מיכה לעד פורסם ב 17 בדצמבר, 2018 שתף פורסם ב 17 בדצמבר, 2018 כמה פוגע בחיים?כמה זה באמת הורס את החיים? Link to comment Share on other sites More sharing options...
כפכף הזהב פורסם ב 17 בדצמבר, 2018 שתף פורסם ב 17 בדצמבר, 2018 תגדיר הורס (לא הוצאתי). בכללי לא מציע להתרגש מסיסמאות. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirc2 פורסם ב 17 בדצמבר, 2018 שתף פורסם ב 17 בדצמבר, 2018 שטויות במיץ. לא הורס ולא נעליים. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barksdale פורסם ב 17 בדצמבר, 2018 שתף פורסם ב 17 בדצמבר, 2018 ביצים Link to comment Share on other sites More sharing options...
פנחס שוף פורסם ב 18 בדצמבר, 2018 שתף פורסם ב 18 בדצמבר, 2018 לא הורס ולא כלום הכל חארטה Link to comment Share on other sites More sharing options...
מיכה לעד פורסם ב 18 בדצמבר, 2018 Author שתף פורסם ב 18 בדצמבר, 2018 הבנתי בנקים לא נותנים משכנתא ושכל מקום עבודה שמכבד את עצמו שואל אם עשית צבא Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirc2 פורסם ב 18 בדצמבר, 2018 שתף פורסם ב 18 בדצמבר, 2018 הבנתי בנקים לא נותנים משכנתא ושכל מקום עבודה שמכבד את עצמו שואל אם עשית צבא חרטא. בנקים נותנים משכנתה למי שיש הון התחלתי ויכולת החזר (משכורת). א. למה שיהיה אכפת לבנק אם עשית צבא? מה גם שזה נתון חסוי. ב. כל מקום עבודה שמכבד אותו לא ישאל מה עשית בצבא כי זה לא חוקי לשאול את זה. ג. כל מקום שמכבד את עצמו יקבל אותך לפי הניסיון שלך, הציונים שלך באוניברסיטה, המלצות והתאמה אישית עם הבוס/ארגון. אלא אם אתה הולך לעבוד במוסד או באבטחה, לאף מעסיק לא מזיז ת'תחת מה עשית בצבא 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirc2 פורסם ב 18 בדצמבר, 2018 שתף פורסם ב 18 בדצמבר, 2018 אשתי שעובדת בגיוס מוסרת שארגונים גדולים כגון בנקים, חברות ביטוח וארגונים ממשלתיים כן מתעניינים בשירות הצבאי. ואני מוסר: נו אז מה. לא תעבוד בבנק, במע"מ או בלשכת המסחר. יש עוד מקומות עבודה בעולם. Link to comment Share on other sites More sharing options...
כפכף הזהב פורסם ב 18 בדצמבר, 2018 שתף פורסם ב 18 בדצמבר, 2018 אשתי שעובדת בגיוס מוסרת שארגונים גדולים כגון בנקים, חברות ביטוח וארגונים ממשלתיים כן מתעניינים בשירות הצבאי. ואני מוסר: נו אז מה. לא תעבוד בבנק, במע"מ או בלשכת המסחר. יש עוד מקומות עבודה בעולם. זין שלי. העבודה הראשונה שלי אחרי הצבא הייתה באחת מחברות התקשורת הגדולות בארץ. המנהל שלי היה בגילי, רק שבמקום להתגייס לצבא הוא התחיל לעבוד שם. והוא היה צוחק עליי שאני פראייר. מאז ובהתחשב בחוסר היציבות התעסוקתית שלי מצאתי אנשים שלא היה בא להם לעשות צבא בחברות ביטוח, אשראי, מוסדות להשכלה גבוהה ועוד כהנה וכהנה ארגונים מהגדולים במשק. אף אחד לא שם זין. אולי ארגונים ממשלתיים אבל בפרטי בטח שלא. עריכה: ואני משוכנע שבגרמניה זה לא פוגע בכלום Link to comment Share on other sites More sharing options...
