Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
16 דקות לפני, Raumdeuter said:

השטות הזו של רדיו חיפה והפורמט שמתלווה אליה היא מחלה אוטואימונית וחבל שהכנסנו אותה לקבוצה.

אם הדבר הזה מסתכם אך ורק בשידור חי של המשחק, ומי שמפעיל את זה זה המועדון בעצמו אז זה צעד מבורך.
לא מדובר פה על שעות של אולפנים שמנוהלים ע"י אוהדים מטעם עצמם שרק זורים רעל
ואני מקווה שזה לא יתפתח למשהו כזה

פורסם ב
6 דקות לפני, Arthur Read said:

אם הדבר הזה מסתכם אך ורק בשידור חי של המשחק, ומי שמפעיל את זה זה המועדון בעצמו אז זה צעד מבורך.
לא מדובר פה על שעות של אולפנים שמנוהלים ע"י אוהדים מטעם עצמם שרק זורים רעל
ואני מקווה שזה לא יתפתח למשהו כזה

זה תמיד מתחיל במשהו קטן וחמוד ואז זה הופך לגידול רעיל שנדבק למועדון(ראה רדיו חיפה ורדיו דרום).

אגב,תשים לב שיוסי אסלן הגדיר את זה כ"פיילוט" וכולנו יודעים שפיילוט בישראל הוא לא באמת פיילוט ותמיד הופך ליותר מזה.

פורסם ב
8 דקות לפני, Raumdeuter said:

זה תמיד מתחיל במשהו קטן וחמוד ואז זה הופך לגידול רעיל שנדבק למועדון(ראה רדיו חיפה ורדיו דרום).

אגב,תשים לב שיוסי אסלן הגדיר את זה כ"פיילוט" וכולנו יודעים שפיילוט בישראל הוא לא באמת פיילוט ותמיד הופך ליותר מזה.

אבל הוא גם אמר שזה מטעם המועדון ועם צוות של המועדון.
וזה פיילוט לקיום של שידורים חיים, לא של תכניות פרשנות

פורסם ב

צעד מבורך, כולנו חיכינו לזה, מקווה שהצעד הבא יהיה שידור משחקים ויזואלית מכביטיוי

פורסם ב
12 דקות לפני, Arthur Read said:

אבל הוא גם אמר שזה מטעם המועדון ועם צוות של המועדון.
וזה פיילוט לקיום של שידורים חיים, לא של תכניות פרשנות

אתה מכיר את המושג "רגל בדלת" מעולמות הפסיכולוגיה והשיווק?,אם כן אז לא משנה אבל אם לא אז הוא מדבר בגדול על כך שברגע שהכנסת אפילו רגל אחת מעבר לדלת אז כבר ניצחת.

אצטט לך מאתר של סוכנות מדיה כי אני לא הולך לחפור במקורות אקדמיים בשביל דיון בפורום כדורגל:

צטט

רגל בדלת הוא מונח מעולמות השיווק והשכנוע, כאשר המונח מתייחס אל טכניקת שכנוע באמצעות בקשה קטנה, כאשר המטרה היא לשכנע את האדם שממול להסכים לבקשה גדולה. ממש כמו לבקש כמו מאדם "רק להכניס את הרגל לדלת הבית" כאשר המטרה האמיתית היא להיכנס פנימה אל תוך הבית.

בקשה קטנה=השידורים החיים

בקשה גדולה=תהליך שקט של הפיכת שעות השידור של מכבי למבנה הדוחה של רדיו חיפה

פורסם ב
19 דקות לפני, Raumdeuter said:

אתה מכיר את המושג "רגל בדלת" מעולמות הפסיכולוגיה והשיווק?,אם כן אז לא משנה אבל אם לא אז הוא מדבר בגדול על כך שברגע שהכנסת אפילו רגל אחת מעבר לדלת אז כבר ניצחת.

אצטט לך מאתר של סוכנות מדיה כי אני לא הולך לחפור במקורות אקדמיים בשביל דיון בפורום כדורגל:

בקשה קטנה=השידורים החיים

בקשה גדולה=תהליך שקט של הפיכת שעות השידור של מכבי למבנה הדוחה של רדיו חיפה

ומי אמר לך שהיוזמה הייתה של תחנת הרדיו ולא של המועדון?
אולי מי שהכניס את הרגל זה דווקא אנחנו ולא הם?

ברשותך אני בוחר (אולי אני נאיבי) להיות אופטימי ולהאמין שזה מהלך שנועד להנגיש לאוהדים שלנו את השידורים החיים של המשחקים, עם צוות שידור פרו-מכבי שיהיה לנו כיף לשמוע.

פורסם ב
1 דקה לפני, Raumdeuter said:

מה עשינו רע שזה מגיע לנו?

דידי הוא אחלה בנאדם, קשוב ומבין, מציע להציף אותו להגיד לו שזו אחלה יוזמה להנגיש שידורים של מכבי אבל אנחנו לא רוצים שיהיה לנו ״רדיו חיפה״

פורסם ב
19 דקות לפני, duduha said:

דידי הוא אחלה בנאדם, קשוב ומבין, מציע להציף אותו להגיד לו שזו אחלה יוזמה להנגיש שידורים של מכבי אבל אנחנו לא רוצים שיהיה לנו ״רדיו חיפה״

יש דרך לפנות אליו?(מבחינתי גם מייל מספיק).

פורסם ב
25 דקות לפני, Raumdeuter said:

מה עשינו רע שזה מגיע לנו?

חחח אתה מביא את פרנקו הפח אשפה שכל ציוץ שני שלו זו עקיצה על מכבי.

פורסם ב
2 דקות לפני, העכבר הצהוב said:

חחח אתה מביא את פרנקו הפח אשפה שכל ציוץ שני שלו זו עקיצה על מכבי.

אני מתייחס לציוץ ולא למצייץ.

פורסם ב

לדעתי זה מעולה,

אבל מה שיותר חשוב זה שלירן שטראובר מתגלה כמכביסט אמיתי,בכל מקום הוא תמיד מראה את אהבתו למכבי,

לעומת שחקנים גדולים אחרים שלנו שרק מטנפים

פורסם ב
לפני4 שעות , Raumdeuter said:

השטות הזו של רדיו חיפה והפורמט שמתלווה אליה היא מחלה אוטואימונית וחבל שהכנסנו אותה לקבוצה.

זה מוסדר עם המועדון, לא מסכים שזו בעיה להפך, תוכל לצרוך (אני מקווה) בעתיד חדשות על מכבי וגם שידור או שיח אובייקטיבי.

*עכשיו אני רואה שרשמו את מה שרשמתי מספר פעמים- שוב לא חושב שזה ילך לכיוון רדיו חיפה.

חשוב מאוד שיהיה משהו בסגנון הזה שיתן קונטרה לערוצי הספורט האחרים שמשפיעים על הקהל לרעה.

פורסם ב
17 דקות לפני, רן יעקובי said:

זה מוסדר עם המועדון, לא מסכים שזו בעיה להפך, תוכל לצרוך (אני מקווה) בעתיד חדשות על מכבי וגם שידור או שיח אובייקטיבי.

*עכשיו אני רואה שרשמו את מה שרשמתי מספר פעמים- שוב לא חושב שזה ילך לכיוון רדיו חיפה.

חשוב מאוד שיהיה משהו בסגנון הזה שיתן קונטרה לערוצי הספורט האחרים שמשפיעים על הקהל לרעה.

אתה שם לב לבעיה הלוגית בציוץ הזה? אם זה מתואם עם המועדון והשדר הוא מנהל מחלקת המדיה של המועדון אז איך אני בעתיד אצרוך חדשות על מכבי בצורה אובייקטיבית? מכבי תהיה אובייקטיבית על עצמה?

שוב, כמו שכתבו פה, אם זה שידור משחק נטו ברדיו זה מבורך מאוד וצעד לאוהדים שלנו שלא יכולים לראות או להגיע (בטח בתקופה כזאת יש מלא).

אם זה יתחיל להסלים כמו רדיו חיפה זה יהיה נורא.

רדיו חיפה זה חיבוק דוב אחד הנוראיים בתקשורת ועדיף לראות ערוץ הספורט מאשר לצרוך סוג של מדיום כזה. נראה בעתיד. אני מקווה שלא נדרדר למחוזות הנמני ב2.

פורסם ב
לפני4 שעות , Raumdeuter said:

אגב דבר כמו רדיו חיפה לא יכול להתקיים בתל אביב בכל מקרה, אתה לא יכול לא לתת יחס לאוהדי הפועל כמו שעושים שם להפועל חיפה כאילו הם בכלל לא קיימים וגרים בעיר הזאת. לא יתחילו לשים משבצות שידור כל שעה עגולה שעוסק בספורט זה גם לא האופי של העיר ורגשי הנחיתות הפריפריאליים של תושבי חיפה. 

פורסם ב
1 hour ago, car.garsia said:

אתה שם לב לבעיה הלוגית בציוץ הזה? אם זה מתואם עם המועדון והשדר הוא מנהל מחלקת המדיה של המועדון אז איך אני בעתיד אצרוך חדשות על מכבי בצורה אובייקטיבית? מכבי תהיה אובייקטיבית על עצמה?

שוב, כמו שכתבו פה, אם זה שידור משחק נטו ברדיו זה מבורך מאוד וצעד לאוהדים שלנו שלא יכולים לראות או להגיע (בטח בתקופה כזאת יש מלא).

רדיו חיפה זה חיבוק דוב אחד הנוראיים בתקשורת ועדיף לראות ערוץ הספורט מאשר לצרוך סוג של מדיום כזה. נראה בעתיד. אני מקווה שלא נדרדר למחוזות הנמני ב2.

התכוונתי שמשם יהיה ערוץ חדשות אובייקטיבי, זו השאיפה שלי בתור אוהד גם, זו יריית פתיחה מבורכת בעיניי.

פורסם ב

עדיין יש כאלה שמקשיבים לשידור ישיר ברדיו? כשהיום בפלאפון אתה רואה בלייב משחקים.

לאבא שלי כנראה זה מתאים.

פורסם ב
On 15.7.2024 at 04:11, car.garsia said:

וואו נמני ב 2 נשמע כמו משהו ליפול איתו לשנ״צ טוב כזה.

מרדים מהר

פורסם ב
לפני5 שעות , Maccabi96 said:

וואו נמני ב 2 נשמע כמו משהו ליפול איתו לשנ״צ טוב כזה.

מרדים מהר

למה ככה? תכנית דינמית, אסרטיבית בעלת מימד של החזקת כדור ועומק.

פורסם ב
7 דקות לפני, car.garsia said:

למה ככה? תכנית דינמית, אסרטיבית בעלת מימד של החזקת כדור ועומק.

ינתחו את התרגילים שלנו במכות נייחות

• 3 weeks later...
פורסם ב

חיפה בבליץ' מטורף על האזרים. מקווה שיחזיקו מעמד ושהגול הראשון יגיע כמה שיותר מאוחר. יכלו כבר לשים 3 גולים.

והנה הראשון...

פורסם ב
1 דקה לפני, robertod said:

חיפה בבליץ' מטורף על האזרים. מקווה שיחזיקו מעמד ושהגול הראשון יגיע כמה שיותר מאוחר. יכלו כבר לשים 3 גולים.

והנה הראשון...

בכר חזר ל 433 והם נראים מצויין, מה שאי אפשר בכלל להגיד עלינו.