Jump to content

המשרטע נגד אוהדי מכבי - טייק 88999

Recommended Posts

פורסם ב

אגב, הפועל ים נתניה חדרה והפועל חיפה פתחו העונה אבוקות לא פעם העונה ולאנענשו ולא כלום.

שהחזירו את ציוד העידוד אצלנו לא פתחו אבוקות עד שנגמר הפואנטה לעונה. בש הפועל וחיפה פתחו בין לבין הרבה ולא עשו להם כלום. ועוד אישרו להם תפאורות

ואז אצלנו המשטרה מתרוממת על הרגליים האחוריות?

זה בשביל כל אלו בפייסבוק שבוכים על זה שאבוקה זה לא חוקי בואו לא נפתח

זה בלי קשר לחוסר הפופורציה בענישה והמצאת החוק מחדש

פורסם ב

https://www.football.org.il/files/SiteCollectionDocuments/FTP/eitan/IFA/fans/נוהל אביזרי עידוד חדש.pdf

״שימוש לרעה באביזרי העידוד יגרור שלילת היתר השימוש באביזרי העידוד כנגד קהל   האוהדים/יציע ספציפי/הקבוצה למשך זמן שיקבע בשת"פ הגופים הרלוונטיים״

ואתם מוזמנים להמשיך לקרוא את הנהלים למה למשטרה כן יש אישור לקבוע האם תהיה הכנסה של עידוד או לא . 

על הסימטריה לגבי הקבוצות האחרות אני איתכם ב100% , לדעתי עשינו הכי מעט דברים ועדיין קיבלנו עונשים הזויים וחסרי פרופרציה שאף קבוצה בליגה לא קיבלה . 

אם נעזוב רגע את הסימטריה ונסתכל על עצמנו אנחנו צריכים להיענש כמו יתר הקבוצות - זה שרק אותהו דופקים זה בעיה אחרת לגמרי אבל אי אפשר לבוא כל הזמן בטענות למשטרה שלא מאשרת תפאורה כאשר אנחנו לא עומדים בחוקים . החוק הוא מאוד פשוט יהיה פירו? לא יהיה עידוד . אם זה כן צריך להיות במגרשים או לא זה לא רלוונטי כי החוק הוא מה שקובע ולא מה שאנחנו חושבים שצריך להיות החוק .

אני מסתכל אך ורק על הפוסט של הפאנטיקס שלא רואה את עצמו ופשוט לא מבין מאיפה ההחלטה המוזרה שלא לאשר תפאורה - אבל שוב כששוטר עוצר אותך ברמזור עצור אתה תקבל דו״ח וכשתעשב פירו אתה לא תוכל להכניס תפאורה.

בפלייאוף מתפאורה לתפאורה הרמה עלתה , והיו דגלים , וסרטים וצבע מדהים ביציע (הארגון עשה עבודה מטורפת) ואני בטוח שהמשטרה הייתה סומכת על הארגון קצת יותר אפילו הייתה מאושרת פריסה (דרך אגב אני לא זוכר שלהפועל הייתה תפאורה על כל היציע אבל אולי אני טועה) 

שורה התחתונה , עברנו כהקהל על החוק (מי שזרק את האבוקות זה לא משנה) והמשטרה מענישה אותנו לפי אביזרי עידוד . אז אולי תחשבו שאני מביך ועוד כל מיני גינויים אבל אלה החיים שאתה לא במדינת עולם שלישית

פורסם ב

רז אמיר מעדכן על אישור ל-3 תופים ובאנרים למטה

פורסם ב
7 דקות לפני, Liran Antebi said:

https://www.football.org.il/files/SiteCollectionDocuments/FTP/eitan/IFA/fans/נוהל אביזרי עידוד חדש.pdf

״שימוש לרעה באביזרי העידוד יגרור שלילת היתר השימוש באביזרי העידוד כנגד קהל   האוהדים/יציע ספציפי/הקבוצה למשך זמן שיקבע בשת"פ הגופים הרלוונטיים״

ואתם מוזמנים להמשיך לקרוא את הנהלים למה למשטרה כן יש אישור לקבוע האם תהיה הכנסה של עידוד או לא . 

על הסימטריה לגבי הקבוצות האחרות אני איתכם ב100% , לדעתי עשינו הכי מעט דברים ועדיין קיבלנו עונשים הזויים וחסרי פרופרציה שאף קבוצה בליגה לא קיבלה . 

