Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

יש איזה סרט\סדרה טובה בנושא בנטפליקס או בוי או די של הוט ?

תיקים באפלה. די בטוח שיש את זה בVOD של הוט

פורסם ב

אין ספק שבנו את הפירמידות בני אדם. זה הכל פונקציה של הרבה כח אדם והרבה הרבה זמן . דרך אגב , בעקבות התובנה שהיה צריך אלפי פועלים בכדי לבנות כל פירמידה , חוקרים חיפשו באזורים שליד הפירמידות איזורים שבהם היו אמורים להתגורר כל הפועלים , ובאמת נמצאו כאלה אתרים , פלוס עדויות לכך שחלק מהשכר ששולם להם היה בבירה.

אם אני זוכר נכון , מלבד הפירמידות הגדולות והמרשימות , יש גם כאלה קטנות יותר ועקומות יותר , דבר שיכול להעיד על פרוייקטים מוקדמים יותר ועל גרף השתפרות.

פורסם ב

אין ספק שבנו את הפירמידות בני אדם. זה הכל פונקציה של הרבה כח אדם והרבה הרבה זמן . דרך אגב , בעקבות התובנה שהיה צריך אלפי פועלים בכדי לבנות כל פירמידה , חוקרים חיפשו באזורים שליד הפירמידות איזורים שבהם היו אמורים להתגורר כל הפועלים , ובאמת נמצאו כאלה אתרים , פלוס עדויות לכך שחלק מהשכר ששולם להם היה בבירה.

אם אני זוכר נכון , מלבד הפירמידות הגדולות והמרשימות , יש גם כאלה קטנות יותר ועקומות יותר , דבר שיכול להעיד על פרוייקטים מוקדמים יותר ועל גרף השתפרות.

שמע זה מגוחך.....מדובר על בניה בטכנולוגיה מתקדמת אולי אפילו יותר משל היום.

פורסם ב

פשוט לא נכון

בתור אחד שמאוד אוהב סרטוני יוטיוב פשוט תחפש "how the pyramids were built" ותמצא עשרות סרטונים שמסבירים כמה וכמה שיטות אפשריות לבניית הפירמידות בשיטות של העולם העתיק.

פורסם ב

וואלה חייזרים עצלנים עם כל הטכנולוגיה שלהם לפי הערכות לקח להם משהו כמו 25 שנה לבנות את הפירמידה הגדולה של גיזה, מזל שהם לא אחראים על שיפוץ בלומפילד.

פורסם ב

אתה מעז להגיד מגוחך???
פורסם ב

יש לך איזשהו ידע בבנייה?

פורסם ב

יש תאורייה למה ייני מולחם להרכב?

פורסם ב

יש תאורייה למה ייני מולחם להרכב?

שרן וג'ורדי מנהלים רומן
פורסם ב

מיני סדרה או סרט יותר זורם

יש את הסרט הראשון של תיקים באפילה שהיה נהדר, יש מצב שאפשר ליהנות ממנו גם בלי לראות את העונות שהיו לפניו.

פורסם ב

מקווה שכל המדענים פה מבינים שהם לא פחות נחרצים בלי שום בסיס מאשר העכבר הצהוב.

פורסם ב

להגיד שהפירמידה לא נבנתה ע"י אדם זה זלזול באינטלגיציית העולם הקדום..

יש מלא הוכחות וגם רואים לפי סגנון הבניה שהיא נבנתה בידי אנשים, המצרים הקדמוניים השאירו עדיות בתוך הפירמידות ורשמים...(גם עובדים)

פורסם ב

היה יכול להיות נחמד לראות את השורות הארוכות של בני האדם שמעבירים אבן אבן.

פורסם ב

אגב, אם כבר מיזמי בניה מרשימים מן העבר: יש את אמות המים לי-ם מאזור גוש עציון, היו 3-4 כאלה שנבנו לפני כ-2000 שנה בערך. זה מרשים ביותר איך הם בנו אמות המוליכות מים לאורך 20-30 ק"מ בערך שבנויות ע"ס שיפוע מינימאלי לחלוטין לכל אורך הדרך, כולל חציבת מנהרות עם השיפוע הנכון.

מדהים שעשו זאת עם אמצעי החישוב של אז.

פורסם ב

להגיד שהפירמידה לא נבנתה ע"י אדם זה זלזול באינטלגיציית העולם הקדום..

יש מלא הוכחות וגם רואים לפי סגנון הבניה שהיא נבנתה בידי אנשים, המצרים הקדמוניים השאירו עדיות בתוך הפירמידות ורשמים...(גם עובדים)

באותה תקופה אפילו לפני המצריים הקדמונים בנו מקדשים ופירמידות באיזורים שונים בעולם על הרים ובאמצע ג'ונגלים, מדובר על סיתות אבנים בצורה המושלמת ביותר , בתוך הפירימדות מצאו גם מנורות חשמל וסוללות עתיקות.

בני האדם בנו את זה בעזרת טכנולוגיה מאוד מתקדמת.

