Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

עכשיו כשיצא הדמו, ואנשים יכולים לשחק כבר במלא דרך הזמנה מוקדמת שעשו בPC, מה אתם אומרים עליו?

לי הוא מרגיש כמעט זהה ל-18, כאילו השינויים שעשו במשחקיות היו יכולים להיעשות דרך עידכון וזהו, אני ממש מאוכזב.

ממש בדיחה, זה אשכרה אותו משחק במעטפת קצת שונה.

שיחקתי כמה משחקים עם חברים, נותנים לי גולים מחצי מגרש, כל מסובבת פנימה, שוערים פח ברמות.

פורסם ב

לא יודע מרגיש לי משחק מאוד מבולגן , אולי צריך להתרגל קצת אבל באופן כללי אני כן מרגיש בשיפור של המשחקיות עצמה , צריך עוד ללמוד את עניין הטקטיקות החדש שיכול לעשות את המשחק הרבה יותר מעניין

פורסם ב

אני רואה הרבה אנשים שוברים שלטים וטלויזיות מעצבים, כמות השערים המוזרים שאני מקבל פשוט לא להאמין.

ואני לא מדבר על הדמו, על המשחק המלא, ואני מאוד מצטער שעשיתי לו הזמנה מוקדמת, ביזבוז של כסף, לא יעזור כאן טקטיקות חדשות, המשחק שבור.

פורסם ב

איפה קונים את המשחק שנותן את האפשרות לשחק כבר?

פורסם ב

הדמו ממש סבבה, הרבה יותר מ18. עד שלא ייצא המלא לא נוכל לדעת באמת.

פורסם ב

איפה קונים את המשחק שנותן את האפשרות לשחק כבר?

זה רק בXBOX ורק למי שיש EA ACCESS.

בגדול מי שקונה בגרסה המוקדמת היקרה יותר (אפשר באמזון או בחנות של הסוני) מקבל את המשחק ב25.09

פורסם ב

יאללה בשלישי נפתח לי המשחק בהזמנה המוקדמת, רק שיהיה שונה מ-18 בתכלית.

פורסם ב

לא מבין למה ea פותחים את המשחק לכל מי שעושה פרי אורדר במקום הדמו,גם ככה כבר קנינו את המשחק אז תתנו לשחק

פורסם ב

לפי הדמו עושה רושם של שיפור ניכר במשחקיות ובכל מיני תחומים, בדרכים גם המשחק יותר טוב מהדמו אז אני מקווה שככה גם הפעם יהיה

פורסם ב

לא מבין למה ea פותחים את המשחק לכל מי שעושה פרי אורדר במקום הדמו,גם ככה כבר קנינו את המשחק אז תתנו לשחק

ואז איך ישווקו את כל הגרסאות עם החבילות לפוט?

סתם קטע דבילי שלהם ויש טמבלים שאשכרה משלמים יותר כסף כדי לקבל את המשחק 3 ימים לפני.

פורסם ב

את הדמו לא אהבתי ולא הצלחתי לשים אפילו לא גול אחד בכמה משחקים (אני מהטובים מהחברים)

המלא מעולה אהבתי ממש קליל יוצר מה-18

התאקלים בהגנה חזרו להיות יעילים אחרי שבשנתיים האחרונות שחקני אגף מהירים פשוט הבטיחו ניצחון.

ועזבו הכל, גול ראשון במשחק שמתי עם האחד והיחיד

פורסם ב

אוקיי קניתי מחשב חדש ואחרי שנים שלא היה לי פיפא למחשב רציתי לשאול

איך ומאיפה כדאי להוריד פיפא למחשב? האם יש אפשרות לשחק אונליין עם אנשים? האם צריך איזשהו מס סיריאל או משהו כזה(כן עברו שנים מאז שהורדתי משחק למחשב)

בקיצור אין לי מושג מה לעשות אולי עדיף לקנות?

פורסם ב

יש קישור לעותק דיגיטלי מאתר אמין לפיפא 19 סטנדרט? לא מצאתי באמזון לישראל

פורסם ב

אוקיי קניתי מחשב חדש ואחרי שנים שלא היה לי פיפא למחשב רציתי לשאול

איך ומאיפה כדאי להוריד פיפא למחשב? האם יש אפשרות לשחק אונליין עם אנשים? האם צריך איזשהו מס סיריאל או משהו כזה(כן עברו שנים מאז שהורדתי משחק למחשב)

בקיצור אין לי מושג מה לעשות אולי עדיף לקנות?

תלוי. אם אתה רוצה לשחק אונליין אתה צריך לקנות. או דיסק כמו פעם, או כמו רוב האנשים - לרכוש דרך Origin. זה לא סריאל, אתה פשוט פותח משתמש שם והמשחקים שקנית נשמרים שם.

בגרסה הפרוצה אי אפשר אונליין.

פורסם ב

תלוי. אם אתה רוצה לשחק אונליין אתה צריך לקנות. או דיסק כמו פעם, או כמו רוב האנשים - לרכוש דרך Origin. זה לא סריאל, אתה פשוט פותח משתמש שם והמשחקים שקנית נשמרים שם.

בגרסה הפרוצה אי אפשר אונליין.

ונניח אני רוצה להוריד את הפרוץ, פשוט הורדה בטורנט רגילה? יש לך מושג כמה משחק כזה אמור לשקול(קניתי מחשב 256gb ssd) בהנחה ואני רוצה לשחק ב2-3 משחקים + כמה תוכנות ללימודים זה אמור להספיק? או לקנות כונן חיצוני?)
פורסם ב

המשחקים בפיפא החדש מאוד מאוד צפופים, משחק הרבה יותר קשה

פורסם ב

מאיפה מזמינים ל XBOX ממקור אמין במחיר סביר ? אחי הקטן טוחן לי תראש שהיום ב 12 אני אזמין לו

פורסם ב

למי שיצא לשחק, יש שיפור רציני מ18?

18 היה אשפה. קל בצורה חריגה.

פורסם ב

יש שיפור על פניו

ההגנה חזקה יותר ב10 דרגות אין יותר אגפים כמסלולי טיסה

משחק שונה לגמרי

פורסם ב

יש שיפור על פניו

ההגנה חזקה יותר ב10 דרגות אין יותר אגפים כמסלולי טיסה

משחק שונה לגמרי

ממש ככה

זאת ועוד, צריך להיות אומן בשביל להניע כדור מהר ומסודר, ושחקן מהיר לא מספיק יותר בשביל לחתוך את כל הקישור וההגנה של היריב עד השער

המשחק הופך להיות יותר מבוסס סקיל ופחות מבוסס רגעי מזל/פוקס

פורסם ב

איך מרוויחים כסף בפוט חוץ מטריידים?לא נכנסתי לפוט מ2014

פורסם ב

כל הדיבור על הגנות חזקות נכון, הבעיה היא בגולים הלא הגיוניים שאתה יכול לאכול (ולתת) וזה יוצר קצת דיסוננס. מעבר לזה משחק מעולה.