אם נעזוב רגע את הסימטריה ונסתכל על עצמנו אנחנו צריכים להיענש כמו יתר הקבוצות - זה שרק אותהו דופקים זה בעיה אחרת לגמרי אבל אי אפשר לבוא כל הזמן בטענות למשטרה שלא מאשרת תפאורה כאשר אנחנו לא עומדים בחוקים . החוק הוא מאוד פשוט יהיה פירו? לא יהיה עידוד . אם זה כן צריך להיות במגרשים או לא זה לא רלוונטי כי החוק הוא מה שקובע ולא מה שאנחנו חושבים שצריך להיות החוק .

אני מסתכל אך ורק על הפוסט של הפאנטיקס שלא רואה את עצמו ופשוט לא מבין מאיפה ההחלטה המוזרה שלא לאשר תפאורה - אבל שוב כששוטר עוצר אותך ברמזור עצור אתה תקבל דו״ח וכשתעשב פירו אתה לא תוכל להכניס תפאורה.

בפלייאוף מתפאורה לתפאורה הרמה עלתה , והיו דגלים , וסרטים וצבע מדהים ביציע (הארגון עשה עבודה מטורפת) ואני בטוח שהמשטרה הייתה סומכת על הארגון קצת יותר אפילו הייתה מאושרת פריסה (דרך אגב אני לא זוכר שלהפועל הייתה תפאורה על כל היציע אבל אולי אני טועה) 

שורה התחתונה , עברנו כהקהל על החוק (מי שזרק את האבוקות זה לא משנה) והמשטרה מענישה אותנו לפי אביזרי עידוד . אז אולי תחשבו שאני מביך ועוד כל מיני גינויים אבל אלה החיים שאתה לא במדינת עולם שלישית

לא הבנתי איזה שימוש לרעה היה באביזרי עידוד? האביזרים הם לא אלה שהדליקו את הפירו

עזוב אחי במקום להודות שבילבלת את המוח ולשחרר אתה ממשיך עם הטענות המביכות.

פורסם ב
35 דקות לפני, Double said:

רז אמיר מעדכן על אישור ל-3 תופים ובאנרים למטה

לפחות תופים מאושר. הורג אותי הלוגיקה של המשטרה, אם התפאורה לא תאושר אז יש יותר סיכוי או פחות סיכוי שיזרקו אבוקות? שיחשבו שם קצת הכרותי אונה האלה.

פורסם ב

קיצר הולך להיות מופע מטורף

פורסם ב
30 דקות לפני, Krishi said:

קיצר הולך להיות מופע מטורף

הבנתי שגם להפועל לא אישרו, אז יהיו להבות גם בשער 5.

פורסם ב
לפני1 שעה , פנחס שוף said:

החלום של כולם זה איסור הכנסת קהל, הקורונה בשבילם הייתה חגיגה

אם אין קהל אין עבודה, את הכסף הם בכל מקרה מקבלים בסוף החודש

פורסם ב

שום התייחסות על האלימות אחרי המשחק בצומת ג'ינה???

פורסם ב

תשמעו אני רואה את כל הסרטונים של המשטרה מאתמול על מה שהם עשו ביציע של חיפה ובאמת וואלה כאב לי עליהם עם כל זה שהם קופים ויצורים והכל, המשטרה פשוט חבורת פשע מאורגן הדבר הזה. דופקים מכות למי שבא להם, חותכים להם ציוד עם אולרים ולוקחים להם דגלים, חטפו אוהד שבסך הכל עמד ולא עשה כלום באו אליו מאחורה וגררו אותו בחניקה, אגרופים בעיטות ומה לא. ושתבינו זה לפני שנזרק הפירו, ממש בלי שום סיבה. והכי עצוב ששום דבר לא יעשו נגדם ואנחנו נמשיך להגיע כצאן לטבח. הפכו את האוהדים לבובות משחק שלהם שאפשר להוציא עליהם את כל העצבים. פשוט עצוב

דוגמא לאוהד שנחטף בחניקה רק על זה שעמד ולא עשה כלום

פורסם ב

לגמריי כואב, סיום הולם לעונה בה משטרה, בית הדין, מנהלת, ההתאחדות ובעלי הקבוצות עשו הכל כדי שנפסיק להיות אוהדי כדורגל בישראל, יד אחת נגדנו.

