Jump to content

כרטיסים לריאל + העיר מדריד

Recommended Posts

פורסם ב

לא ראיתי פוסט, אבל יש דיל משורה ראשונה שאני רוצה לסגור של הקלאסיקו + ריאל נגד אייאקס 3 ימים אחרי. הדיל לפני שדרוגים עומד על 1100 יורו, אחריהם (מקומות ומלון טובים יותר) בסביבות ה 1500 לאדם.

יש דרך להשיג כרטיסים למשחקים האלה לא דרך הדילים האלה? כי כל המסביב חוץ מהמשחק זה גרושים, אשמח לטיפים

ועל הדרך מה יש לעשות במדריד, הדיל ל-5 ימים. בשניים מהם נהיה במשחקים אבל בשאר? תודה רבה לעונים

פורסם ב

בגדול אחלה של עיר, אירופאית קלאסית, כל עוד אתה על הגראן וייה יש לך מלא אטרקציות תיירותיות במרחק הליכה (ארמונות, פלאזות, מוזיאונים, גנים וכו') והרבה מקומות לאכול (יש מלא פאבים שממש נחמד לשבת בהם בצהריים. זכורה לי גם פיצה שדחפתי בלי ציפיות והייתה מפתיעה מאוד וזולה, זה היה ליד סאבוויי בגראן וייה). מה שאתה מוצא באינטרנט זה בגדול מה שאתה יכול לעשות במהלך היום, כשבתכלס גם סתם סיבוב בעיר הוא נחמד. אם אתה מרגיש שאתה ממצה את מדריד עצמה שווה לקחת רכבת לטולדו.

הברנבאו מרוחק מהאזור, אבל נוח מאוד להגיע במטרו. חוץ מזה לא צריך תחבורה ציבורית.

מבחינת שופינג אם אתה רוצה גם יש על הגראן וייה המון, כולל רשתות מקומיות זולות יחסית (בגדול זו עיר יקרה, קח בחשבון) עם בגדים נחמדים באיכות לא רעה. אם אתה מחפש חנויות של הקבוצות, אז אתה תמצא משהו כמו 64930 בסיבובים שלך בעיר, גדולות יותר ופחות.

לגבי חיי לילה - פחות חוויתי שם, אבל מספרים על אחת הערים הטובות בעולם מהבחינה הזו, בין אם אתה מחפש מסיבות ובין אם אתה מחפש הופעות וכד'. מעריך שגם כאן אתה יכול למצוא באינטרנט פירוט.

פורסם ב

מנצל את הנושאים - מאיפה הכי משתלם ובטוח להזמין כרטיסים לשמינית גמר ליגת אלופות? לדוגמא למשחק שאלקה-סיטי? או משחקים אחרים בגרמניה

פורסם ב

אנשי הפורום היקרים, סגרתי את הדיל, אשמח להמלצות נוספות לאטרקציות/מסעדות (תודה למגיבים) וכו' וכו'.

פורסם ב

המבורגר:

goiko grill

יש גם five guys שלא כדאי לפספס

פורסם ב

אז שמע אמנם הייתי שם רק פעם אחת ודי מזמן, אבל זה זכור לי כטעים אבל די ג'אנק, לא סוג הבורגרים שמומלצים פה בד"כ

פורסם ב

ומה רע בג'אנק?

לא כל המבורגר חייב להיות המבורגר איכותי במיוחד, לפעמים רוצים משהו זריז ופייב גייז זו אלטרנטיבה מצויינת למקדונלדס ועולה עליהם בכמה רמות.

פורסם ב

אחלה ג'אנק. סתם בד"כ אתה ממליץ פה על דברים ברמה טיפה אחרת אז תהיתי אולי אני לא זוכר טוב

פורסם ב

אכלתי שם את אחד הסטייקים הטובים שאכלתי בחיי, אנסה למצוא לך את השם של המקום.

פורסם ב

אפשר לסמוך על שורה ראשונה האלה?

מפחיד אותי כל האתרים האלה

פורסם ב

אכלתי שם את אחד הסטייקים הטובים שאכלתי בחיי, אנסה למצוא לך את השם של המקום.

