Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

ועכבר אני עוד מחכה שתענה לי על השאלה למה נלקח יותר מדור לבנות פירמידה עם טכנולוגיה של חייזרים.

מי אמר שלקח יותר מדור? חוקרי המיינסטרימ ?? למה לא מצאו ממצאים של כלי עבודה "כבדים" , באמת נראה לך שלא צריך סוג של מנוף מכני בשביל לבנות את הדברים האלו?

מה עם הממצאים בדרום אמריקה שגילו שהשתמשו במתכות שלא היו קיימות אז בעולם, על מנת לחבר בין האבנים בבניה, מה עם מנורות החשמל והסוללות העתיקות שמצאו בתוך פירימדות, למה חוקרי המיינסטרימ מתעלמים מזה?? יש תמונות יש הכל אלו עבודות אני לא ממציא.

האבורג'ינים ופרעונים התפללו לאותם אלים, למעשה האבורג'ינים היא תרבות שהתחילה לפני 60 אלף שנים הם טוענים שהם הגיעו על הסלע "אולרו" במדבר באוסטרליה, אף חוקר או מדען לא יודע איך באמצע המדבר יש סלע בגודל מטורף , זה לא מטאור לא אסטרואיד כי אין מסביב מכתשים, במקרה הייתי שם וזה אחד הדברים המרשימים שראיתי, יש ציורי קיר של האבורג'ינים של חלליות וחייזרים עם חליפות חלל אלו גם עובדות שמצאו בשטח.

הפרעונים היו שטים לאוסטרליה על מנת להיפגש עם האבורג'ינים לקיים איתם מסחר ולהתפלל לאבותיהם המשותפים, ועכשיו למה כלהתרבויות העתיקות מאמינים שהם הגיעו מהשמים? מאיפה הגיעה האובססיה הזו לשמים?

פורסם ב

העכבר

אתה צריך להבין שזה נושא קונספירציות, חלק לא יסכים איתך, חלק לא יאמין לך וחלק יזרום איתך

אל תיקח את הנושא הזה קשה מדי..יש לך דברים לשתף? תשתף, הרי זה נושא קונספירציות.

אני בעצמי לא מאמין לכל דבר שאני רושם, אבל אני רושם..זה חלק מקונספירציות שהיו בעולם.

דרך אגב אם כבר על יהדות, אז על שלמה המלך יש המון סיפורים כאלה ואחרים

חלק מהם שהוא טס בשטיח מעופף להגיע להודו, חלק מהם שהיה לו ילד בשם מנליק באתיופיה ויש עוד ועוד

פורסם ב

העכבר

אתה צריך להבין שזה נושא קונספירציות, חלק לא יסכים איתך, חלק לא יאמין לך וחלק יזרום איתך

אל תיקח את הנושא הזה קשה מדי..יש לך דברים לשתף? תשתף, הרי זה נושא קונספירציות.

אני בעצמי לא מאמין לכל דבר שאני רושם, אבל אני רושם..זה חלק מקונספירציות שהיו בעולם.

דרך אגב אם כבר על יהדות, אז על שלמה המלך יש המון סיפורים כאלה ואחרים

חלק מהם שהוא טס בשטיח מעופף להגיע להודו, חלק מהם שהיה לו ילד בשם מנליק באתיופיה ויש עוד ועוד

בתנ"ך רשום ששלמה המלך נשא את לוחות הברית בעזרת מרכבה מעופפת או משהו בסגנון.

יחזקאל , פרק א' , הוא רואה ענן שמתואר כאור זוהר ובתוכו 4 דמויות של חיות.

הנה גלופת אבן של השומרים שמתארת את סיפור האוננקי.

Anunnaki.jpg

ציורי קיר באיטליה של אנשים שדומים לאסטרונאוטים

220px-Antropomorfi_chiamati_%22Astronaut

פסלים שמצאו במרכז אמריקה

%D7%A4%D7%A1%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7

ancient_airplane_model-peru-150x150.jpg

קתדרלת סלמנקה

cathedral-astronaut5.jpg?w=640

פורסם ב

באותה תקופה אפילו לפני המצריים הקדמונים בנו מקדשים ופירמידות באיזורים שונים בעולם על הרים ובאמצע ג'ונגלים, מדובר על סיתות אבנים בצורה המושלמת ביותר , בתוך הפירימדות מצאו גם מנורות חשמל וסוללות עתיקות.

בני האדם בנו את זה בעזרת טכנולוגיה מאוד מתקדמת.

