Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

ברסה-ליון יוכרע במפגש הראשון. בכללי לדעתי העונה זה של ברסה. מסי מטורף והם בנו שם סגל כל כך איכותי.

אייאקס יכולים לעבור את ריאל, ממש לא בשמיים.

פורסם ב

מוריניו פוטר.

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

גם הניצחון אתמול וגם זה איזה כיף

פורסם ב

מוריניו ויונייטד מהתחלה זה שילוב הכי לא קשור בעולם היה ברור שזה נועד לכישלון.

פורסם ב

ברוך שפטרנו, חתיכת נבלה סרוחה, לא התאים ליונייטד מהיום הראשון, זה היה ברור.

פורסם ב

רק שלא יגעו לנו באיביץ'.

פורסם ב

הראיס צריך לקפוץ על המציאה ולהביא את מוריניו

זה בדיוק הפרופיל של גוטמן, מאמן מיושן שנכשל כבר שנים.
פורסם ב

זה בדיוק הפרופיל של גוטמן, מאמן מיושן שמאוהב בעצמו ונכשל כבר שנים.

אבל יותר טוב מרוני לוי

פורסם ב

סולשאייר מונה למאמן של יונייטד. עשה 3 שנים יפות במולדה עם 2 אליפויות (לראשונה בהיסטוריה) וגביע. נקווה שיחזיר את השדים האדומים לימי התהילה של פעם

פורסם ב

החיוך חזר. העונה הזאת גמורה טבלאית והישגית. אבל ענן הרעל הוסר, המשקולות מעל גב השחקנים הוסר ויש לא מעט יהלומים באקדמיה(גרינווד הסנסציוני הוא דוגמה אחת) שאולי יתחילו להשתלב. יש כישרון בסגל, שהיה עוזב אם המפוטר היה נשאר.

הרוצח בעל פני התינוק- בהצלחה.

פורסם ב

בעזרת השם יצליח וימשיך לעוד הרבה עונות

פורסם ב

בעזרת השם יצליח וימשיך לעוד הרבה עונות

באופן רשמי זה עד סוף העונה, בכנות אני לא אופתע אם יילך קודם. תחושת בטן שזה הולך להיות מוצלח בערך כמו הניסיון של מילאן למנות למאמן כל שחקן מהקבוצה הגדולה של תחילת שנות האלפיים עד שבסוף אחד יצליח. עד שהבנתי שזה זמני הייתי די בשוק וחשבתי שהם סופית הפכו לחיפה.
פורסם ב

באופן רשמי זה עד סוף העונה, בכנות אני לא אופתע אם יילך קודם. תחושת בטן שזה הולך להיות מוצלח בערך כמו הניסיון של מילאן למנות למאמן כל שחקן מהקבוצה הגדולה של תחילת שנות האלפיים עד שבסוף אחד יצליח. עד שהבנתי שזה זמני הייתי די בשוק וחשבתי שהם סופית הפכו לחיפה.

לא מכיר את ההיסטוריה של מאמני מילאן לפני שאימנו את מילאן אבל סולשיאר דווקא די הצליח ברוב שנותיו (הלא רבות) בתור מאמן, גם כמאמן מילואי יונייטד וגם כמאמן מולדה. אז פוטנציאל יש לו, והלוואי ויצליח וזה יהפוך לקבוע

פורסם ב

ג'אררד מקום ראשון ולאמפרד מקום רביעי בליגה השניה. ממה צריך לפחד? זיזו, פפ. יחסית אליהם, לאולה יש ניסיון מוצלח מאד בנורבגיה וגם אם קארדיף(לא מוצלח). המינוי הוא זמני אלא אם כן אולה יהיה מדהים. לא רואה את יונייטד מפטרת אותו. זה פשוט נותן לה זמן עד הקיץ ללכת על המטרות הראשוניות שלה.