Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אני מופתע שעוד לא נפתח על זה נושא.

עזבו את היכולת הפושרת כי אנשים תופסים תקופות טובות יותר ופחות .

אבל, חבר שלך מכניס גול תחגוג איתו, תחגוג בכלל מה אתה עומד שם כמו בובה כשכזה גול נכנס לרשת.

קיבלת כדור ריבאונד מהתקפה תתחיל לרוץ תזיז את התחת שלך כדי לתקוע את הרביעי בפנים , בזיון איך שהוא הסריח את הדשא אתמול עם החוסר רצון שלו לשחק.

פורסם ב

אני מוכרח לציין שהאדישות והאיטיות שלו אתמול הרגו אותי. היו קטעים שהוא פשוט עצר והלך עם הכדור בהתקפה. בנוסף, שוב, בפעם האלף - הוא לא שחקן כנף! אין לו יותר מדי מהירות, אין לו דריבל. זה שחקן שצריך להיות מול השער כי שם הוא מביא הכי הרבה תועלת. ואם הוא לא משחק חלוץ או מתחת לחלוץ  שישב על הספסל. אולי עכשיו עם פציעות של החלוצים שלנו ישימו אותו באמצע ואת אלמוג על הקו. 

פורסם ב

עזבו אותו כבר באמא שלכם. עאלק חוסר רצון, בדקה 90 הוא נתן ספרינט כמו משוגע.

היו לו הרבה הרמות טובות ושיתופי פעולה יפים לצד כמה שטויות. 

פורסם ב
2 דקות לפני, duss21 said:

דווקא היה לו אתמול משחק לא רע.

גם אני חושב.

ריווח את המשחק, הביא קרוסים טובים, חטף כמה כדורים והשתתף יפה במשחק הלחץ.

פורסם ב
1 דקה לפני, duss21 said:

דווקא היה לו אתמול משחק לא רע.

ראינו אותו משחק? 

יש לו עליות וירידות ביכולת, אבל לפעמים גם כשהוא חלש הוא יודע לתת את הגול/בישול.

פורסם ב

היה טוב יותר מהמשחק הקודם.

כואב לי לפעמים לראות אותו מנסה להשתלט על כדורים קלים 

פורסם ב

זאת לא העמדה שלו , עכשיו עם מצוקת החלוצים. אין ברירה והוא יעבור לעמדת החלוץ ואנחנו נראה ממנו הרבה יותר, כי דריבליסט הוא לא ברמה גבוהה.

הלוואי שיחזור מקרה זהבי בקטע הזה

פורסם ב

איזה משחק ראיתם? חלאס לחפש את השלילי כל הזמן, נדבקתם עליו חזק

משחק מצוין, שחקן נהדר, תענוג שהוא איתנו

פורסם ב

גם אתמול הכניס כמה כדורים אדירים לתוך הרחבה.

פורסם ב

היה חלש מאוד,יותר מידי איבודי כדור ועדיין נותן בישול של גול כל משחק 

העמדה הזאת גומרת אותו מרתיח לראות איך איביץ מתעקש לשים אותו בכנף 

פורסם ב

הכעס עליו זה לא בגלל שנאה. זה בגלל שאנשים מבינים את הפוטנציאל שלו וכמה שהוא יכול להיות *הרבה* יותר טוב ממה שהוא עכשיו. ביכולת בינונית ומטה ברוב המשחקים הוא עוד רגע בדאבל פיגרס.

אין סיבה ששחקן כמוהו לא יגיע לאיזור ה20 שערים בעונה. אין.

פורסם ב

מרגיש לי שקצת מחפשים אותו יותר מדי.

השחקן נותן פה את המספרים הכי מרשימים מאז ערן! 