פורסם ב
10 דקות לפני, car.garsia said:

לגמריי כואב, סיום הולם לעונה בה משטרה, בית הדין, מנהלת, ההתאחדות ובעלי הקבוצות עשו הכל כדי שנפסיק להיות אוהדי כדורגל בישראל, יד אחת נגדנו.

אבל איזה אלימים האוהדים

פורסם ב

ועוד משהו ששווה להתעכב עליו זה איך שחיפה נלחמים בשביל האוהדים שלהם ומאיימים לא להגיע לטדי בניגוד להנהלה שלנו שנתנה לאוהדים לחטוף רימונים ואבוקות ואפילו למנכ״לית לחטוף מקל בראש בלי שום תגובה.

פורסם ב

פשוט עבריינים במדים אין מילים...

פורסם ב
7 דקות לפני, מכביסט לעד said:

ועוד משהו ששווה להתעכב עליו זה איך שחיפה נלחמים בשביל האוהדים שלהם ומאיימים לא להגיע לטדי בניגוד להנהלה שלנו שנתנה לאוהדים לחטוף רימונים ואבוקות ואפילו למנכ״לית לחטוף מקל בראש בלי שום תגובה.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם ב
לפני5 שעות , מכביסט לעד said:

מבחינת המשטרה על הזין שלה שלא יבואו אוהדים, המשמרת קלה יותר אם אתה מפקד על יציע ריק.

• 2 weeks later...
פורסם ב

החוק נגד האוהדים עבר בקריאה ראשונה 

נותנים עוד כוח למשרטע נגד האוהד הקטן 

בשנייה אחת יכולים להעיף אוהד מהיציע ולתת לו קנס 

עוד כוח לעבריינים במדים נגד אוהדי הכדורגל

מישהו חושב שזה יעזור במשהו ?

לדעתי לא  , יגרום לנו עוד סבל 

פורסם ב
לפני3 שעות , T.L MTA said:

החוק נגד האוהדים עבר בקריאה ראשונה 

נותנים עוד כוח למשרטע נגד האוהד הקטן 

בשנייה אחת יכולים להעיף אוהד מהיציע ולתת לו קנס 

עוד כוח לעבריינים במדים נגד אוהדי הכדורגל

מישהו חושב שזה יעזור במשהו ?

לדעתי לא  , יגרום לנו עוד סבל 

לא יעזור כלום כי אין לאוהדי הכדורגל כוח אמיתי בכנסת או יכולת לעשות מחאה רצינית 

פורסם ב
לפני2 שעות , הנדון said:

לא יעזור כלום כי אין לאוהדי הכדורגל כוח אמיתי בכנסת או יכולת לעשות מחאה רצינית 

רק מגרשים ריקים יעזרו, ולא להמר בווינר על משחקי ליגת העל(ממליץ בכללי לא להמר בווינר כי נותנים חרא יחסים), שירגישו בכיס

פורסם ב

סיפרתם לכם שיש לי שנאה עצומה לשר הספורט? הוא הכי נורא מבין כולם, חוגג את החוק הדפוק שלו שמעמיד כל אוהד שמגיע לעונה הבאה בסכנת פשיטת רגל. העיקר סיפרו לנו הוא אוהב ספורט, אוהד שרוף של הפועל ירושלים (זין לא היה במשחק כל התקופה הזאת), מישהו שבא מהקהל, אחלה גבר. סתם זיון שכל, אני מתגעגע  ממש למירי רגב, לפחות לה לא היה לובי בתקשורת שילקק לה על מהלכים דיקטטורים כאלה.

פורסם ב

מרגיש כשאתה מגיע לאיצטדיון כדורגל צריך להיות צמוד עליך גו פרו כי אחרת כל שוטר שלא באת לו טוב בעין יתן לך קנס של החיים ויזרוק אותך.

וככה רוצים לקדם את הכדורגל הישראלי? שישארו עם כיסאות ריקים כמו שהם אוהבים.

כבר ראיתי באחד המשחקים העונה 2 פרשים רוכבים ממקום למקום והצלם המשטרתי מצלם אותם כאילו הם נטע אלחימיסטר ואנה זק.