Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

איך באמת אין נושא דירות ושותפים בפורום

שוקל לקחת דירה עם חבר במחיר מציאה בנווה צדק, רק שיש תמ"ה בבניין סמוך. כמה זה נורא בהתחשב בזה שבמילא בשעות היום לא נהיה בבית?

פורסם ב

תבוא לגולן,בחורף בא לך למות,בקיץ סבבה,לא כזה חם,ויש לכם שלג בחורף!!! נ.ב. אל תבואו

תהיי רציני שנייה, יש לאנשים צעירים מה לחפש ברמה"ג? אפשר לעבור לשם ולחיות סבבה?

פורסם ב

תהיי רציני שנייה, יש לאנשים צעירים מה לחפש ברמה"ג? אפשר לעבור לשם ולחיות סבבה?

שמע ממש קשה למצוא עבודה באזור,עם הכנסה סבבה,וגם קשה מאוד,אין הרבה לאן לצאת,חיי חברה כמע אפסיים,רוב האנשים שבאו לרמת הגולן,הם משפחות עם ילדים,אבל המון עוברים לאסור קרית שמונה,כדאי ללמוד בתל חי,שם יש יותר אנשים,והמון צעירים ומקומות בילוי
פורסם ב

למה עמק יזרעאל אחי?

ותודה.

חיפשת לצאת מהעומס של המרכז, זה לא מדכא כמו הדרום, לא מרוחק כמו הצפון והגולן.

יש רכבת, שכירויות בעפולה נמוכות יחסית. יש ספייס, אם אתה עם רכב כיף יחסית להתנייד, ממש ממש מעט פקקים.

בעיקר אנשים לא תחת כמו בתל אביב (סליחה מראש).

אין המון עבודה כמו במרכז כמובן, אבל אם תמצא משהו סביר של 5-6-7k אתה באמת חי כמו קינג כולל דירה רכב ועישונים.

יש מרחב ונוף ברמה מאוזנת, לא צפוף ומשוגע כמו המרכז אבל גם לא שקט מדי.

פורסם ב

שחרר מהחקירות בכל מקום יש לך יתרונות וחסרונות. אתה יכול לנסוע להיות שם כמה חודשים ולחזור אם לא יסתדר. אתה לא בדיוק גר בדירה שיש מה להפסיד אם תעזוב, ולפי מה שאתה כותב, גם לא בעבודת חלומותייך.

לא יודע אם זה מדבר אלייך, יש קהילות אקולוגיות שאפשר לגור שם תמורת עבודה בסיסית במקום.

פורסם ב

לא יודע אם זה מדבר אלייך, יש קהילות אקולוגיות שאפשר לגור שם תמורת עבודה בסיסית במקום.

כפכף בקהילה אקולוגית ??

וסליחה על הסאחיות, אבל הבעיה של כףכף היא לא גבעתיים, הוא פשוט בורח מכל מקום במקום להתמודד עם הקיים

פורסם ב

שוקל לקחת דירה עם חבר במחיר מציאה בנווה צדק, רק שיש תמ"ה בבניין סמוך. כמה זה נורא בהתחשב בזה שבמילא בשעות היום לא נהיה בבית?

כמה סמוך? מעבר לרעש (וקח בחשבון שלרוב מתחילים מוקדם, ככה שסביר שבבוקר זה יפריע) זה ים של לכלוך ואבק. תלוי גם באיזה שלב התמ"א, אם רק התחיל או של לנשוך שפתיים.

פורסם ב

בוא למרכז כבר נו
פורסם ב

בדכ בשבע כבר עובדים+שישי. אם אתה גם ככה ער/בעבודה בשעות האלה אז נראה לי סבבה.
פורסם ב

כמה סמוך? מעבר לרעש (וקח בחשבון שלרוב מתחילים מוקדם, ככה שסביר שבבוקר זה יפריע) זה ים של לכלוך ואבק. תלוי גם באיזה שלב התמ"א, אם רק התחיל או של לנשוך שפתיים.

בניין סמוך ממש. חולקים קיר. התמ"ה עוד לא התחילה, תתחיל בקרוב.

בוא למרכז כבר נו

הלו אתה מפאקינג יבנה

על מי אתה בא

בדכ בשבע כבר עובדים+שישי. אם אתה גם ככה ער/בעבודה בשעות האלה אז נראה לי סבבה.

נכון, תודה

פורסם ב

קח בחשבון רק את הנושא של התחבורה והחניה, גם ככה נווה צדק זה סיוט בתחום הזה, לא רוצה לחשוב מה הולך שם כשבונים באיזור.

פורסם ב

בכנות אחי, לא הייתי לוקח... זה ממש לחלוק קיר עם אתר בנייה, ולתקופה ארוכה.

פורסם ב

חולקים קיר זה יותר קשוח. אם הדירה מרוהטת לפחות חלקית ויהיה סעיף שבהתראה של איקס ימים אתה עוזב בלי למצוא מחליף, אז לא הייתה לי בעיה לנסות.

פורסם ב

יש אופציה לצאת אחרי 3 חודשים בהתראה של 30 יום. האמת שלא שמתי לב לזה עד עכשיו וזה די מטה את הכף לכיוון חיובי

כפכף, מה הבעיה עם השיומי? יש לי כמה חברים שמשתמשים בו ברמה היומיומית ומבסוטים עליו

פורסם ב

פנצ'ר בגלגל זה 100 - 150 שקל, וזה קורה פעם בחודש בערך. בפעם השנייה שהחליפו לי גם סבלתי מכאבי ברכיים נוראיים. כנראה שמו צמיג דפוק או לא יודע מה. בסוף מכרתי ונפטרתי מהטמטום הזה.

פורסם ב

נהגי קורקינטים וחשמליים - בחיאת שימו בלילה על עצמכם תאורה או משהו, נהגים לא רואים אתכם בחושך

פורסם ב

נהגי קורקינטים וחשמליים - בחיאת שימו בלילה על עצמכם תאורה או משהו, נהגים לא רואים אתכם בחושך

ראיתי פעם רוכב אפוניים שגם טייל עם הכלב שלו באיזור חשוך.

לכלב היה וסט ונצנץ של אופניים על הגב והוא נראה ממש מבסוט (: