דיברנו עליו יורם פורסם ב 27 בנובמבר, 2020 פורסם ב 27 בנובמבר, 2020 למישהו יש ספק שבלי הפציעות שלו הוא היה מגיע לרמה הכי גבוהה באירופה? ואו מחצית שנייה הוא פרפר קבוצה בין הטובות בספרד. 1
מכביזם זה בדם פורסם ב 27 בנובמבר, 2020 פורסם ב 27 בנובמבר, 2020 לפני2 שעות , דיברנו עליו יורם said: למישהו יש ספק שבלי הפציעות שלו הוא היה מגיע לרמה הכי גבוהה באירופה? ואו מחצית שנייה הוא פרפר קבוצה בין הטובות בספרד. מדהים. פראיירים באירופה שאף אחת לא הרימה אותו, הבנאדם סיים חוזה. אני אגב גם חושב שהוא טוב יותר לצד אחד מבין גלזר ופרץ, לא שניהם, בתור 50-50 שמשחק קרוב לאמצע. 1
דיברנו עליו יורם פורסם ב 27 בנובמבר, 2020 פורסם ב 27 בנובמבר, 2020 לפני1 שעה , מכביזם זה בדם said: מדהים. פראיירים באירופה שאף אחת לא הרימה אותו, הבנאדם סיים חוזה. אני אגב גם חושב שהוא טוב יותר לצד אחד מבין גלזר ופרץ, לא שניהם, בתור 50-50 שמשחק קרוב לאמצע. מסכים, כקשר התקפי מתחת לחלוץ הוא פחות טוב. כ50/50 הוא המנוע של הקבוצה.
דרור שווץ פורסם ב 27 בנובמבר, 2020 פורסם ב 27 בנובמבר, 2020 אני חושב שאפשר לשחק עם קישור של גולסה פרץ וביטון אם רוצים לשחק יותר התקפי גלזר גרזן אבל גולסה ופרץ יודעים לעשות תעבודה
מכביזם זה בדם פורסם ב 27 בנובמבר, 2020 פורסם ב 27 בנובמבר, 2020 הופעה באמת חריגה לשחקן ישראלי, אני לא זוכר דריבל כזה משחקן שלנו ברמות האלה.
Recommended Posts