Jump to content

בחירות 2019  

151 members have voted

1. 1. למי תצביע?

• הליכוד
      28
    • המחנה הציוני
      13
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      24
    • כולנו (כחלון)
      3
    • הבית היהודי
      9
    • ישראל ביתנו (ליברמן)
      0
    • מרצ
      9
    • ש"ס
      0
    • יהדות התורה
      0
    • הרשימה המשותפת
      1
    • חוסן לישראל (בני גנץ)
      4
    • מפלגת גשר (אורלי לוי - אבקסיס)
      1
    • מפלגת זהות (משה פייגלין)
      29
    • עוצמה יהודית
      5
    • עלה ירוק
      5
    • אני תושב חוץ / לא מתכוון להצביע אבל מה זה אוהב להצביע בסקרים בפורום!
      12
    • יחד
      0
    • הימין החדש (שקד את בנט)
      8

Recommended Posts

פורסם ב

וזה מפתיע את מי? כל מי שבאמת מכיר אוהדי הפועל ולא קורא עליהם באינטרנט יודע שיש מספיק כאלה.

יש לי כמה וכמה אוהדים חברי הפועל (אנשים שהכרתי בעבודה, צבא וכו') אבל אף אחד מהם לא עושה רושם של מצביע לרשימה המשותפת, זה אפילו לא קשור לשמאל VS ימין, זה להצביע לטרוריסטים ותומכי טרוריסטים (כן גם להבריח טלפונים לכלא עופר שנועדו לאפשר לטרוריסטים עם דם על הידיים לתאם פעולות טרור נגד ישראל מהכלא זה טרור לכל דבר ועניין)

פורסם ב

http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=7&t=117675

איפה עומר שיבוא ויטען שאנחנו אותו חומר אנושי.

ההארדקור שונה, אבל בוא, גם הפורום שלנו וגם שלהם לא מייצגים את הקהל הרחב של הקבוצות שמתון יותר לרוב

פורסם ב

מזה אומר מתון יותר? מערך ומחל? איזה שטויות, וכמה אנשים אלה ההארדקור בדיוק? 4K? כי להפועל אין למעלה מ7K.

זה אפילו לא בכיוון של להיות דומה. שאנחנו דומים בחומר האנושי זו אחת מהאמירות הכי מטומטמות שנאמרו כאן בפורום.

פורסם ב

יש לי כמה וכמה אוהדים חברי הפועל (אנשים שהכרתי בעבודה, צבא וכו') אבל אף אחד מהם לא עושה רושם של מצביע לרשימה המשותפת, זה אפילו לא קשור לשמאל VS ימין, זה להצביע לטרוריסטים ותומכי טרוריסטים (כן גם להבריח טלפונים לכלא עופר שנועדו לאפשר לטרוריסטים עם דם על הידיים לתאם פעולות טרור נגד ישראל מהכלא זה טרור לכל דבר ועניין)

רוב אלה שאני מכיר זה מרצ וימין ערבי. המרצניקים הם המתונים.

פורסם ב

הרוב המוחלט של אוהדי הפועל שאני מכיר מצביע מרכז וימינה, אבל באותה נשימה יש לציין שרובם לא מתל אביב והסביבה.

פורסם ב

אז מי כן הצביע למשותפת? שעיר זה אתה?

אתה יכול להתוודות אל תפחד מג'ק אני שומר עלייך.

פורסם ב

בחירות זה אופיום להמונים

הפוליטיקאים והתקשורת הינם היחידים שמרוויחים מכל ההתנגחויות שלנו.

אנחנו? מבזבזים על זה זמן ועצבים אבל מקבלים את הסם החדשותי הנרקוטי שהתמכרנו אליו מגיל 10 במדינת ישראל.

ומינה צמח.
פורסם ב

אז בגין לא היה ימין אמיתי? כי הוא לא היה בעד טרנספר .....

דחייה. הורדת הרובע בביירות שעשינו ב-2006.