הדבר היחיד שמצאו בפירמידות והוא מוזר זה חלל שלא ידוע מה מטרתו ובו חלקים טעוני אנרגיה חשמלית. לא נורות חשמל ולא סוללות.

זה יכול להיות הרבה דברים, בין אם טבעיים ובין אם הפקת אנרגיית חשמל בסיסית שנעשתה גם לפני אלפי שנים (בלי לדעת שזה חשמל ולא לצרכים של היום).

פורסם ב

אחד הדברים המדהימים שהיו בפירמידות זה הזהב שהיה שם, שנשמר אלפי שנים, ברגע שהוציאו אותו מהפירמידה לאוויר, חלקו נמס..זה רק מראה שהיה להם ידע נרחב על כל דבר

פורסם ב

בתנ"ך רשום ששלמה המלך נשא את לוחות הברית בעזרת מרכבה מעופפת או משהו בסגנון.

יחזקאל , פרק א' , הוא רואה ענן שמתואר כאור זוהר ובתוכו 4 דמויות של חיות.

הנה גלופת אבן של השומרים שמתארת את סיפור האוננקי.

Anunnaki.jpg

ציורי קיר באיטליה של אנשים שדומים לאסטרונאוטים

220px-Antropomorfi_chiamati_%22Astronaut

פסלים שמצאו במרכז אמריקה

%D7%A4%D7%A1%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7

ancient_airplane_model-peru-150x150.jpg

קתדרלת סלמנקה

קישורים בין סיפור אנומה אליש לתנ"ך זה לגמרי מיינסטרים.

שאר הדברים זה פסלים של דמויות בלבוש מסורתי, דג כנראה (או ציפור כלשהי) ואסטרונאוט שנוסף בשנת 1992 בעבודות שחזור ולא היה שם לפני בקתדרלת סלמנקה.

פורסם ב

קתדרלת סלמנקה

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A7%D7%AA%D7%93%D7%A8%D7%9C%D7%94_%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94_%D7%A9%D7%9C_%D7%A1%D7%9C%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94

בין הקישוטים והפסלים על החזית נמצא פסל של אסטרונאוטמרחף בחלל; הוא נוסף בעבודות שחזור מ-1992 כסמל למאה ה-20.

פורסם ב

שאר הדברים זה פסלים של דמויות בלבוש מסורתי, דג כנראה (או ציפור כלשהי) ואסטרונאוט שנוסף בשנת 1992 בעבודות שחזור ולא היה שם לפני בקתדרלת סלמנקה.

או שלא

פורסם ב

מי אמר שלקח יותר מדור? חוקרי המיינסטרימ ?? למה לא מצאו ממצאים של כלי עבודה "כבדים" , באמת נראה לך שלא צריך סוג של מנוף מכני בשביל לבנות את הדברים האלו?

מה עם הממצאים בדרום אמריקה שגילו שהשתמשו במתכות שלא היו קיימות אז בעולם, על מנת לחבר בין האבנים בבניה, מה עם מנורות החשמל והסוללות העתיקות שמצאו בתוך פירימדות, למה חוקרי המיינסטרימ מתעלמים מזה?? יש תמונות יש הכל אלו עבודות אני לא ממציא.

האבורג'ינים ופרעונים התפללו לאותם אלים, למעשה האבורג'ינים היא תרבות שהתחילה לפני 60 אלף שנים הם טוענים שהם הגיעו על הסלע "אולרו" במדבר באוסטרליה, אף חוקר או מדען לא יודע איך באמצע המדבר יש סלע בגודל מטורף , זה לא מטאור לא אסטרואיד כי אין מסביב מכתשים, במקרה הייתי שם וזה אחד הדברים המרשימים שראיתי, יש ציורי קיר של האבורג'ינים של חלליות וחייזרים עם חליפות חלל אלו גם עובדות שמצאו בשטח.

הפרעונים היו שטים לאוסטרליה על מנת להיפגש עם האבורג'ינים לקיים איתם מסחר ולהתפלל לאבותיהם המשותפים, ועכשיו למה כלהתרבויות העתיקות מאמינים שהם הגיעו מהשמים? מאיפה הגיעה האובססיה הזו לשמים?

