Jump to content
חבסוס

קורונה

Recommended Posts

אז מסתבר שהחרא הזה לא נסוג וממשיך להתפשט, כאשר כבר הוכרז מצב חירום עולמי. ישראל ומדינות נוספות מתחילות לסגור שעריה בפני סין, ומשרד הבריאות מבקש ממי שחזר מסין לא לצאת מהבית שבועיים. עד כה חלו מעל 7000 איש בנגיף, מתוכם מעל 170 מקרי מוות שהם 2.2% מהנדבקים. לא עושה רושם לפריצת דרך בנושא. לפי יו"ר ארגון הבריאות באו"ם 99% מהמקרים הם בסין.

ככל הנראה הנגיף נוצר כתוצאה מתחזוקה לקויה ולא הגיינית בשווקים של בשר, פירות ים, נחשים ועוד זוחלים שהסינים אוכלים לארוחת ערב. 

בנימה אופטימית זו נקווה שהמוזהב יבין שהכי בטוח בבית.

 

 

נתונים מתעדכנים בזמן אמת

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, טוני said:

213 הרוגים

אני חושד שאלו לא המספרים האמיתיים. זה נשמע לנו כמו הרבה אבל במושגים של סין זה כלום. 

מניח שיותר אנשים מתו משפעת, למשל, בתקופה הזאת 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

1 hour ago, הילד בן 30 said:

אני חושד שאלו לא המספרים האמיתיים. זה נשמע לנו כמו הרבה אבל במושגים של סין זה כלום. 

מניח שיותר אנשים מתו משפעת, למשל, בתקופה הזאת 

מה זה במונחים של סין זה כלום, מסארס מתו 774 אנשים. זה פרץ לפני חודשיים כולה.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 דקות לפני, daniel616 said:

 

מה זה במונחים של סין זה כלום, מסארס מתו 774 אנשים. זה פרץ לפני חודשיים כולה.

נחש איפה היה סארס. 

מתו השנה 8000 אנשים משפעת בארצות הברית שאוכלוסייתה קטנה פי חמש. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 דקה לפני, הילד בן 30 said:

נחש איפה היה סארס. 

מתו השנה 8000 אנשים משפעת בארצות הברית שאוכלוסייתה קטנה פי חמש. 

 

אני יודע שהסארס פרץ מסין, זה היה כדי להראות לך שממגפה שהייתה משהו כמו 8 חודשים מתו 774. הקורונה התפרץ רק לפני חודשיים.

 

לגביי השפעת, וואלה זה הגיוני כי זאת מחלה הרבה יותר נפוצה.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, הילד בן 30 said:

אני חושד שאלו לא המספרים האמיתיים. זה נשמע לנו כמו הרבה אבל במושגים של סין זה כלום. 

מניח שיותר אנשים מתו משפעת, למשל, בתקופה הזאת 

 

אני חודש שלפי סדר גודל הדרמה, לא רק שאלו לא מספרים אמיתיים, אלא שגם נגלה בהמשך שהסתירו מאיתנו מידע חשוב.

במיוחד שזו סין.

Share this post


Link to post
Share on other sites

קראתי שמשערים שזו תוצאה של תנאי תברואה נמוכים בעיקר באחסון ובטיפול של מוצרי מזון. לא יכול שלא להיזכר בסרטון הדוחה שצולם בסין לפני כמה שנים על איך שהם מוציאים דברים מהביוב והופכים את זה לשמן לבישול

Share this post


Link to post
Share on other sites
41 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

מוקדם מדי לבדיחות מכבי?

בדוק נציג הפורום בסין הפיץ את זה כדי להחזיר את זהבי למכבי.

איפה היית ביומיים האחרונים שנושא 'בוא' הוקפץ.

Share this post


Link to post
Share on other sites
54 דקות לפני, לופו5 said:

 לא יכול שלא להיזכר בסרטון הדוחה שצולם בסין לפני כמה שנים על איך שהם מוציאים דברים מהביוב והופכים את זה לשמן לבישול

WTF

Share this post


Link to post
Share on other sites

עם כל הכבוד לסינים המוזרים, לא חסר מדינות שהתברואה והתחזוקה בהן על הפנים בכל הקשור למזון..

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, חבסוס said:

עם כל הכבוד לסינים המוזרים, לא חסר מדינות שהתברואה והתחזוקה בהן על הפנים בכל הקשור למזון..

 

אם תיקח את הודו לדוגמה, אז אומנם יש שם רמת תחזוקה ירודה אבל תרבות האכילה שם לא מזכירה בכלל את סין.

איפה נשמע דבר כזה שאתה הולך לאכול במסעדה, ולאחר שכל השולחן (שולחן עגול של 10 אנשים) מסיים לאכול, מגיע מלצר ומעיף את כל האוכל על הרצפה (חתיכות בשר, אורז וירקות) וככה בעצם מנקים שם שולחנות.

כשאתה יוצא מהמסעדה אתה בעצם הולך על כל השאריות שנזרקו משאר השולחנות. זה עניין על בסיס יומי במסעדה הזו. עכשיו תחשוב איך זה נראה אחרי 5-6 שנים שהמקום עובד ברציפות.

עכשיו תחשוב שחתיכות נחשים, דביבונים, צרעות ועוד 1001 חיות שונות ומשונות שלא נשמרו בתנאים היגיינים ו/או אנחנו לא אמורים בכלל לאכול, נמצאים במקום כזה. אסון.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, daniel616 said:

WTF

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

לדעתי סתם מנפחים את זה.

מיגור הנגיף זאת הפעולה הראשונה שיש לעשות, ועשו אותה יחסית במהירות. לא מדובר בנגיף חדש, אלא במופע חדש של נגיף שכבר מוכר לעולם (כמו שכל שנה יש מופע חדש של השפעת). בדרך כלל השינויים בין המופעים הם מינוריים, ומוצאים חיסון יחסית מהר. זאת הסיבה אגב שכל שנה יוצא חיסון חדש לשפעת. בנוסף, רוב המתים אלה אנשים מבוגרים מעל גיל 50 עם מחלות תורשתיות כאלה ואחרות. זה מאוד מכיר את האוכלוסייה שמתה משפעת.

אז כן, לא רוצים לקחת את הסיכון, ובצדק, אבל לא מדובר פה בנגיף שימחק את כל האוכלוסייה בעולם.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, טוני said:

 

אם תיקח את הודו לדוגמה, אז אומנם יש שם רמת תחזוקה ירודה אבל תרבות האכילה שם לא מזכירה בכלל את סין.

איפה נשמע דבר כזה שאתה הולך לאכול במסעדה, ולאחר שכל השולחן (שולחן עגול של 10 אנשים) מסיים לאכול, מגיע מלצר ומעיף את כל האוכל על הרצפה (חתיכות בשר, אורז וירקות) וככה בעצם מנקים שם שולחנות.

כשאתה יוצא מהמסעדה אתה בעצם הולך על כל השאריות שנזרקו משאר השולחנות. זה עניין על בסיס יומי במסעדה הזו. עכשיו תחשוב איך זה נראה אחרי 5-6 שנים שהמקום עובד ברציפות.

עכשיו תחשוב שחתיכות נחשים, דביבונים, צרעות ועוד 1001 חיות שונות ומשונות שלא נשמרו בתנאים היגיינים ו/או אנחנו לא אמורים בכלל לאכול, נמצאים במקום כזה. אסון.

אבל למה?? מה זה נותן?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, לופו5 said:

 

 

פאקינג שיט מה זה הדבר הזה חחח

Share this post


Link to post
Share on other sites

הוידאו קצת מוגזם. זה ממש לא נורמלי בסין. 

 

הסיבה עיקרית למעבר מחלות בסין זה חוסר מודעות הגיונית של הרבה אנשים וגם העובדה שהם אוכלים יחד בצורה שבנאדם דוחף צופסטיק לפה עם חתיכת ירק או בשר, ואז דוחף אותה שוב לתוך צלחת שאנשים אחרים עושים אותו דבר. זה לא קורה בהודו ופחות במדינות אחרות באסיה. 

 

גם הרגלי הצריכה לאכול רק ירקות ובשר או מאכלי ים טריים, ולא קפוא או מעובד, מוביל למצב הזה של ביקוש גבוה וחוסר פיקוח. אני משער ש 95% מהסינים לא נכנסים בכלל לסופר לקנות ירקות ובשר, הם קונים רק בשווקים קטנים ולפעמים מאולתרים עם תנאי הגיינה עלובים. בעיקר בגלל הרגל ומחיר. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, חבסוס said:

אבל למה?? מה זה נותן?

 

נשבע לך שאין לי מושג מה הם חושבים לעצמם. כשאתה הולך בסין אתה מסתכל על כ"כ הרבה דברים הזויים, שרק אחרי שאתה נוחת בחזרה בארץ אתה מתחיל לעכל את כל החרא שראית.

ביפן אתה מופתע מרמת הדיוק, החדשנות וכו'. בסין אתה מתפלא כמה אנשים בלי שכל קיימים בעולם (ההתפעלות מחוסר המוח קיים גם בהודו אגב).

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, קאוביין said:

הוידאו קצת מוגזם. זה ממש לא נורמלי בסין. 

 

הסיבה עיקרית למעבר מחלות בסין זה חוסר מודעות הגיונית של הרבה אנשים וגם העובדה שהם אוכלים יחד בצורה שבנאדם דוחף צופסטיק לפה עם חתיכת ירק או בשר, ואז דוחף אותה שוב לתוך צלחת שאנשים אחרים עושים אותו דבר. זה לא קורה בהודו ופחות במדינות אחרות באסיה. 

 

גם הרגלי הצריכה לאכול רק ירקות ובשר או מאכלי ים טריים, ולא קפוא או מעובד, מוביל למצב הזה של ביקוש גבוה וחוסר פיקוח. אני משער ש 95% מהסינים לא נכנסים בכלל לסופר לקנות ירקות ובשר, הם קונים רק בשווקים קטנים ולפעמים מאולתרים עם תנאי הגיינה עלובים. בעיקר בגלל הרגל ומחיר. 

 

 

זוכר שהלכתי בקמבודיה לפנות בוקר בשוק בשר ודגים- סרחון של מוות עד היום אני לא מבין איך אנשים קונים אוכל בכזה ריח

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Mario said:

זוכר שהלכתי בקמבודיה לפנות בוקר בשוק בשר ודגים- סרחון של מוות עד היום אני לא מבין איך אנשים קונים אוכל בכזה ריח

 

גבינות מסריחות צרפתיות

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, טוני said:

 

נשבע לך שאין לי מושג מה הם חושבים לעצמם. כשאתה הולך בסין אתה מסתכל על כ"כ הרבה דברים הזויים, שרק אחרי שאתה נוחת בחזרה בארץ אתה מתחיל לעכל את כל החרא שראית.

ביפן אתה מופתע מרמת הדיוק, החדשנות וכו'. בסין אתה מתפלא כמה אנשים בלי שכל קיימים בעולם (ההתפעלות מחוסר המוח קיים גם בהודו אגב).

אכן, ההבדל בין יפן לסין הוא שמיים וארץ.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.