Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

8. פירה מאבקה, לא כזה רע כמו שנשמע

נמצאה הסיבה למה יש לך פיצול אישיות

פורסם ב

וואו תודה ענקית לכולכם, במיוחד לחןחן. תחפרי כמה שבא לך נראה לי שלא רק אני מבסוט מהעצות האלה.

עכשיו רק נשאר למצוא סופר זול וליישם..

פורסם ב

וואו תודה ענקית לכולכם, במיוחד לחןחן. תחפרי כמה שבא לך נראה לי שלא רק אני מבסוט מהעצות האלה.

עכשיו רק נשאר למצוא סופר זול וליישם..

1. יש את אושר עד שנמצא על גבול גבעתיים בנחלת יצחק , זה בערך הכי זול במרכז

2. כתבתי כבר בפורום בטילל, אל תלך לסופרפארם , יש פארם זול בשם GOOD PHARM. זול שם ממש, אפילו יותר מחו"ל, הסופר פארם סתם גנבים מניאקים

פורסם ב

1. יש את אושר עד שנמצא על גבול גבעתיים בנחלת יצחק , זה בערך הכי זול במרכז

2. כתבתי כבר בפורום בטילל, אל תלך לסופרפארם , יש פארם זול בשם GOOD PHARM. זול שם ממש, אפילו יותר מחו"ל, הסופר פארם סתם גנבים מניאקים

כןןן הייתי היום בגוד פארם בביאליק, ספיד סטיק ב14 שקל! בסופר פארם עולה 30 בני זונות.

פורסם ב

חןחן לבורגול יש מרקם של חול.

פורסם ב

בורגול עבה, לא הדק שנראה כמו חול באמת

כןןן הייתי היום בגוד פארם בביאליק, ספיד סטיק ב14 שקל! בסופר פארם עולה 30 בני זונות.

צריך ללמד את כולם שיקנו רק במקומות זולים כאלו!! רק ככה מקומות יקרים ילמדו לקח, אבל בסופרפארם התרגלו לכך שאנחנו פראיירים

פורסם ב

אגב כףכף טיפ כללי

קח דף ותכתוב רשימה של כל מה שאתה יודע להכין ואפשרי לך ושים על המקרר, ככה לא תצטרך לחשוב כל יום מה לאכול, תבחר מהרשימה

נגיד:

1.כריך טונה

2. חביתה עם טחינה

3. סלט עם שניצל תירס

....

וכו'

פורסם ב

אגב טיפ טוב לגבי בשר זה לאכול את כל הפרה ואז זה יוצא גם זול יותר. בשר זה לא רק אנטריקוט. אסאדו, נגיד, זול יותר וקל ממש להכנה. כנל חלקי פנים.

פורסם ב

הבעיה היותר גדולה שאני מזהה פה זה שהמטבח משותף. הוא מפוצץ כולו במכשירי חשמל שאני לא יודע של מי ולא נעים לי להשתמש. הארונות כולם מלאים בדברים חוץ מארונית קטנה שהיא שלי. המקרר מלא.

מה, אני אעשה מטבחון בחדר שלי? הרי אני גם משלם על השימוש במטבח. זה מתחלק ב4.

יש לי מקרר קטן וכירה חשמלית וזהו.

פורסם ב

חןחן ואלי הודעות גדולות. זה יעיל לא רק למי שגר בגוש דן / גר לבד / אין כסף, גם לסתם עצלנים.

פורסם ב

אגב טיפ טוב לגבי בשר זה לאכול את כל הפרה ואז זה יוצא גם זול יותר. בשר זה לא רק אנטריקוט. אסאדו, נגיד, זול יותר וקל ממש להכנה. כנל חלקי פנים.

חשבתי שהכי זול עוף.

אני לא חושב שאי פעם הכנתי חלק של פרה חוץ מהמבורגר קפוא פעם ב

פורסם ב

כן רק אם אתה שם בשר אז שים שמן ולא חמאה.