גילו כתבים בדפי פפירוס שמראים שהעבירו את האבנים בסירות דרך תעלות מים שחפרו מהנילוס ועוד ממצאים שמעריכים את זמן הבנייה. למה לא כל כך הגיוני שהיה להם מסחר עם עמים אחרים ותרבויות הושפעו זה מזו? גם הרומאים השפיעו על התרבות המצרית ועשו איתה מסחר. אפשר למצוא גם הקבלה של עשרת הדיברות לחוקי חמורבי שהיו יותר עתיקים זה אומר שכולם התפללו לאותם אלים או שפשוט הייתה השפעה תרבותית אחד על השני? אתה יותר מדי מזלזל באנשי העולם העתיק שהיה להם ידע די נרחב שכמו שכבר רשמתי לפני כמה דפים התאדה עם שריפת הספרייה של אלכסנדריה שהייתה מקור הידע הכי גדול של התקופה ומה שנשאר מאז הכנסייה הקתולית העלימה בשביל לשלוט על ההמונים בבורות והכניסה את העולם לתקופת ימי הביניים. הם ידעו לעבוד בצורה הנדסית וידעו מתמטיקה גם אם לא בצורה שמוכרת לנו כיום. איך היוונים והרומאים ידעו לסתת פסלים בצורה מושלמת עם טכניקה שפסלים משתמשים בה עד היום במה הם היו שונים מהמוחות של המצרים הקדמונים ושאר תרבויות העולם מאותה תקופה?

פורסם ב

או שלא

אוקיי, מקבל לגבי שני הראשונים, נראה כמו, לא בוודאות.

זו כן, בהכרח, אופציה יותר סבירה, לאור היכרות עם הלבוש שם, ולאחר זה שלפסל הזהב יש עיניים והחלק האחורי נראה הרבה יותר כמו סנפיר מאשר חלק אחורי של מטוס (התחתית לא בזווית ישרה) וגם, ככה בקטנה, העובדה שכל עוד לא יוכל אחרת המטוס המודרני הומצא הרבה אחרי.

פורסם ב

קונספירציה - כשמכבי סל טובים, מכבי רגל גרועים. ולהפך.

דעות, מחשבות, עובדות, ניתוחים וסרטונים מיוטיוב יתקבלו בברכה.

האמת שזה לא עונה למונח של קונספירציה

:)

אבל אם כבר מדברים, אז הנה ניתוח מסוים:

• המשמעות של מכבי-רגל טובה: קבוצת צמרת בליגה שרצה לאליפות מינימום.
  • המשמעות של מכבי-סל טובה: עונה אירופית מוצלחת.

ות'כלס? עונה טובה זו עונה שלא מאוכזבים ממנה.

מתי התחיל המיתוס הזה? בשנות ה-80'. הדגשתי את העונות עם הניגוד.

• 1980: מכבי סל מציגה את הקבוצה המקצועית הטובה בתולדותיה עד אז. מכבי-רגל? עונה בינונית להחריד.
  • 1981: מכבי סל אלופת אירופה. מכבי-רגל ? עונה חלשה.
  • 1982 מכבי סל מציגה עונה מטורפת בה ההפסד הרשמי הראשון היה רק בחודש מרץ. מכבי רגל? עונה חלשה.
  • 1983: מכבי סל עדיין בצמרת האירופית. מכבי רגל? עונה בינונית בליגה.
  • 1984: מכבי סל חלשה. מכבי רגל בינונית.
  • 1985: מכבי סל חזקה. מכבי רגל בינונית.
  • 1986: מכבי סל עם פוטנציאל ענק, אבל מציגה עונה מאכזבת באירופה. מכבי רגל לראשונה מאז 79' נאבקת על האליפות ומפסיקה אותה מחזור לסיום.
  • 1987: מכבי סל סגנית אלופת אירופה. מכבי רגל בינונית, אבל לוקחת גביע.
  • 1988: מכבי סל במשבר, אבל משתפרת בסיום ומגיעה לגמר האירופי. מכבי רגל חלשה ומחרידה, אבל לוקחת גביע.
  • 1989: מכבי סל נותנת עונה אדירה שמסתיימת בגמר. מכבי רגל חלשה.
  • 1990: מכבי סל מאכזבת. מכבי רגל בינונית.
  • 1991: מכבי סל מגיעה לפיינל פור, מכבי רגל בינונית.
  • 1992: מכבי סל מתחילה טוב אבל נכשלה בעלייה לפיינל פור. מכבי רגל אלופה.
  • 1993: מכבי סל מחרידה. מכבי רגל סגנית.
  • 1994: מכבי סל בקוראץ' בכלל. מכבי רגל סגנית וגביע.
  • 1995: מכבי סל בינונית. מכבי רגל אלופה.
  • 1996: מכבי סל בינונית. מכבי רגל דאבל.
  • 1997: מכבי סל בינונית. מכבי רגל בינונית.
  • 1998: מכבי סל בינונית עם הבלחות יפות. מכבי רגל בתחתית.
  • 1999: מכבי סל בינונית מינוס. מכבי רגל נותנת עונה יפה, אבל לא באמת רצה לאליפות (סגנות).
  • 2000: מכבי סל בעונה אדירה שנגמרת בגמר. מכבי רגל בינונית.
  • 2001: מכבי סל אלופת אירופה. מכבי רגל מתחילה רע, מסיימת את העונה יפה עם גביע ותצוגות אבל לא באמת בתמונת האליפות.
  • 2002: מכבי סל בפיינל פור. מכבי רגל קבוצה טובה, אבל לא בתמונת האליפות.
  • 2003: עונה מאכזבת בסל. אליפות רגל.
  • 2004: קבוצה אדירה בסל. קבוצה בינונית פלוס בכדורגל.
  • 2005: קבוצה אדירה בסל. קבוצה בינונית מינוס בכדורגל.
  • 2006: סל סגנית אלופת אירופה. רגל מתרסקת בגלטיקוס 1.
  • 2007: סל בינונית. רגל בינונית.
  • 2008: עונה מוזרה בסל, חלשה אבל נגמרת בגמר האירופי. מכבי רגל בתחתית.
  • 2009: עונה חלשה סל. עונה בינונית רגל.
  • 2010: עונה בינונית סל. עונה בינונית רגל.
  • 2011: עונה אדירה בסל. עונה בינונית רגל.
  • 2012: עונה טובה בסל. עונה בינונית רגל.
  • 2013: עונה בינונית ואפילו מינוס סל, אליפות רגל.
  • 2014: עונה מקצועית לא משהו בסל אבל עם הניסים בסיום אלופי אירופה. עונה אדירה בכדורגל.
  • 2015: עונה חלשה סל. עונת טראבל רגל.
  • 2016: עונה חלשה סל. עונה מקצועית טובה רגל אבל בלי תארים וסגנות.
  • 2018: עונה חלשה סל. עונה בינונית רגל.
פורסם ב

ונלמד במסגרת הבגרות בתנ"ך. יותר מיינסטרים מזה אין..

פורסם ב

אגב, אם כבר מיזמי בניה מרשימים מן העבר: יש את אמות המים לי-ם מאזור גוש עציון, היו 3-4 כאלה שנבנו לפני כ-2000 שנה בערך. זה מרשים ביותר איך הם בנו אמות המוליכות מים לאורך 20-30 ק"מ בערך שבנויות ע"ס שיפוע מינימאלי לחלוטין לכל אורך הדרך, כולל חציבת מנהרות עם השיפוע הנכון.

מדהים שעשו זאת עם אמצעי החישוב של אז.

תגיד מה שתגיד, אבל הפלסטינאים היו מהנדסים מוכשרים!

פורסם ב

אוקיי, מקבל לגבי שני הראשונים, נראה כמו, לא בוודאות.

זו כן, בהכרח, אופציה יותר סבירה, לאור היכרות עם הלבוש שם, ולאחר זה שלפסל הזהב יש עיניים והחלק האחורי נראה הרבה יותר כמו סנפיר מאשר חלק אחורי של מטוס (התחתית לא בזווית ישרה) וגם, ככה בקטנה, העובדה שכל עוד לא יוכל אחרת המטוס המודרני הומצא הרבה אחרי.

אם היו מפסלים לפני אלף שנה מישהי תימנייה בלבוש חינה היום היו חושבים שמדובר בפסל של חייזר.

פורסם ב

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A7%D7%AA%D7%93%D7%A8%D7%9C%D7%94_%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94_%D7%A9%D7%9C_%D7%A1%D7%9C%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94

בין הקישוטים והפסלים על החזית נמצא פסל של אסטרונאוטמרחף בחלל; הוא נוסף בעבודות שחזור מ-1992 כסמל למאה ה-20.

התמונה הזו טעות שלי, בגלל שאני בעבודה אין לי זמן לחקור וזו גם פעם ראשונה שראיתי אותה.

עוד גלופה עתיקה שמצאו עם כלי טיס מעופפים

Alien_Heiroglyph.png

בעירק פסלים של יצורים לא ברורים.

