Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לא לא אחי זה אי טי והנוסע השמיני בנו את הכל, ואז הם שכבו וככה נוצר האדם. תתעורר כבר!

אז לקחת את התגובה הזו שבה כביכול יש תשובה לשאלה שלא שאלתי. והרסת שאלה שקיימת עד רגע זה ואף אחד לא מצליח לפתור.

זה כמו שאני אכניס בטעות תמונה של עזריאלי ותוכיחו לי מי בנה את המבנה וכל השאלה ששאלתי תקרוס.

מה הקשר?

פורסם ב

טוני אין לי כוח לכתוב עוד פעם אז אני אעשה קופי פסט.

יש תאוריות שמנסות לטעון שבעבר הייתה קיימת אפילו טכנולוגיה מתקדמת ממה שיש בנינו כרגע.

מלחמת גרעין כלל עולמית בהחלט יכולה להביא אותנו למצב קדום.

ג'ו רוגן לדוגמה מנסה להעלות השערה כזו שמבוססת על תאוריה שהוא חוקר כבר המון זמן -

פורסם ב

התמונה השניה היא של מונוליט בן 2000 שנה באקסום שאגב יודעים בדיוק מי ואיך בנו אותו, בטכנולוגיות הפרימיטיביות של אז.

כשאתה שליט שבונה מונומנטים כאלה יש לך למעשה כוח אדם בלתי מוגבל וזה, בשילוב עם טכנולוגיה בסיסית של חבלים, עצים, אדמה וכו' מספיק בשביל לבנות ולהעמיד דברים כאלה. יש מספיק מבנים מרשימים עתיקים שיודעים בדיוק מתי ואיך בנו אותם, למשל פטרה, לליבלה, אנגקור ואט ואני בטוח שיש עוד.

התמונה הזו לא קשורה לנושא ונכנסה בטעות.

תגדיר לי בבקשה כוח בלתי מוגבל?

האם בכדור הארץ מלפני 3500 שנה חיו 8 מיליארד איש? או שבכל ממלכת מצרים לדוגמה היו 25 אלף איש ואין לנו באמת מושג?

ושוב, לא טענתי שלפני 3500-4000 שנה נחתו חייזרים. רק שאלתי שאלה.

שלאף אחד אין תשובה עליה והיא מעלה ספקולציות. לבטל שאלה בהינף יד מראה על אגו (לא שלך, של אחרים) אתה רק תיקנת את הטעות.

פורסם ב

אני עובר הודעה הודעה, אוכל צמרמורת בסרטון של מייק טייסון, אוכל את הסרט הראשון שלי בנושא הזה ואז אתה בא ומנחית אותי לקרקע

תודה

פורסם ב

אני עובר הודעה הודעה, אוכל צמרמורת בסרטון של מייק טייסון, אוכל את הסרט הראשון שלי בנושא הזה ואז אתה בא ומנחית אותי לקרקע

תודה

המצלמה של מייק טייסון זה דבר שפשוט אפשר לרדת לתגובות ביוטיוב ועל ההודעה הראשונה מפריכים את הטענה.

פורסם ב

המצלמה של מייק טייסון זה דבר שפשוט אפשר לרדת לתגובות ביוטיוב ועל ההודעה הראשונה מפריכים את הטענה.

אסור לבן אדם להיבהל?

לחצתי פליי בפורום

פורסם ב

מה קשור עכשיו בני ישראל למען השם?

ואתה בעצם לוקח תמונות מטושטשות ברמה כזו או אחרת, שסבירות גבוהה שהן עבודת פוטושופ, ושסביבן קשרו סיפור בלי יותר מידי בשר, ומציג אותו פה כמשהו רציני? באמת?

זה השיא, יותר מה-DNA של לטאות.

תשמע אחי אתה עיוור. איך אתה מתווכח על נושאים שלא עשית את המינימום לחקור אותם לעומק?

אם יש נושא שלא חקרת, אין לך זכות להגיב עליו (תקף לדיונין על קונספירציות).

פורסם ב

האם בכדור הארץ מלפני 3500 שנה חיו 8 מיליארד איש? או שבכל ממלכת מצרים לדוגמה היו 25 אלף איש ואין לנו באמת מושג?

שלאף אחד אין תשובה עליה והיא מעלה ספקולציות. לבטל שאלה בהינף יד מראה על אגו (לא שלך, של אחרים) אתה רק תיקנת את הטעות.

האוכלוסייה אז לא הייתה כזאת קטנה... האוכלוסייה חוותה גידול עצום במאות האחרונות אבל לפני זה המגמה הייתה די מתונה.

יש תיעוד מפורט מסין של לפני 2000 שנה על כמה עשרות מיליונים שם לבד.

פורסם ב

לדעתי התנ''ך זה בלוף אחד גדול

זה קונספירציה?

לחשוב שזה אמיתי אולי זה קונספירציה (ברובו הגדול לפחות)

פורסם ב

האוכלוסייה אז לא הייתה כזאת קטנה... האוכלוסייה חוותה גידול עצום במאות האחרונות אבל לפני זה המגמה הייתה די מתונה.

יש תיעוד מפורט מסין של לפני 2000 שנה על כמה עשרות מיליונים שם לבד.

ממצרים לדוגמה אין תיעוד רציני אבל 'מומחים' עולמיים טוענים שהיו במצרים בין 250 אלף ל850 אלף בכל הגילאים והמינים, לפני 3000 שנה.

וזה מבלי להוציא תינוקות ילדים וזקנים מהמשוואה.

