Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

יופי של פיפא.

המספרות באמת הגזמה פראית, מאמין שיתוקן בקרוב, אבל בראסמי זה לא מפריע סתם מצחיק.

פורסם ב

כולם מתחילים עם 0, תמכור את השחקנים שאתה מקבל על ההתחלה, תחסוך בערך 10K ותתחיל לעשות את המשימות של ה SBC, תתחיל מה ADVANCED

שמה כבר אתה אמור לקבל לפחות שחקן אחד ששווה בסביבות ה 60K ותוכל לבנות קבוצה

זה מסובך אחושילינג הsbc הזה. עשיתי את הbasic.

ובהמשך זה נראה כאילו אתה צריך למכור ת'תחת של הקבוצה שלך כדי לקבל איזה חבילה. מה אני מפספס?

יש איזה walkthrough שנותן רשימה של שחקנים ספציפיים שאפשר לשים?

פורסם ב

זה מסובך אחושילינג הsbc הזה. עשיתי את הbasic.

ובהמשך זה נראה כאילו אתה צריך למכור ת'תחת של הקבוצה שלך כדי לקבל איזה חבילה. מה אני מפספס?

יש איזה walkthrough שנותן רשימה של שחקנים ספציפיים שאפשר לשים?

בוודאי, בערך כל משימה ב ADVANCED תעלה לך כמכלול 30 אלף לפחות, אבל החבילות שתקבל שוות פי כמה

תתחיל מהגדולות, לי למשל יצא עד עכשיו מאנה (115 אלף), ריצ'רליסון OTW שמכרתי ב 40 אלף, וכל מיני שחקנים כדוגמת טימו וורנר וכאלה שנמכרים כל אחד קל ב10-15

כל שחקן שיוצא לך לפני שאתה שולח אותו למכירה תעשה השוואת מחירים כדי לדעת בכמה שווה למכור אותו, אפילו לסילבר ולברונז, כי לפעמים יש שחקנים שצריך אותם למשימות למרות שהם למראית עין לא שווים כלום ואז המחיר שלהם קופץ

rare player pack

rare mega pack

mega pack

https://www.futbin.com/squad-building-challenges

פורסם ב

יצאתי ברווח של 250 אלף מה-sbc advnced

משתלם מאוד

פורסם ב

יצאתי ברווח של 250 אלף מה-sbc advnced

משתלם מאוד

חשמלי מאוד

בנוסף אני ממליץ לעשות את החבילות הבאות ששוות גם הן כסף, ומי שבונה ליגה אנגלית יכול לעשות את כל המשימה של לוקאס

https://www.futbin.com/squad-building-challenges/ALL/21משימה שאפשר לעשות מהקלאב, מקבלים אובמיינאג מושאל שזה פחות חשוב אבל מקבלים 2 שחקני ליגת אלופות אנטרייד, אני למשל קיבלתי קבאני 90 רייטינג !

https://www.futbin.com/squad-building-challenges/ALL/20תעשו את FINAL WHISTLE מקבלים ממנה אחלה חבילה יחסית לכסף שמשקיעים בה

פורסם ב

בוודאי, בערך כל משימה ב ADVANCED תעלה לך כמכלול 30 אלף לפחות, אבל החבילות שתקבל שוות פי כמה

תתחיל מהגדולות, לי למשל יצא עד עכשיו מאנה (115 אלף), ריצ'רליסון OTW שמכרתי ב 40 אלף, וכל מיני שחקנים כדוגמת טימו וורנר וכאלה שנמכרים כל אחד קל ב10-15

כל שחקן שיוצא לך לפני שאתה שולח אותו למכירה תעשה השוואת מחירים כדי לדעת בכמה שווה למכור אותו, אפילו לסילבר ולברונז, כי לפעמים יש שחקנים שצריך אותם למשימות למרות שהם למראית עין לא שווים כלום ואז המחיר שלהם קופץ

rare player pack

rare mega pack

mega pack

https://www.futbin.com/squad-building-challenges

למה מכרת את ריצ'ארליסון otw?

הוא עד עכשיו עם עונה מעולה באברטון, בקלות יכול לקבל מלא if

פורסם ב

למה מכרת את ריצ'ארליסון otw?

הוא עד עכשיו עם עונה מעולה באברטון, בקלות יכול לקבל מלא if

התחיל מצויין, אבל היה זבל בשבת ואפילו הוחלף, העדפתי לנצל את הכסף עכשיו וחזק את הסגל עכשיו מאשר להשאיר אותו כשהשקעה

אין ספק שברגע שהוא ייתן מחזור ברמה גבוהה ויצא לו IF אני אדפוק את הראש בקיר, אבל בינתיים אני מרוצה מהבחירה

פורסם ב

יש משהו קצת לא מציאותי בפיפא שכל בעיטה של זהבי זה לא גול

אמיתי לגמרי.

אתמול חבר היה אצלי וניצל את הזמן שאני מגלגל למשחק כדי לשחק באופליין של ה19 עם גוואנזו נגד בטיס (רמה פרו) וניצח 4-1. ערן עם 4 בעיטות, 4 למסגרת, 4 שערים.

דווקא היה נראה שעשו מציאותי. אתה אומר זה פוקס?

פורסם ב

הורדתי את גרסת הניסיון (10 שעות) מ-EA Access. דווקא אהבתי את הטקטיקות. מצב Journey נראה מעולה לפי הפרק הראשון.

פורסם ב

בהשוואה ל18 שדרוג גדול. אבל זה היה צפוי אחרי המשחק הבזיוני שהוציאו.

עדיין אני חושב שש16/17 היו טובים יותר. אבל בגדול משחק טוב מאד.

מה שאהבתי זה שאפשר לעשות קצת טקיטיקות סטייל FM שאפשר לרווח את המשחק. לא זכור לי שהיה דבר כזה בפיפא. וזה באמת עובד.

פורסם ב

בהשוואה ל18 שדרוג גדול. אבל זה היה צפוי אחרי המשחק הבזיוני שהוציאו.

עדיין אני חושב שש16/17 היו טובים יותר. אבל בגדול משחק טוב מאד.

מה שאהבתי זה שאפשר לעשות קצת טקיטיקות סטייל FM שאפשר לרווח את המשחק. לא זכור לי שהיה דבר כזה בפיפא. וזה באמת עובד.

איך אני עושה את הטקטיקה שאתה מדבר עליה?אני חייב קצת לרווח את המשחק שלי
פורסם ב

יש פה עדיין אולד פאשן שעושים קריירה מוד?

רקקק קרייר מוד של מנג'ר.

פתחתי עם הוולבס.

פורסם ב

רקקק קרייר מוד של מנג'ר.

פתחתי עם הוולבס.

החלטתי להביא את זהבי לליגה גדולה , פותח אצלי בדורטמונד ותענוג

פורסם ב

עשו אחלה שיפור השנה.

מתי יוצא מנג'ר 19? אמרו שיש השנה מלא שינויים ועדכונים מעניינים.

פורסם ב

החלטתי להביא את זהבי לליגה גדולה , פותח אצלי בדורטמונד ותענוג

החיזוק של ינואר אצלי
פורסם ב

שאלה למבינים:

מי שעושה משימות ומקבל חבילות מוכר את השחקנים או ששומר את כולם?

פורסם ב

חרא של משחק, באמת... הכל רנדומלי, אין פה שם יכולת של שחקן, מקבל הרבה גולים מטופשים.

אני אשכרה על הפנים במשחק הזה, בעבר הייתי ברמות הגבוהות, פשוט הזייה, כוסאימא של EA, לא מאמין ששילמתי על זה כסף, זהו, גמרתי איתם, משחק שבור.

פורסם ב

שאלה למבינים:

מי שעושה משימות ומקבל חבילות מוכר את השחקנים או ששומר את כולם?

כל עוד אין לך שום פרוייקט נראה לעין (חבילה שאתה רוצה להשלים/ שחקן שאתה רוצה לקנות ואתה יודע שאם תמכור את השחקנים זה יספיק) עדיף שתשאיר הכל בקלאב, בכל כמה ימים יוצאים חבילות כמו MARQUEE ואם על המזל שלך יש לך שחקן מאחת הקבוצות במשימה, הרווחת הרבה כסף

פורסם ב

uzy0ti3wydnz.png

יש המלצות לשיפור?תקציב 200k

ההגנה והקישור נראים קצת איטיים. תביא את פרד, דוינסון סאנצ'ס, מנדי. חלוץ הייתי מעלה את זאהה הוא מפחיד השנה.

לגביי הsbc, לא הגיוני שאתה מופסד. או שיש לך מזל נאחס בקטע מטורף או שפשוט עשית לא נכון ושילמת יותר מדי.