Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

המוד משחק בלי חוקים ממש כיפי, יכול להיות מצחיק עם חברים.

פורסם ב

כל הדיבור על הגנות חזקות נכון, הבעיה היא בגולים הלא הגיוניים שאתה יכול לאכול (ולתת) וזה יוצר קצת דיסוננס. מעבר לזה משחק מעולה.

וואלה קיבלתי את הדיסק הרגיל בקומבינה ב25 והספקנו לשחק כמה משחקי זוגות- מרגיש שההגנה סוף סוף חזרה לתפקד ודווקא לא קל לבעוט, בהחלט עשו שם שינוי שמורגש מאוד לטובה.

גם הפיצ'ר של המומנטום שהיה מוגזם בטירוף ירד לרמה שפוייה.

פורסם ב

אני מאמין שea יהרסו את המשחק עם איזה עדכון או שניים ושוב יהיה קל נורא לתת גולים

פורסם ב

יצא לי מאנה ב FUT, אללה 100 אלף על ההתחלה

מישהו משחק ב XBOX ומחפש יריב ראוי ?

פורסם ב

מישהו יכול להסביר לי על כל הsbc?

אתה מרכיב קבוצה ומקבל תמורתה חבילות בגדול. יש קשים ויקרים יותר ויש כאלה שפחות. בגדול בתור התחלה הכי מומלץ זה hybrid leagues, hybrid nations ו-hybrid leagues and nations הרווח מהם מובטח (אני עשיתי hybrid nations וקיבלתי בחבילה אחת את מנולאס, דפאיי ומוראטה ששווים ביחד משהו כמו 60K אז כבר הרווחתי. גם אם יהיה לך פחות מזל בחבילה אתה עדיין תרוויח אם תמכור את הכל). יש פתרונות באתרים כמו futhead, futwiz ו-futbin. מניסיון הפתרונות באתרים האלה גורמים למחירים של השחקנים שאתה צריך לעלות לכן עדיף לנסות לבד או עם השחקנים שכבר יש לך במועדון. פשוט תעקוב אחרי הדרישות של כל sbc.

פורסם ב

גם הפיצ'ר של המומנטום שהיה מוגזם בטירוף ירד לרמה שפוייה.

פיצ'ר של מומנטום?
פורסם ב

פיצ'ר של מומנטום?

גולים לא קשורים בדקות מכריעות, לא מעט פעמים שאתה אשכרה מרגיש שהיכולת של הקבוצה שלך יורדת דרסטית אחרי שאתה מקבל גול והקבוצה הנגדית במומנטום אש. זה אחלה דבר אם זה מתון והגיוני אבל ב18 הרבה פעמים זה היה מוגזם רצח

פורסם ב

ב-18 זה היה מוגזם ממש, היו מובילים עליי 1-0 ברשת, פתאום שם גול משום מקום והשחקנים מתחילים לרוץ כמו חמורים ושמים עוד שניים.

פורסם ב

עם איזה קבוצה עדיף להתחיל בפוט?תקציב של החמאס 250 אלף בערך

פורסם ב

עם איזה קבוצה עדיף להתחיל בפוט?תקציב של החמאס 250 אלף בערך

אני עשיתי ליגה אנגלית

קפה

מנדי - סטונס- אקה - ריקרדו פריירה

GUEYE

מחרטיאן-זורזיניו

מאחרז-לקאזט-פליפה אנדרסון

חוסך כסף לבלמים עכשיו

פורסם ב

לא הבנתי איך יש לכם כל כך הרבה כסף על ההתחלה, מה אני מפספס אני התחלתי את ה-FOT עם 0

פורסם ב

מאכזב ממש. שמתי גולים הזויים שנראים כל כך לא מציאותיים. וגם יש את העניין החדש הזה כששולחים כדור על הארץ ובשלב מסוים הוא כמו מן נעצר בצורה מוגזמת ממש.

פורסם ב

רוצה להאמין שהם ערים למשוב ונותנים לזה מן תקופת הרצה ודברים ישתנו בהתאם

פורסם ב

לא הבנתי איך יש לכם כל כך הרבה כסף על ההתחלה, מה אני מפספס אני התחלתי את ה-FOT עם 0

כולם מתחילים עם 0, תמכור את השחקנים שאתה מקבל על ההתחלה, תחסוך בערך 10K ותתחיל לעשות את המשימות של ה SBC, תתחיל מה ADVANCED

שמה כבר אתה אמור לקבל לפחות שחקן אחד ששווה בסביבות ה 60K ותוכל לבנות קבוצה

פורסם ב

משחק כל כך מסריח. אני באמת לא מבין איך יש להם בושה להוציא משחק כזה

הגזמה מטורפת. משחק טוב מאוד לכל הדעות.
פורסם ב

מאכזב ממש. שמתי גולים הזויים שנראים כל כך לא מציאותיים. וגם יש את העניין החדש הזה כששולחים כדור על הארץ ובשלב מסוים הוא כמו מן נעצר בצורה מוגזמת ממש.

:thumbs:

פורסם ב

יצא לי מאנה ב FUT, אללה 100 אלף על ההתחלה

מישהו משחק ב XBOX ומחפש יריב ראוי ?

אני פה
פורסם ב

לא מובן הקטע שכל הרחקה שניה זה מספרת

אשכרה הליגה הסינית משפיעה על כולם.

עוד קטע קצת מציק: הרבה פעמים שחקנים לא משתלטים על כדורים והכדור בורח להם, מקווה שיסתדר.

פורסם ב

הרבה יותר קשה לנוע עם הכדור בתור שחקן בודד. שחקני האגף לא יכולים לעבור יותר בצורה חופשית כמו בפיפא הקודם.

בעיקר פיפא של הרבה מסירות, סך הכל משחק מעולה חוץ מהקטע עם הגולים משום מקום פתאום.