אז אני בעד.

מבחינה תיאורטית נטו, אני אפילו חושב שהטלת פצצת אטום על עזה (כמו שהיינו אומרים ביסודי) תהיה הצעד המהיר ואולי אפילו מבחינה פרדוקסלית החסכוני ביותר בחיי אדם לסיום הסכסוך.

ב1945 זה עבד וחסך חיים של מאות אלפי חיילים אמריקאים וכנראה הכחדת העם היפני.

פורסם ב

למה יש שני נושאים? הרגתם אותנו

פורסם ב

אז אני בעד.

מבחינה תיאורטית נטו, אני אפילו חושב שהטלת פצצת אטום על עזה (כמו שהיינו אומרים ביסודי) תהיה הצעד המהיר ואולי אפילו מבחינה פרדוקסלית החסכוני ביותר בחיי אדם לסיום הסכסוך.

ב1945 זה עבד וחסך חיים של מאות אלפי חיילים אמריקאים וכנראה הכחדת העם היפני.

פצצה שתחסל את רוב תושבי עזה תהיה חסכונית בחיי אדם? באיזה עולם? נגיד שיהיו מיליון הרוגים (אני משער שבמצטבר הרבה יותר אבל רק לשם ההנחה).

זו הנחה די הגיונית לומר שלאורך כל השנים לא היו מיליון הרוגים מאש ישראלית. מניח שבקושי חצי מיליון

פורסם ב

פצצה שתחסל את רוב תושבי עזה תהיה חסכונית בחיי אדם? באיזה עולם? נגיד שיהיו מיליון הרוגים (אני משער שבמצטבר הרבה יותר אבל רק לשם ההנחה).

זו הנחה די הגיונית לומר שלאורך כל השנים לא היו מיליון הרוגים מאש ישראלית. מניח שבקושי חצי מיליון

בכל העיר עזה יש כחצי מיליון תושבים.

פצצת האטום שהוטלה על הירושימה הרגה כ150 אלף בני אדם.

ובנוגע לחסכון: הסכסוך נמשך כבר 100 שנה.

בהינתן ההנחה הסבירה לדעתי שבהיעדר שינוי קיצוני הוא יימשך עוד 100 שנה לפחות, אז כן, אני חושב שזו האופציה היותר חסכונית לשני הצדדים..

פורסם ב

האמת שניגוד לרעש שהסכסוך הישראלי-פלסטיני עושה בעולם, מבחינת הרוגים המספרים שלו נמוכים מאוד ביחס לסכסוכים אתניים אחרים

פורסם ב

בכל העיר עזה יש כחצי מיליון תושבים.

פצצת האטום שהוטלה על הירושימה הרגה כ150 אלף בני אדם.

ובנוגע לחסכון: הסכסוך נמשך כבר 100 שנה.

בהינתן ההנחה הסבירה לדעתי שבהיעדר שינוי קיצוני הוא יימשך עוד 100 שנה לפחות, אז כן, אני חושב שזו האופציה היותר חסכונית לשני הצדדים..

אה, העיר עצמה. זו כבר פצצה הרבה יותר קטנה :)

גם אז זה חצי מיליון, זה עדיין יותר לדעתי מכל ההרוגים שהיו עד כה. אל תשכח שקצב ההרוגים דווקא יורד משנה לשנה.

מה גם שלדעתי חצי מיליון תושבי רצועה שילכו להם לא באמת ישנו משהו, הרי עדיין נשארים מיליון תושבים ברצועה לפה או לשם, ואין להם מה להפסיד.

פתרון הקסם היחיד שנותר הוא מו"מ משולב עם מצרים כדי שתיתן להם חלק ניכר מסיני בתמורה לוויתור על רוב, אם לא כל, שטחי יהודה ושומרון.

אבל זה באמת חלום שאני לא רואה איך הוא מתגשם.

