moshe888 פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 היי, צריך לקבל החלטה בימים הקרובים לאיפה אני נרשם, יש כאן מישהו שיכול להמליץ\לא להמליץ על יואל גבע ? מישהו שעשה גם אצל יואל וגם במקום אחר כלשהו ויכול לתת חוות דעת מהניסיון שלו ? שיפר לא שיפר כדאי לא כדאי וכו' .. ? תודה רבה !
MaTa פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 https://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=172031&page=1
ג'ורדי פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 ממליץ האפליקציה שלהם מטורפת והמורים ברמה גבוהה מאוד
טוני פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 הלומדה באמת ברמה גבוהה מאוד. אם אתה חסר בסיס אני אישית חושב שיואל גבע הוא לא המקום העדיף ללכת ללמוד בו. אם אתה אחד שבא חד עם בגרות מרשימה ואתה טרי אז יואל זה מקום טוב ללכת ללמוד בו.
moshe888 פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 Author פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 https://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=172031&page=1 תודה ממליץ האפליקציה שלהם מטורפת והמורים ברמה גבוהה מאוד תודה הלומדה באמת ברמה גבוהה מאוד. אם אתה חסר בסיס אני אישית חושב שיואל גבע הוא לא המקום העדיף ללכת ללמוד בו. אם אתה אחד שבא חד עם בגרות מרשימה ואתה טרי אז יואל זה מקום טוב ללכת ללמוד בו. אני בא עם ממוצע בגרות של 100 אבל מאד מאד חלוד, ברמה של לא לזכור סדר פעולות חשבון (סתם הגזמה אבל בלבל הזה) לכן חשוב לי קורס שיתחיל מ0 ממש
ג'ורדי פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 אני גם הגעתי חלוד מאוד והיה לי סבבה לגמרי והקורס התחיל מ0
טוני פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 תודה תודה אני בא עם ממוצע בגרות של 100 אבל מאד מאד חלוד, ברמה של לא לזכור סדר פעולות חשבון (סתם הגזמה אבל בלבל הזה) לכן חשוב לי קורס שיתחיל מ0 ממש יש להם קורס "חימום" לפני הקורס האמיתי, הוא שבועיים של חזרה על מתמטיקה של 3-4 יחידות ואז מתחיל הקורס ואתה בא די סבבה עם זה. הוא גם עולה איזה 400 שקל בסה"כ ככה שזה לא רציני וזה רענון נחמד.
Augustus פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 פורסם ב 20 בנובמבר, 2018 אני עכשיו בקורס של גבע. מבסוט עליהם בגדול, למרות שהם ממש יקרנים. בקשר לרמת מתמטיקה: אם אתה באמת חלוד, ממליץ לך לקחת איזה שבוע-שבועיים של חזרה על חוקים וטכניקות ברמה הבסיסית. לא יותר מזה, את השאר כבר ילמדו אותך בקורס. ואם יש לך זין ללמוד את הכמות מילים המטורפת הזאת, אז קח לך שעה ביום (גם בסביבות שבוע/שבועיים לפני ההתחלה של הקורס) של סינון מילים ושינון לאחר מכן, יקל לך את העומס במהלך הקורס.
moshe888 פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 Author פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 יש להם קורס "חימום" לפני הקורס האמיתי, הוא שבועיים של חזרה על מתמטיקה של 3-4 יחידות ואז מתחיל הקורס ואתה בא די סבבה עם זה. הוא גם עולה איזה 400 שקל בסה"כ ככה שזה לא רציני וזה רענון נחמד. זה משהו שהם מציעים אחריי שאתה נרשם ? כי בשיחה שהייתה לי איתם לא דיברו איתי על משהו כזה..
moshe888 פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 Author פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 אני עכשיו בקורס של גבע. מבסוט עליהם בגדול, למרות שהם ממש יקרנים. בקשר לרמת מתמטיקה: אם אתה באמת חלוד, ממליץ לך לקחת איזה שבוע-שבועיים של חזרה על חוקים וטכניקות ברמה הבסיסית. לא יותר מזה, את השאר כבר ילמדו אותך בקורס. ואם יש לך זין ללמוד את הכמות מילים המטורפת הזאת, אז קח לך שעה ביום (גם בסביבות שבוע/שבועיים לפני ההתחלה של הקורס) של סינון מילים ושינון לאחר מכן, יקל לך את העומס במהלך הקורס. הציעו לי 7,900, יש מה לנסות להתמקח איתם ? כי ממה שטיפה ניסיתי נתקלתי בבלוק
טוני פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 זה משהו שהם מציעים אחריי שאתה נרשם ? כי בשיחה שהייתה לי איתם לא דיברו איתי על משהו כזה.. אם לא הציעו לך אז כנראה שפתרת את התרגילים בפגישה איתם? או שהבאת תעודת בגרות והם ראו את הציון שלך במתמטיקה? בכל מקרה תתקשר אליהם ותגיד ששמעת שיש להם קורס של שבועיים לפני תחילת הקורס האמיתי ושאתה רוצה להירשם אליו, זה אחלה תזכורת לחומר.
moshe888 פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 Author פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 אם לא הציעו לך אז כנראה שפתרת את התרגילים בפגישה איתם? או שהבאת תעודת בגרות והם ראו את הציון שלך במתמטיקה? בכל מקרה תתקשר אליהם ותגיד ששמעת שיש להם קורס של שבועיים לפני תחילת הקורס האמיתי ושאתה רוצה להירשם אליו, זה אחלה תזכורת לחומר. לא נפגשתי איתם בכלל, הכל באופן טלפוני
Augustus פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 הציעו לי 7,900, יש מה לנסות להתמקח איתם ? כי ממה שטיפה ניסיתי נתקלתי בבלוק אני חושב שיצא לי בסוף 7500, אולי בגלל משהו שקשור לצבא, לא זוכר כבר. וקשה לי להאמין שיתמקחו איתך, הם מספיק מבוקשים גם ככה.
Augustus פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 ולגבי הקורס מתמטיקה: לי הציעו כשנרשמתי. כנראה שזה לא עלה בשיחה כי עדיין לא סגרת אצלם.
טוני פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 פורסם ב 21 בנובמבר, 2018 לא נפגשתי איתם בכלל, הכל באופן טלפוני אז בסדר, בפגישה אם הם לא יעלו את זה תעלה את זה בעצמך, שיהיה בהצלחה חבר.
moshe888 פורסם ב 22 בנובמבר, 2018 Author פורסם ב 22 בנובמבר, 2018 תודה רבה אנשים, אסגור אצל יואל השרלטן בקרוב
Recommended Posts