Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
27 דקות לפני, car.garsia said:

זה חלק מהנושא, יניב קטן לא היה עוזב את רדיו חיפה בחיים אם לא התערבות מלמעלה. 

קל לראות מהצד את כל הדברים הטובים של שחר ולהגיד שהם בכיינים (ומי שבוכה מקצועית או טוען שהוא לא משקיע בקבוצה הוא אכן בכיין) אבל בכל המסביב אם הוא לא יתעשט הוא בדרך לפרק את המעטפת של המועדון.

אני לא זוכר בית קברות כזה ביציעים בחיפה, גם כשהם היו בפלייאוף התחתון. סיוט למכבי חיפה לשחק בסמי. 

לא פעם ראשונה שהנשיא מגרש את מי שלא רוצה או נותן דמי שתיקה לאנשי יציע שהופכים לבעלי תפקידים במועדון.

מצד שני יש אוהדי חיפה שחיים בסרט, הסיכוי כאן בארץ ליפול על בעלים כמו מיץ' שהוא עמיד, ערכי ולא בא לעשות סיבוב אפסי עד לא קיים, באמת שזכינו, יותר סיכוי ליפול בארץ על איזה משה חוגג או אלי מנה. 

פורסם ב
לפני2 שעות , car.garsia said:

מקצועית זה מפגר מאוד. מסביב ההתנהגות שלו ושל ההנהלה שלהם מאז המשחק נגדינו וגם לפני כלפיי הקהל שלהם היא די מבישה. אתמול שלחו שוטרים לעצור ולהרחיק אוהדים שהרימו שלט מחאה על האווירה באצטדיון. שלט סטנדרטי לגמריי. 

הניסיון להשמיד לגמריי את האווירה שם היא עליו וסמי עופר הפך להיות המשחק חוץ הכי קשה לחיפה עצמה. אני לא אומר שאני לא שמח מזה, אבל בתור קהל שכבר היה בחרא הזה ויודע מה קורה שההנהלה מחליטה להתעמר באוהדים, אני די מבין את המחאה שלהם.

אם גולדהאר היה שולח מאבטחים להוריד שלט מחאה נגדו ומחרים להם מנויים הייתי בצד שנגדו. ואני חושב שהוא הדבר הכי טוב שקרה למכבי אי פעם.

יעקב שחר בעצמו עזר להם בזה שהעלים עין כל השנים על כל המעשים של הקהל שלו. בסוף זה התפוצץ לכולם שם בפרצוף.

אגב, לדעתי הם בכלל כועסים עליו על כל מיני מכירות של חלאיילי / אצילי בזמנו / אבו פאני ולא הביא תחליפים ראויים.

אני אישית חושב שהקהל שלהם מגזים כי הוא עדיין שופך הרבה כסף - לדוגמה על הזרים. 

פורסם ב
15 דקות לפני, קמאנן said:

יעקב שחר בעצמו עזר להם בזה שהעלים עין כל השנים על כל המעשים של הקהל שלו. בסוף זה התפוצץ לכולם שם בפרצוף.

אגב, לדעתי הם בכלל כועסים עליו על כל מיני מכירות של חלאיילי / אצילי בזמנו / אבו פאני ולא הביא תחליפים ראויים.

לא הביא תחליפים? ביזבז כמעט את כל ה7 מיליון שקיבל על מכירת חלאיילי על שחקנים שבכר דחף להביא ולא ויתר שהגיעו, שיכעסו על בכר שהם לא מספיק טובים. הם לא מגזימים, הם חיים בסרט.

פורסם ב

אם יש להם מערכת סקאוטינג, מפטר את כולם, כל הזרים שלהם נפילה, כולל הבלם הברזילאי, מזל שלא חתם פה.

פורסם ב
לפני2 שעות , קמאנן said:

שאתה אומר הם זה מורכב. יש חלק בקהל הרחב שלהם שעדיין חי בתודעת יענקלך אבל הוא מועט יחסית. כאלה שחושבים שיבוא להם מחליף טוב יותר. רובם מודעים למגרעות שלו ועדיין יודעים שמקצועית הוא עדיף.

הארגון שלהם ספיציפית כועס כי הוא מרגיש 0 גב מההנהלה בכל מה שקשור לתפאורות, יחס משטרה ומחירי כרטיסים. ההרגשה שלהם היא שמכבי חיפה מעוניינת להפוך את האצטדיון לקונצרט ושההנהלה שם תהיה סבבה אם הם לא יהיו שם (מה שנכון לדעתי, הם תמיד בסכנת אופוזיציה ליענקלה ולהנהלה שם והם לא מתים על ריבוי דעות שם).

וזה לפני האירוע שהיה נגדינו. האירוע שהיה נגדינו הוא פיצוץ של זעם שהתבשל שם שנים (ואני לא מצדיק את האירוע נגדינו, דרך המחאה שלהם היא מאוד מפגרת ועשתה נזק לכל הקהלים בארץ ולקהל שלהם תחילה).

מניסיון, אי אפשר ללכת ראש בראש כל הזמן נגד האוהדים שלך, אתה מפסיד מראש בקרב הזה. בהצלחות (כמו הפועל סל עכשיו), אפשר להעלים אותם ועדיין לשווק איזה ניצחון עליהם.

בהפסדים, כמו במקרה של מכבי חיפה העונה, השקט והבית קברות באצטדיון מורגשים ממש וסמי עופר הפך מהאצטדיון אולי הכי ביתי בארץ לבית קברות שאף אחד לא רוצה להיות בו, כולל השחקנים של מכבי חיפה עצמם. לא סתם עכשיו כבר יש כתבות שהוא מתחנף אליהם כדי שהם יחזרו ליציע.

לא אומר שאם הקופים היו אתמול באצטדיון לא היה זעם מקצועי ושריקות בוז או שהיה סולד אאוט. אבל בוודאות היה יותר קהל מ15,000 אוהדים ובדוואות עוצמות הרעל שם היו פחות מורגשים. 

פורסם ב
לפני3 שעות , antonio_margheriti2 said:

אם יש להם מערכת סקאוטינג, מפטר את כולם, כל הזרים שלהם נפילה, כולל הבלם הברזילאי, מזל שלא חתם פה.

אל תשכח איזה זרים היו להם לפני שנתיים תחת אותו סקאוט

פורסם ב

קטן עבר מרדיו חיפה לפודקאסט פודיום חיפה. לא הבדל גדול מאוד

פורסם ב
לפני8 שעות , snufkin said:

קטן עבר מרדיו חיפה לפודקאסט פודיום חיפה. לא הבדל גדול מאוד

מה זה ״עבר״? למה זה סותר?

או שזרקו אותו משם או שנמאס לו לדבר עם מאזינים

פורסם ב
30 דקות לפני, duduha said:

מה זה ״עבר״? למה זה סותר?

או שזרקו אותו משם או שנמאס לו לדבר עם מאזינים

זרקו או עבר לא יודע. רק אמרתי שהוא עכשיו בפודקאסט הפודיום שהוא גם פודקאסט של אוהדי חיפה (במסווה כביכול מאוזן)

פורסם ב
לפני13 שעות , antonio_margheriti2 said:

ממה שראיתי וראיתי לא מעט מפדראו אצל חיפה הוא דווקא מאוד הרשים אותי אבל הוא עם פציעה ארוכה שלישית בפחות מחצי שנה זה מטורף, הוא מעולה אבל פציע ככה שבאמת מזל שלא הגיע אבל לאו דווקא מבחינת רמה

פורסם ב
22 דקות לפני, ebibo said:

ממה שראיתי וראיתי לא מעט מפדראו אצל חיפה הוא דווקא מאוד הרשים אותי אבל הוא עם פציעה ארוכה שלישית בפחות מחצי שנה זה מטורף, הוא מעולה אבל פציע ככה שבאמת מזל שלא הגיע אבל לאו דווקא מבחינת רמה

טוב מסטואיץ' בכל אספקט של משחק ההגנה והפן הפיזי

פורסם ב
10 דקות לפני, קמחי said:

כשהוא משחק..

פורסם ב
22 דקות לפני, קמחי said:

אתה יודע, יש הספק של יציבות גם ומשחק לאורך זמן.

זה שפה ושם שהוא משחק הוא סבבה זה לא אומר עליו כשחקן.

סטואיץ׳ לדעתי בלם נהדר פשוט הציוותים שלו בגלל המאמן מורידים ממנו, תראו משחקים שהוא יחד עם שלמה.

פורסם ב
58 דקות לפני, duduha said:

כשהוא משחק..

ראיתי מספיק משחקים שלו. הפציעות חריגות ביחס לכשירות שלו לאורך הקריירה.

45 דקות לפני, רן יעקובי said:

אתה יודע, יש הספק של יציבות גם ומשחק לאורך זמן.

זה שפה ושם שהוא משחק הוא סבבה זה לא אומר עליו כשחקן.

סטואיץ׳ לדעתי בלם נהדר פשוט הציוותים שלו בגלל המאמן מורידים ממנו, תראו משחקים שהוא יחד עם שלמה.

סטואיץ' נמנע מלתקוף את היריב, הכי כבד שראיתי בצעד הראשון, עם סטטיסטיקה רעה של דריבל נגדו, לא מספיק אגרסיבי ב-רסט דיפנס. הוא חשוב בהנעת הכדור ויש לו משחק ראש ומיקום טובים, אבל מבחינה הגנתית כאמור ממש לא בולט לחיוב.

פורסם ב
לפני4 שעות , קמחי said:

ראיתי מספיק משחקים שלו. הפציעות חריגות ביחס לכשירות שלו לאורך הקריירה.

מצפה ממך מספיק להבין כדורגל כדי לדעת שיש גם זן של שחקנים שנים פציעים לקראת גיל 30/אחרי פציעה ספציפית וזה שלא היו פציעים בשנים הראשונות לקריירה לא אומר שהם לא פציעים.

לפני4 שעות , קמחי said:

סטואיץ' נמנע מלתקוף את היריב, הכי כבד שראיתי בצעד הראשון, עם סטטיסטיקה רעה של דריבל נגדו, לא מספיק אגרסיבי ב-רסט דיפנס. הוא חשוב בהנעת הכדור ויש לו משחק ראש ומיקום טובים, אבל מבחינה הגנתית כאמור ממש לא בולט לחיוב.

הוא באמת באמצע העונה הפסיק לתקוף את היריב (לדעתי נובע מחוסר ביטחון בשוער) ואכן עוברים אותו יותר מדי. מספיק אגרסיבי מבחינתי, מניע כדור נהדר, מספר 1 במכבי בראש וממוקם נהדר 

קיצר, יש ליקווים אבל הוא בלם טוב מאוד לליגה ועם ציוות טוב ויציב עם שוער נורמלי מאחוריו הוא בסדר גמור (ומעלה) לליגה שלנו.

פורסם ב
1 דקה לפני, Sawyer said:

מצפה ממך מספיק להבין כדורגל כדי לדעת שיש גם זן של שחקנים שנים פציעים לקראת גיל 30/אחרי פציעה ספציפית וזה שלא היו פציעים בשנים הראשונות לקריירה לא אומר שהם לא פציעים.

הוא באמת באמצע העונה הפסיק לתקוף את היריב (לדעתי נובע מחוסר ביטחון בשוער) ואכן עוברים אותו יותר מדי. מספיק אגרסיבי מבחינתי, מניע כדור נהדר, מספר 1 במכבי בראש וממוקם נהדר 

קיצר, יש ליקווים אבל הוא בלם טוב מאוד לליגה ועם ציוות טוב ויציב עם שוער נורמלי מאחוריו הוא בסדר גמור (ומעלה) לליגה שלנו.

שמע סוייר הגיליון פציעות שלו עד העונה מינימלי. משהו נשבר(יותר נכון נקרע) שם העונה והוא לא מפסיק להיפצע. עדיין כששיחק היה טוב מאוד פרט למשחק בודד.

כרגע אני אתן לסטואיץ' ולשאר ההגנה חסד כי כולם נראים רע(פרט לאסנטה ולפרקים שלמה). 

פורסם ב

בתגובות חלק מהאוהדים שלהם טוענים שזו "מתיחה" אבל אני לא קונה את זה.

פורסם ב
לפני3 שעות , Raumdeuter said:

בתגובות חלק מהאוהדים שלהם טוענים שזו "מתיחה" אבל אני לא קונה את זה.

בנאדם על רמה ומבין כדורגל, בהתעלם מזה שהוא טען היום שלא הגיע פנדל לבית״ר.

• 3 weeks later...
  • amilov locked this topic
  • amilov unlocked this topic