מטעמי כשרות או בריאות?

אם זה כשרות אז בכנות לא משנה לי.

פורסם ב

התכוונתי לכשרות אבל בעיות בקע שערבוב חלב עם בשר גרמו לי ונעלמו כלא היו ללא ניתוח אחרי שהתחלתי להפריד אז השורש הוא בריאותי.

פורסם ב

אם יש לך כירה חשמלית שלא מגיעה לחום גבוה אז תדאג לפרוס את הבשר לפרוסות דקות יחסית, אחרת זה סתם יוצא מגעיל.

יש המון נתחים זולים שאתה יכול לקנות אצל קצב (אסאדו זו אחלה דוגמה) ולהכין איתם מיליון מנות, רק לשנות את התיבול/ירקות.

פורסם ב

חשבתי שהכי זול עוף.

אני לא חושב שאי פעם הכנתי חלק של פרה חוץ מהמבורגר קפוא פעם ב

עוף לאו דווקא יותר זול, בטוח פחות טעים וגם פחות מזין

מה שכן, בלי תנור תהיה לך בעיה עם נתחים לבישול ארוך כמו אסאדו, חייב נתחים לצלייה

פורסם ב

חןחן וכל השאר, תמשיכו!

אתמול הבנתי שב2019 המשימה העיקרית שלי היא לאכול בחוץ פעם בשבוע גג ולאכול יותר בבית ולא רק סנדוויצ’ים קלים להכנה.

אין לכם מושג כמה זה עוזר.

פורסם ב

הבעיה היותר גדולה שאני מזהה פה זה שהמטבח משותף. הוא מפוצץ כולו במכשירי חשמל שאני לא יודע של מי ולא נעים לי להשתמש. הארונות כולם מלאים בדברים חוץ מארונית קטנה שהיא שלי. המקרר מלא.

מה, אני אעשה מטבחון בחדר שלי? הרי אני גם משלם על השימוש במטבח. זה מתחלק ב4.

יש לי מקרר קטן וכירה חשמלית וזהו.

לאיזה דירה עברת? 4 שותפים? מפוצלת ל-4 עם מטבח משותף?

פורסם ב

בבית של ההורים שלי יש להם גם גז וגם חשמלי

אמא שלי אף פעם לא השתמשה בחשמלי היא אמרה שזה לא אותו אפקט

אני אישית משתמש בגז.

אבל אולי הכל תלוי בדגם הבנתי סאוטר טובים.

פורסם ב

האוכל בטוסטר אובן יוצא טוב, בטח ובטח לעומת מיקרוגל שהוא בית קברות למזון.

בוא ניתן לך טיפים פשוטים שגם לא כוללים מעבד מזון או בלנדר מוט (לא רואה את חיי בלעדיהם)

1. כל ירק כמעט שקיים במחלקת ירקות (לא עלים) תחתוך לחתיכות, תמזמז את חתיכות הירק במרינדה כלשהי, תשים בטוסטר לזמן הנדרש---> תקבל אחלה מנה קראנצ'ית.

(טיפ: תוסיף כמה עלי טימין בודדים טריים, זה אקס פקטור נפלא למנה)

2. חוק זה נכון גם לחתיכות פרגיות, חזה עוף, שווארמה הודו--> תכין מרינדה ואז תטריד את חלקי העוף עם המרינדה, תשים בטוסטר אובן ---> מנה נפלאה ופשוטה להכנה.

(טיפ: אולי נשיג לך את התרנגול מפורום בטילל)

צריך לדעת להתנהג עם חזה עוף, הוא יכול להתייבש ואז לא לצאת טעים, הפתרון הוא או להשתמש בפרגיות שהן נהדרות או להשרות את חתיכות חזה העוף לפחות שעתיים במרינדה במקרר, ואז חזה העוף יוצא בסדר. כמובן שהקפצה או טיגון של חזה עוף לאחר שהושרה במרינדה כמה שעות זה האידיאל, ככה העוף יוצא רך מבפנים וקראנצ'י מבחוץ.

3. נזכרתי שחסר לך ברזל, אז הרבה עוף הודו, יש בו ברזל לעומת עוף אדולף.

3. ביצים ביצים ביצים, תאכל הרבה ביצים, זה מלא בויטמינים במינרלים וקל להכנה. אתה יכול בפעם אחת למשל להרתיח 4 ביצים ואז תשאיר 2 במקרר ליום למחרת. נראה לי שמותר להשאיר ביצה קשה במשך יום במקרר. אם תמות אל תאשים אותי.

4. טחינה- בסופר הכי יקר בעולם (סופר יהודה) קופסת טחינה משומשום מלא עולה רק 10 ש"ח. אז תקנה לך כזה ותערבב עם מה שאתה אוהב. טחינה זה בריא כך אומרים.

5. איך שכחתי את הלחם והחמאה של האוכל, לחם!! הכי פשוט הכי קל, תעשה כריכים, 5 דקות בטוסטר אובן ישדרגו ממש את הכריך!! ככה מוכרים כריכים באיטליה, אחרי שהיו בטוסטר (אם כי טוסטר רגיל).

5. טונה זה מזין וזול. אני אוהבת להוסיף זיתים לטונה, בשוק לוינסקי יש זיתים טעימים.

6. לא יודעת אם פסטרמה זה בריא, אבל זה טעים, במיוחד אם מטגנים כמו בייקון.

7. הצחקת אותי ממש שכתבת "למה בגבעתיים כ"כ יקר ולא כמו בני ברק?", וולקאם טו גוש דן! (בני ברק זה אי אחר כמו הותיקן ברומא).

8. יש לך קופיקס ליד הבית? אחלה מיץ גזר ב-6 ש"ח ויש להם גם טוסטים.

9. אם היה לך בלנדר מוט הייתי חופרת לך על מליון דברים שאפשר לעשות איתו (תחסוך את הבדיחה על מכשיר חשמלי מוט רוטט).

9. יודע מה זה בורגול? אתה יכול להוסיף בורגול לאחר שהושרה 20 דקות במים חמים לכל מנת עוף או ירקות בתבנית שאתה מכניס לטוסטר אובן, חשוב אבל שיהיה מכוסה כדי שהבורגול לא יתייבש.

10. צ'יקו אופואדו

11. לא מזכירה פה פסטות, כי אוכל מנות חמות שכמוך עלול לערבב פסטה עם אבקת מרק עוף.

12. הייתי אומרת לך סלט, אבל העגבניות הרגילות בארץ מעציבות אותי.

12. אומרים שכוסמת זה בריא, אז תרתיח כוסמת במים חמים כמו פסטה עם מלח, ואח"כ תסנן, כמובן תערבב את זה עם תיבול שאתה אוהב, זה לא כזה טעים אבל זה מזין ומשביע מאד.

13. כףכף יא מניאק, זאת ההודעה הכי ארוכה שכתבתי בפורום, ועוד בלי לדבר על בישול באמת. איפה אורן המתעפץ שיראה שעקפתי אותו בכמות המילים בהודעה?

אם תרצה אמשיך לחפור, זה רק על קצה המזלג והסכין

היה פעמיים 5, פעמיים 3, פעמיים 9 ופעמיים 12!
פורסם ב

היה פעמיים 5, פעמיים 3, פעמיים 9 ופעמיים 12!

הייתי צריכה לעשות 10 פעמים 3
פורסם ב

מה אתם אומרים לפתוח נושא מתכונים על שם חןחן?

פורסם ב

לא לא על שמי, אבל תפתח באמת

פורסם ב

לא לא על שמי, אבל תפתח באמת

יאללה נפתח עוברים לבטיל