עריכה:

שכחתי לציין שכל המקורות מסתבססים על הספר האמין בעולם, התנ"ך.

פורסם ב

ממצרים לדוגמה אין תיעוד רציני אבל 'מומחים' עולמיים טוענים שהיו במצרים בין 250 אלף ל850 אלף בכל הגילאים והמינים, לפני 3000 שנה.

וזה מבלי להוציא תינוקות ילדים וזקנים מהמשוואה.

עריכה:

שכחתי לציין שכל המקורות מסתבססים על הספר האמין בעולם, התנ"ך.

היו גם עבדים באותה תקופה אבל לפי טענות הם לא בנו את הפרמידות אלא אומנים שהתנדבו לכך וזה היה נחשב כבוד גדול.
פורסם ב

תשמע אחי אתה עיוור. איך אתה מתווכח על נושאים שלא עשית את המינימום לחקור אותם לעומק?

אם יש נושא שלא חקרת, אין לך זכות להגיב עליו (תקף לדיונין על קונספירציות).

איך אפשר לחקור את זה לעומק? באמת שואל. זו תיאוריה מונפצת לחלוטין.

ואני לא עיוור, יש כמה תמונות כאלה באינטרנט, עם רקעים מתחלפים, שתי וריאציות ל"לוויין" בלבד, עם שינויי תאורה שלא נראים אותנטיים במיוחד, או שזה ב"מפות חום". זה מגוחך לגמרי לקחת את זה ברצינות. ועוד מדברים על 13000 שנה.

על מה מבססים הכל? תמונות? איפה התוכן?

פורסם ב

איך אפשר לחקור את זה לעומק? באמת שואל. זו תיאוריה מונפצת לחלוטין.

ואני לא עיוור, יש כמה תמונות כאלה באינטרנט, עם רקעים מתחלפים, שתי וריאציות ל"לוויין" בלבד, עם שינויי תאורה שלא נראים אותנטיים במיוחד, או שזה ב"מפות חום". זה מגוחך לגמרי לקחת את זה ברצינות. ועוד מדברים על 13000 שנה.

על מה מבססים הכל? תמונות? איפה התוכן?

זה היופי בקונספירציות. נותנים לך כותרת. לך תלמד על זה (יש מלא חומר על זה באינטרנט).

אישית פעם ראשונה שאני שומע על זה ולא חקרתי על זה, אז אני לא אביע דעה על זה.

פורסם ב

זה היופי בקונספירציות. נותנים לך כותרת. לך תלמד על זה (יש מלא חומר על זה באינטרנט).

אישית פעם ראשונה שאני שומע על זה ולא חקרתי על זה, אז אני לא אביע דעה על זה.

קראתי על זה קצת, בסך הכל לקחו תמונה שנראית מחשידה (עושים את זה כל הזמן על תמונות של נאס"א, כל עיוות רזולוציה זה חייזר המאדים) חיברו כמה סיפורים שלא קשורים אחד לשני ובני תיאוריה על לוויין, כולל המספר של השנים שבו הוא פעיל כביכול, בלי להסביר את זה אפילו.

מגוחך לגמרי.

פורסם ב

קראתי על זה קצת, בסך הכל לקחו תמונה שנראית מחשידה (עושים את זה כל הזמן על תמונות של נאס"א, כל עיוות רזולוציה זה חייזר המאדים) חיברו כמה סיפורים שלא קשורים אחד לשני ובני תיאוריה על לוויין, כולל המספר של השנים שבו הוא פעיל כביכול, בלי להסביר את זה אפילו.

מגוחך לגמרי.

:). יש קונספירציה שאתה מאמין לה?

טוני, מה אתה אומר על שם האלבום הזה של 2Pac?

The Don Killuminati: The 7 Day Theory

Kill Illuminati

פורסם ב

מישהו מכיר את הקונספירציה על "THIS MAN"?

נזכרתי בה עכשיו. הייתה תקופה שחקרתי את החרא הזה כמה שבועות טובים, זה מעניין אחושרמוטה.

http://www.thisman.org/

פורסם ב

המוסד אחראי לניסיון העצמאות בכורדיסטן

דרך אגב לא פעם ראשונה שאנחנו עושים את זה

פורסם ב

טוב יאללה שכנעתם אותי. מי נותן לי קונספירציה שמסבירה את ההפסד הביזיוני הזה?

אי טי מעניש אותי על זה שאני לא מאמין בו?

פורסם ב

כוח אדם בלתי מוגבל= כמה שעות אדם שהשליט רוצה. אם יש אלפי עבדים שעובדים במשך כמה עשרות שנים (ותוסיף לזה גם בהמות משא) אפשר לבנות כל מה שנבנה בעולם העתיק.

התגובה שלי אמורה לנפץ את כל התאוריה הזאת שחייזרים מן העבר בנו פהממבנים היסטוריים. זה שלא יודעים איך בנו מבנה מסויים לא אומר שחייזרים בנו אותו. נתתי את הדוגמאות שנתתי של מבנים בסדרי גודל ותקופות דומות שיודעים הכל על איך בנו אותם. מה זה מוכיח? שלאנושות היתה יכולת לעשות דברים כאלה.

במילים אחרות אם יש לך אתר כמו פטרה שאתה יודע עליו כמעט הכל, ואתר דומה לפטרה בבוליביה (נגיד), אין שום סיבה להאמין למשהו כל כך הזוי ולא סביר כמו שחייזרים בנו את זה.