זה יהיה נפלא, אני אשמח למסעדות מקומיות שאפשר לטעום את הקולינריה

אישית, פעם ראשונה שלי שאני מזמין דרכם, בדרך כלל אני מצליח לסגור דילים של כדורגל לבד, אבל הפעם בגלל הסופר קלאסיקו והסמיכות של המשחקים פשוט אי אפשר למצוא דיל במחיר שפוי (גם זה יקר אבל עוד סביר)

חבר כבר טס איתם פעמיים, מהבחינה הזו אני רגוע

המבורגר:

goiko grill

יש גם five guys שלא כדאי לפספס

אתה צריך לפתוח בלוג אחי, תודה

פורסם ב

נסעתי דרכם פעמיים למשחקים של מכבי בחו"ל והיה סבבה לגמרי

מדריד אחלה של עיר

מקווה שסגרת מלון על הגראן וויה

פורסם ב

נסעתי דרכם פעמיים למשחקים של מכבי בחו"ל והיה סבבה לגמרי

מדריד אחלה של עיר

מקווה שסגרת מלון על הגראן וויה

2 דקות ברגל מהגראן וויה, זה כמו הרמבלאס של ברצלונה? החלק העיקרי שאני אמור להיות בו ?

פורסם ב

עוד המלצות לאוכל/מקומות טובים לשבת בהם יתקבלו בברכה. נוסע בעצמי לשם לקלאסיקו.

פורסם ב

2 דקות ברגל מהגראן וויה, זה כמו הרמבלאס של ברצלונה? החלק העיקרי שאני אמור להיות בו ?

הרחוב הראשי, הכל פלוס-מינוס במרחק הליכה משם

פורסם ב

לגבי כדורגל יש מבינים ממני (בהרבה)

לגבי תיירות

א. מסיבות/עישונים וכאלה בטח יענו לך פה אחרים ( לגילך )

ב. לגבי תיירות : מדריד אחת הערים היפות והמעניינות באירופה/בעולם.

וגם מאוד מאוד קל ונוח להסתובב ולהתמצא בה.

יש ארכיטקטורה מדהימה, ארמונות כמה מוזאונים ( תתפלא חלקם אפילו מעניינים ולפעמים גם בזול )

יש זירת שוורים שזה אולי קצת אכזרי אבל מעניין ( אני לא בטוח כמה היא עוד פעילה היום )

יש כמה שווקי אוכל שיושבות שם הרבה כוסתת לך תדע מה יפול לך ליד הצלחת

יש שם מעבר לנהר אזור נחמד של פרק ענק עם רכבל והכל, בשמש הוא מפוצץ צעירים

ואם סתם נמאס ואתה רוצה לנוח - אחלה גן בוטני בחינם שתי בירות/בקבוק יין וכמה נישנושים והופ העברת שעה של מנוחה בכיף.

פורסם ב

לשאר הטסים לסופר קלאסיקו

באותו המחזור באותו סופש יש עוד שני משחקים במדריד, אם זה מעניין אתכם

לגאנס - לבאנטה

ראיו וייקאנו - ג'ירונה

עדיין לא התפרסמו שעות ותאריכים, אבל מעריך שיהיה אפשרי ללכת לפחות לאחד מהם

תודה לעונים, אשמח לעוד חוויות/המלצות, לא יודע עד כמה בילוי לילי אני אספוג שם כי אני עם אבא ואחי הקטן (16), בטח פאבים וקזינו בעיקר.

פורסם ב

מחוץ לקזינו יש פיצה לא רעה ומול הקזינו יש מדרחוב של זונות, אני זוכר שאיזו אפריקאית עם מצח של ז'רביניו הציעה לי סאקי-סאקי, אבל את הכסף מהבלאק ג'ק העדפתי להוציא על פיצה ולא על הרפס.

פורסם ב

מחוץ לקזינו יש פיצה לא רעה ומול הקזינו יש מדרחוב של זונות, אני זוכר שאיזו אפריקאית עם מצח של ז'רביניו הציעה לי סאקי-סאקי, אבל את הכסף מהבלאק ג'ק העדפתי להוציא על פיצה ולא על הרפס.

אין שם איזה דמוי ארטמיס מסז' לאשכים מדאינריז טארגריין ב 80 יורו ?

פורסם ב

לא חושב שיש בתי זונות, בין הגראן ויה לפוראטה דל סול יש מלא זונות רחוב

לא יותר מזה

פורסם ב

המלצות במדריד:

1. Círculo de Bellas Artes בין כיכר סיאבלס לכיכר דל סול זה מקום מעולה בעיקר שעה לפני השקיעה. יש עלייה לגג (יש שם גם בר חביב) ואפשר לראות את רוב העיר מלמעלה. שווה מאוד.

2. ארמון המלך.

3. שוק סן מיגל (אחלה טאפאסים) ובכללי כל הכיכרות הסמוכות (פלאזה מאיור, פוארטו דל סול והרחובות הסמוכים).

4. פארק רטירו (אפשר לשלב אותו עם הגנים הבוטנים).

5. לחובבי המוזיאונים: ריינה סופיה והפראדו הם מוזיאונים ברמה עולמית.