Jump to content

נושא מעקב אחר עונשי בתי הדין של ההתאחדות 21/22

Recommended Posts

פורסם ב
12 דקות לפני, Sawyer said:

זאת לא האמת ידידי. 

אני לא נכנס פה להאם מכבי צדקו ומה המשמעויות לאורך זמן כן להלחם או לא להלחם

אבל על פניו המהלך של מכבי בא להבטיח שיהיה אוהדים במשחק מול חיפה בסמי עופר על חשבון טרנר.

ההימור היה ששום ערעור לא יעזור ושאם נריב זה רק ידחה לחיפה. ובתכלס צדקו.

לחיפה לא הייתה את הבעיה הזאת מבחינת לוחות הזמנים לכן "נלחמה", הפסידה והתוצאה זהה בכל מקרה - ללא קהל בטרנר. 

אפשר להתווכח פה שעות על האם היה עדיף טרנר או סמי בלי קהל, האם כדאי להלחם בכל מקרה ברמה המערכתית למען העתיד וכו' אבל זה לא הדיון.

הטענה שלי היא שסוג של מזמינים עלינו את העונשים האלו. הקמפיין של חיפה והפנייה שלהם לבית משפט אזרחי, באה לנעוץ את העובדה "שעם יענקל'ה לא מתעסקים". תאר לך מצב ששני אנשים עומדים לדין פלילי על אותה עבירה- האחד מודה וחותם עסקת טיעון, השני מכחיש ומורשע לבסוף, ועדיין חוטפים את אותו העונש. זה מה שקרה פה. 

מסכים שהיינו חוטפים עונש ככה או ככה, אבל מודה שמפריע לי ההתרפסות הזו מצד מקבלי ההחלטות. בא בקשר ישיר עם החלטות השופט על המגרש שדופקות אותנו פעם אחר פעם, ועדיין קול ציוץ לא יוצא מאיתנו.. 

פורסם ב
10 דקות לפני, כהן said:

הטענה שלי היא שסוג של מזמינים עלינו את העונשים האלו. הקמפיין של חיפה והפנייה שלהם לבית משפט אזרחי, באה לנעוץ את העובדה "שעם יענקל'ה לא מתעסקים". תאר לך מצב ששני אנשים עומדים לדין פלילי על אותה עבירה- האחד מודה וחותם עסקת טיעון, השני מכחיש ומורשע לבסוף, ועדיין חוטפים את אותו העונש. זה מה שקרה פה. 

מסכים שהיינו חוטפים עונש ככה או ככה, אבל מודה שמפריע לי ההתרפסות הזו מצד מקבלי ההחלטות. בא בקשר ישיר עם החלטות השופט על המגרש שדופקות אותנו פעם אחר פעם, ועדיין קול ציוץ לא יוצא מאיתנו.. 

אז אל תחשוב שזו התרפסות אלא בחירה באיזה משחק לא יהיה קהל. מראש ההתעקשות של התובע על נסיבות מחמירות הייתה חסרת שיניים אבל הוא יכול היה לדרוש אי מכירת כרטיסים לחוץ. 

• amilov locked this topic
  • amilov unlocked this topic
  • 3 weeks later...
פורסם ב

חיפה קיבלו איסור מכירת כרטיסים למשחק החוץ הראשון שלהם בעונה הבאה עם קבוצה על 5000 מנויים (מכבי, ביתר או באר שבע), עכשיו נשאר לחכות להגרלת המשחקים. 

פורסם ב
1 דקה לפני, אליהו_הנביא said:

חיפה קיבלו איסור מכירת כרטיסים למשחק החוץ הראשון שלהם בעונה הבאה עם קבוצה על 5000 מנויים (מכבי, ביתר או באר שבע), עכשיו נשאר לחכות להגרלת המשחקים. 

כמה יש לנתניה? 

פורסם ב
18 דקות לפני, הנדון said:

כמה יש לנתניה? 

אל תדאג, כשידעו מי המשחק הראשון אוהדי חיפה יקנו אליהם מלא מנויים חחחח

פורסם ב
28 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

לא נכון, הם קיבלו עונש הרבה יותר קל, פשוט בדיחה. 

עם זאת, מכבי חיפה הציעה הסדר טיעון שבית הדין החליט לאשר, ובהתאם לכך קנס את המועדון ב-50,000 שקל בנוסף לאיסור מכירת הכרטיסים שצוין לעיל. המשמעות היא שהעונש יוכל להיות מיושם גם במשחק בית, אם ההגרלה תקבע שהירוקים יארחו במחזור הראשון.

פורסם ב
4 דקות לפני, ohad maccabi said:

עם זאת, מכבי חיפה הציעה הסדר טיעון שבית הדין החליט לאשר, ובהתאם לכך קנס את המועדון ב-50,000 שקל בנוסף לאיסור מכירת הכרטיסים שצוין לעיל. המשמעות היא שהעונש יוכל להיות מיושם גם במשחק בית, אם ההגרלה תקבע שהירוקים יארחו במחזור הראשון.

מה זאת הבדיחה הזאת, כל הזמן הם מקבלים עונשים בהזמנה מהבית, מישהו שאל אותנו על טרנר? יקבלו בטח איזו חדרה משחק ראשון בדוק

פורסם ב
57 דקות לפני, ohad maccabi said:

זה היה כתוב בוואלה והם תקנו את הכתבה שלהם, אתם לא צריכים להתרגש מכל כתב מטומטם שאין לו מושג שאי אפשר לתת עונש כזה

פורסם ב
On 2.5.2024 at 21:30, כהן said:

סבבה, אבל היה חשוב לי להבהיר לך ולכל ההודעות בנושא שנכתבו קודם, שבסופו של דבר בפועל בהחלטה הספציפית הזאת מכבי הצילו אותנו (הקהל), נתנו לנו את אחת החוויות הכי מטורפות שחווינו בחיים דרך ההפסד של הפועל ביציע סמי אושר, לניצחון והאליפות והחזרה הביתה והעצירה לשאוורמה בחדרה וכלום לא היה קורה אם לא ההחלטה, אז בפועל. רק פה ספציפית כל הכבוד מכבי!

עכשיו אתה רוצה להכנס לדיון על האסטרטגיה הכוללת והתנהלות הכללית וכאן לא יכולה להתרחש שיחה כי אין בידנו את המידע הרלוונטי לנהל אותה באופן רציני, אתה לצורך העניין לא מודע ל100% מהאסטרטגיה של מכבי, דרכי הפעילות והסיבה שהיא עושה דברים בצורה שהיא עושה (ומגיעה להשגים מסוימים) בשנתיים האחרונות. ואני, שמחזיק לפחות בחלק מהמידע אבל עדיין לצערי לא חשוף להכל, לא מבין חלק מהדברים (או כי אני לא יודע הכל או כי אני לא מסכים) ובטוח לא מעוניין לשתף פה בפורום פתוח.

אז מבין את הכעס על מה שאתה רואה, אני שותף לו לכל הפחות בחלקו (בטח בתגובות על שיפוט). אבל הדיון שלנו לא רלוונטי.

• 2 months later...
פורסם ב

בוואלה ספורט פרסמו כתבה שמדברת על הסיקור בתקשורת הערבית על השלט שהניפו בחיפה נגד דיא סבע
"ילד ישראלי > ילד עזתי"

הדיון בנושא הזה באמת מיותר כאן, אבל היה ציטוט של בכיר בבית הדין שמשך את העיניים שלי:

צטט

בכיר בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל התייחס אתמול (ראשון) לנושא בדברים שאמר ל"כאן חדשות": אי אפשר לדעת מה תהיה ההחלטה אבל בהתבסס על הדברים כנראה שלא יוגש כתב אישום".

הבכיר הוסיף: "צריך שהשלט לא רק יהיה פוגעני אלא גם שהוא יהיה מכוון ספציפית לאדם מסויים בשל השתייכותו לקבוצה דתית או אתנית מסויימת - כדי להחליט להגיש כתב אישום".

