Mentel פורסם ב 23 בפברואר, 2020 שתף פורסם ב 23 בפברואר, 2020 אני רוצה לטוס במרץ למדריד או ברצלונה, הבת זוג ממש חוששת בגלל הקורונה. דעתכם? שווה לסגור טיסות או שהייתם גם חוששים? Link to comment Share on other sites More sharing options...
חבסוס פורסם ב 23 בפברואר, 2020 שתף פורסם ב 23 בפברואר, 2020 עד כה חלו בספרד שני אנשים שגם החלימו. החשש מוצדק כיוון שאם יש ספק אין ספק, אפילו אם מדובר רק במדד הלחץ שילווה. מבחינה פרקטית הסיכויים קלושים. מבחינה אישית, הייתי מוותר.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armagedon פורסם ב 23 בפברואר, 2020 שתף פורסם ב 23 בפברואר, 2020 5 hours ago, Mentel said: אני רוצה לטוס במרץ למדריד או ברצלונה, הבת זוג ממש חוששת בגלל הקורונה. דעתכם? שווה לסגור טיסות או שהייתם גם חוששים? הפואנטה זה לא לטוס אלא גם לחזור, אם מחר משרד הבריאות מודיע שספרד עם אזהרת מסע (קרי איטליה שסיכוי גבוה שתקבל). הייתי ממתין איזה חודש-חודשיים לראות שיש רגיעה עם הקורונה - אתם גם פחות תהנו שזה יהדהד לכם במחשבה כל הזמן (לראות אנשים עם מסיכות ברחוב זה לא נעים). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moryo פורסם ב 24 בפברואר, 2020 שתף פורסם ב 24 בפברואר, 2020 אני לא הייתי טס בתקופה הקרובה לחו"ל, במיוחד כשעכשיו זה התחיל להתפשט באירופה. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avi atias פורסם ב 25 בפברואר, 2020 שתף פורסם ב 25 בפברואר, 2020 On 23.2.2020 at 18:52, Mentel said: אני רוצה לטוס במרץ למדריד או ברצלונה, הבת זוג ממש חוששת בגלל הקורונה. דעתכם? שווה לסגור טיסות או שהייתם גם חוששים? שווה לחכות, לדעתי המחירים ירדו עם הגעת הקורונה לספרד. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krishi פורסם ב 26 בפברואר, 2020 שתף פורסם ב 26 בפברואר, 2020 אם אתם בריאים עם מערכת חיסונית תקינה לא חושב שיש סיבה לחשוש. בסופו של דבר מדובר בסוג של שפעת/הצטננות. קחו בחשבון שיכול להיות שעד שתטוסו (ואפילו אם כבר טסתם אז עד שתחזרו) יחזירו על המדינה שהייתם בה כמדינה בעלת סכנת הידבקות ואז תצטרכו להיות בבידוד שבועיים כשתחזרו לארץ. כמובן זאת דעתי הבלתי מקצועית וכל החלטה שתקבל היא על אחריותך בלבד Link to comment Share on other sites More sharing options...
ong1 פורסם ב 26 בפברואר, 2020 שתף פורסם ב 26 בפברואר, 2020 18 hours ago, Krishi said: אם אתם בריאים עם מערכת חיסונית תקינה לא חושב שיש סיבה לחשוש. בסופו של דבר מדובר בסוג של שפעת/הצטננות. קחו בחשבון שיכול להיות שעד שתטוסו (ואפילו אם כבר טסתם אז עד שתחזרו) יחזירו על המדינה שהייתם בה כמדינה בעלת סכנת הידבקות ואז תצטרכו להיות בבידוד שבועיים כשתחזרו לארץ. כמובן זאת דעתי הבלתי מקצועית וכל החלטה שתקבל היא על אחריותך בלבד האנשים שכותבים פה הם כנראה לרוב אנשים צעירים ובריאים. זה לא אומר שהם לא באים במגע יומיומי עם הורים/בני משפחה/קולגות פחות צעירים ובריאים. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krishi פורסם ב 26 בפברואר, 2020 שתף פורסם ב 26 בפברואר, 2020 1 דקה לפני, ong1 said: האנשים שכותבים פה הם כנראה לרוב אנשים צעירים ובריאים. זה לא אומר שהם לא באים במגע יומיומי עם הורים/בני משפחה/קולגות פחות צעירים ובריאים. לכן אמרתי שיש סיכוי שיצטרכו לשבת בבידוד. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts