מכביסט לעד פורסם ב 25 באוקטובר שיהיה לנו בהצלחה. חיפה פוגשת את כפר סבא ככה שמשם לא תגיע הישועה. נקווה לאיבוד נקודות של הפועל, בית"ר והכי חשוב ניצחון שלנו. 0 Share this post Link to post Share on other sites
קובי השועל פורסם ב 25 באוקטובר הפועל 0 0 וזה מחזור טוב בשבילי כל השאר על הפינס 0 Share this post Link to post Share on other sites
Double פורסם ב 25 באוקטובר חחחחחח פרימו משבח את חיפה שהוציאו חולצות מיוחדות לחיימוב, האידיוט לקח את זה מעמוד פארודי 2 Share this post Link to post Share on other sites
פנחס שוף פורסם ב 26 באוקטובר מה הוא אמר אוראל גרינפלד אחרי ששפט משחק של מנצ'סטר סיטי בליגת האלופות: "השחקנים בסיטי העריכו את המקצועיות שלי. לא היו להם טענות כלפיי. הם רק שאלו אותי שאלות". למה הוא התכוון "בזמן שאתם והכדורגל שלכם מדשדשים ועושים לנו בושות באירופה, אני פשוט תותח. השבוע אשכרה דיברתי עם סטרלינג. הוא בא ושאל אותי שאלות, למה שרקתי ככה, למה החלטתי ככה, ממש התעניין בי, שוחחנו. ממש שוחחנו. דה בראונה, אגוארו, שמעו, האנשים האלה העריכו את המקצועיות שלי. ואם להם לא היו טענות כלפיי, מי אתם? מי אלה כל השחקנים האלה מליגת העל הישראלית שיתקרבו אליי בצורה מאיימת ויערערו על ההחלטות שלי? לעזאזל, שלפתי פעם צהוב לראמוס. לראמוס! אני מצפה שמעתה והלאה דברים פה ישתנו. תלמדו לכבד. עכשיו עופו לי מהעיניים". 3 Share this post Link to post Share on other sites
קובי השועל פורסם ב 26 באוקטובר כמה אגו יש לשופטים ישראלים 0 Share this post Link to post Share on other sites
Double פורסם ב 26 באוקטובר המנהלת עוד פעם עם נתונים שקריים, הבאנו לאשדוד לפחות 4 אלף אוהדים מילאנו יותר מחצי אצטדיון, העיקר הם יכתבו שבוע הבא שחיפהל׳ה מילאו את המושבה עם 9 אלף אוהדים 0 Share this post Link to post Share on other sites
Kimhistan פורסם ב 26 באוקטובר גול מנצ'סטר סיטי של הפועל חיפה 0 Share this post Link to post Share on other sites
הישראלי היפה פורסם ב 26 באוקטובר אדום להפועל חיפה איזה מפגרים 0 Share this post Link to post Share on other sites
liron981s פורסם ב 26 באוקטובר פנדל הפועל חיפה בן בסט כבש 0 Share this post Link to post Share on other sites
הישראלי היפה פורסם ב 26 באוקטובר 2-0 בן בסט שער אחרי שנה 0 Share this post Link to post Share on other sites
cassano פורסם ב 26 באוקטובר זה באמת שווה שריקה מה שעשו שם לקאניוק? אני בספק גדול. 0 Share this post Link to post Share on other sites
הישראלי היפה פורסם ב 26 באוקטובר Just now, cassano said: זה באמת שווה שריקה מה שעשו שם לקאניוק? אני בספק גדול. די קשה לקבוע. אני נוטה לזה שלא שווה פה פנדל. אבל במקרה הזה כל החלטה הייתה די מקובלת. 0 Share this post Link to post Share on other sites
דקסטר פורסם ב 26 באוקטובר בדיחה הואר הזה בארץ, אשכרה 3 זוויות צילום כשב2 מהן לא רואים כלום מהזווית האחרונה נראה שכן היה פנדל 0 Share this post Link to post Share on other sites
קמאנן פורסם ב 26 באוקטובר לא יודע, מקרה בעייתי. גם אם לא היה שורק הייתי מקבל. 0 Share this post Link to post Share on other sites
daniel616 פורסם ב 26 באוקטובר אם היו שורקים את זה נגדנו הייתי מתעצבן רצח 0 Share this post Link to post Share on other sites
liron981s פורסם ב 26 באוקטובר עוד פנדל להפועל חיפה חחח 3 0 Share this post Link to post Share on other sites
ברווז צהוב פורסם ב 26 באוקטובר להפועל יש קבוצה יותר חלשה מהקבוצה שירדה ללאומית. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mentel פורסם ב 26 באוקטובר אתם רציניים? פנדל ברור על קאניוק, דרך לו על הרגל 0 Share this post Link to post Share on other sites