פורסם ב

אומרים שהצאצים המצריים, האינקה וכ'ו באו במקור מאטלנטיס הקדומה והם היו גאונים וידעו את כל השיטות שאפילו מכונות לא יודעות ליישם, להגיד שאני יודע מאיפה הם למדו במקור ולהגיד שאין משהו בדבריך? אני לא יכול להכחיש, הכול יכול להיות...אנחנו היהודים מאמינים בכוח עליון..ברור שכל העולם הזה קצת יותר מדי מהונדס ורואים שהוא לא מקרי, להגיד שאין קשר בין הדברים? אי אפשר לדעת.

אבל הפירמידות נבנו בידי בני אדם, הם למדו כנראה סיתות מדויק, לא יודע בוודאות מאיפה הם רחשו את הידע, אז אני לא אומר תיאוריות כי אין ביסוס.

פורסם ב

אני רוצה להתעכב רגע על מה שאמרת ״אולי אפילו יותר משל היום״. ברמה הלוגית הכי שטחית , איך לעזאזל אתה אומר משפט כזה ?

אתה מבין את האירוניה?

אתה יושב וכותב את הדעה שלך באייפון או במחשב ובתוך שניה משגר את זה לעולם, שכולם ידעו שהמחשבה שבני אדם בנו את הפירמידות היא מגוחכת ושלחברה ההם הייתה טכנולוגיה הרבה יותר מתקדמת משלנו.

עזוב אייפון . אם היית מגיע לתקופה ההיא עם חוט ושתי קופסאות אשל היית נחשב לסטיב ג׳ובס.

דווקא הפירמידות הן הוכחה לכך שבני אדם הם בני אדם . ומנהיגים הם מנהיגים. הרי ידוע שמדובר בקברים מפוארים למעמד האצולה שנחשבו באותה התקופה לנציגי האלים. דבר שמעיד כמובן על אוכלוסיה של גאונים. מספרים שמצאו בקבר בתוך פירמידה , טלפון ציבורי של בזק שהוא גם היה נייד. החוקרים ההמומים בדקו מה היו השיחות האחרונות והתברר שזה היה תחנה תקשורת של קבר רחל וגם בארון ליד נמצאו טפסים להוראת קבע.

פורסם ב

אני רוצה להתעכב רגע על מה שאמרת ״אולי אפילו יותר משל היום״. ברמה הלוגית הכי שטחית , איך לעזאזל אתה אומר משפט כזה ?

אתה מבין את האירוניה?

אתה יושב וכותב את הדעה שלך באייפון או במחשב ובתוך שניה משגר את זה לעולם, שכולם ידעו שהמחשבה שבני אדם בנו את הפירמידות היא מגוחכת ושלחברה ההם הייתה טכנולוגיה הרבה יותר מתקדמת משלנו.

עזוב אייפון . אם היית מגיע לתקופה ההיא עם חוט ושתי קופסאות אשל היית נחשב לסטיב ג׳ובס.

דווקא הפירמידות הן הוכחה לכך שבני אדם הם בני אדם . ומנהיגים הם מנהיגים. הרי ידוע שמדובר בקברים מפוארים למעמד האצולה שנחשבו באותה התקופה לנציגי האלים. דבר שמעיד כמובן על אוכלוסיה של גאונים. מספרים שמצאו בקבר בתוך פירמידה , טלפון ציבורי של בזק שהוא גם היה נייד. החוקרים ההמומים בדקו מה היו השיחות האחרונות והתברר שזה היה תחנה תקשורת של קבר רחל וגם בארון ליד נמצאו טפסים להוראת קבע.

שמע מציתי את הנושא, הגעתי למסקנה שאתם לא בשלים לדברים האלו, יש לי מידע ודברים שהם הרבה יותר הזויים ממה שהבאתי, אבל זה לא יקרה פה.

פורסם ב

קונספירציה - כשמכבי סל טובים, מכבי רגל גרועים. ולהפך.

דעות, מחשבות, עובדות, ניתוחים וסרטונים מיוטיוב יתקבלו בברכה.

פורסם ב

מדהים עד כמה הדיונים עם אנשים שמאמינים במשהו בצורה אבסולוטית הם אותו דבר לא משנה בין אם הם טבעונודניקים, מחזירים בתשובה, שמלאנים, מאמיני תאוריית קונספירציה וכו'.

פורסם ב

ועכבר אני עוד מחכה שתענה לי על השאלה למה נלקח יותר מדור לבנות פירמידה עם טכנולוגיה של חייזרים.

פורסם ב

שמע מציתי את הנושא, הגעתי למסקנה שאתם לא בשלים לדברים האלו, יש לי מידע ודברים שהם הרבה יותר הזויים ממה שהבאתי, אבל זה לא יקרה פה.

האמת שאתה מאכזב אותי, או שאתה רציני במה שאתה כותב ומתמודד עם זה שלא כל אחד יאמין למה שאתה כותב כי ככה זה בתאוריה(!!! ) אבל אתה פשוט בוחר במקום לענות על כל טענת נגד להגיד שכולם הזויים שהם לא אומרים לך אמן.

תתבגר אחי ותתחיל לנהל דיון בהיגיון במיוחד כשעונים לך כמו שצריך, או שבאמת תפסיק להגיב זאת גם אפשרות.

להגיד שאנשים לא מוכנים זה סתם זלזול באינטלגנציה, אתה לא מוכן לטענות נגד, לא ההפך.