האמת שניגוד לרעש שהסכסוך הישראלי-פלסטיני עושה בעולם, מבחינת הרוגים המספרים שלו נמוכים מאוד ביחס לסכסוכים אתניים אחרים

אכן.

בהקשר הזה לגבינו, מה שהכי מפתיע אותי כל פעם מחדש זה הפער המטורף בין נפגעים ישראלים (הן כוחות הבטחון והן אזרחים) לבין נפגעי מדינות ערב והפלסטינאים.

פער בלתי נתפס, כבר מההתחלה.

פורסם ב

היפנים הפסיקו להילחם ונכנעו. האם הערבים יותר אמיצים / משוגעים מהם? לא בטוח.

ובכל מקרה, גם לנו אין מה להפסיד, זה אירוע שאתה הולך אול אין. אחרי הפצצה הראשונה מודיעים שבמידה ולא תהיה הודעה על כניעה תוך 48 שעות תוטל עוד פצצה וכן הלאה עד שלא תיוותר נפש חיה ברצועת עזה.

פורסם ב

בוא חן, אף אחד לא יזרוק פה פצות אטום ולא נעליים.

:)

בעצם, האופציה היחידה למצב כזה היא ירי של פצצת אטום מעזה על תחומי הקו הירוק. במצב כזה ישראל תצטרך להכחיד את הרצועה על יושביה.

פורסם ב

בוא חן, אף אחד לא יזרוק פה פצות אטום ולא נעליים.

:)

בעצם, האופציה היחידה למצב כזה היא ירי של פצצת אטום מעזה על תחומי הקו הירוק. במצב כזה ישראל תצטרך להכחיד את הרצועה על יושביה.

כמובן, פשוט אם הסכסוך היה משחק מחשב ככה הייתי נוהג.

ברור לי שהוא לא, אבל מאז שהשתחררתי אין לי נקודות ייחוס אחרות. וזה כיף לדמיין, הדמיונות האחרים שלי הרבה יותר גרפיים, וגם בהם יש פצצות ;)

פורסם ב

רק ביבי

פורסם ב

מבין את אלו שמצביעים לבית היהודי או לפייגלין, אבל פשוט לא מצליח להבין איך הליכוד המזדיין הזה מקבל את רוב הקולות כאן.

מפלגה עלובה ומעליבה, ללא קשר לימין או שמאל.

פורסם ב

מבין את אלו שמצביעים לבית היהודי או לפייגלין, אבל פשוט לא מצליח להבין איך הליכוד המזדיין הזה מקבל את רוב הקולות כאן.

מפלגה עלובה ומעליבה, ללא קשר לימין או שמאל.

אנשים מצביעים לביבי ולא מבינים שהם מקבלים יחד איתו את אורן חזן ומיקי זוהר.

עד מתי בלי בחירה ישירה בישראל!

פורסם ב

כפכף, בחירה ישירה זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות בישראל

פורסם ב

כי ניסו את זה כבר וזה לא עבד? אני מלכתחילה לא מבין מי חשב שזה רעיון טוב לבחור אישית מנהיג בשיטה פרלמנטרית.

בכללי אני לא מבין מה רוצים מה"שיטה". השיטה בסדר גמור.

פורסם ב

כי ניסו את זה כבר וזה לא עבד? אני מלכתחילה לא מבין מי חשב שזה רעיון טוב לבחור אישית מנהיג בשיטה פרלמנטרית.

בכללי אני לא מבין מה רוצים מה"שיטה". השיטה בסדר גמור.

צודק, צריך שיטה נשיאותית.

והשיטה היא אשפה. היא ביזיון. היא השיטה הכי גרועה בכל הדמוקרטיות בעולם. זו שיטה זמנית בכלל שהתקבעה כי ככה דברים עובדים במדינה הזאתי.

פורסם ב

אבל למה?

והכי טוב זה כמובן בחירות אזוריות כמו בכל דמוקרטיה נורמלית.

כי זה נותן המון כח למפלגות קטנות שמושכות לקיצוניות