romario פורסם ב 29 במאי, 2020 פורסם ב 29 במאי, 2020 אני מתכנן לעשות קעקוע של מכבי (כנראה באזור התאומים) ואשמח לקבל רעיונות ושתעלו לפה צילומים של קעקועים. תודה רבה
zeudemort פורסם ב 30 במאי, 2020 פורסם ב 30 במאי, 2020 9 hours ago, romario said: אני מתכנן לעשות קעקוע של מכבי (כנראה באזור התאומים) ואשמח לקבל רעיונות ושתעלו לפה צילומים של קעקועים. תודה רבה לי אמנם אין קעקוע של מכבי אבל אם הייתי עושה אז רק את הסמל הישן - נקי והכי יפה שיש.
דקסטר פורסם ב 30 במאי, 2020 פורסם ב 30 במאי, 2020 האמת שזה קטע שאצלנו אין גלריית קעקועים. תגיד בערך מה הכיוון כדי שאדע לעזור... אתה רוצה לעשות רק את הסמל/הסמל בשילוב משהו/כיתוב mta וכו'
החולצה עם הסוס פורסם ב 30 במאי, 2020 פורסם ב 30 במאי, 2020 הוא יודע שזה הסמל של מכבי הרצליה על יד ימין?
(:Ben פורסם ב 30 במאי, 2020 פורסם ב 30 במאי, 2020 נראה כאילו הוא כתב בגוגל 'מכבי תל אביב סמל' וקיעקע את כל התוצאות. בכתף ימין יש לו סמל שמישהו מהפורום עיצב פעם. 1
gilad-b פורסם ב 30 במאי, 2020 פורסם ב 30 במאי, 2020 4 hours ago, (:Ben said: נראה כאילו הוא כתב בגוגל 'מכבי תל אביב סמל' וקיעקע את כל התוצאות. בכתף ימין יש לו סמל שמישהו מהפורום עיצב פעם. זה כנראה בידיוק מה שקרה שם
romario פורסם ב 30 במאי, 2020 Author פורסם ב 30 במאי, 2020 5 hours ago, דקסטר said: האמת שזה קטע שאצלנו אין גלריית קעקועים. תגיד בערך מה הכיוון כדי שאדע לעזור... אתה רוצה לעשות רק את הסמל/הסמל בשילוב משהו/כיתוב mta וכו' רק את הסמל (הישן). חשבתי גם לעשות עליו כמו מריחות מכחול בצהוב-כחול.
דקסטר פורסם ב 30 במאי, 2020 פורסם ב 30 במאי, 2020 1 hour ago, romario said: רק את הסמל (הישן). חשבתי גם לעשות עליו כמו מריחות מכחול בצהוב-כחול. @סלבה נתן פה פעם רעיון דומה, תקח את זה + הסמל ותבקש שילוב
MTA66 פורסם ב 30 במאי, 2020 פורסם ב 30 במאי, 2020 12 hours ago, (:Ben said: נראה כאילו הוא כתב בגוגל 'מכבי תל אביב סמל' וקיעקע את כל התוצאות. בכתף ימין יש לו סמל שמישהו מהפורום עיצב פעם. איזה קטע, זה סמל שעיצבתי בערך ב-2010...
Recommended Posts