Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

האם תהיה הפרדה בין j ל k?

מכבי תל אביב תמשיך את הופעותיה במסגרת גביע המדינה כשתתארח ביום רביעי, 24.1 בשעה 21:00, אצל מכבי חיפה למפגש שמינית הגמר. המשחק יתקיים באיצטדיון סמי עופר בחיפה ומכירת הכרטיסים לקהל הרחב תחל היום (א') בשעה 16:00.

מכירת הכרטיסים תתקיים דרך משרד הכרטיסים 'לאן'. המכירה תתקיים בדלפק לאן ברחוב דיזנגוף 101 ת"א, במענה הטלפוני 8780* ובאתר האינטרנט של 'לאן'.

• המעבר בין הגושים יהיה חופשי
פורסם ב

<p>

מכבי תל אביב תמשיך את הופעותיה במסגרת גביע המדינה כשתתארח ביום רביעי, 24.1 בשעה 21:00, אצל מכבי חיפה למפגש שמינית הגמר. המשחק יתקיים באיצטדיון סמי עופר בחיפה ומכירת הכרטיסים לקהל הרחב תחל היום (א') בשעה 16:00.

מכירת הכרטיסים תתקיים דרך משרד הכרטיסים 'לאן'. המכירה תתקיים בדלפק לאן ברחוב דיזנגוף 101 ת"א, במענה הטלפוני 8780* ובאתר האינטרנט של 'לאן'.

• המעבר בין הגושים יהיה חופשי

יכול להיות שזה רק לגושים של j

לא יודע איך זה מלמטה בכניסה אבל ביציע עצמו יש גדר בין j ל k

פורסם ב

כנראה הם מתכוונים לגושים בJ, בכל מקרה זכוכית מפרידה בין היציעים די קל לעבור מעליה מי שמספיק נחוש.

נותרו עוד 1500 כרטיסים חייבים להפציץ את היציעים

פורסם ב

בליגת האלופות בצפוני היה מעבר חופשי במסדרון. אין סיבה שגם כאן לא תהיה (לא זוכר מה היה בגמר גביע בדרומי).

פורסם ב

יאללה אפשר לתת לקבוצה דחיפה במשחק חוץ שלא הייתה הרבה שנים.

פורסם ב

ביציע עצמו יש מחסום שגם אותן אפשרי לעבור, לדעתי במסדרונות המעבר יהיה חופשי, לא רואה סיבה שלא.

פורסם ב

ברור, אבל זה קצת לא פייר שאם קניתי בין הראשונים למקום טוב ליד הקרן למטה (כביכול מסומן), יש סיכוי שבכלל יהיה לי רק מקום למאחורי השער באמצע.

פורסם ב

המקומות לא מסומנים.

מה שקניתי למטה, כן. הייתי צריך לבחור כיסא ספציפי, למרות שאף במשחק חוץ אין כרטיסים מסומנים.

פורסם ב

מה שקניתי למטה, כן. הייתי צריך לבחור כיסא ספציפי, למרות שאף במשחק חוץ אין כרטיסים מסומנים.

גם בעליון היה צריך לבחור, זה לא באמת מסומן
פורסם ב

לא מסומן, 100%.
פורסם ב

קצב מכירה מרשים תוך שעתיים עפו 600 כרטיסים מתוך 2000 שהוקצו לנו ליציע J

פורסם ב

קצב מכירה מרשים תוך שעתיים עפו 600 כרטיסים מתוך 2000 שהוקצו לנו ליציע J

מאיפה המידע?
פורסם ב

מוכר כרטיס ליציע k (איפה שפתחו למנויים).

עדיפות למי שיכול לאסוף עכשיו ביציע.

אם לא- בהודעה פרטית.

פורסם ב

נפתחו למכירה שערים מסוימים ביציע K אחרי שכבר היה סולד אאוט. מוזר.

בכל מקרה חובה למלא את מה שנתנו לנו עד אפס מקום!

פורסם ב

בטח לקחו בחשבון הפרדה שם ואז הבינו שזה לא יקרה.