דקסטר פורסם ב 21 בינואר Author שתף פורסם ב 21 בינואר עומרי לא בסגל למשחק Link to post Share on other sites
פנחס שוף פורסם ב 21 בינואר שתף פורסם ב 21 בינואר מה יהיה עם השריקות של הבני זונות Link to post Share on other sites
Mike פורסם ב 21 בינואר שתף פורסם ב 21 בינואר לפעמים אני מקווה שסוייר יעשה גם סיכומים לכדורסל כי לי כבר נגמרו הקללות לשופטים היום Link to post Share on other sites
פנחס שוף פורסם ב 21 בינואר שתף פורסם ב 21 בינואר Nobody fucks with Maccabi in the Yad Link to post Share on other sites
דקסטר פורסם ב 21 בינואר Author שתף פורסם ב 21 בינואר תמיד כיף לנצח יריבה מיתולוגית Link to post Share on other sites
ביג ליבובסקי פורסם ב 22 בינואר שתף פורסם ב 22 בינואר ניצחון שמשאיר אותנו בחיים. אני נותן קרדיט לזוסמן על ההגנה בפוזשן האחרון, אבל מדהים כמה לאסו יצא פארש, כשנתן לקארול להוביל כדור במהלך הזה. טיילר דורסי עם הצגה בלתי נשכחת. אם רק ייתן חצי מזה בכל משחק, מצבנו יהיה טוב. * מה יהיה עם ההחטאות המכריעות של סקוטי מהקו? 1 Link to post Share on other sites
itanar פורסם ב 22 בינואר שתף פורסם ב 22 בינואר היו מביאים איזה חיזוק זר נורמלי והיו יכולים לעשות משהו יפה העונה. פנרבחצ׳ה עם כמה חיזוקים בודדים הפכה לטופ יורוליג. 1 Link to post Share on other sites
משה פרימו פורסם ב 25 בינואר שתף פורסם ב 25 בינואר כשהגיעו הדיווחים על טי ג'י קליין ובמקביל שכספי נעדר עקב קלקול קיבה - "לא חשדתי" עכשיו שאמרו שכספי ייעדר גם מחר מול פנר אני חושב שאין ספק והוא שוב פצוע/סובל מרגישות... Link to post Share on other sites
מכביזם זה בדם פורסם ב 26 בינואר שתף פורסם ב 26 בינואר עצוב העניין עם כספי, אם הוא בכושר של העונה שעברה המצב של הקבוצה היה אידיאלי. אולי קליין יוכל לתת קצת ולחפות. Link to post Share on other sites
ravid פורסם ב 26 בינואר שתף פורסם ב 26 בינואר החדשות המעניינות היחידות מהערב: מייק ג'יימס הסיר עוקב מצסקא. Link to post Share on other sites
דקסטר פורסם ב 26 בינואר Author שתף פורסם ב 26 בינואר עמדה 4 זה אוברייטד סעמק Link to post Share on other sites
ravid פורסם ב 26 בינואר שתף פורסם ב 26 בינואר 1 hour ago, פנחס שוף said: להביא לא ניתן עקב סיום מועד ההעברות Link to post Share on other sites
itanar פורסם ב 26 בינואר שתף פורסם ב 26 בינואר לפני1 שעה , דקסטר said: עמדה 4 זה אוברייטד סעמק חלש מאוד בנדר וקלויארו. שחקן פחות מה שנקרא. עם ריינולדס משנה שעברה במקום זיזיץ' ועוד איזה טרנס מוריס כזה, יכלו לעשות דברים יפים. חבל על הקו האחורי האיכותי שלנו. Link to post Share on other sites
ravid פורסם ב 28 בינואר שתף פורסם ב 28 בינואר איזה סיום חולני לז'לגיריס-ולנסיה אתמול. 40 שניות לסיום, זלגיריס מוליכה ביתרון 7. איכשהו ולנסיה קולעים 5 נקודות בהתקפה ועולים ליתרון נקודה 3 שניות לסיום, ואז זה: Link to post Share on other sites
itanar פורסם ב 29 בינואר שתף פורסם ב 29 בינואר מה עם ללכת על מייק ג'יימס? שיפיח קצת רוח חיים בקבוצה המתה שלנו ויעביר את סקוטי לעמדה 2. Link to post Share on other sites
פנחס שוף פורסם ב 17 בפברואר שתף פורסם ב 17 בפברואר נראה לי העונה שוברים שיאים במשחקים מתנגשים עם מכבי ביורוליג איפה שמעון מזרחי שידאג לזה Link to post Share on other sites
פנחס שוף פורסם ב 20 בפברואר שתף פורסם ב 20 בפברואר פאו גאסול בברצלונה Link to post Share on other sites
ravid פורסם ב 20 בפברואר שתף פורסם ב 20 בפברואר חתול בוא תן איזה תקציר למשחק האחרון של גאסול מולנו כדי לרומם פה את מצב הרוח Link to post Share on other sites
ravid פורסם ב 20 בפברואר שתף פורסם ב 20 בפברואר אגב המשחק האחרון שלו היה במרץ 2019, לא שיחק כמעט שנתיים והוא בן קרוב ל-41 Link to post Share on other sites
פנחס שוף פורסם ב 20 בפברואר שתף פורסם ב 20 בפברואר 11 דקות לפני, ravid said: אגב המשחק האחרון שלו היה במרץ 2019, לא שיחק כמעט שנתיים והוא בן קרוב ל-41 תן לי לנחש שהוא במצב פיזי יותר טוב מאשר עומרי כספי Link to post Share on other sites
החתול הצהוב פורסם ב 21 בפברואר שתף פורסם ב 21 בפברואר On 20.2.2021 at 18:28, ravid said: חתול בוא תן איזה תקציר למשחק האחרון של גאסול מולנו כדי לרומם פה את מצב הרוח Link to post Share on other sites
DeepSpace פורסם ב חמישי at 20:00 שתף פורסם ב חמישי at 20:00 למה הבאזר באולם של באיירן נשמע כמו הסאונד של ICQ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts