Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

משחק מאוד חלש של הנוער שסוגר שבוע רע של הפסד 4:1 לב״ש ו3:1 בדרבי. 

הפועל עשו 2 גולים מ2 הזדמנויות וקיבלו פנדל מתנה למרות שמכבי החזיקו בכדור 60-70 אחוז מהזמן אבל בלי יותר מדי תכלס. 

האמת היה די מאכזב לראות 

פורסם ב
לפני5 שעות , איתי-מכביסט said:

משחק מאוד חלש של הנוער שסוגר שבוע רע של הפסד 4:1 לב״ש ו3:1 בדרבי. 

הפועל עשו 2 גולים מ2 הזדמנויות וקיבלו פנדל מתנה למרות שמכבי החזיקו בכדור 60-70 אחוז מהזמן אבל בלי יותר מדי תכלס. 

האמת היה די מאכזב לראות 

בסדר זה ילדים בעונה הראשונה שלהם בנוער. שנה הבאה הם לוקחים אליפות אני לא מודאג מזה בכללץ

פורסם ב
לפני11 שעות , קובי השועל said:

בסדר זה ילדים בעונה הראשונה שלהם בנוער. שנה הבאה הם לוקחים אליפות אני לא מודאג מזה בכללץ

שנה הבאה הם בביתר ת"א... זה הקטע (אתמול למשל פתחו רק ארבעה מהשנתון הבוגר יותר)

• amilov locked this topic
  • amilov unlocked this topic
פורסם ב

עוד לא דקה 60 ופיגור 1-3 מול מכבי פ"ת (מכבי הובילו)

ספגו 10 שערים ב3 משחקים האחרונים וכאמור יש עוד חצי שעה

פורסם ב
2 דקות לפני, דקסטר said:

עוד לא דקה 60 ופיגור 1-3 מול מכבי פ"ת (מכבי הובילו)

ספגו 10 שערים ב3 משחקים האחרונים וכאמור יש עוד חצי שעה

קיבלו היום שני גולים מטעויות גדולות של המגנים. פעמיים הרחקות לא טובות בראש הפכו לשערים של היריבה.

פורסם ב
5 דקות לפני, הישראלי היפה said:

החמיצו עכשיו גם פנדל.

למה הבלם הוא זה שבעט??

מניח שזה כי דור תורג׳מן נפצע ולא יכל לבעוט . ראו שהוא מתפתל מכאבים אבל נשאר על המגרש כי נגמרו החילופים. 

בכל מקרה הקבוצה רושמת הפסד שלישי רצוף עם מאזן שערים 3-10 בשלושת המשחקים האחרונים ובאמת נראים בכלל לא טוב

פורסם ב
1 hour ago, מכביסט לעד said:

הוא גם מאמן את הבוגרים, יושב בספסל בגל משחק. אולי גם זה פוגע.

למה לא?

התוצאה לא חשובה בנוער

פורסם ב

מאז שיש את בית"ר תל אביב אני פחות מתרגש מהתוצאות של הנוער. רוב הזמן אנחנו משחקים עם השנתון הצעיר כששחקני השנה השנייה עוברים לבית"ר רמלה, וגם אין אצלנו חריגי גיל (בניגוד לכל הקבוצות בליגה בערך). ההבדלים הפיזיים בין בני 16-17 לבני 19 הם משמעותיים, לצד ניסיון במסגרת הנוער. 

• amilov locked this topic
  • amilov unlocked this topic
פורסם ב
לפני3 שעות , איתי-מכביסט said:

לא יודע אם זה מעניין מישהו, אבל כרגע במשחק הגביע הנוער ביתרון 8:0 על מכבי עירוני שדרות במחצית. 

מוסיפה ומעלה, נגמר 12-0 חמישייה לאלעד קפלן

• 3 weeks later...
פורסם ב

מכבי שולטת בדרבי מגיע למלא מצבים וחצאי מצבים, ובסוף הפועל עולה ל-1-0 משער פוקסיונרי

פורסם ב

ראיתי מחצית ראשונה, 2 משקופים למכבי שהיו חייבים לעלות ליתרון ואיך שאני יוצא מהבית סופגים? מי מנהל את מכבי

פורסם ב
1 דקה לפני, דקסטר said:

ראיתי מחצית ראשונה, 2 משקופים למכבי שהיו חייבים לעלות ליתרון ואיך שאני יוצא מהבית סופגים? מי מנהל את מכבי

שמע, השחקן של הפועל הגביה כדור מתוך הרחבה כמעט על קו השער מבלי להסתכל אפילו ואיכשהו זה הצליח להיכנס בדיוק בין חיבורי הקורות בצד השני של השער. גול של פעם באף פעם...  אבל מכבי בהחלט היו צריכים לעלות כבר ליתרון כפול לפחות.