Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

ממליץ בחום למי שנשרט על אפקט מנדלה ומחפש את האינטרסים לקרוא 1984. לא שיש שם פתרונות, אבל זה יתחבר לכם יפה עם השריטה.

פורסם ב

ממליץ בחום למי שנשרט על אפקט מנדלה ומחפש את האינטרסים לקרוא 1984. לא שיש שם פתרונות, אבל זה יתחבר לכם יפה עם השריטה.

זה בהחלט ספר לא מן העולם הזה.

פורסם ב

חלאס נו אנשים פה מנסים לשמור על קריירה ואתם מפנים אותנו לקרוא מגילות

תעשו אמלק למה שאתם מתכוונים ומי שרוצה יכנס ללינק ויעבור על הכל

פורסם ב

בכלל זה מטורף כל הקטע של המוח והזיכרון זה מצריך נושא משל עצמו.

אם אנחנו כבר בנושאי קונספירציות יש משהו על מחקרי הLCD?

???

24-009-735-01.jpg

פורסם ב

אתה יכול לזלזל עד מחר, ועדיין אין לך תשובות למה חוקרי עבמים נרצחים באופן קבוע, למה אנשים שהחזיקו בכל מיני תפקידי מפת במדינות שונות בעולם מדברים על זה,בינתיים יש פה אנשים שהביאו הוכחות למה שטענו, ומה אתה הבאת?

אתה לא הבאת שום הוכחה, אתה הבאת בלוגים ואתרים הזויים שלא ברור לי למה אתה מסתמך על דברים שכתובים שם.

פוסט באינטרנט שכתוב בו "אני חייזר" זה לא הוכחה, בחיאת. אין לך שום חוש ביקורתי? אתה מאמין לכל מה שכתוב באתרים כאלה?

ואיזה אנשי מפתח? מה אמרו? כמו שבאז אולדרין "אמר"?

יאללה, תן לי נתונים על רצח חוקרי עב"מים, הוכחות שהם נרצחו, מה השיעור של רצח חוקרי העב"מים האלה, והשוואה לשאר האוכלוסייה באיזור שהם גרים בו. אין לך, נכון?

פורסם ב

הדיווח התקשורתי הראשון בהיסטוריה על התרסקות עבם ומציאת גופה של חוצן , 10 באפריל 1897 , דווח ב-DALLAS MORNING , על התרסקות של עבם לאחר שנתקל במגדל מים של אחת החוות בטקסס.

הכתבה המקורית מהעיתון, בכתבה מדווח על טיס שנראה לא מהעולם הזה.

Haydon_article%2C_Aurora%2C_Texas%2C_UFO

פורסם ב

חלאס נו אנשים פה מנסים לשמור על קריירה ואתם מפנים אותנו לקרוא מגילות

תעשו אמלק למה שאתם מתכוונים ומי שרוצה יכנס ללינק ויעבור על הכל

אמלקים יהיו פה אש

http://cafe.themarker.com/post/3123792/

מה דעתכם על ההזיה הזאת? אמנם פחות קונספירטיבי, אבל עדיין סיפור תמוה בטירוף.

נחשפתי לסיפור הזה דרך עובדות לא חשובות לדעתי, הסרטונים מאוד הזויים, כאילו היא מדברת עם שד, רציונלית כנראה קיבלה התקף פסיכוזה או סבלה מסכיזופרניה, זה שהיא הגיעה לתוך הדוד מים כבר אין לי מושג איך להסביר, צריך כמה גברים חסונים להרים את הדבר הזה

פורסם ב

מי ששולט באנגלית , אז זה בלוג באנגלית , פתאום מגיח פוסט של מישהו שמציג את עצמו כחוצן מכוכב אחר שנתקע בכלי טיס שלו בכדור הארץ, בהתחלה כולם צוחקים עליו וחושבים שהוא מסתלבט עד שהם בעצמם בהלם ממה שקרה בתכתובת של הפוסט, זה קצת ארוך מאמין שרובכם לא תאמינו שזה אמיתי.

https://archive.4plebs.org/x/thread/19631067/

אפשר איזה תקציר?
פורסם ב

הדיווח התקשורתי הראשון בהיסטוריה על התרסקות עבם ומציאת גופה של חוצן , 10 באפריל 1897 , דווח ב-DALLAS MORNING , על התרסקות של עבם לאחר שנתקל במגדל מים של אחת החוות בטקסס.

הכתבה המקורית מהעיתון, בכתבה מדווח על טיס שנראה לא מהעולם הזה.

Haydon_article%2C_Aurora%2C_Texas%2C_UFO

כן, כי אף פעם לא דווחו דברים לא נכונים, בטח בתקשורת האמריקאית, ואנחנו יודעים שבמאה ה-19 פורסמו בעיתונים מקומיים רק ידיעות נכונות ב-100%. זאת לא הוכחה, אלא אם אתה רוצה שאני אתן לך "הוכחות" מהדיילי מייל לכל מיני שטויות.

מה ההוכחה פה, חוץ מדיווחים של תושבי טקסס, שאגב טענו שאין גופה כי הם קברו אותה, כי זה הרי הדבר הראשון שתעשה אם תראה גופה של חייזר?

https://en.wikipedia.org/wiki/Aurora,_Texas,_UFO_incident

אני ברצינות שואל, יש דיווח על חייזרים שלא תאמין לו? זה מזכיר לי את הפרק בסאות פארק על המורמונים, ועל זה ש"אם ג'וזף סמית' אומר שאלוהים דיבר איתו אז זה בטוח נכון, למה שימציא?".

פורסם ב

אפשר איזה תקציר?

מקריאת רפרוף, איזשהו יוזר אנונימי שכותב בגופן שונה מהגופן של הפורום ונראה שמשתמש בגוגל טרנסלייט מסויים רושם שהוא נתקע מעל כדור הארץ בנקודה מסויימת, צריך עזרה דחופה כי עומד להגמר לו הדלק

בהתחלה האנשים שם מסתלבטים ואז הוא שולח כמה תמונות של כדור הארץ כביכול מהחללית, אנשים מתחילים לשלוח לו נקודות ציון של הבית שלהם והוא מגיע לכל נקודה בחיפוש עזרה והם מצלמים 3 נקודות מוארות מעל הבית ואנשים שם נדפקים מזה.

כמובן שכל מי שצילם אותו הוא גם יוזר אנונימי

בסוף לפי מה שהבנתי הוא פשוט פנה לירח והתחיל לשלוח תמונות שלו לאט לאט מתקרב לירח

בטח עכבר יתן תקציר יותר ענייני, אני נותן לך את זה מנקודת מבט של חרטה חרבות

פורסם ב

טוב הפרק מחייזרים מהעבר דפק לי את המוח

מבנים מסלעים משורטטים בדרום אמריקה וציורים של חייזרים על אבנים מלפני כמה אלפי שנים בארמניה ועיר שלמה של ציוויליזציה שהתמקמה בטורקיה לפני 10 אלף שנים

פורסם ב

מקריאת רפרוף, איזשהו יוזר אנונימי שכותב בגופן שונה מהגופן של הפורום ונראה שמשתמש בגוגל טרנסלייט מסויים רושם שהוא נתקע מעל כדור הארץ בנקודה מסויימת, צריך עזרה דחופה כי עומד להגמר לו הדלק

בהתחלה האנשים שם מסתלבטים ואז הוא שולח כמה תמונות של כדור הארץ כביכול מהחללית, אנשים מתחילים לשלוח לו נקודות ציון של הבית שלהם והוא מגיע לכל נקודה בחיפוש עזרה והם מצלמים 3 נקודות מוארות מעל הבית ואנשים שם נדפקים מזה.

כמובן שכל מי שצילם אותו הוא גם יוזר אנונימי

בסוף לפי מה שהבנתי הוא פשוט פנה לירח והתחיל לשלוח תמונות שלו לאט לאט מתקרב לירח

בטח עכבר יתן תקציר יותר ענייני, אני נותן לך את זה מנקודת מבט של חרטה חרבות

בסוף הגיע צוות חיפוש מהכוכב שלו שבא לחלץ אותו, ולסיום הוא שלח תמונה של כדור הארץ מהחלל אחרי שחילצו אותו.

פורסם ב

בסוף הגיע צוות חיפוש מהכוכב שלו שבא לחלץ אותו, ולסיום הוא שלח תמונה של כדור הארץ מהחלל אחרי שחילצו אותו.

אוי אני מקווה שהם לא יחייבו אותו על החילוץ או משהו, הוא דווקא נשמע בחור די נחמד.
פורסם ב

מעניין איך נראה רכב חילוץ מהכוכב הזה, בטח צלחת מעופפת עם צ'קלקות צהובות.

פורסם ב

אוי אני מקווה שהם לא יחייבו אותו על החילוץ או משהו, הוא דווקא נשמע בחור די נחמד.

מאמין שהביטוח שלו מכסה את ההוצאה

פורסם ב

מעניין איך מכבי חוצנים שלהם משחקת

פורסם ב

מעניין איך מכבי חוצנים שלהם משחקת

שם זה קובירגל, קוביסל... משחקי קובייה.

פורסם ב

מה שבאמת מעניין אותי זה איך ולמה הוא הגיע דווקא לעמוד הספציפי הזה ואיך, באיזה טכנולוגיה? הוא השתמש בוויפי מהחלל?

פורסם ב

אני כל כך אוהב את הנושא הזה ברמה שאני מרפרש אותו כל 5 דקות

פורסם ב

מעניין איך נראה רכב חילוץ מהכוכב הזה, בטח צלחת מעופפת עם צ'קלקות צהובות.

אני מקווה שהוא לפחות עצר בשוליים ולא הפריע לתנועה.