2014-01-28-IMG_5699-thumb.JPG

ציורי קיר שמצאו באוסטרליה

Kimberley-Australia-ancient-aliens-390x2

הודו העתיקה

aeroplane1.jpg

פורסם ב

ילדים מציירים בני אדם שנראים כמו מה שהבאת, בלי יותר מידי פרטים, לא מדויק, מה ההבדל בין זה לבין היצירות שהבאת? ציורים, תחריטים ופסלים לא בהכרח מדויקים.

ציורי הקיר מאוסטרליה די מתיישרים עם ציורי פנים שבטיים שהיו נהוגים אצל אבוריג'ינים, בדומה לשבטים אפריקאים.

בגלופה העתיקה אתה רואה משהו שנראה כמו מסוק, ובטח תגיד שגם התבליט האמצעי מימין זה צלחת מעופפת, אבל לומר שאלה כלי טיס, בנחרצות, זה פשוט לא הגיוני. בכלל לא ברור מה ציירו.

פורסם ב

אותו דימוי של חייזרים חוזר לאורך כל ההיסטוריה האנושית, בשלל תרבויות הנעדרות כל קשר לכאורה.

צריך להיות הזוי כדי לחשוב שזה מקרי בלבד.

פורסם ב

אותו דימוי של חייזרים חוזר לאורך כל ההיסטוריה האנושית, בשלל תרבויות הנעדרות כל קשר לכאורה.

צריך להיות הזוי כדי לחשוב שזה מקרי בלבד.

איפה אתה רואה את אותו הדימוי? בכל ציור הדמות היא שונה.
פורסם ב

ילדים מציירים בני אדם שנראים כמו מה שהבאת, בלי יותר מידי פרטים, לא מדויק, מה ההבדל בין זה לבין היצירות שהבאת? ציורים, תחריטים ופסלים לא בהכרח מדויקים.

ציורי הקיר מאוסטרליה די מתיישרים עם ציורי פנים שבטיים שהיו נהוגים אצל אבוריג'ינים, בדומה לשבטים אפריקאים.

בגלופה העתיקה אתה רואה משהו שנראה כמו מסוק, ובטח תגיד שגם התבליט האמצעי מימין זה צלחת מעופפת, אבל לומר שאלה כלי טיס, בנחרצות, זה פשוט לא הגיוני. בכלל לא ברור מה ציירו.

לפסול בנחרצות כמו שאתה ועוד רבים בנושא עושים הזוי לא פחות מלקבוע בנחרצות, לאף אחד אין באמת מושג, זה שאתם סקפטיים לא הופך אותכם לחכמים יותר או צודקים יותר.

בכל אופן, הנושא הזה קיים בשביל שאנשים יכתבו את דעתם על הנושאים הללו, מה הרעיון לפתוח את הנושא אם ישר פוסלים דעות?

פורסם ב

מה שמצאו באוסטרליה זה תיאור של חוצונים "אפורים" שגם כיום הפנים שלהם מתוארים כמו הציור קיר זה.

אני חושב שהגלופה העתיקה זה מתקופת השומרים, במקרה יש שם שני עבמים צלחת מעופפת וסיגר, שהם במקרה גם כיום שני העבמים הנפוצים ביותר שיש עליהם עדויות.

על הודו העתיקה בכלל לא התייחסת מעניין למה?

חוקרי המיינסטרימ בשוק- https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5032410,00.html

פורסם ב

מערכת השמש מלפני 6000 שנה, השמש במרכז, כוכבים שלא ידעו שקיימים עד שנות ה70' המאוחרות ורק כוכב אחד חסר.

מאיפה לעזאזל שלמישהו יהיה ידע שכזה?

tzjm2m3ljydg.jpg

knlm0kjdzntc.jpg

פורסם ב

קראתי קצת כדי לנסות להתעמת עם מה שהצגת כאן, ואני לא יודע מאיפה להתחיל:

אין דבר כזה "מתכות שלא היו אז", מתכת זה יסוד כימי, זה חלק ממבנה כדור הארץ ותמיד היה, ואני מעריך שהתכוונת למתכות שלא עשו בהן שימוש אז. מצרים העתיקה הייתה בתקופה בה כבר כרו מתכות כמו נחושת וכסף. אני לא יודע על אילו מתכות לחיבור לבנים (מה?) אתה מדבר, אבל כל עוד לא מדובר במתכת כמו ברזל או כספית (אין שם אפילו קצת), אתה כותב שטויות.

חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום מקור שמדבר על סחר בין האבוריג'ינים למצרים, אבל זה בקטנה - הדיבור על אלים משותפים זה חירטוט טהור. האבוריג'ינים האמינו בבריאת עולם שדומה לסיפור בתורה (נקרא אצלם זמן חלום), והתפללו לרוחות שלתפיסתם יצרו הכל, הפולחן שלהם מאוד ייחודי, מאוד מינימלי ונשמר עד שהגיע האדם הלבן לאוסטרליה. המצרים לא דבקו בפולחן קבוע לאורך השנים, כמו כל תרבות בתקופה ההיא, והתפללו לאלים מוגדרים עם פסלים ומקדשים (אתון למשל).

אולרו, ששום אמונה של האבוריג'ינים לא מדברת על הגעה עליו לאוסטרליה, זה סוג של מונולית ענק, הגדול בעולם, שנוצר משחיקה של רכס הרים. הוא מרשים מאוד ובאמת פלא טבע, אבל זה לא שהוא הונח שם, זו צורה טבעית שעשויה מסלע אחד. יש כמה כאלה בעולם, רובם מסלעים כמו בזלת.

למה האובססיה לשמיים? בוא נחשוב על זה מזווית חשיבה של בני אדם ולא דרך דברים שלא ניתנים להורדה, שאין להם עדות או אחיזה למציאות שידועה לנו - מהשמיים מגיע גשם ומגיע שלג, והם הסימן המבדיל בין יום ולילה, הם לא מוחשיים, הם רחוקים, בעיניים של בור הם אינסופיים, אז הם, בניגוד לאדמה המוחשית, מסמלים משהו אלוהי. היגיון פשוט.

פורסם ב

קראתי קצת כדי לנסות להתעמת עם מה שהצגת כאן, ואני לא יודע מאיפה להתחיל:

אין דבר כזה "מתכות שלא היו אז", מתכת זה יסוד כימי, זה חלק ממבנה כדור הארץ ותמיד היה, ואני מעריך שהתכוונת למתכות שלא עשו בהן שימוש אז. מצרים העתיקה הייתה בתקופה בה כבר כרו מתכות כמו נחושת וכסף. אני לא יודע על אילו מתכות לחיבור לבנים (מה?) אתה מדבר, אבל כל עוד לא מדובר במתכת כמו ברזל או כספית (אין שם אפילו קצת), אתה כותב שטויות.

חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום מקור שמדבר על סחר בין האבוריג'ינים למצרים, אבל זה בקטנה - הדיבור על אלים משותפים זה חירטוט טהור. האבוריג'ינים האמינו בבריאת עולם שדומה לסיפור בתורה (נקרא אצלם זמן חלום), והתפללו לרוחות שלתפיסתם יצרו הכל, הפולחן שלהם מאוד ייחודי, מאוד מינימלי ונשמר עד שהגיע האדם הלבן לאוסטרליה. המצרים לא דבקו בפולחן קבוע לאורך השנים, כמו כל תרבות בתקופה ההיא, והתפללו לאלים מוגדרים עם פסלים ומקדשים (אתון למשל).

אולרו, ששום אמונה של האבוריג'ינים לא מדברת על הגעה עליו לאוסטרליה, זה סוג של מונולית ענק, הגדול בעולם, שנוצר משחיקה של רכס הרים. הוא מרשים מאוד ובאמת פלא טבע, אבל זה לא שהוא הונח שם, זו צורה טבעית שעשויה מסלע אחד. יש כמה כאלה בעולם, רובם מסלעים כמו בזלת.

למה האובססיה לשמיים? בוא נחשוב על זה מזווית חשיבה של בני אדם ולא דרך דברים שלא ניתנים להורדה, שאין להם עדות או אחיזה למציאות שידועה לנו - מהשמיים מגיע גשם ומגיע שלג, והם הסימן המבדיל בין יום ולילה, הם לא מוחשיים, הם רחוקים, בעיניים של בור הם אינסופיים, אז הם, בניגוד לאדמה המוחשית, מסמלים משהו אלוהי. היגיון פשוט.

מצאו תרכובת מתכות שלא ידעו לייצר אותה.

במיוחד בשבילך כתב מצרי עתיק על סלע באוסטרליה, מגולל את סיפורים של שני נסיכים ממצריים העתיקה שבאו לבקר את האבורגינים.

ancient+egyptian+hieroglyphics+in+austra

Ancient-Egyptian-Hieroglyphs-in-Australi

g4.jpg

בומרנג שנמצא באחת הפירימדות , עשוי מאקליפטוס שלא היה במצרים באותה תקופה.

86.1.91_EGDP011957.jpg