החתול הצהוב פורסם ב 19 בדצמבר, 2018 שתף פורסם ב 19 בדצמבר, 2018 בגרמניה אם שרתת בוורמאכט זו בעיה אם כבר ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandelion פורסם ב 22 בדצמבר, 2018 שתף פורסם ב 22 בדצמבר, 2018 יש חיסיון רפואי על התיק וההיסטוריה הרפואית שלך, משמע שבתעודת השחרור כתוב ששוחררת מטעמי בריאות. מעבר לזה אסור לרוב המעסיקים (להוציא שב"כ מוסד וכיו"ב) לשאול על השירות הצבאי שלך ו/או על הפרופיל הרפואי ואתה רשאי לסרב לענות במידה ואתה נשאל. אבל במידה ועניין השירות הצבאי היא דבר שרלוונטי למשרה כמו מאבטח עם נשק לדוגמה, זה כן משהו שהמעסיק יכול לדרוש לדעת אתה זכאי לכל ההטבות שהמדינה נותנת לחיילים משוחררים במידה ואתה עומד בתנאים ואף אחד לא יכול לגזול אותם ממך והפגיעה היחסית היא בגלל שהשירות הסתיים מוקדם מהצפוי. רישיון נהיגה לא נפגע בשום צורה כל עוד לא שוחררת בגלל בעיות סמים ואלכוהול, יש בתוך פרופיל 21 הרבה סעיפי משנה. ההפחדות שאתה שומע בבסיס מגורמי בריאות הנפש ו/או קצינים ו/או חיילים בשירות סדיר נועדו לגרום לאנשים להתקפל מכל התהליך ולהישאר בצבא Link to comment Share on other sites More sharing options...
החתול הצהוב פורסם ב 23 בדצמבר, 2018 שתף פורסם ב 23 בדצמבר, 2018 צריך לזכור משהו: פרופיל 21 לא הופך אותך לאחד ש"בטח שוחרר כי הוא לא כשיר נפשית". ספר הפרופילים של צה"ל הוא ספר מורכב שכולל סעיפים רבים מאוד המחולקים לפי קבוצות אם, קבוצות ותתי קבוצות כאשר הספרה האחרונה בכל סעיף קובעת הרבה פעמים את החומרה שלו. אם יש לך למשל סעיף רפואי שהספרה האחרונה שלו היא "7", זה אומר שהסעיף חמור ברמה שלא מאפשרת לך לשרת ולכן אתה מקבל 21. זה יכול להיות נפשי, זה יכול להיות אבל גם המון דברים אחרים "קונבנציונאליים". בעבר למשל אם היה לך צליאק קיבלת 21 אוטומאטי כי סעיף צליאק היה תמיד נגמר ב-7 (אבל כיום זה כבר לא כך, לדוגמא). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HumbugMusic פורסם ב 23 בדצמבר, 2018 שתף פורסם ב 23 בדצמבר, 2018 הרוב כבר ענו לך אני מניח. העולם משתנה, פעם זה היה חשוב, היום כמעט ולא. המלצה חמה - צא, תשתחרר, תחיה, תלמד, תבלה. לא זה מה שיהרוס לך. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirc2 פורסם ב 25 בדצמבר, 2018 שתף פורסם ב 25 בדצמבר, 2018 הרוב כבר ענו לך אני מניח. העולם משתנה, פעם זה היה חשוב, היום כמעט ולא. המלצה חמה - צא, תשתחרר, תחיה, תלמד, תבלה. לא זה מה שיהרוס לך. Link to comment Share on other sites More sharing options...
סוקראטס פורסם ב 2 בינואר, 2019 שתף פורסם ב 2 בינואר, 2019 לא תוכל לשחק בנבחרת ישראל. מעבר לזה, לא באמת משנה, כנראה שלא תתקבל למוסד או למשרד הביטחון. יש מספיק חלופות בחיים. Link to comment Share on other sites More sharing options...
לא לגרור מי גורר פורסם ב 3 בינואר, 2019 שתף פורסם ב 3 בינואר, 2019 לא תוכל לשחק בנבחרת ישראל. מעבר לזה, לא באמת משנה, כנראה שלא תתקבל למוסד או למשרד הביטחון. יש מספיק חלופות בחיים. גם לזה כבר יש חריגות מידיעה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
כפכף הזהב פורסם ב 3 בינואר, 2019 שתף פורסם ב 3 בינואר, 2019 גם לזה כבר יש חריגות מידיעה. יכול לשתף? אפשר גם בפרטי Link to comment Share on other sites More sharing options...
ת"א שלנו פורסם ב 16 בינואר, 2019 שתף פורסם ב 16 בינואר, 2019 אם לא שירות בצה"ל, מציע לך לעשות שירות לאומי ולתת בענק למען החברה הישראלית. Link to comment Share on other sites More sharing options...
מיכה לעד פורסם ב 10 במרץ, 2019 Author שתף פורסם ב 10 במרץ, 2019 מישהו מכיר עורך דין במחיר טוב שיכול לעזור לצאת מהצבא? Link to comment Share on other sites More sharing options...
כפכף הזהב פורסם ב 10 במרץ, 2019 שתף פורסם ב 10 במרץ, 2019 למה אתה צריך עורך דין? תבכה לקבן קצת בשנייה אתה בחוץ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts