Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מת על הסיומת הקלינית הזו, פס שטוח לפינה שעד שהשוער יורד הכדור כבר מפרפר לו ברשת. אותו גול כמו נגד הארמנים.

פורסם ב

קלאסה של חלוץ. עובד קשה על המגרש וחד כמו תער בפעולה האחרונה והמשמעותית. הרבה תכלס, בלי שואו אוף. 

פורסם ב

מעבר לשער, שמחתי לראות אחרי שפחות או יותר נכנע ללא תנאי לבלמים של פ"ת ואלשקרט בכל כדור עם הגב לשער, דווקא היום, נגד פלאניץ', הוא הראה שיש לו יותר מיכולת לכבוש ברחבה.

פורסם ב

מוקדם להשוות,אבל יש לי תחושה שהוא יהיה חלוץ מהסוג המרגש.

פורסם ב
1 דקה לפני, antonio_margheriti2 said:

בבקשה תגידו לי שיש לנו אופציה עליו, ואם כן, למה לחכות? לממש כבר עכשיו חח

יש

פורסם ב

קצת מוזר הדיון כאן, פריצה לא הועבר בהשאלה אלא חתם במועדון לשנה פלוס אופציה לשנה נוספת.

פורסם ב
6 דקות לפני, קמחי said:

קצת מוזר הדיון כאן, פריצה לא הועבר בהשאלה אלא חתם במועדון לשנה פלוס אופציה לשנה נוספת.

בדוק? כי אני זוכר שהמועדון שלו באנגליה הודיע שהוא עובר אלינו, למה שיעשו את זה אם הוא שחקן חופשי?

פורסם ב
Just now, antonio_margheriti2 said:

בדוק? כי אני זוכר שהמועדון שלו באנגליה הודיע שהוא עובר אלינו, למה שיעשו את זה אם הוא שחקן חופשי?

בהסתמך על דיווח המועדון וטרנספרמרקט הוא כאן בהעברה חופשית בין המועדונים. לא השאלה-העברה.

פורסם ב

פריצה התיר את החוזה בווטפורד וחתם במכבי ללא תמורה לעונה + למכבי יש אופציה לשנה נוספת.

פורסם ב

קילר ברחבה ושווה 15 גולים בליגה כאן... מזכיר במובן הזה את קיארטנסון. 

עדיין לדעתי פשיץ' איכותי יותר בהנעת הכדור, מחוץ לרחבה ובאופן כללי, אבל עדיין אפשר להיות מבסוטים כי יש מוסרים טובים שיזינו אותו. 

פורסם ב

מקצוען,אתה רואה אותו כל המשחק רץ עושה תנועה עושה לחץ כמו שצריך משחק בטירוף,לא אגואיסט כל נגיעה בכדור

הוא יודע מה הוא רוצה לעשות ומה שהכי אהבתי שאי אפשר להתמודד איתו פיזית בכדורי גובה שזה חשוב מאוד 

פורסם ב
לפני12 שעות , אלק נילאש said:

מת על הסיומת הקלינית הזו, פס שטוח לפינה שעד שהשוער יורד הכדור כבר מפרפר לו ברשת. אותו גול כמו נגד הארמנים.

כל כך רציתי שיפציץ את השער, מצד שני עשה את הפעולה הכי בטוחה ונקיה בלי להתבלבל אז לא אתלונן

פורסם ב

מזכיר את ברונו שונדוב מהכדורסל (2004) ;) 

אחלה חלוץ!  בע"ה אם ימשיך כך, אני כבר רואה עוד 3-4 שבועות נושא השוואה בפורום מי הפריצה הגדול יותרף סטיפה או ראדה. 

נקווה ונאחל לו שאכן יהיה גדול שיזכה שנשים אותו בנשימה ובשורה אחת עם ראדה =] 

פורסם ב

איך אני אוהב שהוא חוגג שערים בטירוף

רק בגלל זה באלי שהוא יכבוש הכי הרבה 

פורסם ב
18 דקות לפני, LL6 said:

איך אני אוהב שהוא חוגג שערים בטירוף

רק בגלל זה באלי שהוא יכבוש הכי הרבה 

מזכיר לי שפשיץ' בחגג באיפוק בהתחלה בפנדל נגד חיפה, כ"כ מעצבן

פורסם ב
לפני2 שעות , gilgil28 said:

מזכיר לי שפשיץ' בחגג באיפוק בהתחלה בפנדל נגד חיפה, כ"כ מעצבן