"א שלנו said: ראיון מרגש של אופיר קריאף. מלך. כיף שיש עוד שחקנים כאלה שמחוברים לקבוצות שלהם. שחקן ליגה א' במקסימום, אבל כן רומנטיקה בכדורגל זה כיף. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirnir20 פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר 18 דקות לפני, ת"א שלנו said: ראיון מרגש של אופיר קריאף. מלך. כיף שיש עוד שחקנים כאלה שמחוברים לקבוצות שלהם. ראיון מרגש, כמעט הרגשתי רע עם המצב שלהם ואז נזכרתי שמדובר בזבל של מועדון עם קהל בזוי, אמן ירדו ליגה. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
קובי השועל פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר מכבי - בש חיפה - בני יהודה Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double פורסם ב 12 בינואר שתף פורסם ב 12 בינואר מכבי-הפועל חיפה הקטר הירוק-מכבי פ"ת ב"ש-בני יהודה בני סכנין-מכבי יפו Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mtamir פורסם ב 13 בינואר שתף פורסם ב 13 בינואר מקבלים את בני יהודה Link to comment Share on other sites More sharing options...
הילד בן 30 פורסם ב 13 בינואר שתף פורסם ב 13 בינואר פארפה זר ולכן הוא לא פה על חשבון ביטון והוא לא היה רלוונטי העונה. נתניה מבשלת לנו אותו יפה. אובראול מהלך נכון של מכבי 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
פנחס שוף פורסם ב 13 בינואר שתף פורסם ב 13 בינואר מקבלים את חיפה בסמי עופר Link to comment Share on other sites More sharing options...
דקסטר פורסם ב 13 בינואר שתף פורסם ב 13 בינואר 1 hour ago, פנחס שוף said: מקבלים את חיפה בסמי עופר זה בית-חוץ. מכבי - באר שבע מכבי יפו - חיפה Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emmanuel פורסם ב 13 בינואר שתף פורסם ב 13 בינואר לפני8 שעות , nirnir20 said: ראיון מרגש, כמעט הרגשתי רע עם המצב שלהם ואז נזכרתי שמדובר בזבל של מועדון עם קהל בזוי, אמן ירדו ליגה. בול Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts