Jump to content

Fila תהיה המלבישה הרשמית של מכבי החל מ-2019/20

Recommended Posts

פורסם ב
52 דקות לפני, Arthur Read said:

פתאום קלטתי שחצי מהסמלים הקטנים של מכבי (במשבצות הכחולות) הם הפוכים - כאילו בכתב ראי.
מה הקטע? התחלנו לכתוב מכבי משמאל לימין ולא ידעתי?
מה זה החרא הזה... כל רגע מגלים עוד גועל בעיצובים האלה

יש לתמונה שציטטת אווירה של מפת שולחן ביום שישי.

פורסם ב
לפני4 שעות , Arthur Read said:

פתאום קלטתי שחצי מהסמלים הקטנים של מכבי (במשבצות הכחולות) הם הפוכים - כאילו בכתב ראי.
מה הקטע? התחלנו לכתוב מכבי משמאל לימין ולא ידעתי?
מה זה החרא הזה... כל רגע מגלים עוד גועל בעיצובים האלה

עוד דבר מדאיג זה שמכבי העלו סטורי מהחנות, ושם נראה שבמקום תכלת על לבן זה יוצא אפור על אפור, מקווה שזאת רק התאורה ושלא ייראה ככה במשחקים.

אגב, הסמלים ההפוכים היו גם בשנה שעברה (בפסים בצדדים), וגם אז לא הבנתי את זה. ואני בכלל לא מדבר על זה שבכל צד הכחול היה בגוון שונה.

פורסם ב

אין מה לעשות עד שלא נפסיק עם ייצור עצמי שמדביקים עליו את הלוגו של פילה ועובדים על כולנו שום דבר לא ישתנה. 

בכל מקרה בדרך כלל מתחילים לייצר את המדים בתחילת השנה (החברות הגדולות לפעמים גם בסוף השנה שלפני), אז הייצור היה עם 4 כוכבים והכוכב החמישי הוא פאץ' שהוסיפו לאחרונה בארץ.

אולי יש תקווה שאכן יוסי אירני יעביר אותנו למותג אחר שלו שהוא ירצה לקדם כמו פומה, וגם אם זה יהיה רע לפחות זה יהיה סוף עידן הייצור העצמי ואולי משם נוכל להיגאל לסחורה קצת יותר רצינית ומקובלת בעולם.

פורסם ב

טוב אז עכשיו שרואה בלייב, עדיין לא יושב לי טוב החולצה, פשוט נראה רע, נראה כמו חולצת אימון עם חולצה לבנה מתחת, אם הלבן היה כחול לדעתי זאת הייתה חולצה פגז.

קיוויתי שאני יאהב כשאראה בלייב על המגרש.. אבל התאכזבתי.

פורסם ב

אצלי ההפך.

לא אומר חולצה מעלפת, אבל דווקא בלייב זה הרבה פחות רע ממה שחשבתי.

פורסם ב
21 דקות לפני, barak said:

אצלי ההפך.

זה.

והלוגו של פלאפון לפחות עבר לאנגלית.

פורסם ב
25 דקות לפני, barak said:

אצלי ההפך.

גם בעיני פחות רע על המגרש

פורסם ב

מעניין אם מיץ' מאשר את התלבושת לפני שמתחילים לייצר או שהוא נותן יד חופשית 

פורסם ב
לפני4 שעות , nir711 said:

אין מה לעשות עד שלא נפסיק עם ייצור עצמי שמדביקים עליו את הלוגו של פילה ועובדים על כולנו שום דבר לא ישתנה. 

בכל מקרה בדרך כלל מתחילים לייצר את המדים בתחילת השנה (החברות הגדולות לפעמים גם בסוף השנה שלפני), אז הייצור היה עם 4 כוכבים והכוכב החמישי הוא פאץ' שהוסיפו לאחרונה בארץ.

אולי יש תקווה שאכן יוסי אירני יעביר אותנו למותג אחר שלו שהוא ירצה לקדם כמו פומה, וגם אם זה יהיה רע לפחות זה יהיה סוף עידן הייצור העצמי ואולי משם נוכל להיגאל לסחורה קצת יותר רצינית ומקובלת בעולם.

עם כל הכבוד למשפחת אירני ולמותגים החזקים שלהם, צריך לסגור חוזה מול פומה העולמית.

לא חולצה עם מותג מדבקה.

לא יהיה הבדל בין פילה לפומה אם נמשיך לעבוד עם פקטורי בקטע הזה.

צריך עכשיו לסגור חוזה מול נייק/אדידס/פומה העולמיות ולא עוד שנה עם מותג מדבקה.

נמאס מהחרא הזה.

פורסם ב
לפני7 שעות , Kenji.09 said:

עם כל הכבוד למשפחת אירני ולמותגים החזקים שלהם, צריך לסגור חוזה מול פומה העולמית.

לא חולצה עם מותג מדבקה.

לא יהיה הבדל בין פילה לפומה אם נמשיך לעבוד עם פקטורי בקטע הזה.

צריך עכשיו לסגור חוזה מול נייק/אדידס/פומה העולמיות ולא עוד שנה עם מותג מדבקה.

נמאס מהחרא הזה.

אתה צודק לגמרי, הבעיה שכנראה בצורה הזאת למכבי יש הכי הרבה גמישות ורווחים מהחולצות. את אדידס/נייק/פומה העולמיות אנחנו לא באמת מעניינים עם מכירה של עשרת אלפים חולצות. 

מה שהכי מעצבן אותי בכל הסיפור זה שמכבי מתעקשים להכחיש ולהגיד שזה פילה העולמית ובשום אופן לא יצור עצמי מה שברור לכולם שכן(וזה מעבר לסתם השערה של אנשים). 

ומעבר לזה מתעקשים לא לשתף את הקהל שקונה את החולצות ומעל לכל מתמחרים את זה בדיוק כמו חולצה של אדידס, וזו בעיני הסיבה העיקרית שמכבי משחקים את המשחק כאילו באמת פילה. 

פורסם ב

אנשים שוכחים שכשהיינו באדידס 

חולצה עלתה 300 ו350

היה סוג של חולצת משחק עם בד נושם וסוג של חולצת שחקן עם בד נושם מאוד

ואז גם היה כל הדגמים האמת נוראיים בלי שום אלמנט בחירה מצד מכבי, שלא לדבר על 0 מוצרים מחוץ לחולצת שחקן... להזכיר למישהו את החולצת גרב?

מאז שעברנו לייצור עצמי אנחנו לא רק בוחרים את המדים שלנו והעיצוב אנחנו מייצרים גם מוצרים משלימים ובגדי אופנה מדהימים, המחירים שפויים, יש הנחות

הכל בסדר 

השנה הביצוע מזעזע, אין מילים 

אבל בואו לא חוזר לאדידס או משהו בסגנון בחיים, פילה מצויינים ויפצו על החולצה הזאת בחולצת חוץ, שלישית, רטרו 

פורסם ב
3 דקות לפני, אם אין אני לי נמני said:

חולצה עלתה 300 ו350

ואז גם היה כל הדגמים האמת נוראיים בלי שום אלמנט בחירה מצד מכבי, שלא לדבר על 0 מוצרים מחוץ לחולצת שחקן... להזכיר למישהו את החולצת גרב?

מאז שעברנו לייצור עצמי אנחנו לא רק בוחרים את המדים שלנו והעיצוב אנחנו מייצרים גם מוצרים משלימים ובגדי אופנה מדהימים, המחירים שפויים, יש הנחות

הכל בסדר 

אבל בואו לא חוזר לאדידס או משהו בסגנון בחיים, פילה מצויינים ויפצו על החולצה הזאת בחולצת חוץ, שלישית, רטרו 

בסופו של דבר זה הכל עניין של כסף, כל מה שקשור בבד נושם או בקטלוג של מדים רנדומלי לא משחק תפקיד.
מכבי מרוויחה הרבה יותר כסף מייצור עצמי. ורוב השנים די סבלנו מהאותנטיות הזאת
אישית מעדיף חברה מובילה, יש אחלה מדים שאפשר לבחור.

פורסם ב
3 דקות לפני, Matanbiton said:

בסופו של דבר זה הכל עניין של כסף, כל מה שקשור בבד נושם או בקטלוג של מדים רנדומלי לא משחק תפקיד.
מכבי מרוויחה הרבה יותר כסף מייצור עצמי. ורוב השנים די סבלנו מהאותנטיות הזאת
אישית מעדיף חברה מובילה, יש אחלה מדים שאפשר לבחור.

לדעתי אנדרארמור היו הכי יפים 

אחריהם אני מאוד אוהב את פילה, חוץ מהשנה 

הייתי נשאר איתם במתכונת הנוכחית 

פורסם ב

אם מצליחים להשיג חוזה מול יומברו העולמית הייתי חותם איתם ישר. עיצובים מטורפים, בד איכותי, מחיר טוב.

תראו לדוגמה את ווימבלדון מהעונה שעברה ומהעונה הנוכחית

פורסם ב
לפני5 שעות , אליהו_הנביא said:

אתה צודק לגמרי, הבעיה שכנראה בצורה הזאת למכבי יש הכי הרבה גמישות ורווחים מהחולצות. את אדידס/נייק/פומה העולמיות אנחנו לא באמת מעניינים עם מכירה של עשרת אלפים חולצות. 

מה שהכי מעצבן אותי בכל הסיפור זה שמכבי מתעקשים להכחיש ולהגיד שזה פילה העולמית ובשום אופן לא יצור עצמי מה שברור לכולם שכן(וזה מעבר לסתם השערה של אנשים). 

ומעבר לזה מתעקשים לא לשתף את הקהל שקונה את החולצות ומעל לכל מתמחרים את זה בדיוק כמו חולצה של אדידס, וזו בעיני הסיבה העיקרית שמכבי משחקים את המשחק כאילו באמת פילה. 

אנשים טוענים שזאת פילה העולמית בגלל פקטורי (אל שרד).
בעבודה האחרונה שלי המנהל שלי עבד בפקטורי, הוא סיפר לי טוב מאוד מה הסיפור של פילה בארץ.
משפחת אירני מייצרים הכל בסין, הם קיבלו כמובן אישור מפילה העולמית.
מכבי ומשפחת אירני כבר שנים בשת"פ, בהתחלה עם ייצור עצמי ועכשיו עם פילה כמותג מדבקה בשביל הפייר פליי.
למכבי אכן יש גמישות ורווחים, גם אם הם יחליטו ללכת עם אירני על פומה, זה יהיה אותו ייצור רק עם מדבקה של פומה במקום פילה.
לפילה אין שום קשר לעיצוב, שום קשר לזה שהכוכב החמישי נראה מאולתר של החיים.
נכון שאנחנו לא מעניינים את את החברה העולמית, אבל אני מניח שאפשר להשיג יותר איתם.
הקבוצת ספורט שחושבת שהיא הכי טובה בארץ השיגה לדעתי אחלה דברים מאדידס.
לפני זה גם מנייק.
רק אצלנו זה נראה זוועת עולם.
חייבים להתקדם בנושא.
יש גם הרבה חברות אחרות שעושות מדים מהממים (הקבוצות בפריימר ליג שהן לא נייק/אדידס/פומה מביאות מדים לא פחות מדהימים מחברות קטנות בשוק.)

פורסם ב

אמנם המדים לא יפים העונה אבל מסורת זה מסורת ועדכנתי בהתאם את הפרופיל

פורסם ב
לפני5 שעות , The yellow Toms said:

אמנם המדים לא יפים העונה אבל מסורת זה מסורת ועדכנתי בהתאם את הפרופיל

מכיר מועדון שצריך מעצב גרפי דחוףףףף

פורסם ב
לפני7 שעות , Double said:

ככה הם סבבה לגמרי. סה"כ מראה שהבעיה היא שהם הגזימו עם הלבן והמדים פשוט לא מרגישים מכבי ת"א

פורסם ב
On 16.7.2024 at 08:22, אם אין אני לי נמני said:

חולצה עלתה 300 ו350

הכל בסדר 

עדיף כבר לשלם 300 שקל על חולצה מאשר לקבל חולצה ברמה כ"כ נמוכה.

יש לי עדיין מכנסי אדידס עם הסמל של מכבי, קניתי לפני 8 שנים, אחלה של דבר. עדיין איכותי חחחח

פורסם ב
לפני12 שעות , קמחי said:

מכיר מועדון שצריך מעצב גרפי דחוףףףף

יש מעצב בקבוצות פייסבוק, מכבי חייבת לקחת אותו.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

פורסם ב
לפני9 שעות , זיפו said:

יש מעצב בקבוצות פייסבוק, מכבי חייבת לקחת אותו.

אוף למה אנשים שלא מקבלים על זה כסף עושים דברים יותר יפים (לרוב בלי הרבה השקעה) מאשר אלו שאמורים לקבל על זה כסף ולדעת פחות או יותר מה תהיה תגובת האוהדים. עונה שעברה אפילו מחשבה על פאץ' של אליפות 25 הם לא הוציאו, ואז החולצה המביכה בהיסטוריה של המועדון.

לא מבין את הבעיה לקבץ 10 אוהדים מטווח גילאים שונים, להציג מספר של עיצובים ולשאול את דעתם לא מסובך.