אז נכון אולי השפת גוף שלו קצת מוזרה אבל הוא נתן הכל אתמול הגנה, התקפה ספרינטיט דקה 90. לא מבין למה הקהל ככה מחפש אותו תהנו ממנו כי הוא לא ישאר פה הרבה 

פורסם ב

למה כל ביקורת על יהונתן זה רק כי אנחנו "מחפשים אותו"? אי אפשר לתת ביקורת לגיטימית על תפקוד מקצועי של שחקן?

ההיפך אני בכלל לא מחפש אותו, אני רוצה שהוא ישחק הכי טוב שאפשר והוא יכול לעשות את זה, פשוט לא מעמדת הכנף. גם אתמול היו רגעים שתפסתי את הראש ולא הבנתי מה הוא עושה. הוא לא היחיד כמובן, אבל איתו זה קרה הכי הרבה.

פורסם ב

היה טוב אתמול לדעתי. 

30 דקות לפני, kruviamit123 said:

מרגיש לי שקצת מחפשים אותו יותר מדי.

 

גם אני מרגיש את זה אבל אני יכול להבין את מה שכרישי רשם, אני גם מצפה ממנו ליותר.

פורסם ב
4 hours ago, Krishi said:

אני מוכרח לציין שהאדישות והאיטיות שלו אתמול הרגו אותי. היו קטעים שהוא פשוט עצר והלך עם הכדור בהתקפה. בנוסף, שוב, בפעם האלף - הוא לא שחקן כנף! אין לו יותר מדי מהירות, אין לו דריבל. זה שחקן שצריך להיות מול השער כי שם הוא מביא הכי הרבה תועלת. ואם הוא לא משחק חלוץ או מתחת לחלוץ  שישב על הספסל. אולי עכשיו עם פציעות של החלוצים שלנו ישימו אותו באמצע ואת אלמוג על הקו. 


רשמת יפה, אין מה לבוא אליו בטענות יותר מדי כשהוא משחק באגף שמאל. הרבה זמן לא ראיתי שחקן שדורך על עצמו כל כך הרבה פעמים. הוא לא מוביל כדור, לא דריבליסט, לא ספרינטר. שחקן שצריך לדעת לעבוד איתו. שחקן שבנגיעה שתיים מספיק לו לגמור כדור ברשת (כמו כל השערים שלו...) מצפה לו כברת דרך והוא חייב להשתדרג, אבל כרגע זה נזק שנעשה לשחקן ולקבוצה. אילון אלמוג למשל, תפור על הכנף ואף צריך לשחק יותר כדי שנרוויח אותו בעונה הבאה הרבה יותר בשל.

פורסם ב

זה השחקן וזה היכולת שלו. מקווה שנראה אותו עכשיו יותר בשפיץ

פורסם ב

בעייתי

היו אתמול הרבה תאקלים בינו לבין שחקנים אחרים בקבוצה. 

בעייתי עוד יותר אלה הויכוחים/מריבות שלו עם שחקנים בכירים (ומבוגרים ממנו בהרבה) היו לו אתמול לפחות 3-4 כאלה רק עם אבי ריקן. 

 

חבל, נראה שמשהו עובר על הילד

אבל עקרונות הוא ילד טוב (מעבר לזה שהוא מוכשר כמו שד ) 

ויש לו מסביב מערכת תומכת

ומאמן "מיוחד" 

 

 

הקבוצה שלי אלופה ומובילה את הליגה ב 6 נקודות, אז נראה לי שאפשר לסמוך על כל הנוגעים בדבר

אז גם אם יש חריקות : אין דבר שיותר כיף בספורט מאשר לאהוב את הילדים האלה אני מעדיף להתמקד בזה. 

פורסם ב

הציפיות ממנו למהלכים של מאנה בכל נגיעה פשוט מוגזמות. משום מה הפך להיות השחקן שהקהל הכי חסר סבלנות לנגיעות שלו בכדור וחבל כי הוא עושה את התפקיד שלו מעולה.

אחלה משחק שלו אתמול.

פורסם ב

היה אחלה אתמול ,

מהשחקנים הכי טובים וחשובים במכבי.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.