איפה הטיעון הזה היה בכל פעם שהעמידו אותנו לדין על "תנו לצהל לנצח..." או על קריאות אחרות שלא היו מכוונות ספציפית לאדם מסויים?
האם אפשר להשתמש בתקדים הזה בפעמים הבאות שנעמוד לדין?

קישור לכתבה:
https://sports.walla.co.il/item/3685571

פורסם ב
On 20.8.2024 at 11:38, החתול הצהוב said:

או סתם לעדכן את שם הנושא

מישהו חייב לקחת אחריות

• 4 months later...
פורסם ב

שכתבו שההתאחדות בחובות ישר ידעתי שהם יתאמצו מאוד להוציא כסף ממיץ' בימי רביעי, אבל זאת רק אשמתנו 

פורסם ב

אז אני מקפיץ פה נושא רדום, אבל מסתבר שאנחנו עומדים לדין ביום רביעי בנושא ״התבטאויות גזעניות״ על קריאות ״סבע מת״ . 

יש לחוסר אחידות הזה אח ורע?

פורסם ב

סבע מת בחיים לא ירשיע בחיים, אנחנו שרים גם אבי לוזון מת, איפה זה גזעני. הוא השחקן הכי טוב שלהם טבעי שנקניט אותו, בית דין לא יכול להרשיע על זה כמו של שלא הרשיעו על אבו אני מזיין כבשים. 

מה שכן כן היה מוות לערבים, אז המטומטמים בשער 11 ששרו את זה, עכשיו יותר אוהדים או פחות אוהדים מאלו ששרקו בוז ללזיטיץ? 

לגבי הקפיצה המטופשת למגרש שנהייתה הרגל, לא מבין את הטמטום שבדבר אבל גם חיפה עושים את זה כל משחק ולא נענשים. 

פורסם ב
39 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

סביר להניח שנקבל עונש של אי מכירת כרטיסים למשחק חוץ.

הגשנו להם את זה על מגש..

את האמת שאין שום קשר בין העונש הזה לעבירה. העונש הזה היה על אבוקות והתפרעות חמורה. 

פורסם ב
54 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

את האמת שאין שום קשר בין העונש הזה לעבירה. העונש הזה היה על אבוקות והתפרעות חמורה. 

ביתר קיבלו על זה לא? בכל אופן העונש הזה הוא שערורייה ואין צורך לנרמל אותו עם אמירות כמו הגשנו להם את זה על מגש.

האידיוט שכתב את התקנון הזה שבמקרה הוא גם בכיר בהנהלה שלנו הוא זה שהמציא את העונש הדוחה הזה.

פורסם ב
לפני3 שעות , אליהו_הנביא said:

אתה מחפש קשר? 

הם לא. 

זה מה שסביר להניח נקבל, גם ביתר קיבלו על גזענות ולא על אבוקות.

פורסם ב
לפני2 שעות , car.garsia said:

ביתר קיבלו על זה לא? בכל אופן העונש הזה הוא שערורייה ואין צורך לנרמל אותו עם אמירות כמו הגשנו להם את זה על מגש.

האידיוט שכתב את התקנון הזה שבמקרה הוא גם בכיר בהנהלה שלנו הוא זה שהמציא את העונש הדוחה הזה.

בית"ר הדליקו אבוקות אבל השחילו להם את זה על זה, מסכים. זו בעיה כי זו לא הייתה כוונת העונש, הוא לא ניתן על דבר כזה

פורסם ב
1 דקה לפני, עידן מוסקונה said:

אתה מחפש קשר? 

הם לא. 

זה מה שסביר להניח נקבל, גם ביתר קיבלו על גזענות ולא על אבוקות.

אני פשוט לא מבין את הצורך המטומטם של אלה בשער 11 שהחליטו שמתאים לשיר את זה. חבורה של מפגרים אחד אחד( ואני לא חושב שזה קשור לארגון בכלל)